>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń

Status
Zamknięty.
slander 10

slander

Użytkownik
Wiadomo, że w Lakers nie brakuje dobrych graczy, ale Kobe i tak odda te swoje kilkanaście rzutów, w przypadku kontuzji na niskim procencie.
No dobra z Cavs było 17-stoma, ale to było największe zwycięstwo Lakers w styczniu. Była spinka na LeBrona i spółkę, bo chcieli pokazać, że są lepsi. Mogę też zadać pytanie: Czy Clipps są lepsi od Cavs, bo dostali tylko 11-stoma? A Indiana to w ogóle kosmos, bo tylo dwoma.
Motywacja w takich spotkaniach jest zawsze większa po stronie doga. Chyba nie sądzisz, że gracze Lakers skupiają się na meczu z Wizards tak samo jak z czołowymi ekipami wschodu/zachodu.
Do NBA nie trafiają przypadkowi gracze i nawet Ci co są w Clipps byli w stanie wygrać 1-szą i 4-tą kwartę. Czarodzieje z pewnością mają więcej talentu. Granie w Stapes Center to coś porównywalnego z MSG. Tutaj każdy chce się pokazać. 15,5pkt powinno wystarczyć.

A 0

alex23

Użytkownik
Boston złapał taki wiatr w żagle, że wygrana magic bedzie dla mnie mega sensacją. W ostatnich meczach wręcz rozbijają rywali, grając praktycznie dwoma piątkami. Orlando ma passę 7 zwycięstw z rzędu, ale dziś nie wróżę im sukcesu,
Wszyscy teraz zachwycają się grą Magic, ale jak przyjdą play offy to nie zdziwi mnie, jeśli zostaną wyeliminowani przez Tłoki. A uważanie ich za głównych faworytów do tytułu to już gruba przesada.

angel1122 0

angel1122

Użytkownik
Boston złapał taki wiatr w żagle, że wygrana magic bedzie dla mnie mega sensacją. W ostatnich meczach wręcz rozbijają rywali, grając praktycznie dwoma piątkami. Orlando ma passę 7 zwycięstw z rzędu, ale dziś nie wróżę im sukcesu,
Wszyscy teraz zachwycają się grą Magic, ale jak przyjdą play offy to nie zdziwi mnie, jeśli zostaną wyeliminowani przez Tłoki. A uważanie ich za głównych faworytów do tytułu to już gruba przesada.
Zdecydowanie nie zgadzam się z tak stanowczym faworyzowaniem Bostonu w tym meczu... fakt grają bardzo dobrze ostatnio, widać że chyba wrócili do formy z grudnia jednak Orlando też gra przecież świetnie, Howard spisuje się nieziemsko dobrze pod tablicami i rzuca dużo punktów, Nelson i Turkoglu również są w dobrej formie. Atut własnej hali to w takim meczu też spory plus.
Ja stawiam na Magików -2,5 ;)

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Ja również skłaniam sie ku Magikom..i chyba póki grają tak jak teraz to jest okazja by na nich zarobić.Jakoś nie widze ich w PO dalej niż w pierwszej rundzie.Grają teraz na maksimum swych możliwości...doskonale walą zza łuku.To jest tak poukładany team że tam w sumie każdy może zakończyć spotkanie ze świetnym dorobkiem punktow na bdb % skuteczności.I dodatkowo ten nadludzko
silny i atletyczny Howard którego bardzo ciężko przepchnąć.Uważam że to spotkanie będzie bardzo wyrównane i wynik bedzie zależeć od tego czy obwód celtów da sie wstrzelić Magikom.To będzie naprawde ciekawy mecz bo zarówno Magic jak i Boston nokautują swych rywali w pierwszych dwóch kwartach.I chyba właśnie w pierwszej połowie rozstrzygną sie losy tego spotkania.Uwielbiam tych i tych ale dzisiaj kibicuję Magikom ????

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Jak jak moi wcześniejszy rozmówcy też skłaniam się do gry na Orlando, jednak tego meczu nie typuje. Bardzo dobry typ podał slander i w 100% popieram go. Lakers jak zawsze odpuszczając słabym rywalom i 4 kwartę praktycznie zawsze przegrywają i to wysoko. Zaliczka 15.5 jest to bardzo dużo. LAL w ostatnich 10 meczach wygrał tylko 3 mecze w których pokrył handicap: Cavaliers, Rockets i Blazers czyli drużyny z górnej części tabeli. Później skromne wygrane z Indiana, Golden czy chociażby wczoraj z Cllipersami. Dodatkowo Kobe nie jest w pełni sił. Myślę że Wizards przegrają góra 10 punktami. Pozdrawiam

naitsabess 0

naitsabess

Użytkownik
Boston Celtics - Orlando Magic under/over 192,5 @ 1,91 ✅

Pierwsza myśl po sprawdzeniu linii w tym meczu: over na lajcie - kto ustawiał tą linię? Takie potęgi w ofensywie - over i nie ma innego wyjścia. Ale gdy zajrzałem w staty to zmieniłem zdanie o 180 stopni. Konkrety: w ostatnich 10 meczach wyjazdowych Bostonu tylko raz została przekroczona linia 192 pkt. (z Charlotte). W 10 ostatnich meczach Orlando u siebie linia padła tylko 4 razy (Atlanta, Golden State, Lakers, Indiana - z tego 3 z nich to kilkudziesięcio punktowe zwycięstwa). Biorąc pod uwagę wcześniejsze mecze obu zespołów też częściej padał under, szczególnie w Orlando. Prestiżowy mecz bez wyraźnego faworyta (nie dla buków). Drużyny w pełnych składach bez poważnych kontuzji. Prawdopodobnie piękny mecz - szkoda, go nie obejrzę...

looker29 0

looker29

Użytkownik
zastanawia mnie to co piszecie .. że Orlando wystrzela się w rundzie zasadniczej i w play off nic nie zwojują.. na prawde myślicie że zajmując w najgorszym moim zdaniu wypadku 3 miejsce w konferencji (za Bostonem i cleveland, bo kto następny mógłby byc od nich lepszy? atlanta czy detroit? żarty) nie dadzą sobie rady z Philadelphią czy Milwaukee? jedynie MIami moiże być w playoff zagrożeniem dla faworytów, bo póki co zajmuje miejsce dość niskie i może wpasc w I rundzie na kogoś z trójki liderów. jak dla mnie Orlando w tym sezonie ma szanse na finał konferencji - i to jest ich miejsce w tym sezonie - i w 20 rocznice powstania klubu.

M 0

mirek186

Użytkownik
LA Lakers vs. Washington under 209
Kurs:1.91
Opis:
Znowu spotkanie b2b, i znowu obie drużyny graja słabiej w takich spotkaniach, Wizards są 4-0 under w drugim spotkaniu b2b, rzucając max. 93 pkt, 2 razy zostali poniżej 90. Lakers pod tym względem prezentują się trochę lepiej, ale dalej poniżej 50% over,gdy zagrali dobre spotkanie dzień wcześniej i graja b2b, do tego najważniejszy trend na to spotkanie.O sile Wizards stanowi pierwsza &quot;5&quot;, gdy oni graja to Wizards potrafi zaskakiwać, w ostatnich 10 spotkaniach aż 5 razy rezerwa nie zdobyła więcej niż 20pkt, gdy rezerwowi zdobywają więcej jest to tylko i wyłącznie zasługa Younga, który można to nazwać przebłyskami, rzucał pare razy ponad 25pkt. Ale to było z drużynami NYK czy CHI nie ta obrona na pewno co Lakers. Więc dlaczego under:
1. Butler i Jamison grali po 40min, wiec dzisiaj na pewno zagrają krócej
2. Oba zespoły grają b2b, i w nich notują słabsze 2 spotkania
3. Obie drużyny wykorzystują dość długo Centrów
4. Koby też zagrał 40 min. w ostatnim spotkaniu, więc dzisiaj na pewno gdy tylko nadarzy się okazja będą dawać mu odpocząć
4. Wizards są 10-3 under w ostatnich 13 spotkaniach jako undrdog, i 9-3 under w wyjazdowych spotkaniach.

ben85 55

ben85

Użytkownik
LA Lakers - Washington Wizards ✅✅
Typ. : Andrew Bynum powyżej 23.5 Points + Rebounds , 1.85 ( 23 pkt i 14 reb)
Betsson

Typ troche z okazji ostatniego świetnego wyniku uzyskanego przez Bynuma. Myśle że będzie kontynujacja. 23,5 to świetna linia jak na ekipę Washingtonu Po za tym pod koszem Wizards dziura, Jamison bardziej ucieka na odwód , gdzie lepiej sie czuje. Jest oczywiscie Blatche czy rookie Mcgee, ale ich pomine w tym opisie. Sądzę że, problem Kobego z palcem spowoduje kolejny mecz w którym bardziej będzie starał się o statystyki (możliwe kolejne triple-double) niż o rzuty , z korzyścią dla Bynuma ????

H 0

hey

Użytkownik
Spotkanie: LA Lakers-Washington Wizards
Typ: poniżej 207.5 pkt
Kurs: 1,91
Bukmacher: betgun
Analiza: Dzisiaj w nocy dwa bardzo ciekawe spotkania, a zwłaszcza to między Orlando a Bostonem, choć trudno coś z tego wybrać. Drugie spotkanie rozgrywane o 4:35 czasu polskiego to pojedynek LA Lakers z Washington Wizards. Więc LAL to wiadomo, że jedna z lepszych ekipy ligi NBA jednak dziś kontuzjowany Kobe Bryant na pewno nie będzie tym samym, ale za przeszło 20 pkt powinien zdobyć. Dochodzi tu również nie stabilna forma Jamisona i Butlera. W Wizards małe osłabienia ale ostatnio drużyna wzmocniła się dwoma zawodnikami: Jamesem i Danielsem. Myślę, że są to potwierdzają argumenty, że w tym spotkaniu możemy spodziewać się underu. Linia ustawiona na 207.5 wydaję się być ok, więc raczej dużego wyniku w tym spotkaniu być nie powinno.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dzisiejszy zestaw spotkań

Phoenix Suns @ Charlotte Bobcast
Dallas Mavericks @ Detroit Pistons
Houston Rockets @ Indiana Pacers
Milwaukee Bucks @ Atlanta Hawks
Memphis Grizzlies @ New York Knicks
New Orleans Hornets @ Minnesota Timberwolves
Toronto Raptors @ Chicago Bulls
New Jersey Nets @ San Antonio Spurs
Cleveland Cavaliers @ Golden State Warriors
Oklahoma City Thunder @ Los Angeles Clippers

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Golden State Warriors – LA CLipers✅(107-92)

Jeszcze nie wiem jakie będzie handi ale napewno się na nie skusze. Myślę że nie powinno przeoczyć 10 pkt

Dziś spotkają się ze sobą drużyny okupujące sam koniec tabeli. Wojownicy zajmują 22 pozycję natomiast ich dzisiejszy rywal piastuje 27 miejsce. Ale nie to jest najważniejsze ale fakt że w drużynie z miasta Aniołów panuje szpital. Na pewno nie zagra Baron Davis oraz Zach Randolph, którzy niegraną już jednak jakiś czas. Jest to dwóch najlepiej pkt. zawodników tej drużyny. Do tego niepewny jest występ Marcuca, co razem z brakiem Randolpha daje nic innego jak przegraną walkę na tablicach. W meczu także raczej nie wystąpi Mardy Collins oraz Skinner. Jedynymi w tym momencie wartościowymi zawodnikami po stronie Clipers będą Thornton oraz Eric Gordon. Jednak nie spodziewał bym się po nich dziś czegoś wielkiego ponieważ wystrzelali się oni w meczu z Thunders, zdobywając podajże najwięcej pkt. w karierze Gordon 41(średnio 13,5 pkt, choć w ostatnim czasie podskoczyła gdzieś do koło 20), a Thotron 34(średnio 17,3 pkt). A to będzie za mało jak na wojowników którzy rzucają najwięcej pkt. w całej lidze i grają szalony basket bez obrony. Drużyna z Oakland u siebie gra moim zdaniem dobrze, a w ostatnim czasie nawet bardzo dobrze. Ich bilans w domu to 9 zwycięstw i 10 porażek. W ostatnich 10 meczach u siebie odnieśli 5 zwycięstw i tyle samo porażek. Jednak ten bilans mógł być zgoła inny ponieważ w ostatnim meczu mało brakowało a sprawili by nie małą niespodziankę pokonując Cleveland(uratował ich w ostatnim momencie Lebrown). Także zwycięstwo 1 sekundę przed końcem meczu odebrali im zawodnicy Oklahomy. Więc jak widać potrafią grać u siebie. Także Wojownicy nie mają jakichś żadnych poważniejszych osłabień. Ostatnim faktem przemawiającym za moim typem są spotkania H2H
LAC 103 - GS 121
GS 122 - LAC 116
LAC 100 - GS 116
GS 122 - LAC 105
LAC 120 - GS 114
GS 99 - LAC 89
LAC 103 - GS 90
LAC 115 - GS 109
GS 108 - LAC 93
GS 88 - LAC 81

Jak widać ostatnie 10 meczy to 7 zwycięstw dzisiejszych gospodarzy( z czego wszystkie u siebie) oraz 3 wygrane Clipers.

Z innych meczy wydaje mi się że dziś zobaczymy wygraną Indiany i jeśli Ming nie zagra przeciw Detroit to tam także możemy spodziewać się dość okazałego zwycięstwa.

Wie ktoś jak jest dokładnie sytuacja w Huston?Czy wszystko odnośnie składu rozstrzygnie się przed meczem?

M 0

matgym

Użytkownik
Washington Wizards - Phoenix Suns
Miami Heat - Atlanta Hawks
New York Knicks - Houston Rockets
Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves
New Orleans Hornets - Philadelphia 76ers
Oklahoma City Thunder - New Jersey Nets
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers

To co gramy?

Moja uwage zwrocil kurs jakis jest wystawiony na Minnesote, az 2,30! Co przy ich obecnej formie i formie Bucks&#39;ow jest nie lada gratka. Do argumentow &quot;za&quot; przemawia jeszcze kontuzja M.Redd&#39;a co jak wiadomo jest duza strata dla Milwaukee oraz prawdopodobna nieobecnosc dzis A.Bogut&#39;a ktory ma problemy z plecami(ktos ma pewne zrodlo co do niego?). Dla ostrozniejszych mozna zagrac ze spreadem, po rowniez ciekawym kursie w granicach 1.85. Polecam ????

Drugim ciekawym spotkaniem jest mecz pomiedzy bardzo dobrze dysponowana ostastnio druzyna Oklahoma City Thunder, a fatalnie grajaca druzyna New Jersey Nets. Kurs w granicach 1.80 wyglada bardzo zachecajaco, wiec we wlasnej hali Oklahoma nie powinna sprawic zawodu.

Ktos cos jeszcze zaproponuje? Jak prezentuja sie kontuzje w zespolach New Orleans Hornets, Philadelphia 76ers? Z tego co sie doszukalem to wystep D.West&#39;a jest bardzo watpliwy, wiec to by byla duza strata dla Hornetow, a Philadelphia bez znaczacych strat. Co o tym sadzicie? Warto ryzykowac i obstawic 2 po kursie 2.20? :-?

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
moim zdaniem oklahoma mimo ze w swojej hali moze przegrac z kazdym, nawet ze słabo dysponowaną druzyną Nets:jezora:, stawiajac na thunder trzeba miec duzą odwage , ja sklanialbym sie na Nets kurs jaki jest na expekt to 2.03 całkiem niezly. co bedzie zobaczymy:spokodfhgfh:, dla mnie to spotkanie troche no buk ale sklanialbym sie na Nets.

Aco do dzisiaj to taki dubelek:
Washington Wizards - Phoenix Suns typ:2 1.56✅
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers typ:2 1.14✅

pozatym spodziewam sie dzisiaj jeszcze wygranych : Houston i Mami

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dokładnie...co prawda Oklahoma znacznie poprawiła gre.Grają całkiem nizle w zespole panuje świetna atmosfera ale oni są strasznie nieprzewidywalni.Do tego dochodzi fakt że Nets o wiele lepiej grają na wyjazdach a są też bardzo chimeryczni.No ale gra z Grizzlies wyglądała już całkiem lepiej wrócił Devin a wiadomo że jak duet Devin&amp;Carter mają dzień to zespół Nets potrafi wygrać z każdą ekipą.W tym spotkaniu raczej ku handi na Nets bym sie skłaniał.Z pozostałych spotkań polecam szczególnie grać na Suns i Minnesote.

M 0

matgym

Użytkownik
Nawet Boston Celtics moze przegrac z najslabsza druzyna w lidze, ale to nie o to chodzi, bo pogdybac to sobie mozna, ale trzeba zwrocic uwage na istotne fakty ktore przemawiaja za tym, ze to wlasnie Oklahoma dzis wygra. Bo tak na dobra sprawe to praktycznie nie widze zadnych argumentow za Nets&#39;ami na dzis, a wy? Yi Jianlian dalej nie bedzie gral, a to duze oslabienie dla druzyny, z drugiej strony Oklahoma gra niemal pelnym skladem, bo kontuzjowanie sa malo znaczacy gracze. Tak wiec sam widzisz ????

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Matgym..jakie są te istotne fakty ktore przemawiają za wygrana Oklahomy? Bo wspomniales a nie rozwinąłes. Dla mnie to zwykly NO BET, obie drużyny są nieprzewidywalne, toertycznie w kazdym meczu jest 50% szans na wygrana jednej lub drugiej druzyny, ale przynajmniej mozna wstępnie okreslic jakiegos faworyta, a w tym meczu takiego nie widze. Sa inne ciekawsze mecze do grania dzisiejszej nocy, a najlepsze to te o ktorych wspomniał WilQ. Ciekawie zapowiada się mecz w Nowym Orleanie, gdzie Hornets podejmują Sixers. Hornets jak wiemy bez Chandlera i Westa, w Sixers wrocil Elton Brand, wiec wydaje sie ze przewage na tablicy beda mieli Sixers. Pamietamy jak to wygladało w meczu Hornetsów z Minnesotą..Wilki zdecydowanie wygrały walke na tablicach 42-26, Jeffersona na zmiane kryli Ely i Ryan Bowem i nic to nie dało.

M 0

matgym

Użytkownik
lukascash kieruje sie analiza formy jaka prezentuja ostatnio te dwa zespoly. Pozatym nikomu nie nakazuje grac tego meczu, omawiam jedynie jakie szanse maja oba zespoly w tym spoktaniu i dobrze wiem ze jest wiele innych meczy dzis, ktore warto zagrac. Zwrocilem jedynie uwage na to spotkanie ze wzgledu na kurs, bo mam wrazenie ze buki nie docenily dostatecznie poziomu gry Oklahomy, podalem ten mecz jako ciekawostke i tyle. No offence ;)

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
naprawde ciekawe spotkanie w którym cięzko wytypowac faworyta, na papierze wg mnie sixers sa lepsi + obecna forma całkiem niezła ale za NOH przemawia atut własnej hali nie mniej jednak jest to druzyna nieobliczalna, potrafi przegrac z outsiderem i wygrac z elita ligi. NO BET NO BET:-D

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Minnesota Timberwolves @ Milwaukee Bucks

Spotkanie dwóch drużyn o odmiennych nastrojach. Minnesota Timberwolves weszli fenomenalnie w rok 2009, wygrywając 9 z 11 meczów, w tym jedno spotkanie własnie z Bucks 106-104. Swietnie gra kreowany na gwiazde Al Jefferson, skutecznie wspiera go pierwszoroczniak Kevin Love oraz inne &quot;młode wilczki&quot; Randy Foye i Rashad McCants. Druzyna potrafi wygrywać mecze z wysoko notowanymi druzynami (Hornets) i co najwazniejsze &quot;nie pęka&quot; w najwazniejszych momentach co pokazal ostatni wygrany mecz z Bulls, kiedy to Wilki w ostatnich 4 minutach potrafiły odrobic 7ptk straty doprowadzając do dogrywki, którą rozstrzygneły na własną korzyć. Zupełnie odmienna sytuacja panuje w Bucks. Wszystko wskazuje na to, że po raz 3 z rzedu zabraknie ich w play-off. Gra nie wyglada najlepiej(męki w ostatnim meczu na własnym parkiecie z Sacramento), do tego dochodzą kontuzje najwazniejszych graczy- Micheal Redd zerwal wiezadła w kolanie i nie zobaczymy go do konca sezonu, center Andrew Bogut opuscił ostatnie 6 meczów z powodu problemów z plecami i nie wiadomo czy wystąpi przeciwko Wilkom, a zastępca Redda- Charlie Bell nie gral w ostatnich 3 meczach. Do tego dochodzi jeszcze &quot;prawo serii&quot; - Bucks nie wygrali dwóch kolejnych meczów od ponad miesiąca( ostatnie 3 zw z rzedu 19-23 grudnia 2008) i raczej nic nie wskazuje na to, żeby tym razem bylo inaczej.

pozdrawia Lukascash ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom