Mnie już denerwują tutaj posty typu: o której zaczynają grać?? kiedy skończą?? kiedy kto gra?? Ludzie wystarczy wejść na strone federacji światowego snookera, eurosportu, lub 147. Poszukajcie troche to nie boli.
Mam nadzieje że nikt się nie zdenerwuje moim postem.
Murphy według oczekiwań bo prowadzi 6:1, a dokończenie jutro tylko sprawdź sobie czy o 11:00 czy o 15:30. Sprawdź na http://www.worldsnooker.com/ I zacznijcie sami coś szukać a nie wszystkich prosicie o wyniki i terminy.
Best of 19 frames - to znaczy, że 19 freme'ów może zostać maksymalnie rozegranych.
Po wnikliwych obliczeniach wychodzi, że zawodnik ab wygrać potrzebuje 10 wygranych frame'ów. Pojedynki w tej fazie są podzielone na dwie sesje - pierwsza 9 frame'ów, druga natomiast 10 lub mniej w zależności od wyniku. Po czterech rozegranych frame'ach następuje regulaminowa przerwa 20-minutowa na szybki numerek. Nie ma ograniczeń czasowych co do czasu trwania pojedynku, może być ew powtórzony frame w przypadku bardzo pasywnej gry obu zawodników. Mam nadzieję, że wyjaśniłem co i jak mniej więcej
Wenbo-Doherty jak narazie 7:two:kwasny4565: Co ten Ken gra, ciężko będzie wygrać ten mecz. W drugiej sesji musi naprawdę wziąść się za grę bo pożegna się z turniejem przez debiutanta z Chin.
Wenbo-Doherty jak narazie 7:two:kwasny4565: Co ten Ken gra, ciężko będzie wygrać ten mecz. W drugiej sesji musi naprawdę wziąść się za grę bo pożegna się z turniejem przez debiutanta z Chin.
"Aby wziąć udział w snookerowym konkursie EUROSPORT należy odpowiedzieć na pytanie: "Ile maksymalnych breaków padło w całej historii Mistrzostw Świata w Crucible Theatre do czasu rozpoczęcia MŚ 2008 ?".
SMS z odpowiedzią należy wysłac na numer 73550 (3 PLN + VAT) w treści wpisując SPORT.BILA.X gdzie X to prawidłowa odpowiedź.
nom spoko teraz poszukac trzeba w necie odpowiedzi i wyslac sms ;p Komentaorzy juz mowili ile padlo tych maxow i nazwiska ale nie pamietam ile ich bylo ale nie duzo ;p
PS: włąsnie obejzalem ten twoj filmik co msz w podpisie bardzo ladnie zrobione przypomnienie az mis ie smutno zrobilo;/ dobry gracz a taka wstretna śmierc...
http://www.snookermanager.com/go.php/language=polish/
Kosmall tu masz rozpisany cały turniej i nie pytajcie już więcej. Zresztą wynik już raczej sie dramatycznie nie zmieni, ale rozumiem że na pieniążki czekasz i sie nie cierpliwisz;P. Pozdrawiam
Też wziąłem udział w tym konkursie... Tylko mam jedną wątpliwość... Czy kwalifikacje do MŚ w 2006 roku odbywały się też w Crucible Theatre? Chodzi mi tutaj o mecz Milkinsa z Selbym z marca 2006, ponieważ padł tam maksymalny break, tylko, że nie wiem gdzie miała miejsce gra...
Właśnie chyba tak zrobię. Pasowałoby się tego dowiedzieć z jakiegoś pewnego źródła, ale wielogodzinne przeczesywanie internetu mi się nie uśmiecha. Wystarczająco dużo czasu schodzi mi na czytaniu tego forum i posyłaniu kuponów
Oczywiście jak tylko się dowiem czegoś pewnego, to nie omieszkam was wszystkich poinformować ????