>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń

Status
Zamknięty.
looker29 0

looker29

Użytkownik
wklejam z typów dnia ????

Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings (goście under/over 96pkt)⛔
Typ: under
Kurs: 1,98
Bukmacher: betsson
Analiza:
Dzisaj o 1.00 rozpędzona drużyna Cavaliers podejmie Sacramento Kings. Mecz ma oczywiście jednego faworyta i zapowiada się wysokie zwycięstwo Cleveland. ciekawsze jednak od grania na handicap -13,5 wydaje się propozycja zakłądu na wynik gości. a tu ze zdziwieniem widze linię ustawioną na 96 pkt. Po pierwsze Sacramento do potentatów nie należy. Po drugie Cavs miażdzą rywali na swoim parkiecie. po trzecie i najważniejsze wynik dla gości powyżej 96 pkt padł w Cleveland tylko 3 razy w tym sezonie. z reguły Cavs nie dają sobie rzucić nawet 90 pkt. Sacramento gra dość ofensywnie, ale z drużynami z czuba tabeli nie radzą sobie. Zapowiada się lanie w Cleveland, wygrana sporą różnicą punktów, a Sacramento under 96pkt.

M 0

matgym

Użytkownik
Witam! Dzis kolejna noc pelna wrazen przed nami i sporo meczy do obstawki:

Boston Celtics - Sacramento Kings

Miami Heat - Washington Wizards

New Jersey Nets - Toronto Raptors

New York Knicks - Atlanta Hawks

Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons

Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies

Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks

New Orleans Hornets - Denver Nuggets

Houston Rockets - Philadelphia 76ers

Dallas Mavericks - Golden State Warriors

Los Angeles Clippers - Chicago Bulls​

Na dzis proponowal bym -&gt; Miami Heat - Washington Wizards

Oczywista sprawa jest to jaka przepasc dzieli oba zespoly. Miami na wlasnej hali nie legitymuje sie moze impnujacymi statystykami, bo wygrali 14 na 21 meczy, ale za to Czarodzieje wygrali jedynie 3 na 21 meczy na wyjezdzie! Zwyciestwo Miami moim zdaniem jest dzis w 99% pewne, zastanawialbym sie jedynie nad spreadem, ktory w BAH&#39;u wynosi 8,5. Niby nie duzo, ale trzeba wziac pod uwage, ze niemal pewne jest absencja Shawn&#39;a Marion&#39;a i Michael&#39;a Beasley&#39;a. To moze przekreslac szanse na duza zdobycz punktowa w dzisiejszym meczu. Mimo wszystko dla lubiacych ryzyko polecam! :spokodfhgfh:

Innymi wartymi typami na dzis jest New York Knicks, Oklahoma City Thunder (w ktora wczoraj nikt nie wierzyl, a zaskoczyla po raz kolejny :p), Charlotte Bobcats (tylko ze Spread&#39;em +11,5, z reszta kazdy widzial co sie wczoraj stalo z LA ???? ), Chicago Bulls (nie ma co ukrywac, ale z tak rozbita kontuzjami druzyna nie powinni miec wiekszych problemow). Niestety jakos nie mam ochoty na glebsze analizy, a tylko kieruje sie tym co ostatnimi czasy prezentowaly te zespoly i na tej podstawie wyciagam wnioski. Pozdrawiam i czekam na wasze uwagi badz propozycje!

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Ja dzisiaj uwazam ze Netsi pokonaja Toronto. Raptorsi nie sa jeszcze zespolem ktory potrafilby nawiazac walke z NJ. Do tego na 3 spotkania w tym sezonie Raptory przegraly 2 razy obydwa we wlasnej hali.

Drugie spotkanie Memphis +7.5. To juz kolejny raz kiedy mam nadzieje zarobic na Thunderach. Faktem jest ze sa ostatnio w formie a Grizllies przegrywaja wszystko ale jesli nie dzisiaj to kiedy?

Dla sprawdzenie siebie stawiam drobne na Atlante takze. Hawks musza ten mecz wygrac jesli chca utrzymac 2 miejsce w Southeast i przerwac passe gdzie bylaby to ich 3 porazka z rzedu. Jastrzebie wygrali ostatnie 5 spotkan z rzedu z NY.

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Ja dzisiaj uwazam ze Netsi pokonaja Toronto. Raptorsi nie sa jeszcze zespolem ktory potrafilby nawiazac walke z NJ. Do tego na 3 spotkania w tym sezonie Raptory przegraly 2 razy obydwa we wlasnej hali.

Drugie spotkanie Memphis +7.5. To juz kolejny raz kiedy mam nadzieje zarobic na Thunderach. Faktem jest ze sa ostatnio w formie a Grizllies przegrywaja wszystko ale jesli nie dzisiaj to kiedy?

Dla sprawdzenie siebie stawiam drobne na Atlante takze. Hawks musza ten mecz wygrac jesli chca utrzymac 2 miejsce w Southeast i przerwac passe gdzie bylaby to ich 3 porazka z rzedu. Jastrzebie wygrali ostatnie 5 spotkan z rzedu z NY.
Typy na Nets i Hawks są bardzo ryzykowne. Zarówno Raptors jak i Nets nic nie grają, tylko z tą różnicą że Toronto ostatnie dwa mecze wygrało z Kings i Bulls. Do składu wrócił Calderon i od razu widać postępy w grze. Ja w tym meczu stawiam na Raptors. Drugi typ jest jeszcze bardziej ryzykowany. Knicks na własny parkiecie gra bardzo dobry basket, Hawks nie raz udowodniło że na wyjazdach kicha. Dodatkowo Knicks w przyzwoitej formie a z Hawks kompletnie schodzi powietrze. Co do tych 7 zwycięstw to może nie zauważyłeś ale te mecze były wyrównane i tu też gram gospodarzy. polecam grać na Timberwolves. To co ostatnio Pistons wyprawia to wstyd. Obecnie ich gra wygląda fatalnie. Odwrotnie jest u Wilków gdzie graja bardzo dobrze. Kurs nieco ponad 2 bardzo pewny. W meczu Rakiet z 76ers widzę over 194. Obie ekipy grają bardzo ofensywny basket. Nie ujrzymy u Rockets ponownie Artesta jednak do składu powraca Yao Ming. Dodatkowo bardzo ciekawie wygląda typ na Bobcats +11.5. Grają ostatnio bardzo dobrze i wygrana w Lakers tylko ich zmobilizuje do jeszcze większego wysiłku. W ostatnich 10 spotkaniach udało się to tylko 2 razy Blazers w tym razem wygrali 12 punktami. Nie wiem jedynie co z występem Wallace bo wyczytałem że ma nie zagrać. Jeśli ma ktoś pewne info to niech pisze.

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
Spotkanie: LA Clippers - Chicago Bulls
Typ: Chicago Bulls
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betsson

Na dzisiejszą analizę wybrałem mecz Clippersów którzy zmierzą się z Chicago Bulls moim typem są zawodnicy &quot;Byków&quot; którzy mimo iż grają w Los Angeles powinni wygrać z zdziesiątkowaną drużyną Clippers. W drużynie z miasta aniołów nie zagrają dzisiaj bowiem:
Marcus Camby (12.3 PPG, 13.8 RPG, 2.1 APG)
Chris Kaman (13.9 PPG, 9.4 RPG, 1.9 APG)
Dodatkowo pod znakiem zapytania stoi także występem Zacka Randoplha najlepszego strzelca tej drużyny który wykazuje się 22,0 PPG oraz 11 RPG. Dla mnie zwycięzca może być tylko jeden a mianowicie drużyna Byków z Chicago. Źródło kontuzji to CBSSports.com.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Spotkanie: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks (-7/+7) ✅ 107:99
Typ: 1
Kurs: 2,00
Buk: sportingbet
VS

Zespół Indiany po dotkliwej, wyjazdowej porażce z Orlando Magic na spotkanie przed własną publicznością powinien wyjść niezwykle zmotywowany, bowiem Milwaukee wciąż będzie osłabione brakiem swojej gwiazdy Michael&#39;a Redd&#39;a i pod znakiem zapytania wciąż stoi występ Andrew Bogut&#39;a, którego nieobecność na pewno pogorszy grę Bucks pod tablicami. W Pacers niepewny gry jest lider zespołu Danny Granger, który we wczorajszym spotkaniu z Magic nabawił się lekkiej kontuzji palca, ale myślę, że mimo wszystko wystąpi w dzisiejszym pojedynku, bo w żródłach, które sprawdzałem jest awizowany do wyjścia na parkiet w pierwszej piątce. Tak więc wydaje mi się, że nie ma sie o co obawiać, bo Milwaukee wydaje się być kompletnie rozbite po tym jak Redd nabawił się kontuzji i jestem pewny, że po takim ciosie sie szybko nie pozbierają. Drużyna dzisiejszych gospodarzy zdecydowanie przewyższa umiejętnościam zespół gości, a świadczą o tym choćby średnia zdobyczy punktowych przez poszczególnych zawodników (nie będę tutaj wypisywał statystyk, bo każdy może je sobie sprawdzić sam). Stawiam na bardzo pewne zwycięstwo Indiany Pacers!!!
Spotkanie: Houston Rockets - Philadelphia 76ers (-6/+6) ⛔ 93:95
VS

W spotkaniu tym widzę tylko jednego zwycięzcę i jest nim druzyna Rakiet, której orzychodzi się mierzyć z zespołem 76ers. Zacznę od tego, że do składu Houston po drobnych urazach wracaja zawodnicy, którzy są chyba najcenniejsi dla swojej drużyny, a mianowicie są to: Tracy McGrady, Ron Artest i Yao Ming (ten ostatni raczej nie wyjdzie w wyjściowej piątce, ale na pewno będzie zdolny do pomocy zespołowi jeśli będzie taka potrzeba). W Philadelphi bez kontuzji, ale to nic nie zmienia, bo 76ers po fantastycznej serii gier jaką zaliczyli ostatnio przegrali w wyjazdowym spotkaniu z mocno osłbionym New Orleans Hornets bardzo wyraźnie, bo aż 101:86 i myślę, ze podobny scenariusz bedzie w dzisiejszym meczu. Nie widzę argumentów przemawiających za tym, że Phila nawiąże jakąkolwiek walkę. Stawiam na pewne zwycięstwo Houston Rockets!!!

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
Spotkanie: Orlando Magic - Cleveland Cavaliers
Typ: Handicup +2,5 Cavs, pierwsza połowa
Kurs: 1,92
W nocy z czwartku na piątek o godzinie 2:00 naszego czasu w hali Orlando dojdzie do pięknego pojedynku pomiędzy tamtejszym Magic a przyjezdnymi wraz z królem LeBronem Jamesem na czele Cleveland Cavaliers. Moim typyem na to spotkanie jest handicup do przerwy który został ustawiony na +2,5 pkta dla drużyny gości. Popieram to tym iż w pierwszej połwoie powinno być bardzo zacięte widowisko ponieważ obie drużyny będą dysponowały większymi siłami niż podczas drugiej połowy spotkania. LeBron James, Mo Williams i inni jego koledzy powinni skutecznie powalczyć przynajmniej w pierwszej połowie a jak będzie przekonamy się już wkrótce.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Spotkanie: Phoenix Suns - San Antonio Spurs (under/over 196.5pkt) ⛔ 104:114
Kurs: 2,05
VS

Analizować tu chyba za bardzo nie ma co, ale coś napiszę. Spurs ostatnio nadspodziewanie dobrze spisało się w Salt Lake, gdzie pokonało miejscowe Jazz 100:106, co było jednak mała niespodzianką, bowiem Jazz uchodza za króli swojego parkietu a tu przegrana z zespołem nastawionym bardziej na defensywę niż atak i to dając sobie wrzucić wspomniane wcześniej 106 punktów. Myśle, że zespołowi San Antonio, w którym nie ma zbyt wielu młodych zawodników nie wyjdzie drugi z rzędu tak dobry mecz i to na wyjeździe, bo jednak zmęczenie tych starszych, trzonowych zawodników może dać o sobie znać tym bardziej, że zagrają przeciwko bardzo wymagającemu rywalowi. Co do Phoenix to drużyna ta w ostatnim meczu, który grała na wyjeździe nie pozwoliła rywalowi wrzucić nawet 90pkt wygrywając gładko 87:103. Wydaje mi się, że w dzisiejszym spotkaniu oba zespoły nie przekroczą magicznej linii stu punktów. Stawiam na under 196.5pkt!!!

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Bostonik zawsze warto grać..przy obecnej formie obu druzyn mozna sie pokusic nawet o handicap (-6ptk)..co to philadelphii pewnie wygra..ale po takim kursie? troche malutki...wg mnie lepiej zagrać utah jazz..hanidcap niewielki (-9) a różnica w sile zespołów ogromna...kolejnym ciekawym typem jest Sacramento...grają u siebie z Bykami, po tym co pokazali z cavs i celtics jestem skłonny na nich postawić..kurs bedzie fajny bo buki uznaly ze faworytem są Bulls, więc dla bezpieczenistwa bedzie mozna zagrac plusowy handicap

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Jak nic nie zepsuje moich planów to zagram grubiej Boston ???? Z renomowanym a jednocześnie słabym rywalem jakim na tą chwile bez wątpienia jest Detroit zagrają na 100% i nie powinni mieć większych problemów .

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Tak, zgadza sie z Wami Boston to dzisiejszy pewniak; do tego Philadephia mimo skromnego kursu, wiadomo graja z Washigton. Do tego zastanawiam sie na Atlanta. Mimo, że 3 ostatnie mecze przegrali były to dobre drużyny ( NY Knicks, Miami, Phoenix) przegrane mała ilością pkt i myśle ze z NY Nets z taką tendecja P-P-Z-P-P-P. Gospodarze powinni spokojnie wygrać.
Podsumowójąc gram:
Detroit Pistons - Boston Celtics ✅
Typ - Typ: 2 1,40

Philadelphia 76ers - Washington Wizards ✅
Typ - Typ: 1 1,15

Atlanta Hawks - New Jersey Nets ✅
Typ - Typ: 1 1,30

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Z typem na Phile również się zgadzam choć kurs naprawde niski , ale tam niespodzianki po prostu być nie może , natomiast troche bałbym się Atlanty , Carter i spółka mimo że większość meczy przegrywają to nieraz na wyjazdach radzili sobie całkiem nieźle , może nie w tym roku już ale troszke wcześniej , do tego jak spojrzeć na 5 ostatnich meczy w Atlancie pomiędzy tymi drużynami to 4-krotnie zwycięsko wychodzili z tego gracze NJ . Atlanta powinna wygrać lecz te kilka rzeczy należy wziąść pod uwage przy dobieraniu stawki , pozdro

looker29 0

looker29

Użytkownik
Spotkanie: Detroit Pistons - Boston Celtics (-6,5)✅
Typ: 2
Bukmacher: sportingbet
Analiza:
rozpędzony boston wrócił na swoje tory po zadyszce sprzed kilkunastu dni. według mnie było to zamierzone odpuszczenie paru meczy by dac odpocząc gwiazdom, jeśli ktoś widział jak wtedy grali Garnett i spółka to wie że to nie był ich poziom. teraz seria 9 zwycięstw i to już jest to czego się od nich oczekuje. Detroit natomiast wyraźnie obniżyli loty.3-7 w ostatnich 10 meczhac, zwycięstwa z Minnesotą, Toronto i Memphis, bez rewelacji; 13-9 na swoim parkiecie - również nie straszy rywali. Iverson nie jest chyba takim liderem na jakiego liczą, poza nim- Wallace czasami ma dzień, ale ogólnie średnio, Hamilton i Prince ostatnie mecze również poniżej swojej średniej. Nie widzę czym mogliby postraszyć Celtów, po ich stronie moze być jedynie to że wszystkie serie nawet tych najmocniejszych kiedyś siękończą ???? ale jak jeszcze zieloni zaczną rzucać za 3 jak w ostatnich meczach to może się skończyć i 20 pkt przewagi. Myślę że na dzisiaj handicap 6,5 spokojnie można polecić i zagrać.

M 0

mirek186

Użytkownik
GSW vs. NOH under 215
Kurs:1.91

Opis:
Najlepszy trend chyba jes to że NOH w tym sezonie są 20-0 under 215, a grali już nie zapominajmy i z Indiana i NYK które grają tak samo ofensywnie jak GSW. GSW na wyjazdach też nie zawsze notuje wysokie zdobycze na ponad 215. Sa oni na wyjazdach 13-11 under 215, notując większość zdobyczy over z drużynami właśnie NYK czy Indiana, Cllipers. Do tego pod znakiem zapytania dzisiaj może być występ Westa czy Paula. Ale raczej zagrają tak czy owak dzisiaj mecz będzie pod dyktando Hornets którzy graja u siebie. I w dodatku obie drużyny grają spotkania b2b jutro. Więc wątpię żeby jak Hornets uda wyrobić przewaga, grali szybka kontrująca koszykówkę która wymaga mnóstwo biega z obu stron. Więc myśle że wynik dzisiaj będzie under 210pkt.Do tego dodajmy że Hornets stracili tylko 4 razy powyżej 100 pkt w tym sezonie u siebie od Lakersów(100), Indiana(100) i NYK(101)Kings (105). Do tego GSW to dalej ten sam styl gry ale zmiany kadrowe moim zdanie na głęboki minus, i zdobycze pkt w tym sezonie też bardzo w kratkę, z zespołami grającymi fatalnie nadal potrafią wrzucić 120 oczek ale z dobrze zorganizowana defensywa maja już problem. Weźmy tylko pod uwagę mecze wyjazdowe z Orlando (81), Miami(88 ),Portland (100),Spurs(88 ),Cleveland(97) tylko z Bostone weszli na wyjeździe over 215 z drużyn grających solidna defensywę. Więc chyba mamy wszystkie trendy na +++ w tym meczu, ciężko mi znaleźć jaki kolwiek minus co by przemawiał za over w tym spotkaniu.

M 0

mirek186

Użytkownik
Charlie Villanueva (Milwaukee Bucks) Points+Rebounds
Typ:Over 26.5
Kurs:1.85
Opis:
Dzisiaj mamy chyba idealna sytuacje żeby zagrać na Villanueva, Bucks są po dniu odpoczynku grają przeciwko strasznie w kratkę grający Raptors, które tylko raz w ost. 10 spotkaniach straciło mniej niż 94 pkt. Co do Chaliego to już nie raz udowodnił że potrafi być skuteczniejszy od Redda, i koledzy też mu ufają oczym świadczy oddawanych ponad 15 rzutów na mecz z gry. Zbiórek też notuje on śr. 6.4 . A głównym trendem dlaczego zagramy właśnie na over jest że nie ma Redda i Boguta więc Villanueva będzie tutaj obarczony odpowiedzialnością za zdobywanie pkt. i bycie właśnie tym liderem ataku pod nieobecność Redda. Więc mnóstwo pilek powinno się przez niego przewijać i spokojnie samych pkt. powinien zdobyć okolo 24+ parę zbiórek i over murowany. Dotego dodajmy ze zakażdym razem jak Villanueva grał ponad 35min, to wchodził over 20pkt. A bez Redda będzie musiał rozegrać cała spotkanie

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Popieram typek. Zwłaszcza, że Charlie ma sporo do udowodnienia ekipie z Raptors która się go pozbyła bez najmniejszych skrupułów . W zeszłym roku rzucił im w ACC z 40 punktów, z czego w 1 kwarcie z 5 trójek ;-)

marqulito 0

marqulito

Użytkownik
Spotkanie: Sacramento Kings - Chicago Bulls
Typ: Sacramento Kings
Kurs: 1,91

Dzisiejszej nocy o godzinie 4 naszego czasu w Sacramento drużyna miejscowych Kings podejmie Chicagowskie Byki, w ostatnich meczach drużyna Kings pokazała się z dobrej strony w meczach przeciwko Cavs a także przeciwko aktualnym mistrzom nba, którymi są Boston Celtics. Dziś jednak przyszedł mecz we własnej hali jakby nie było ze słabszą drużyną niż dwie poprzednie a mianowicie Chicago Bulls. Bardzo dobrze spisuje się Kevin Martin najlepszy strzelec drużyny z Sacramento średnio zdobywając 23,8 PPG pomocą dla niego jest John Salmons ze średnią 18,8 PPG. Dlatego myślę że Sacramento po ostatnich dobrych lecz przegranych meczach pokuszą się dziś o zwycięstwo

jkula 2

jkula

Użytkownik
Danyy Granger ( 3.5 ) vs. Dwyane Wade ( -3.5 ) punkty
typ : 2 ✅ (19:24)
kurs : 1,85
Jak dla mnie ciekawy typ. Granger w ostatnim spotkaniu nie grał z powodu drobnego urazu kolana. Nie jest do końca pewne czy dziś wystąpi. Myślę, że będzie odczuwał jeszcze skutki urazu i nie spędzi na parkiecie wielu minut. Wade filar drużyny z Maiami. Powinien wjechać w obronę Indiany jak w masło.
35 punktów rzucił w przedostatnim spotkaniu Atlancie, 14 ostatnio Wizards.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Chicago Bulls @ Sacramento Kings
typ:2

Zapowiada się bardzo ciekawy meczyk dwoch średniej klasy drużyn. Sacramento wraca do ArcoArena po wizycie na wschodzie NBA. Bilans Kings z druzynami Konferencji Wschodniej jest tragiczny..0-20..ale kiedyś ta passa musi sie przeciez skonczyc. Ostatnie mecze Kings z silnymi druzynami Wschodu pokazały ze Krolowie nie sa wcale taka slaba druzyna jak na to wskazuje bilans. Wyrównana gra, niezla skutecznosc pozwalaja miec nadzieje ze Sacramento wygra wreszcie z druzyna ze Wschodu, tym bardziej ze Byki do potentatów ligi nie nalezą - jakis czas temu okrzyknięto ich jedna z najlepszych druzyn mlodego pokolenia..minelo kilka lat..zero postepu,z roku na rok gorsze wyniki, graja w kratke, nawet jesli maja przewage nie potrafia &quot;dobić&quot; rywala tak jak w meczu z Minnesota, do tego dochodzi trener &quot;cieple kluchy&quot; Del Negro, który nie potrafia wstrząsnac tą druzyna tak jak Scott Skiles. Stawiam na wygrana Kings!!

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Indiana Pacers - New York Knicks
Philadelphia 76ers - New Jersey Nets
Miami Heat - Dallas Mavericks
Washington Wizards - LA Clippers
Memphis Grizzlies - LA Lakers
Houston Rockets - GS Warriors
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
San Antonio Spurs - NO Hornets
Phoenix Suns - Chicago Bulls
Portland Blazers - Utah Jazz

Oto rozkład jazdy na dzisiejsza noc, jakiej propozycje ?
Mi sie wydaje, że Miami powinno sobie poradzic. Do tego Phoenix i bardzo ładny kurs ;-)
Jeżeli ktoś ma informacje o kontuzjach w druzynie Miami albo Dallas, prosze o kontakt
edit by Jacques

Proszę nie podawać suchych typów !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom