>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Cleveland-New Orleans
Czy dziś padnie niepokonany bastion Cavsów ? Całkiem możliwe. Hornets ograli Cavsów dwukrotnie w zeszłym sezonie, raz w tym sezonie a James Posey staje się po mału zmorą LeBrona Jamesa. Do tego Cavs mają spore problemy kadrowe. Brakuje trzech zawodników z podstawowej piątki : Ilgauskas, Wallace, West a jakby tego było mało problemy z przeziębieniem ma King James. Kursy na Hornets spadają, nie są zbyt atrakcyjne jak na takie ryzyko spotkania ale handicap + 4 za średnią stawkę myślę, że warto grać.

Golden State-Atlanta

Do składu Wojowników wraca już Stephen Jackson. Parę dni temu wrócił Correy Maggette. Czas zacząć grać coś ciekawego, bo potencjał w tym zespole (będę się upierał) wciąż jest. Zresztą widać postęp w ich grze. Ostatnie mecze to porażka 133-135 w Sacramento, pokananie Indiany 120-117 i porażki po wyrównanych meczach w Portland 100-113, Lakers 106-114, Jazz 114-119. Za małą stawkę można spróbować grę na gospodarzy.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Washington - NY Knicks Typ: Knicks over 102.5 1.85
Indiana - Toronto Typ: Bargniani over 19.5 1.90
Buk: Betgun
Zagrałem sobie na noc dubla. Analiza pierwszego meczu stronę wcześniej. Co do drugiego typu, to według mnie warto zagrać. Bargniani jest w styczniu w niesamowitym gazie. Jak pisał już Rondo w swojej analizie, zadomowił się on w pierwszej piątce pod nieobecność O&#39;Neal&#39;a i nie chce łatwo oddać mu miejsca. A gra od niego o niebo lepiej. Wcześniej jako wchodzący z ławki grał bardzo przeciętnie, a nawet słabo. W meczach styczniowych rzucał zaczynając od końca: 31 z Chicago, 23 z Bostonem, 17 z Bostonem, 21 z Memphis, 25 z Washingtonem, 21 z Milwaukee, 18 z Orlando i 19 z Houston. Jak widać mniej niż 20 punktów rzucił tylko przeciwko najlepszym drużynom, grając na przeciw Minga, Perkinsa czy Howarda. Indiana gra bardzo szybką koszykówkę, a Toronto też potrafi tak grać. Zapowiada się mecz ze sporą ilością punktów, a Włoch powinien być jedym z najlepszych strzelców. Tym bardziej, że nie widzę by miał go powstrzymać center Indiany Rasho Nesterovic. Jedynym problemem mogą być faule, które czasami Bargniani łapie zbyt szybko, ale w ostatnich meczach nie było z tym najgorzej.

ben85 55

ben85

Użytkownik
Washington - NY Knicks Typ: Knicks over 102.5
wynik 89-96 ⛔⛔

Szybka analiza, bo czasu brak ????
Ja gram identycznie jak @dzuda. Washington miało pare spotkań gdy im jeszcze na czymś zależało, bodajże seria wyjazdowa na zachód, gdzie wygrali z Houston. Jednak to było i mineło. Wrócił stary Washington , bez obrony . Najważniejsze że odstawiają obwód, aż miło. A linia za łuku to najepsza rzecz w której gustuja zawodnicy Knicks. 14-26 za trzy w ostatnim spotkaniu z Wizards. Niezły kurs jest co widze w innych bukach. Ja swoje fundusze trzymam w bet365 a tam 1.76 na to zdarzenie. Pozdro

M 0

mirek186

Użytkownik
A.Iverson (DET) Points over 18.5
Stawka:1.85
Opis:No na Iversonie chyba ciązy jakieś fatum albo jest to ten zawodnik który w pojedynkę potrafi wygrywać mecze ale z zespole nie potrafi wygrać niczego, i obawiam sie że może odejść z NBA jako następny gracz niespełniony. Ale to tak na boku, czemu gramy na Iversona to od 3 lat w stecz jeszcze jak było (seattle supersonic) Iverson punktował w tych spotkaniach powyżej 20. Do tego po serii go słabszych występów z niską skutecznością, myślę że następuje lekkie przełamanie i 23 oczka w ostatnim spotkaniu zostaną podtrzymane. Na pewno będzie miał dużo okazji do zdobywania pkt. DO tego wyniki poniżej 18pkt, notował z dużo lepiej spisującymi sie w obronie Portland, Charllote i Utha. Więc zdecydowanie bedzie miał większe pole do manewru, i lekko powinien wyjść powyżej 20pkt. A Detroit po serri nieprzyjemnych porażek paro pkt. będą chcieli wrócić spowrotem na serie zwycięstw. Do tego nie zapominajmy że jest on jednym z najlepszych strzelców wszech czasów.

M 0

mirek186

Użytkownik
A. Bedrins over 27(pkt+reb) myślę że jednak nie tyle GSW w tym spotkaniu na żuci swój styl gry co Atlanta nie będzie chciało go za bardzo zmieniać, i będzie to mecz otwarty, z dużą liczba rzutów i co za tym idzie zbiórek.Atlanta na ostatnie 10 spotkań, 8 razy dawała sobie rzucić 100 pkt. i co bardzo ważne w tym typie każda drużyna rzucała więcej niż 42% z gry i tylko 2 lub 3 zebrały mniej piłek niż 30 w tych ostatnich 10 konfrontacjach. Więc możemy się spodziewać szybkiej efektownej gry. Można by pisać dłużej o h2h bo też są bardzo dobre dla naszego typu, ostatnie spotkania z drużynami grającymi ofensywnie jak Indiana lub Chicago kończyły się dorobkami ponad 100pkt z obu stron.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Zestaw meczów na dzisiaj :

Boston Celtics @ New Jersey Nets
Portland Trailblazers @ Charlotte Bobcats
New Orleans Hornets @ Detroit Pistons
Philadelphia 76ers @ New York Knicks
San Antonio Spurs @ Chicago Bulls
Miami Heat @ Houston Rockets
Utah Jazz @ Dallas Mavericks
Orlando Magic @ Denver Nuggets
Milwaukee Bucks @ Los Angeles Clippers
Phoenix Suns @ Toronto Raptors

A 0

alex23

Użytkownik
Wczorajsza kolejka to wysyp niespodzianek. Mało kto się spodziewał porażek Tłóków i Słońc, czy ostróg(choć to można było już brać pod uwagę). Dobrze, że chociaż Indiana i Utah nie zawiodły.
Dziś w miarę pewne jest Dallas, bo Utah na wyjazdach to nie ta sama drużyna co u siebie
Bilans 16-4 i 8-12 mówi wszystko. Nadal grają bez Boozera, a ostatnio też bez Millsapa. A brak tego ostatniego to już poważne osłabienie.

zelazny-roman 0

zelazny-roman

Użytkownik
Denver Nuggets - Orlando Magic TYP : 2✅

Seria zwycięstw orlando, jeszcze jeden mecz z nuggetsami, przerwa i wielki bój Celtami. Orladno dużo popracowało nad obroną co było widać w meczu z LAL. Mecz ciężki ale miejmy nadzieje że magiki i tym razem sobie poradzą

M 0

mirek186

Użytkownik
Na dzisiaj zagram z oferty betway.
M. Redd over 23.5
Wczoraj Redd wzniósł się na wyżyny, i dałą nam wygraną już po 2 kwartach, dzisiaj myślę przeciwko Cllipersom, też zagra na przynajmniej swoim sr. poziomie i da nam to over 24. Obstawiam go ze zwykłego prostego powodu, jest on liderem drużny, i zawsze ciężkie piłki ida do niego, jak tylko mu idzie to zawsze inni zawodnicy chętnie mu podają, z tego myślę że typ Iversona poczęści mi nie siadł, bo lepiej uwarzam obstwiac drużyne która ma jednego widocznego lidera, który właśnie jak chce piłke i widzi że mu idze to ją dostaje i punktóje spokojnie. A w Detroit mamy jeszcze Hamiltona, Wellace, Princa i dlatego nawet jak Iverson jest dobrze dysponowany to ma mniej okazji szczelickich niż Reed. Więc dzisiaj obrona Cllipers pozostawia wiele do życzenia, 8 na ost. 10 spotkań odali ponad 95 pkt. do tego też analizując pod kątem występów przeciwko Cllipers zawodników wysoko pkt. w innych ekpiach prawie zawsze zdobywaja swoją średnia lub ponad.

A. Iguadola over 22.5
Wczoraj skończyl na 21 pkt, z imponującą skuteczności a 7/11 z gry w tym 2x3. Do tego mamy teraz przeciwnika który pozwoli sowja gra na trochę więcej rzutów. I szybszą grą więc wydaje mi się że spokojnie wysoko pkt. zawodnicy wyrobią tutaj norme. A wynik jest sprawa otwarta. Ale nam tylko trzeba zeby weszlo tego pana 23 pkt. Ostatnich 7 wygranych spotkaniach 6 razy kończyl z 20 pkt lub więcej. A grali z drużynami b. dobrze grającymi w obronie. Więc tym razem też nie powinnien mieć problemu wejść powyżej 20pkt.

M 0

mirek186

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie, bo już opisałem problem mój z betway w innym dziale, nie zna ktoś innych buków on-line które oferują zakłady na danych zawodników jak w betway? Bu ten buk jest po prostu nie rzetelny i chciał bym kontynuować zarabianie w ten sposób ale nie u buka gdzie nagle moga mi pieniądze wyparować.

Z góry dzięki za info, i jak ktoś mi odpowie to można posta usunąć żeby nie zaśmiecać.

looker29 0

looker29

Użytkownik
Spotkanie: NY Knicks - Philadelphia 76ers (handicap 2:0)

Typ:2
Kurs:1,89
Bukmacher: betsson
Analiza:
Jak ostatnio gra Philadelphia wszyscy widzą i zastanawiać się można jak długo potrwa jeszcze ich passa, bo 6 to już ładny wynik.. może ostatnie wygrane to zasługa włąsnej hali? NIe sądze.. dobry, solidny ale przede wszystkim wyrównany skład i co najważniejsze - kapitalna gra obwodu.. do tego doszła ostatnio bardzo dobra obrona.. Portland i San Antonio przekonały sie o tym boleśnie. by przerwać tak dobrze poukłądany mechanizm potrzeba na prawdę mocnej drużyny. Dlatego sądze że stać 76ers na 7 kolejne zwycięstwo, bo NY Knicks do potentatów na pewno nie należy.. Ostatni dwumecz z Wizards to pokazał.. niewyraźne zwycięstwo u siebie i porażka w Waszyngtonie. knicksi grają trochę szaloną koszykówkę - wysokie wyniki, słaba obrona. Czasem im to wychodzi czasem nie. Ale dzisiaj nic z tego!

looker29 0

looker29

Użytkownik
Denver Nuggets - Orlando 2

Houston - Miami (+3,5) 2

jeśli chodzi o orlando to jestem raczej pewny, bo ich forma ostatnio zdecydowanie najwyższa w lidze...
zastanawiam się natomaist nad Miami. również ostatnio dwa łądne zwycięstwa z może nienajsilniejszymi Bucks i Timberwolves ale na trudnych terenach i przy niezłych seriach przeciwników. zastanawiam się tylko czy Wade i Beasley wystarczy na niezłe przecież Houston. Miami może przegrać walke na tablicach a to ważne na trudnym terenie w Houston (12-5 u siebie). Ale..mam dziś farta cały dzień więc gram na Heat!

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Charlotte Bobcats - Portland Trail Blazers (102-97 OT)
Typ: over 177.5 ✅
Kurs: 1.91
Buk: Betgun
Drużyny te grały ze sobą już w tym sezonie dwa razy. W Portland mecz zakończył wie wynikiem 85-93 ( 178 ), a w Charlotte 101-92. Jak widać poniżej linii nie było. Charlotte w ostatnim czasie zdobywa po kilka punktów więcej niż na początku sezonu, gdzie niemal regularnie można było grać undery na tą drużynę. U siebie w tym sezonie w ich meczach pada średnio 185 punktów, ale średnia ta z biegiem sezonu regularnie się powiększa. Natomiast mecze Portland na wyjazdach to średnio 191 punktów. Natomiast w ostatnich 10. meczach obie drużyny mają średnią 188 punktów. Wydaje mi się, że dzisiaj każda z nic rzuci po co najmniej 90 punktów i będziemy widzieć over.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Z powodu półfinałów NFL dziś tylko dwa mecze. Raptors zagrają już najprawdopodobniej w pełnym składzie, z Calderonem i z O&#39;Nealem. Suns też w pełnym składzie. Z Kanadyjczykiem Steve Nashem na czele. Miami z kolei dość słabo gra mecze dzień po dniu. Zapraszam do dyskusji.
Według mnie linia na pierwsze spotkanie za wysoka mimo wszystko

J 3,9K

jacques

Forum VIP

Dzień M.L. Kinga to jak zwykle uczta dla kibiców.
Kto będzie lepszy LeBron czy Kobe ?
Czy Shaq zdominuje Boston ?
Czy Knicks ograją Bulls ?
Wszystko będzie można zobaczyć w Canal Plus.

gunner84 0

gunner84

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks, Typ: 1, ako: 1.55⛔
Atlanta Hawks - Toronto Raptors, Typ: Toronto +12.5 ako: 1.3✅
AKO: 2,01

Philadelphia ostatnio na fali, wygrali siedem meczów z rzędu, w tym wyraźna wygrana z San Antonio u siebie. Dodatkowo możliwe, że powróci dziś do składu Elton Brand. Philla gra ostatnio szybko, błyskotliwie a Dallas póki co sezon ma przeciętny jak na ich aspirację, nie uważam żeby dzisiaj czymś zaskoczyli pozytywnym i obstawiam zwycięstwo 76ers.
Toronto ostatnio jakby gra trochę lepiej, mimo, że przegrywają to nie są to blowouty. W Atlancie brak Horforda i Williamsa, myślę, że Atlanta mimo wszystko wygra, ale nie będzie to pogrom.
A tak w ogóle to witam forumowiczów :-D

gunner84 0

gunner84

Użytkownik
New Orleans Hornets - Indiana Pacers, Typ: 1, ako: 1.3✅
Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs, Typ: 2, ako: 1.44✅
AKO: 1.88
Buk: bet365

New Orleans wracają do swojej hali po kilku meczach na wyjeździe, gdzie pokonali m.in dołujących Detroit czy Dallas. Indiana ostatnio wygrała dwa mecze z rzędu, ma nadzieję na trzecie kolejne co nie udało im się od listopada. Dodatkowo podbudowuje ich fakt, że wygrali trzy ostatnie mecze w hali Szerszeni. Moim zdaniem jednak dzisiaj nastąpi koniec tej niespodziewanej serii. New Orleans to po prostu dużo lepsza drużyna, która mimo, że nie zachwyca może jakąś wybitną formą ostatnio, to jednak są na tyle mocni, żeby spokojnie ograć Indianę, której gracze grają radosną koszykówkę i nie znają zdaje się takiego słowa jak &quot;obrona&quot; dając przeciwnikom rzucać 107 punktów na mecz. Hornets kierowani przez Chris Paula skrzętnie wykorzystają te luki w obronie, sami nie pozwalając Indianie na zbyt wiele.

San Antonio kontynuuje swój roadtrip, tym razem zaglądając do hali Bobcats. Bobki ostatnio w niezłej formie, grają chyba najlepszy basket w sezonie, ale moim zdaniem nie wystarczy to na Spurs, którzy po ostatnich słabych występach szczególnie w defensywie (vide mecz z Phillą), zagrali nieźle z Chicago, nie dając im przekroczyć bariery 90 punktów i będą chcieli to powtórzyć w meczu z Bobkami, którzy do wirtuozów ataku nie należą w tym sezonie. Także, low scoring game i zwycięstwo San Antonio.

slander 10

slander

Użytkownik
Na dziś takie 2 typki:

LA Clippers-Minnesota Timberwolves Typ: Minnesota Timberwolves -6 ✅✅✅ (86-94)
Minny ostatnio złapała wiatr w żagle. Po fatalnym początku sezonu bilans ich ostatnich 10 meczy: 7W 3L wygląda imponująco. Nie były to także byle jakie zwycięstwa, bo w NBA trudno znaleźć drużynę, z którą nie trzeba walczyć na 100%. W każdym bądź razie Wolves pokonali m.in. Suns, Bucks czy też Thunder. Wymieniłem też tych ostatnich, bo choć mają kiepski bilans, to rzadko przegrywają większą różnicą niż 10pkt nawet z najlepszymi. Z Minnesotą przegrali różnicą 42pkt. Główną siłą Timberwolves był i jest od początku sezonu Al Jefferson, ale ostatnimi czasy obwód zaczął mu pomagać, co przełożyło się na zwycięstwa. Na szczególną pochwałę zasługuje tutaj Randy Foye, który kilka występów &gt;20pkt/mecz. Dziś nie wymagam od obwodu cudów, bo to Al powinien dominować.
Dlaczego? Bo w ostatnim meczu Clipps stracili swoją ostatnią ostoje Marcusa Camby&#39;ego. Dostarczał on średnio w tym sezonie średnio około 12pkt i 14 zbiórek na mecz. Najważniejszy był jednak jego wkład w defensywę(2,6 bloku/mecz). Potrafi on zatrzymać najlepszego zawodnika podkoszowego przeciwników jak i &quot;sprzedać&quot; kilka bloków niskim zawodnikom. Po stracie Kamana, Randolpha i Davisa to kolejny cios dla LAC. Bardzo bolesny cios, który może załamać graczy Clippers. Wprawdzie udało im się wygrać ostatni mecz, ale przed tym zanotowali 12 porażek z rzędu.
Dziś to Minnesota powinna wygrać i to zdecydowanie. Przeciwnik rozbity kadrowo i zapewne mentalnie. Wilki z pewnością czują krew i dziś zwyciężą z handicapem.

Boston Celtics-Phoenix Suns Typ: Phoenix Suns ⛔⛔⛔ (104-87)
Liczę na niespodziankę, jeżeli można mówić tu o niespodziance jaką może być zwycięstwo Suns. Wg. bukmacherów nie są oni faworytami, ale według mnie nie są bez szans i kursy powinny być nieco bardziej wyrównane.
Boston nie jest już w takiej formie jak miesiąc temu. Ich obecna seria 4 zwycięstw z rzędu nieco przyćmiła i poprzednie 4 porażki z rzędu. Ogólnie ostatnie 10 meczy 5W i 5L(Suns dla porównania 7W 3L). No i oczywiście pokonanie po 2 razy Raptorsów i Netsów(dwa słabe teamy) nie przekona mnie do ich powrotu do formy. Co więcej dziś wśród Celtów zabraknie na parkiecie Perkinsa, który leczy kontuzjowane ramię.
Właśnie to osłabienie przekonuje mnie do Suns. Jak powszechnie wiadomo największą skutecznością cieszą się rzuty z pola 3 sekund. Dziś Phoenix postawi tam Shaqa i Stoudemire&#39;a, a Boston &quot;tylko&quot; Garnetta i Scalarbine&#39;a/O&#39;Bryanta(nie wykluczam O&#39;Brayanta, bo to może właśnie on będzie &quot;mięsem&quot; postawionym na drodze Shaqa). W normalnych warunkach duet podkoszowy Suns jest trudny do zatrzymania.
Kto będzie bronił Shaqa?
Garnett? Za małą ma masę i niewiele tu wskóra. Zostanie Stoudemire, którego nikt z Bostonu nie zatrzyma poza KG.
Scalabrine? No comments.
O&#39;Bryant? Takich młodych/niedoświadczonych Shaq zjada na śniadanie.
Także pod koszem przewaga Suns i to zdecydowana. Jedynym ratunkiem wydaje się tu być wciągnięcie Shaqa w foul trouble.
Boston ma przewagę praktycznie tylko na pozycji niskiego skrzydłowego. Pierce to absolutna czołówka ligi i można liczyć, że dziś będzie ten mecz, w którym Paul się stara(bo ogólnie to wydaje mi się, że olewa regular season). Cóż Suns mają tu Hilla i Barnesa. Dla mnie dwóch najlepszych defensorów w Phx(nie znaczy, że są jacyś mega super) i powinni jakoś tam sobie radzić.
Stawiam na Suns, bo widzi mi się coś takiego: duet Shaq-STAT powinien zapewnić dziś 40-45pkt, po kilkanaście dorzucą Nash i Richardson + po trochu od reszty i może być &quot;niespodzianka&quot;.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dzisiaj 4 mecze:
1.Tue 1/20 701 Atlanta Hawks +3 1.926 OVER 200 2.050
05:35 PM 702 Chicago Bulls -3 1.980 UNDER 200 1.870
2.Tue 1/20 703 Indiana Pacers +7.5 1.971 OVER 209.5 1.962
05:35 PM 704 San Antonio Spurs -7.5 1.935 UNDER 209.5 1.943
3.Tue 1/20 705 Minnesota Timberwolves +9.5 1.935 OVER 205 1.926
06:05 PM 706 Utah Jazz -9.5 1.971 UNDER 205 1.980
4.Tue 1/20 707 Sacramento Kings +9.5 1.909 OVER 217.5 1.952
06:05 PM 708 Denver Nuggets -9.5 2.000 UNDER 217.5 1.952
Korci mnie granie na Pacers. Grają ostatnio naprawdę solidnie a Spurs już myślami są w PO :jezora:

gunner84 0

gunner84

Użytkownik
Jak dla mnie dzisiaj ciężkie mecze do typowania. Większość zespołów gra backa to backa. Tak wstępnie patrząc to zastanawiałbym się nad Utah nawet z hc może ewentualnie trochę pomniejszonym. Podczas gdy oni odpoczywali Minnesota grała w Los Angeles, poza tym Utah u siebie jak zwykle bardzo mocne. Indiana faktycznie gra ostatnio dobrze, wczoraj też mało brakowało a graliby dogrywkę z New Orleans gdyby nie niesamowity rzut Paula, chociaż z drugiej strony, Hornets grali bez Westa, od drugiej kwarty bez Chandlera i jeszcze Armstronga, więc byli mocno osłabieni. Gracze San Antonio swój wiek już mają, więc granie back to backów nie przychodzi im na pewno łatwo:jezora: . Jednak ogólnie bardziej zastanawiałbym się nad underem w tym meczu. Dobra obrona spurs plus lekkie zmęczenie powinny w tym pomóc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom