Taa, powodzenia w wygrywaniu w nowym orleanie jak zrobią homefielda, w koncu od superbowla mają obronę, która generuje straty i nie oddaje zyliona yardow, kwestia czasów aż ofensywa zacznie wygrywać mecze. Dodatkowo jak można nie doceniać wygranej w Chicago, wszyscy mówili że zobaczymy jak sobie poradzą outdoor, poradzili sobie świetnie. Dla mnie jak zrobią dobry wynik w regularze, to będzie bardzooo ciężko zatrzymać ich w domku ????5. Saints are overrated too. Fajnie grają, wygrywają, ale bez ekstazy - nie jest to żadnej powerhouse. Tampe ledwo ograli na wyjeździe, pojechali u siebie overrated Dolphins, teraz pokonali overrated Bears, którzy bez 5 strat w meczu nie byliby sobą, przereklamowną i słabą Atlantę również ledwo ledwo i grającą rudym QB Arizonę (rudy QB daje -14 do handicapu przeciwnika). Kalendarz mają bardzo łatwy - teraz @Pats (dwie przerekalmowane drużyny - któraś musi wygrać, choć remis był właściwy), potem bye week, potem Bills, @ Jets, Dallas, San Fran, @ Atlanta, @ Seattle i końcówka już lżejsza - 2x Panthers, Tampa u siebie i @ St. Louis. Saints już są w playoffach, gdzie poznają całą brutalność tego świata i skutki łatwego kalendarza RS. Choć trudno się nie zgodzić z Blum'em, który pisał mi, że Saints mu się podobają, bo są poukładani i grają z głową.
Dokładnie.Tym bardziej,że Saints są głodni sukcesu po zeszłorocznych zawieszeniach - do tego ich obrona pod Ryanem bedzie tylko coraz lepsza.Ostatnią rzeczą jaką można o nich powiedzieć to jest,że są overrated.......Taa, powodzenia w wygrywaniu w nowym orleanie jak zrobią homefielda, w koncu od superbowla mają obronę, która generuje straty i nie oddaje zyliona yardow, kwestia czasów aż ofensywa zacznie wygrywać mecze. Dodatkowo jak można nie doceniać wygranej w Chicago, wszyscy mówili że zobaczymy jak sobie poradzą outdoor, poradzili sobie świetnie. Dla mnie jak zrobią dobry wynik w regularze, to będzie bardzooo ciężko zatrzymać ich w domku ????
Ogarnij się trochę i nie przypisuj mi rzeczy, których nigdzie nie napisałem, bo śmiesznie to wyglada. Nie trzeba być Einsteinem, żeby wiedzieć, że im dłużej jest offense na boisku, tym krócej jest defense. Ale rozumiem, że nie każdy rozumie taka "oczywista oczywistość". Jedni wiedza, inni nie, a jeszcze innym trzeba o tym przypomnieć jak widać.Aaa więc ofensywa GB mierzyła się z ofensywą DET ? Ciekawa teoria.
A swoja drogą jakby Jones uważniej stawiał nogi w endzone to na 4 min. przed końcem wynik kręcił by się w okolicach 25-3. Rzeczywiście mocno wyrównany mecz.
Taa, powodzenia w wygrywaniu w nowym orleanie jak zrobią homefielda, w koncu od superbowla mają obronę, która generuje straty i nie oddaje zyliona yardow, kwestia czasów aż ofensywa zacznie wygrywać mecze. Dodatkowo jak można nie doceniać wygranej w Chicago, wszyscy mówili że zobaczymy jak sobie poradzą outdoor, poradzili sobie świetnie. Dla mnie jak zrobią dobry wynik w regularze, to będzie bardzooo ciężko zatrzymać ich w domku ????
moga mieć homefielda, Denver też rok temu miało i nic z tego nie wyszło. To nie Saints generuja straty, tylko przeciwnicy je popełniaja - z kim Saints grali do tej pory? Z Atlanta, która właśnie straciła 30ptk z Jetsami u siebie, z Tampa, która ofensywnie nie istnieje w tym sezonie, z Arizona, która ma rudego QB, Miami, które oddaje 4 sacki na mecz i jest na drodze do pobicia rekordu umozliwionych sacków i z Chicago, które Ponderowi i Vikings oddało 30 ptk. Powodzenia, nawet z homefieldem. Jak trafia na drużynę z dobra linią ofensywna i dobrymi receiverami to popłyna aż miło - cornerzy graja tragicznie.Dokładnie.Tym bardziej,że Saints są głodni sukcesu po zeszłorocznych zawieszeniach - do tego ich obrona pod Ryanem bedzie tylko coraz lepsza.Ostatnią rzeczą jaką można o nich powiedzieć to jest,że są overrated.......
a w którym miejscu ja tak napisałem? Trochę powagi.masakra jak można pisać, że homefield dla saints nie ma znaczenia
tak, zauważyłem, dlatego własnie napisałem o tym, co wiemy po 5 weeku..nie wiem czy zauważyłeś..chyba nie.Nie wiem czy zauważyłeś ale mamy dopiero 5 week
kto jest dobry z grupy Falcons, Cardinals, Buccaneers, Dolphins, Bears? pytam serio wg Ciebie - kto jest dobry?bo nie grał z kimś dobrym
gdzie tak napisałem?Jeśli homefield nie ma znaczenia
Nie widze tutaj sytuacji żeby wszyscy sie jarali - no,ale jak zaczynasz wyjeżdżać z tekstami w stylu "Ja vs oni" i pdobne bzdety o jakimś ustalonym porządku rzeczy to zaczyna być to co najmniej komiczne.Każdy ma prawo do swojej opinii,ale warto też jest mieć dystans do tego co sie czyta.OCzas pokaże, ale tak...Saints are overrated - z nikim wartościowym nie grali do tej pory, a już wszyscy się jarają. Poczekajmy na poważnych przeciwników, a nie kopciuszkowe drużyny.
Wow, chciałbym zobaczyć jak się kiedyś do błędu przyznajesz i nawet jak Ci je wytknę teraz to pewnie będziesz odwracał kota ogonem ale proszę bardzo:a w którym miejscu ja tak napisałem? Trochę powagi.
tak, zauważyłem, dlatego własnie napisałem o tym, co wiemy po 5 weeku..nie wiem czy zauważyłeś..chyba nie.
kto jest dobry z grupy Falcons, Cardinals, Buccaneers, Dolphins, Bears? pytam serio wg Ciebie - kto jest dobry?
To, że jesteśmy po Week 5 nie oznacza, że nie można dokonywać ocen przeciwników. Do 17 tygodnia mamy z tym czekać? Dobre.
gdzie tak napisałem?
Saints, Pats - te ich bilanse domowe to fajnie wyglądają na papierze, natomiast nic większego za tym nie idzie.
Napisać coś co odbiega od ogólnej opinii i zaraz odzywa się grupka, dla której inny porządek rzeczy niż ogólnie przyjęty, nie ma racji bytu i z góry jest skreślony. Najpierw ktoś pisze, że mamy dopiero Week 5 i nie można dokonywać ocen przeciwników, a potem ta sama osoba pisze o homefield adv i powrocie dawnych Saints, chociaż jescze chwilę wcześniej Week 5 to było za wcześnie na jakieś wnioski ???? :spokodfhgfh:
Ad.1 No właśnie - to Ty się nie zgodziłeś z moja opinia, a nie ja z Twoja.Nie widze tutaj sytuacji żeby wszyscy sie jarali - no,ale jak zaczynasz wyjeżdżać z tekstami w stylu "Ja vs oni" i pdobne bzdety o jakimś ustalonym porządku rzeczy to zaczyna być to co najmniej komiczne.Każdy ma prawo do swojej opinii,ale warto też jest mieć dystans do tego co sie czyta.
Nikt tutaj nie robi z Saints zwyciezców Super Bowl z góry,ale branie pod uwage tylko i wyłącznie tego z kim wygrali Saints do tej pory jest jak dla mnie wyjątkowo słabym argumentem.Skoro tak łatwo przewidujesz bolesny upadek NO w tym sezonie to czemu nie weźmiesz pod uwage tego jaki wpływ ma i bedzie miał duet Payton/Ryan na ich gre?Oni doskonale zdają sobie sprawe z tego,że Saints muszą jeszcze sporo poprawić w swojej grze.Na PO bedą gotowi i nikt nie powie,że są overrated.
A porównanie zeszłorocznych Denver do obecnych Saints jakoś nie ma sensu.....
Ad.1. Jak odebrać? Może tak, że homefield adv jest przecenianie? Nigdzie nie napisałem, że nie ma znaczenia. Nie odpowiadam za Twoja nadinterpretację. Ale spełnię Twoja prośbę i będę specjalnie dla Ciebie pisał notkę wyjaśniajaca - jak w szkole na polskim.Wow, chciałbym zobaczyć jak się kiedyś do błędu przyznajesz i nawet jak Ci je wytknę teraz to pewnie będziesz odwracał kota ogonem ale proszę bardzo:
1.moga mieć homefielda, Denver też rok temu miało i nic z tego nie wyszło.
jak inaczej odebrać to zdanie? Albo napisz co autor miał na myśli
2. Właśnie chyba nie zauważyłeś, bo zdarzyłeś już napisać o połowie ligi że są overrated
3. Falcons w 1 meczu mieli cały zespół zdrowy, teraz im wypadał podstawowy RB, prawie całe secondary + hulio i white coraz bardziej poobijani. Bears at home to zawsze ciężki przeciwnik, tym bardziej dla zespołu grającego swoje mecze zwykle w dome. Dolphins też potrafią napsuć krwi i pewnie nie jeszcze raz kogoś pomęczą do tej 4 kwarty.
Nie chce mi się dalej wyciągać twoich kwiatków typu, nie znasz się bo patrzysz na wynik, a zdanie potem piszesz, że mecz był wyrównany bo różnica wynosiła tylko 1 TD przez 3Q ????
Dla rozluźnienia atmosfery podam mój pierwszy typ ????Ad.1 No właśnie - to Ty się nie zgodziłeś z moja opinia, a nie ja z Twoja.
Ad.2 Jakie więc argumenty możemy przyjac jesli mecze z innymi zespołami sa słabym argumentem w lidze, która właśnie na tym polega? Good point
Ad.3 Nigdzie nie porównałem Saints do Broncos - odniosłem się tylko do homefield adv. Czytaj ze zrozumieniem.
jak będziesz miał coś sensownego do napisania, to posty nie będą usuwanePS. Usuwanie postów jest overrated