>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Newsy i dyskusje dotyczące snookera

Status
Zamknięty.
housekloc 0

housekloc

Użytkownik
Kursy na perrego z dottem są na sts.
365 15:30 Perry J. - Dott G. 1.50 2.15
Polecam typ gdyz tak jak sie wcześniej wypowiadali dott jest w kiepskiej formie psychicznej.Nawet jeżeli bedzie grał to nie wróży nic dobrego.Jedno nie udane zagranie i chłop może sobie odpuścić ten mecz i całe mistrzostwa.
Typ warty zagrania
skąd masz takie info? ja nie znalazłem nic na ten temat

mati_tupac 0

mati_tupac

Użytkownik
a no fakt. możliwe...sprawdziłam i wygrał 5-4 tak jak było....dzięki
jeszcze jakbyście mogli mi napisać kiedy druga sesja ?? dzis wieczorem czy jutro ?
z góry dziękuje ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
a no fakt. możliwe...sprawdziłam i wygrał 5-4 tak jak było....dzięki
jeszcze jakbyście mogli mi napisać kiedy druga sesja ?? dzis wieczorem czy jutro ?
z góry dziękuje ????
druga sesja Selbiego jutro o 15.30 bodajże

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Co sądzicie o spotkaniu M.Williams-M.Davis?

ja calkowicie Borsuka zostawiam , to jest strasznie himeryczny zawodnik
Ja dzisiaj postawiłem na Borsuka:-D Jest bez formy, ale sama klasa zawodnika według mnie wystarcza zeby ograć Marka Davisa. Różnie bywa z jego grą ale na Mistrzostwa powinien się sprężyć. W końcu w Crucible Theatre wygrywał 2 razy. Wygrywa jak narazie 2:0, ale końcowego wyniku nie można być pewnym. Snooker bywa nie przewidywalny.

Po 3 dniach mistrzostw widze że młodzi nie zawojują, dzisiaj Mark Allen swoją &quot;głupotą&quot; przegrał mecz. Hendry grał strasznie w kratkę a Irlandczyk grał tak jak Ronnie. Bardzo agresywnie i ofensywnie, nie wiem może stara się go naśladować. Wczoraj Jamie Cope przegrał z Ebdonem. Doświadczenie i mądrość w grze wygrywa ...

michau 84

michau

Forum VIP
Oczywiście, że kursy na spotkanie Perrego były... sam odstawiałem to spotkanie, tylko jakiś czas temu. Być może zmieniają linię i zakład pojawi się rano. Poza tym expekt ma do siebie, że czasami nie wystawia wszystkich wydarzeń z danej kolejki (np NBA). Ale skoro był ten zakład to pewnie wróci rano ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Dokładnie to najstarsi górale tego nie wiedzą. Wszystko zależy od tego jakim tempem będą grać i ile freme&#39;ów zostanie rozegranych...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom