>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2009/2010

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Podaję moje luźne przemyślenia poparte lekkim spojrzeniem w statystyki. Ostatni week w preseason jest przeznaczony dla graczy, którzy nie będą odgrywali znaczących ról w zepole, więc może być bardzo różnie. Nie piszę więc żadnych analiz, gdyż zostawiam je sobie na sezon zasadniczy.

Rekreacyjnie można dzisiaj spróbować:
BUF - DET over 33,5@1,91 ⛔
NYJ - PHI over 37@1,91 ✅
ATL - BAL under 35,5@1,91 ✅
NO - MIA over 36,5@1,91 ⛔
CHI@1,65 ✅
SEA(-3)@2,00 ✅

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Piszcie jakies uzasadnienia, nawet 1-2 zdania, aa i nie podsumowujcie swych typów w nowych postach ????

shen 408

shen

Użytkownik
Kolejny typ z NCAA
Memphis-Mississippi 2 (-17,5) 2.00 14-45✅
Goście wygrali ostatnie 13 z 17 spotkań pomiędzy tymi zespołami.Gospodarze od 2004 nie mogą wygrać z zespołem z Mississippi na własnym stadionie,rok temu przegrali 24-41.Ekipa gości wygrała kolejne 6 spotkań,w tym roku mierzą wysoko,mają dość mocny skład,dobrego trenera i porządnego rozgrywającego,więc moim zdaniem powinni dziś spokojnie ograć gospodarzy sporą ilością punktów.
.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Tak widzę pierwszy tydzień nowego sezonu NFL. Jutro, jak będę miał więcej czasu napiszę komentarz do tych spotkań.

BAL(-13,5)@1,97
PHI@1,81
CIN(-6)@2,09
MIN(-6)@2,11
SEA(-8,5)@1,95
Betsson

200, to powinna być magiczna liczba dla KC, bo z tylu yadrów nie powinni wyjść w tym spotkaniu ???? Wciąż niepewny występ QB Casell&#39;a, cała nadzieja Chiefs w RB, ale przecież kto lepiej gra przeciw grze biegowej jak nie Ravens...
PHI wydaje się być mocniejsza na początku sezonu i lepiej przygotowana od CAR, gdzie mają problemy z kontuzjami w obronie i RB&#39;s po kontuzjach.
DEN moim zdaniem jest zupełnie &quot;na dnie&quot; i nawet przy problemach CIN z kontuzjami i tak Bengals powinno &quot;zjeść&quot; Broncos.
To nie MIN jest aż tak silna ( osobiście nie wierzę w czar B.Favre i jakąś znaczącą poprawę ), lecz CLE tak słabe. A.P. powinien pobłyszczeć w tym spotkaniu. Wygrana z przewagą TD bardzo realna.
To będzie mocne otwarcie w Seattle. Maksymalny możliwy hc powinien wejść bez trudu. Wszystkie atuty po stronie SEA. W STL po kontuzji QB Bulger. Chyba, że Sam Gado pobłyszczy... ????

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Witammm wszystkich fanów NFL po dość długiej przerwie ????
Niestety nie jestem na bieżąco ze składami a więc będę kierował się bardziej poprzednim sezonem.
Steelers vs. Titans 1 1.34 (a może nawet i handi)✅

Mam sentyment do Steelersow a więc tutaj stawiam na nich. Mam również nadzieję że Ben pokaże się z dobrej strony w pierwszym meczu tego sezonu. Ogólnie rzecz biorąc w tamtym sezonie statystyki w pass i rush mieli podobne. Ale myślę że difens Steelersów znowu będzie jednym z najlepszych w lidze.
GO GO Ben hehe
Pod koniec tygodnia napisze coś o niedzieli. See you
EDIT:
Mecza nie oglądałem, jak widać po wyniku difensy obu drużyn spisały się bardzo dobrze. Ben także pokazał że nic nie stracił z poprzedniego sezonu co mnie bardzo cieszy. Zła wiadomość to że Polamalu doznał kontuzji na 3-6 tygodni.

juan_antonio 52

juan_antonio

Użytkownik
Jesli ktos posiada posiada jakas kwote w bettsonie to polecam zaklad:

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans : Willie Parker poniżej 70.5 Rushing Attempts @1,85

oczywiscie jest to blad bukmachera i taka sytuacja by jeden zawodnik biegal ponad 70razy jest niemozliwa ; ) majac podobne doswiadczenia z bettsonem z sezonu nba, nie powinni zrobic zwrotu ale zaliczyc typ na ✅

shen 408

shen

Użytkownik
Steelers-Titans(+7)1,83 bet365 ✅ 13-10
W ostatnim spotkaniu obu teamów Titans wygrali na swoim boisku 31-14,wygrali też ostatnie 4 z 5 spotkań ze Steelers.Oba zespoły stawiają zdecydowanie na defense,Steelers mieli w tamtym roku najlepszą obronę w lidze,a Titans byli drudzy w średniej ilości straconych punktów.Dziś rozpoczęcie sezonu faworytem są Steelers ale mimo to powinien być to bardzo wyrównany mecz,oba zespoły raczej za wiele punktów nie zdobędą,więc handi +7 na Titans warte ryzyka wg mnie.
Willie Parker poniżej 70,5 rushing attemps raczej pewne :-D.Wiecie może w jakim buku są dodatkowe linie na handi w NFL,na bet365 są linie na NBA,ale na NFL nie ma?

lexus 0

lexus

Użytkownik
Steelers-Titans(+7)1,83 bet365
W ostatnim spotkaniu obu teamów Titans wygrali na swoim boisku 31-14,wygrali też ostatnie 4 z 5 spotkań ze Steelers.Oba zespoły stawiają zdecydowanie na defense,Steelers mieli w tamtym roku najlepszą obronę w lidze,a Titans byli drudzy w średniej ilości straconych punktów.Dziś rozpoczęcie sezonu faworytem są Steelers ale mimo to powinien być to bardzo wyrównany mecz,oba zespoły raczej za wiele punktów nie zdobędą,więc handi +7 na Titans warte ryzyka wg mnie.
Willie Parker poniżej 70,5 rushing attemps raczej pewne :-D.Wiecie może w jakim buku są dodatkowe linie na handi w NFL,na bet365 są linie na NBA,ale na NFL nie ma?
pinnacle na pewno ma.

sam dzis atakuje na titans z hc. z win steelers robi sie public bet, titans w preseason spisywali sie dobrze, do tego korzystne cyferki, ktore przytoczyles. roznica jednego TD mozliwa, choc ja tu licze na milego zaskoczenie w postaci porazki steelers.

sam gram Titans +6,5 po kursie 1.971 / pinnacle ✅ 13:10

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
natknąłem sie na ten artykuł przez przypadek, gdyż &#39;normalnie&#39; przeskakuje kolumnę ze sterydami ;) ale jeżeli mnie on zaciekawił to na pewno zaciekawi fanów NFL - odnosi się do kryzysu, który nie ominął nawet najbardziej popularnego sportu McDonaldów.

lexus 0

lexus

Użytkownik
na jutro widzę poki co tak:

GB - 3.5 1.90 ✅

jedna z najlepszych ekip w preseason.
&quot;GB are 11-5-1 ATS in the last 17 meetings&quot;.
pierwsza gra w Lambeau, ostatniego czasu kiedy były tu Miśki to dostały 37-3.

Philadelphia -1.5 1.90
✅

jak dla mnie Eagles ma wystarczającą ilość bomb w ataku wobec up-and-down offense Panthers. powracający Westbrook, Philadelphia była 3 pod względem defensywy w ostatnim roku. a cyferki mówią, że : &quot; The Eagles are 12-5 ATS in their last 17 road games&quot;

NO -13 1.90 ✅
42-7 dla NO w zeszłym roku, defensywa Lions w preseason nie wyglądała zbyt optymistycznie. Detroit zaczyna wyjazd z rookie quarterback. Drew Brees i jego ofensywa może dziś poszaleć z Lwami.

można jeszcze spróbować Minn -4 ✅, {na którą robi się powoli public bet, a w pamięci mam PIT i TEN tego roku.}
Sf + 6.5 ✅- w zeszlym sezonie SF przegralo 5. wyglada mi na low scoring game, gdzie moze zawazyc roznica jednego FG

kusi mnie jeszcze under 43.5 ✅ w DENVER i Dallas -6 ✅

NFL 2009 7:0

shen 408

shen

Użytkownik
Gorączka NFL zaczyna się na dobre,jak na razie raczej pewne powinny być

Saints-Lions 1(-13) 1,90✅ 6TD Bressa,3 Interception Stafforda.
Goście rok temu sezon zakończyli z wynikiem 0-16,teraz mają nowego trenera i nowego quarterbacka,poza tym dalej są kiepscy,Saints mają jednego z najlepszych QB w lidze Drew Bressa oraz mocną OL,rok temu byli najlepsi w NFL w Total offense oraz passing yards na mecz.Lions rok temu mieli najgorszą defensywę w lidze,jutro powinni przegrać wysoko.

Bengals-Broncos 1(-4,5)1.90
⛔Do połowy meczu zawody w kopaniu puntów,Bungals przegrali wygrany mecz,Orton lepszy niż Cutler :-D.Big Child please dla Bengals
Miejscowi liczą na udany sezon,do gry jako podstawowy QB po kontuzji wraca Carson Palmer,rok temu Bengals zdecydowanie poprawili defensywę która zawsze była ich bolączką,w tym roku powinno być jeszcze lepiej,w ofensywie powinni sobie poradzić.Broncos jak już pisał Michael Ellis są w rozsypce,mają nowego trenera,nowego QB,zagrają z Marshallem ale raczej nie zatrzymają Bengals.

Cardinals-49ers 1(-6) 1,93⛔ 49ers obijali przez cały mecz Warnera,beznadziejny mecz :kwasny4565:
Gospodarze mają jeden z najlepszych w lidze passing game,do tego 2 świetnych WR,rok temu przegrali dopiero w SuperBowl z Steelers.Goście w preseson byli najgorsi w lidze w passing gam(tylko 150yrd/game),mają kiepskich QB a samym rushing game nie wygrają z Cardinals na ich terenie.

Zaryzykował bym jeszcze na Redskins +6,5 z Giants,Eli Manning nie ma dobrych WR wokół siebie,Reskins ściągneli Hayneswortha,powinni mieć dobrą defensywe w tym roku,ofensywnie mogą zaskoczyć.
✅Fuks,Giants powinni co najmniej 3TD wygrać,QB Redskins to do tarcia chrzanu się nadaje :kwasny4565:

Michael Ellis przejrzysty live jest na espn

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Tak widzę pierwszy tydzień nowego sezonu NFL. Jutro, jak będę miał więcej czasu napiszę komentarz do tych spotkań.

BAL(-13,5)@1,97✅ (38:24)
PHI@1,81✅ (38:10)
CIN(-6)@2,09⛔ (7:12)
MIN(-6)@2,11✅ (34:20)
SEA(-8,5)@1,95✅ (28:0)
Betsson

200, to powinna być magiczna liczba dla KC, bo z tylu yadrów nie powinni wyjść w tym spotkaniu ???? Wciąż niepewny występ QB Casell&#39;a, cała nadzieja Chiefs w RB, ale przecież kto lepiej gra przeciw grze biegowej jak nie Ravens...
PHI wydaje się być mocniejsza na początku sezonu i lepiej przygotowana od CAR, gdzie mają problemy z kontuzjami w obronie i RB&#39;s po kontuzjach.
DEN moim zdaniem jest zupełnie &quot;na dnie&quot; i nawet przy problemach CIN z kontuzjami i tak Bengals powinno &quot;zjeść&quot; Broncos.
To nie MIN jest aż tak silna ( osobiście nie wierzę w czar B.Favre i jakąś znaczącą poprawę ), lecz CLE tak słabe. A.P. powinien pobłyszczeć w tym spotkaniu. Wygrana z przewagą TD bardzo realna.
To będzie mocne otwarcie w Seattle. Maksymalny możliwy hc powinien wejść bez trudu. Wszystkie atuty po stronie SEA. W STL po kontuzji QB Bulger. Chyba, że Sam Gado pobłyszczy... ????

Specjalnie cytuję ten post, by wrzucić go do przodu.

Parę słów na gorąco:

Nie znam nikogo, kto postawiłby złamany grosz na DEN... Bengals zagrali wręcz żałośnie, mnóstwo strat i taka nieporadność w ataku...
BAL bardzo sczęśliwie weszło. Swoją drogą mecz powinien przejść do historii NFL. KC zdobyli tylko 188 yds ale za to aż 24 pts !!!!!!
PHI to pewniak na SuperBowl - zobaczycie :-D
MIN zgodnie z przewidywaniami. Peterson 3 TD&#39;s :-D
SEA łatwiutko...

Apropos: niech nfl.com w dupę sobie wsadzi nowy sposób relacjonowania spotkań !!!!!!!

shen 408

shen

Użytkownik
Dziś 2 mecze,ja tak to widzę
Patriots(-11)-Bills 1.94
Patriots wygrali ostatnie 11 meczy z Bills.Goście niezadowoleni z postawy swojej ofensywy tuż przed rozpoczęciem sezonu zwolnili swojego koordynatora ofensywy,wywalili też niespodziewanie Dominica Rhodesa.Gospodarze zagrają z Tomem Bradym,który jest QB co najmniej o dwie klasy lepszym od każdego QB gości,dziś też powinien poprowadzić Patroits do przekonywującego zwycięstwa nad zespołem Bills.Goście są w rozsypce,dziś zagrają bez swojego pierwszego RB Marshawna Lynch który jest zawieszony,sam T.O to trochę mało jak na Patriots
Raiders-Chargers(-10)1,93
San Diego też wygrali ostatnie 11 meczy z Raiders,z tego 6 ostatnich w Oakland,ostatnio aż 34-7.Są zdecydowanym faworytem tego meczu.W tym roku mają bardzo mocny skład.Raiders w meczu preseson z Saints przegrali aż 7-45,Saints w tamtym meczu zdobyli ponad 550 jardów.Chargers są tej samej klasy zespołem jak Saints.dziś więc są też zdecydowanymi faworytami,przy dobrych wiatrach mogą zdeklasować rywali.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Jak zwykle narazie same typy, jutro napiszę komentarz.

PIT(-2,5)@1,83⛔ (14:17)
TEN(-6,5)@1,89⛔ (31:34)
BAL(+3,5)@1,79✅ (31:26)
WAS(-9,5)@2,01⛔ (9:7)
BUF(-6,0)@1,99✅ (33:20)
Betsson

Zapowiada się bardzo atrakcyjny weekend.

CHI bez Urlachera do końca sezonu, ale większym problemem jest chyba to, z gra Cutler :-D Zapowiada się mecz &quot;na styku&quot; i trzask kości. Ben jednak będzie miał trochę więcej czasu na decyzję i zapewni wygraną PIT. Raczej także under w tym spotkaniu, zarówno PIT jak i CHI, nie więcej jak 2 TD&#39;s.
Wbrew pozorom, to nie będzie łatwy mecz dla TEN, bo HOU będzie mocno zmotywowane po fatalnym początku sezonu. Uważam jednak, że własny stadion i fizyczna gra TEN da im wygraną z przewagą TD. Jednak nie będzie to spora przewaga...
SD bez Tomlinsona ale nie w tym upatruję szans BAL. Jestem zdania, że nie zagrają dwóch meczów z rzędu tak rozkojarzeni... na wszelki wypadek z plusikiem.
i znów- to nie WAS taki mocny, tylko STL słabiutkie. Zapowiada się mecz błędów, choć WAS pewnie pozwoli na więcej niż ostatnio SEA, to jednak powinien wygrać z przewagą TD+FG.
BUF ciekawie wyglądało w meczu z NE. T.O moim zdaniem zagra na jakieś 3 TD&#39;s. Ogólnie też wejdzie każdy możliwy over w tym spotkaniu

ehhh... i kiedy człowiekowi wydaje się, że wszystko już wie, liga staje na głowie... :-D

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Witam, w zeszłym tygodniu niestety wypadła mi robota i nie miałem jak napisać ani jako obejrzeć meczów 1 kolejki. Natomiast dzisiaj pierdykne większą ilość na niedziele i zobaczymy ile trafie ????
Jaguars vs. Cardinals ⛔
Typ:1
Kurs:1.59
Buk: Bwin
Jak dla mnie Jaguary będą mieli więcej do powiedzenia w tym meczu. Arizona w pierwszym meczu nie pokazała nic szczególnego a Jaguary dzielnie walczyli z Indianapolis. Arizona zagrała bardzo słabo w ataku szczególnie Rush, a to właśnie atak był ich atutem w tamtym sezonie. Zobaczymy co pokażą w niedzielę ale nie wierze że Jaguary są gorsi od San Francisco i tym bardziej że grają na własnym terenie.
Falcons vs. Panthers ✅
Kurs:1.35
Buk:Bwin
Widać po kursie że Atlanta powinna to wygrać, i moim zdaniem tak też będzie. Pierwszy mecz spokojnie wygrali z Miami, pass niezły rush w normie. Carolina nie wiem czy podniesie się po takich batach w ostatnim meczu.
Titans vs. Texans ⛔
Kurs:1.34
Buk:bwin
No tutaj to nie widzę innego wyniku jak spokojna wygrana Tytanów. Bardzo dobrze pokazali się w 1 meczu z Steelersami. Houston jak to oni nie zachwycają i zapewne tym razem będzie podobnie. Handi bardzo prawdopodobne.
Jets vs. Patriots ⛔
Typ:2
Kurs:1.5
Tutaj zapowiada się ciekawy i wyrównany mecz z moim wskazaniem na New England. W 1 kolejce Jetsi łatwo pokonali Houston na wyjeździe a Patrioci męczyli się i na farcie wygrali u siebie z Buffalo. New England w 1 meczu zanotowało bardzo wysoki pass i mam nadzieję że podtrzymają to do meczu z Jetsami którzy zato odnotowali 190 yds rush. Nie zdziwie się jak Jetsi wygrają, ale pasuje mi tutaj dwójeczka ponieważ za dużo 1 szykuje się w tej kolejce hehe.

Eagles vs. Saints ⛔
Kurs:1.95
Może trochę mnie porypało, bo w Eagles prawdopodobnie będzie młody QB Kolb z powodu kontuzji McNabba. Aleee każdy musi kiedyś zacząć grać i terz przyszedł czas na tego młodego chłopaka, a niech sie uczy gry !! Bardzo dobry difens Phily z ofensywną Caroliną a więć jeżeli difens będzie na podobnym poziomie to myślę że nawet z Kolbem Orły dadza sobię radę z Orleansami którzy w 1 meczu ograli Detroit. No ale ogranie Detroit nie jest zbyt wielkim osiągnięciem. Zobaczymy co pokarzą z Eaglesami
Bills vs. Buccaneers ✅
Kurs:1.4
Tutaj widzę tylko jeden typ i jednego zwycięzcę. Buffalo które tak dzielnie walczyło ale wtopiło w 1 meczu z New England. Tampa powalczyła także z Dallas ale nie wydaje mi się żeby byli w stanie pokonać mocne Buffalo.
Broncos vs. Browns ✅
Kurs:1.5
Tutaj stawiam na Denver. Wygrali oni na wyjeździe z Cincinnati. Cleveland wtopa u siebie z Wikingami aż 34 pkt stracili a więc z obroną u nich nie jest najlepiej. Tutaj powinno paść także sporo punktów.
Steelersów odpuszczam bo coś mi tam śmierdzi. Za grubą kasę polecam Buffalo i Titans

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Saints @ Eagles

Dla mnie jest to czysty pick na Saints, jezeli nie zagra McNabb, a wszystko wskazuje, że nie zagra. Kolega wyzej napisal o koniecznosci nauki gry przez Kolba. Problem polega na tym, że takie mecze nie sluża nauce gry, w takich meczach trzeba egzekwowac swoje umiejetnosci, a z tym u Kolba nie jest najlepiej. Juz w meczach preseason widac bylo, że Kolb nie ma smykałki do gry w football - problem z podejmowaniem decyzji, za dlugie trzymanie piłki, w efekcie gra Eagles stała. Zreszta to samo widac bylo w ostatnim meczu z Panthers, gdy Kolb zastapil McNabba..Eagles staneli momentalnie w miejscu..Nie rokuje to najlepiej na najblizszy mecz, tym bardziej, że kazdy wie, czego mozna sie spodziewac po Drew Breesie..Kilka PassTD to norma i to w zasadzie niezaleznie z kim gra. Inna sprawa, że Saints są a przynajmniej byli w zeszlym sezonie, druzyna typowo domową. Zobaczymy czy to sie zmieni, a musi sie zmienic jesli chca walczyc o najwyzsze cele. Samym Wesbrookiem Eagles nie wygraja, tym bardziej, że D-line Saints zostanie wzmocnienie, gdyz do gry wracaja DE Smith i Grant.

Ravens @ Chargers

Wciąz patrze na kursy na ten mecz i ogarnia mnie zdziwienie. Czy to mozliwe, ze Chargers mogą byc az tak wyraznym faworytem w tym meczu? Jedynym ich atutem bedzie &quot;dom&quot; i jesli Ravens pozwolą Phillip Rivers. Tomlinson juz tradycyjnie zlapal jakis uraz. Inna sprawa, że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze Era Tomlinsona dobiegła konca, a jezeli nawet bylyby jakies szanse na przebłysk formy, to i tak rushDefense Ravensów rozwieje wszelkie watpliwosci. Vincent Jackson gra jak gra, raz lepiej raz gorzej, wybitnym wide receiverem nigdy nie zostanie..jest zbyt nieregularny..inny WR Chris Chambers najlepsze lata ma juz za soba, dwojka RB mecze z Ravens nie wygra...Ray Lewis i społka w tym meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom