>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2016

Status
Zamknięty.
G 693

generalkaman

Użytkownik
Moje typy z NBA w 2016r ( wszystkie kursy o wartości 2.00 lub większej )
Typy z analizami: 5/7
Typy bez analiz: 3/4
Memphis - Boston
MEMPHIS - 2,5pkt
2.55 - Unibet
101:98 - Szczęście było ze mną ????

Dziwi mnie aż tak wysoki kurs na gospodarzy i pobieram go od razu. C.Lee i M.Conley są co prawda game-time decision i mogą zagrać, jeśli tak się stanie rośnie szansa na wejście typu. Mimo wszystko nawet jak tych dwóch zawodników nie zagra to Niedźwiadki mogą bez problemu rozstrzygnąć ten mecz na swoją korzyść. Boston to zespół równy, jego siłą jest to że mają zawodników na podobnym poziomie i nie ważne kto pojawi się na parkiecie będzie grał na określonym poziomie. Drużyna taka może spokojnie sprawiać niespodzianki i wygrywać z wyżej notowanymi drużynami ALE przeciwko Memphis nie daje to już dużej przewagi. Gospodarze spowalniają tempo, pchają piłkę mocno pod kosz i też potrafią podzielić się zdobyczami punktowymi. Dodatkowo bardzo dobrze bronią drużynowo i grając przeciwko nim niekiedy potrzebny jest wyraźny lider, który sam będzie potrafił rozbić ich obronę. Dodatkowo gra we własnej hali to duży plus dla Miśków - wygrali tu ostatnie pięć spotkań i w mojej opinii dziś w nocy wygrają kolejne.
Dodatkowo gram:
New York Knicks - Milwaukee Bucks
New York - New York ( wynik do połowy/cały mecz )
2.00 - bet365
New York - New York - dobra noc w NBA ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
dl13 435

dl13

Użytkownik
Dzisiaj krótko, bo z telefonu, Ako dwa mecze 2.80:
Indiana Pacers @ Houston Rockets 2.0
Rockets raz gra tak, raz tak, a Indiana zazwyczaj trzyma równy poziom. Moim zdaniem PG &gt; Harden, i poprowadzi swoją drużynę do zwycięstwa ????

Bucks @ NYK 1.40

NYK mają mega formę ostatnio, pięknie opykali dwa razy Atlante i ostatnio pechowa przegrana z SAS, która była wielkim zaskoczeniem, idę w ich stronę bo na dodatek grają u siebie ????
Po dogrywce :/

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Conley i Lee day-to-day ale 2,30 na Memphis grające u siebie z przeciętnym Bostonem to chyba przesada?

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Conley i Lee day-to-day ale 2,30 na Memphis grające u siebie z przeciętnym Bostonem to chyba przesada?

Zgadzam się, przesada. Grają u siebie, a u siebie są bardzo solidni. Ja pograłem to właśnie przed chwilą po kursie 2,23 ????

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Krótko i na temat, bez dłuższej analizy, bo brak czasu:
Kristaps Porzingis over 14.5 pkt | @1.95 ✅ 15 pkt ✅
Młody Łotysz z meczu na mecz robi postępy. Wciąż uczy się NBA, a NBA uczy się tego, jak ten Europejczyk podbija serca fanów. Ekipa z Nowego Jorku zagra z Bucks. Liczę na jego over. W meczu z wielokrotnymi mistrzami z Teksasu pokazał się z dobrej strony. Knicks co prawda przegrali, ale liczę na to, że Porzingis popłynie na fali, bo nie jest łatwo rzucić 28 pkt tak świetnie zbudowanemu kolektywowi Popovicha.
Rockets - Pacers over 101.5 pkt HT | @1.93 ⛔ 98 pkt ⛔
Rakiety bez Howarda, więc tym bardziej liczę na overową pierwszą odsłonę spotkania. Ciekawie zapowiada się pojedynek Hardena z PG13. Rakiety na własnym parkiecie potrafią rzucać ok. 30 pkt na kwartę. Oczywiście w tym sezonie wychodzi im to gorzej, a Pacers też mają w składzie kilku shooterów, którzy potrafią rzucać dobrze zza łuku.
Oklahoma City Thunder -4.5 HT | @1.93 ⛔ 46-52 ⛔
Silniejszy roster OKC może sprawić i zapewne sprawi problemy Trail Blazers. Koszykarze z Portland grają w kratkę. Thunder to trzecia drużyna Zachodu. Myślę, że jedna z pierwszych dwóch kwart może być pod wyraźne dyktando Thunder.
Kursy z Betano.
Edit: Faktycznie jednak gra. Howard póki co na plus wychodzi Rakietom w tym meczu, więc to i lepiej. ;)
E2: Łotysz zapewnił księgowanie w samej końcówce meczu. Rockets z Pacers nawalali w drugich polowach kwart. Szkoda, że było dużo niepotrzebnego ceglenia. Natomiast PTB głównie dzięki Lillardowi zniweczyło plany tego, żeby ta noc była zaliczona in-plus. Wracamy wieczorem. To, że w nocy są tylko 3 spotkania będzie korzystne. Nie będzie mętliku w głowie z tym, co zagrać, a co nie.

weed233 854

weed233

Użytkownik
Jordan Clarkson over 15 @2.00 marathonbet
Kobe i Rusell out, więc automatyczmie największa rola w ofensywie przypada Clarksonowi i Williamsowi. Nie ma co za dużo się tutaj rozpisywac, średnia w sezonie 15.1 PPG a w tym miesiącu 17.1 PPG, więc wydaje się że powinien tą średnią dziś poprawić. Nawet przy słabszej dyspozycji rzutowej powinien mieć tyle rzutów że linie powinien pokryć. Polecam

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Los Angeles Lakers - Utah Jazz
Lou Williams over 16,5 @1,80 Parimatch
✅✅18 ????

Sprawa jest prosta. Lakers bez Black Mamby i Russella i już nie chodzi o to, że trzeba rozłożyć punkty. Patrząc na brak Kobego to trzeba rozłożyć rzuty, bo ten gra bardzo często indywidualnie i wręcz samolubnie. Williams w ostatnim okresie przeżywa duży progres, często bierze grę na siebie i zdobywa mnóstwo punktów. W ostatnim spotkaniu przeciwko Thunder rzucił 44 punkty, wcześniej 20 z Kings, nieco wcześniej nieudany kompletnie mecz przeciwko Warriors 0/10 z gry i 10/10 FT. Lou jest graczem bardzo wszechstronnym, lubiącym rzucać za trzy i potrafiącym to robić w przeciwieństwie do aktualnej dyspozycji Bryanta. Jazzmani po powrocie Goberta będą bardzo mocni na tablicach, więc trzeba będzie szukać punktów z nieco dalszej odległości, chociaż i tak będzie bardzo ciężko. Podsumowując, stwierdzam, że kwestia ewentualnego zwycięstwo Lakers będzie w dużej mierze zależna od dyspozycji Lou Williamsa. Linia nie jest specjalnie wysoka, więc z przyjemnością ten overek pobieram.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Damian Lillard over 35,5 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,87 -&gt; Betan.o ✅ 31 pkt + 7 zbiórek + 9 asyst

Dzisiaj do ModaCenter przyjeżdża ekipa Oklahomy więc możemy się spodziewać ciekawego i widowiskowego show. Myślę, że z obu stron zobaczymy szybkie akcje, od kosza do kosza i nakręcanie tempa. Jednak dziś wybieram rozgrywającego ekipy ze stanu Oregon jako swój typ na ten mecz. Lillard w tym sezonie średnio 24,9 PPG 6,9 APG 4,5 RPG i średnio 36 min na parkiecie. Dzisiaj vis a vis ma Westbrooka a więc będzie to prestiżowy pojedynek. H2h z combo Oklahomy może nie ma rewelacyjnych w karierze ale w tamtym sezonie Portland to była zupełnie inna ekipa. Wiadomo, LA przeniósł się do Teksasu, Matthews też tylko do Dallas, a Afflalo wybrał NY. Krótko mówiąc, było komu rywalizować a teraz ciężar gry spoczywa na rozgrywającym Portland. Sporo rzutów oddaje też CJ McCollum ale często podaje do niego DL. W tym sezonie 1 mecz przeciwko Russellowi 6/20 z gry i łącznie pkt + zbiórki + asysty 27 mimo słabego występu i zaledwie ekipa Stottsa zdobyła 90 pkt. Dzisiaj typowy revenge game. Sądzę, że dzisiaj Lillard zanotuje bardzo dobry występ a linia którą oferuje Betan.O zostanie pokryta. Polecam i pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +14
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Po 3 zwycięstwach wyjazdowych GSW wraca do Oakland by podjąć Miami Heat. Oba teamy miały dzień przerwy więc gracze wracają wypoczęci. 2 najjaśniejsze gwiazdy miały ostatnio delikatne problemy ze zdrowiem, Curry z nogą ale już wszystko jest ok, Wade natomiast ma problem z ramieniem, który nie jest specjalnie dokuczający i prawdopodobnie zagra w tym spotkaniu. Przyglądając się drużynie ze Złotego Stanu odnoszę wrażenie, że u siebie są nie do ruszenia niezależni kto im stanie na drodze. Ta drużyna w tym sezonie nie miewa słabych spotkań, oni po prostu grają jak nakręceni. Jeśli 1 czy 2 zawodników zagra nieco gorsze spotkanie to w zamian 2 kolejnych rozegra świetne zawody. W Żarach natomiast jeśli Wade czy Bosh zagrają słabo to raczej nikt inny nie pociągnie tej drużyny. I taka jest diametralna różnica pomiędzy powyższymi ekipami. Z tego co zaobserwowałem Miami słabo kryje three points shooters co może być gwoździem do trumny w tej rozgrywce.
W poprzednim sezonie w starciach było 2:1 dla GSW gdzie różnica zwycięstwa wynosiła -15, -17, a Miami wygrało +7...

Na Brooklyn przybywa Spurs, które prezentuje bardzo wysoką formę. Nie da się ukryć faktu iż Nets grają bardzo słabo. W meczach domowych mają drugi najgorszy bilans na Wschodzie, natomiast w całej lidze zajmują miejsce 4-5 od końca. Zatem nie prezentują się w bieżącym sezonie obiecująco. Co więcej w składzie od tygodnia nie ma kreatora gry, którym na pewno jest Jarret Jack tym bardziej boli ta strata gdyż nie zagra on przez cały sezon. Wystarczy przypomnieć fakt w trakcie absencji Jacka ekipa Nets nie wygrała spotkania przegrywając kolejno z Bostonem -9, Toronto -17, Orlando -6, Detroit -14. Tym razem goszczą Spurs, które jest zdecydowanie mocniejsze aniżeli wyżej wymienione drużyny. W moim przekonaniu bardzo prawdopodobny jest blow out i nie spodziewam się powtórki ze starcia Knicks - Spurs, gdzie faworyci wygrali tylko 100:99...

Golden State - Miami =&gt; Golden State -8,5 =&gt; 1,44⛔⛔⛔ 111:103
Brooklyn - San Antonio =&gt; San Antonio -10,5 =&gt; 1,48✅✅✅ 79:106
AKO =&gt; 2,13
⛔⛔⛔

Pisałem dłuższą analizę do spotkania Bulls - Wizards, natomiast niefortunnie się skasowała. Zatem krótko. Raczej nie zagra Gortat, ma problem z kolanem, nie wiadomo czy zagra Wall, który również ma problem z kolanem, możliwe iż zagra Nene ale nie jest to na 100% pewne. Jak widać mocno osłabiona ekipa Czarodziei zawita do stanu Illinois. W Chicago natomiast diametralnie inne wieści - do składu wraca Noah co będzie sporym wzmocnieniem podczas gry w pomalowanym.
Byki prezentują dobrą formę z ostatnich 10 gier wygrali 7. W ostatnim meczu dostali ciężkie lanie od świetnie dysponowanych w tamtym meczu Hawks. Tym razem wydaje się, że szybko powrócą na zwycięski tory i błyskawicznie zapomną o nieprzyjemnej porażce. Rywal osłabiony i grający w kratkę.
Chicago ma bardzo dobry bilans meczy domowych 16W-5L, Washington może się pochwalić bilansem wyjazdów 8W-8L. Liczę na pewne zwycięstwo gospodarzy.

Chicago - Washington =&gt; Chicago -8 =&gt; 1,95⛔⛔⛔
Chicago - Washington =&gt; Chicago -4,5 =&gt; 1,52
⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Brooklyn Nets - San Antonio Spurs -&gt; Spurs -8.5 HT | @1.97 ⛔ 45-38 ⛔

Drużyna Popovicha rzadko kiedy zawodzi mnie zawodzi, gdy coś na nią stawiam. Jeszcze rzadziej kolektyw stworzony przez Gregga robi to w tym sezonie. Spurs pojadą do Nets odbębnić swoje, czyli po prostu pewnie wygrać. Nie widzę tu innej opcji, niż pewna wygrana SAS różnicą dwucyfrową. Lubię grać handicapy do przerwy na te czołowe drużyny, dlatego dziś wybrałem Ostrogi. Podopieczni Popa są faworytem, a ten do dyspozycji ma cały roster. Wiadomo jak to jest z handicapami. Dziewięć punktów przewagi może okazać się za wysokie, ale przecież gra najlepsza drużyna pod względem zespołowym obok GSW i Atlanty z Nets, więc nie widzę tu innej opcji, jak stworzenie sobie przewagi na drugą połowę spotkania.
Dodatkowo bez analizy:
Jimmy Butler - najlepszy strzelec w meczu | @2.30 ⛔ Rose odpalił akurat w tym meczu.
Golden State Warriors -7.5 HT | @1.88 ⛔
[Wszystkie kursy z Betano]

G 693

generalkaman

Użytkownik
Moje typy z NBA w 2016r ( wszystkie kursy o wartości 2.00 lub większej )
Typy z analizami: 6/8
Typy bez analiz: 4/5

GSW - Miami
Under 206,5pkt
2.04 - Pinnacle
111:103

Obrońcy tytułu będący w świetnej formie podejmują na własnym parkiecie drużynę Miami Heat. Moim typem na to spotkanie jest suma punktów poniżej 206,5pkt. Po pierwsze drużyna gości jest mocno underową drużyną, złożona głównie z weteranów oraz graczy preferujących spokojny styl gry nie wchodzi w żadne granie run and gun ani strzelaniny ponieważ nie dysponują wieloma strzelcami a i wiek nie predysponuje ich do ciągłego biegania i nakręcania tempa. Żary preferują spokojną, kontrolowaną koszykówkę. Co prawda dziś ich rywale czy GSW to ich całkowita odwrotność ponieważ oni uwielbiają szybkie kontry często kończone rzutami za trzy punkty, często ich spotkania kończą się overami ponieważ sami też tracą dużo punktów. Ale niech nikogo to nie zmyli - Wojownicy mają dobrą obronę jeśli chodzi o liczbę traconych punktów na posiadanie, po prostu ich przeciwnicy mają dużo posiadań więc i punktów zdobywają więcej. W dzisiejszym spotkaniu Miami nie będzie nakręcało tempa i swoje akcje będą rozgrywali długo i spokojnie, spowoduje to też brak kontr GSW i możliwości łatwych punktów. Spotkanie powinno być bardziej defensywne. W mojej opinii 95pkt to jest max jaki mogą zdobyć goście, przy takiej ilości gospodarze mogą zdobyć 111pkt aby typ był udany - przy spokojnym meczu jaki nam się zapowiada wydaje się to wysoką linią - warto spróbować.
Dodatkowo gram też:

Chicago Bulls - Washington Wizards
Under 205,5pkt
2.02 - Unibet
100:114 - Jak Chicago dało sobie rzucić tyle punktów tylko oni wiedzą :O

Otrzymane punkty reputacji: +2
kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Spotkanie: Golden State Warriors vs Miami Heat
Typ: Dwyane Wade - Suma puntków, Zbiórek i Asyst - under 27,5
Kurs: 1,83

&quot;Wade said he will try to play tonight.&quot;
Dwyane jeśli zagra to na limitowanych minutach, więc widzę duże value w graniu na under tego zawodnika.

prince91 136

prince91

Użytkownik

Poniżej 207,5 @1.88

Nie chcę się powtarzać, bo już wcześniej zostało napisane, że Wizards przystąpią do tego meczu osłabieni i w United Center będą mieć spore problemy z wywalczeniem korzystnego wyniku. Butler i spółka mają tym samym nieco ułatwione zadanie i wszystko wskazuje na to, że po porażce w Atlancie tym razem rozstrzygną mecz na swoją korzyść. Ja widzę w tym spotkaniu under i moim zdaniem Byki nie pozwolą za bardzo poszaleć Czarodziejom, a poza tym u siebie nieźle bronią i przeważnie notują undery. Linia jest dość wysoka i po takim kursie myślę, że warto spróbować.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Jimmy Butler powyżej 22.5 punktu @ 1.80 Betsson ⛔

Nie ukrywam, że wielkim znawcą NBA nie jestem i od dłuższego czasu oglądam często mecze, ale dla własnej przyjemności, bo dla mnie stawianie na NBA na ML nie jest zbyt najlepszą opcją inwestycyjną. W NBA lubią dziać się różne rzeczy, ale zakłady na zawodników są bardzo ciekawymi zakładami, które w ostatnim czasie naprawdę bardzo skutecznie udaje mi się selekcjonować, więc dzisiaj spróbuje podać coś do działu co według mnie ma spore szanse powodzenia.
Moją propozycją na dzisiejszą noc NBA jest zakład na Jimmy&#39;ego Butlera, który będzie prowadził swój zespół do wygranej z Wizards. Jakie przesłanki skłaniają mnie ku temu żeby zaufać Butlerowi? W mojej ocenie, aby stawiać na danego zawodnika trzeba patrzeć na kilka aspektów które są ważne. Po pierwsze Butler dostaje najwięcej czasu na boisku spośród wszystkich swoich kolegów na boisku co daje dodatkową szansę na punktowanie. Po drugie jest liderem drużyny Chicago Bulls więc to na nim spoczywają rzuty w kluczowych momentach, jest pierwszą opcją dla swojego zespołu i w pewnym kontekście pod niego ustawiana jest gra. Kolejną ważną sprawą w kontekście stawiania na zawodnika jest drużyna - Chicago jest dzisiaj faworytem, gra przed własną publicznością, a za rywali ma Wizards, którzy nie powinni łatwo przegrać tego meczu. Według mnie szykuje się wyrównany mecz więc gracz (lider) pokroju Butlera będzie zwyczajnie potrzebny swojej drużynie i nie sądzę, aby mogło dojść do blow w którąkolwiek stronę. W styczniu Butler gra jak natchniony i widać to po liczbach, bo średnio w tym miesiącu zdobywa 28.6pkt na mecz.
Rozważałem również zakłady na Rose&#39;a, ale tutaj sprawa ma się trochę inaczej, bo po pierwsze dyspozycja tego gracza w ostatnim czasie jest bardzo słaba, gra na słabej skuteczności, nie prezentuje tego co kiedyś. Linia jest niska, swoje minuty też dostanie, ale z pewnością nie tyle co Butler więc decyduje się grać na lidera Chicago Bulls.

https://www.youtube.com/watch?v=6Wqe5yx5bro

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
@up

Jak podajecie info to też napiszcie źródło pochodzenia ;-)

Brooklyn Nets(+10,5) - San Antonio Spurs -&gt; 2,85 -&gt; Ónibet ⛔ blowout :]

Dzisiaj z 3 spotkań zainteresował mnie 1 standardowy typ, mianowicie handicap na gospodarzy czyli Brooklyn Nets. Jestem innego zdania niż koledzy powyżej, że Ostrogi zrobią tutaj jakiś pogrom. Spurs w tym sezonie są w niesamowitym gazie, widać że LaMarcus Aldridge to było brakujące ogniwo w układance Gregga Popovicha, czego efektem streak 15W i 2 pozycja na Zachodzie tylko za Golden State Warriors. Brooklyn Nets w tym sezonie dołuje, mimo że w rosterze mają kilka ciekawych nazwisk i na pewno potrafią grać lepiej niż wskazuje na to tabela( 2 miejsce od końca w Eastern Conference). Poleciał szkoleniowiec gospodarzy Hollins a razem z nim GM Billy King. Obecnie Netsi notują 4 porażki z rzędu i dzisiaj wydaje mi się że jest okazja by się dobrze zaprezentować, nie mówię tu o wygranej ale handicap +10,5 moim zdaniem do ogarnięcia. Na to składa się moim zdaniem kilka czynników. 1,04 na Spurs on road? Kpina, wszyscy ładują pewnie do ako tych Spursów bo skoro grają kosmiczny basket to też muszą z każdym i zawsze wygrać. Masówka sądzę, że idzie dziś spora na gości. NBA nie takie rzeczy widziała, i nie takie bety kończyły się mega wtopami. Sprawdziłem sobie kalendarz gier następnych Spurs i styczeń to miesiąc w którym okaże się na co stać Spurs. W przeciągu 19 dni zagrają aż 9 spotkań. Dzisiaj Brooklyn on road, jutro Pistons on road, next Cleveland i Dallas u siebie, 3x wyjazd Suns, Lakers i GSW, Rockets u siebie i revenge game z Cavs on road. To może być ciężki miesiąc dla gości. Sądzę, że już od dzisiaj Pop zacznie oszczędzać swoich graczy. Duncan, Parker, czy ManuGino swoje lata mają i na pewno nie są gotowi by grać w takim odstępie czasu sporo min. Poza tym, jak już wspomniałem wcześniej, nie sądzę by Spurs grali maxymalnie w defensie bo to też wysiłek. Handicap na gospodarzy jest na linii +14,5 po 1,90. Ja wybieram nieco ryzykowniejszą opcję jaką jest +10,5 po 2,85 w Ónibet. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +9
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Pau Gasol over 10.5 zbiórki @1.66
bet365

W Wizards bieda pod koszem nie ma Humphriesa , raczej nie zagra Gortat , Nene wraca po kontuzji a Gasol to najlepszy zbierający Bulls ze średnią 10.8 zbiórki na mecz .
Ostatnie 5 spotkań to : 8 , 13 , 11 , 18 , 7
Nie ma się co rozpisywać jeśli nie będzie blowoutu ze wzglęgu na osłabienia Wizards , to przy normalnych minutach taka linia jest formalnością dla Hiszpana . Wizards ze względu na braki kadrowe zapewne trochę pograją SF-ami na pozycji nr 4 , niski skład i Gasol powinien czyścić tablice po obu stronach parkietu

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ja też skłaniam się do Undera Wade&#39;a. Ostatnio z Utah 3/17 z gry. Jest szansa,że trochę pogra i jesli Warriors odjadą to już nie wejdzie na parkiet. Whiteside też jakieś problemy ma i może Heat potraktują ten mecz luźniej. Oby tylko zagrał w tym meczu ????

dl13 435

dl13

Użytkownik
Na dzisiaj AKO. ✅ 3.18 ✅
Wybaczcie krótkie analizy, ale wierzę, że ten tripelek ma sens :p
Nowy York ostatnio gra bardzo ładną koszykówkę, Melo jakby się odnalazł, stał się prawdziwym liderem, nie forsuje ale jak jest potrzebny drużynie to zdobywa. Porzingis Rookie of the Year, Affalo, no po prostu w końcu to wygląda. Najlepszym dowodem jest, że przegrali ze Spurs u nich w hali jednym punktem, z aktualną dyspozycją San Antonio to o czymś świadczy. Boston wręcz przeciwnie, zniżka formy, dobre początki meczów, ale potem oddają. Poza tym są lepsi u siebie, dzisiaj wyjazd, więc liczę na NY (śmieszne czasy nastały).
Boston Celtics @ NYK 1.80 ✅
A propo San Antonio, u siebie w hali niepokonani, na wyjeździe przegrywali, ale na początku sezonu, teraz ten kolektyw tak funkcjonuje, że tylko nie spać i podziwiać :O Każdy opis przemawiający za postawieniem na tą drużynę brzmi tak samo: każdy ma swoje zadanie, robi to co musi, wie co ma robic, świetnie wychodzi, Popovich który bierze czasy po dwóch złych akcjach przy przewadze 30 pkt. Ta drużyna ma grać najlepiej jak się da i wątpie, żeby Pistons byli w stanie ich zatrzymać!
SAS @ Pistons 1.31 ✅
Suns od braku Bledsoe grają dno, a Indiana mimo wpadek daje rade. Dalej jestem za PG13, który świetnie się odnalazł po kontuzji, i po prostu uważam, że nie dadzą sobie wyrwać zwycięstwa takiej ekipie u siebie w hali!!
Suns @ Pacers (-3.5) 1.35 ✅

Dziękuję, polecam i pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom