>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2016

Status
Zamknięty.
hayto 631

hayto

Użytkownik
Na szybko polecam, bo kursy na Pelicans pospadają.
Mavericks resetuje dziś praktycznie całą piątkę: Deron, Dirk, Zaza, Matthews out. Miami u siebie bardzo mocne, Knick b2b, powinno być izi. Nets bez Jacka i prawdopodobnie bez Joe Johnsona. Już w ostatnim meczu bez Jacka sobie bardzo słabo poradzili, a brak Johnsona jest jeszcze większym osłabieniem, również powinno być izi.
W Betano tripel Heat + Raptors + Pelicans @ 2.10 ⛔ KABARET ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
magician 2,9K

magician

Użytkownik
San Antonio Spurs vs Utah Jazz- SAS over 99.5 pts @1.83 bet365 ✅ (123)
Spursi może i grają bez Aldridge&#39;a i Parkera, ale u siebie z pewnego poziomu nie schodzą. W tej drużynie jest system i kto by nie wszedł, będzie wiedział co ma robić. Szczególnie że skład jest głęboki i ci zawodnicy zostaną godnie zastąpieni. Z tak przeciętną drużyną jaką są Jazzmani powinni spokojnie zrobić setkę. W Utah trochę luźniej zrobi się w pomalowanym za sprawą nieobecności Favorsa i Goberta (ten drugi może za dobrze nie broni, ale zawsze coś pozbiera i poblokuje), a to też zawsze plus. Na moje linia spokojnie zaniżona o 5-10 punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +22
dl13 435

dl13

Użytkownik
Ja na dzisiaj dubel. Pierwszy mecz który mnie przekonuje to Chicago, złapali rytm, Butler przechodzi sam siebie, więc myślę że przeciwko Bostonowi dadzą radę. Celci porządnie w tym sezonie, jednak grają b2b po ciężkim meczu z Pistons, w którym przegrali u siebie. Teraz jest to mecz wyjazdowy, wątpię, żeby zwojowali dzisiaj Chicago, które po prostu gra lepiej, no i jest świetne w obronie, a to że grają u siebie jest ich wielką zaletą. Boję się tylko, że nie pokryją handi, bo Bullsi często grają na styku i wygrywają końcówki, ale mam nadzieję, że dzisiaj będzie lżejsze zwycięstwo, i te 4 pkt nadrobią.
Boston Celtics @ Chicago Bulls (-3.5) 1.71 ✅
Do tego dorzucam rakiety, które grają u siebie, z obitymi dzisiaj w nocy Jazzmanami. Podobna sytuacja, bo Houston grało ostatnio właśnie z Utah, gdzie dopiero w drugiej połowie złapali rytm i udało im się ograć przeciwników (+2), czyli mieli 3 dni wolnego. Za to Utah dostało dzisiaj baty na wyjeździe od Spurs. Jakkolwiek nierówni są Rockets liczę, że dzisiaj od początku do końca będą kontrolowali przebieg spotkania, ponieważ są drużyną lepszą, wypoczętą, i 3 dni temu wygrali z Utah na wyjeździe - lekkie handi w ich stronę.
Utah Jazz @ Houston Rockets (-3.5) 1.37 ✅
Ako. 2.34 ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +44
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Chicago Bulls-Boston Celtics
Typ: Jimmy Butler over 22.5 pkt
Kurs: 1.95

Sprawa jest bardzo prosta. Nie obchodzi mnie nawet z kim gra dzisiaj Chicago, gdzie i po co. Butler w ostatnim czasie jest w świetnej formie. Przyznam szczerze, że zaskakuje mnie to, ale nie jakoś bardzo, ponieważ wiem na co stać tego zawodnika. Może w końcu Bulls zrozumieją, że trzeba aby prawdziwym liderem stał się właśnie Butler i to na nim budowano zespol, a nie tylko promowanie Rose&#39;a, który po tych wszystkich kontuzjach z przyszłego najlepszego koszykarza na świecie stał się przeciętny. Taka jest niestety prawda i choć rzeczywiście zapowiadał się genialnie to na razie nic nie zmierza w odpowiednim kierunku. Jak wiadomo jeśli jakiś zespół, bądź jakiś zawodnik jest w formie to co by nie zrobił to i tak wyjdzie. Moim zdaniem Jimmy jest teraz w takim okresie kiedy wzniósł się na wyżyny, ale nie oznacza to, że tak łatwo z niego spadnie, ponieważ ten chłopak ma duże możliwość i przede wszystkim ma poukładane w głowie co jest niesamowicie ważne. Btw pamiętam historie kiedy to Butler będąc jeszcze młodszym graczem chcąc nabrać trochę mięśnia i siły fizycznej wyrzucił telewizor, odlaczył internet i zamiast tego trenował na siłowni. Ambicje duże, talentu nie brakuje, świetna forma i trzeba grać taki over pomimo tego, że na pierwszy rzut oka nie wygląda na jakieś value bo linia jest pół punkta zawyzona w stosunku do jego średniej PPG.

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Sacramento Kings - Los Angeles Lakers (Suma punktów goście)
Typ: Under 102.5 @ 1.90 ⛔
(Witam, na dzisiejszą noc wybrałem mam nadzieje najlepszą opcje z możliwych a mianowicie under 102.5 punkty Lakersów w spotkaniu z ostatnio mające szalone wyniki Sacramento. Idę w tę stronę głównie ze względów Lakersów i ich formy na wyjazdach a konkretniej na ostatnie 20 spotkań poza swoim parkietem wygrali tylko 3 z nich i to w tych właśnie spotkaniach przekroczyli linie 102 punkty natomiast w pozostałych 17 porażkach tylko jeden raz wyszli poza dzisiejszą linie. Dodam, że Sacramento już w ostatnim meczu z Dallas trochę wyhamowali z wysokimi wynikami gdyby nie dwie dogrywki ze stówki by nie wyszli, zatem dziś tempo nie powinno być takie jak np. w meczu z Phoenix, a co za tym idzie to goście też sporo sobie nie narzucają, dla mnie TYP DZISIEJSZEJ NOCY. POLECAM !

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Roy Hibbert over 6,5 pkt -&gt; 2,00 -&gt;
⛔ 0 pkt 1 akcja rzutowa​

Fajna linia u ruskich i z dobrym kursem. Jak ktoś gra w Uni to tam jest 1,85 na tym samym progu. Dzisiaj Lakers przyjeżdżają do ofensywnie grającego Sacramento i możemy się spodziewać meczu run &amp; gun. Hibbert w tym sezonie jest mało widoczny na parkiecie to fakt, ale wobec takiej linii nie mogę przejść obojętnie, zwłaszcza że vis a vis Cousins który ofensywą tak miażdży, że mało kto wymaga od niego gry w obronie, i środkowi rywali często dobrze punktują. Center gości w tym sezonie średnio oddaje prawie 6 rzutów na mecz, trafia na skuteczności 42% z gry, i ponad 2 ft na mecz. W tym sezonie 2 razy grał vs Kings, i 2 razy dzisiejszą linię pokrył. W pre season zdobył 8 pkt i w regular 10 pkt. W ty sezonie Roy Hibbert średnio 6,9 PPG a w karierze vs Cousins 11,4 PPG. Moim zdaniem typ do gry, 7 pkt do ogarnięcia w takim meczu, mimo że Kobe będzie zabierał ciągle piłkę. Jakiś layup, 1 offensive rebound, jakiś hak, czy stanie na linii i over zrobiony. Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dl13 435

dl13

Użytkownik
Na dzisiaj odważny tripelek, ale ostatnio wchodziły mi dziwnie wysokie kursy więc publikuje na forum :d
Niestety skłaniam się dzisiaj do ujemnych handi dla drużyn wyjazdowych o to się martwię, no ale próbujemy.
Miami Heat jest trzecią drużyna wschodu, Hassan wrócił po kontuzji, więc wracamy do silnej zbiórki, straszenia blokiem, mlodniejacego Wade&#39;a, Bosha z przeblyskami, Johnson, Winslow potrafią rzucić 3, Green nierówno ale się przydaje, Dragicowi forma wróciła, ogólnie Heat gra lepiej niż się spodziewałem, i wątpię aby Suns ich zatrzymali. Phoenix znacznie obniżyli swoje standardy po kontuzji Erica Bledsoe, ostatnio wygrali ze szpitalem z Charlotte, ale poza tym nic nie prezentowali, polecam granie na Miami.
Heat (-3.5) @ Suns 1.86✅
George, to nazwisko które skłania mnie do tego typu. Koleś po złamanej nodze wszedł w ten sezon z buta i nie odpuszcza. Ogólnie Indiana gra fajny basket, niestety zdarzają im się przestoje. Ale NOP przegrał ostatnio z ławka z Dallas, i wydaje mi się że Pacers są lepsza drużyna, nie powinni odpuścić.
Pacers (-2) @ NOP 1.90✅
Cleveland wrócili na właściwe tory, Irving gra coraz lepiej, a Minnesota ostatnio dała sobie przegrać z 76ers. To tak trochę bez analizy, po prostu Cavs są drużyna o niebo lepsza i liczę że pewnie to wygrają :d
Cavs (-4.5) @ Minnesota 1.38✅

Ako. 4.90+ ✅ ✅ ✅
Polecam granie tych typów jako singli jak i w Ako, mam nadzieję że dzisiaj nic nie zaskoczy ???? pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +11
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Obiektem zainteresowania tym razem jest linia punktowa w spotkaniu Bucks - Mavs. Mianowicie wszystkie znaki na na niebie wskazują na wysoko punktowe spotkanie. Teraz przedstawię ilości punktów w ostatnich 10 meczach Milwaukee: 233, 196, 213, 201, 196, 254, 236, 180, 221, 223, Dallas: 185, 202, 237, 229, 196, 205, 188, 203, 233, 191. Ostatnie 3 spotkania pomiędzy powyższymi drużynami zakończyły się: 196, 212, 223 punktami. Obie drużyny w najsilniejszych składach, po odpoczynku wraca Williams i Nowitzki zatem siła ognia optymalna. Bucks natomiast po 2 porażkach z rzędu będą gryźć parkiet aby ograć ekipę Marca Cubana.

Milwaukee - Dallas =&gt; Over 197 =&gt; 1,40⛔⛔⛔

Podobnie ma się sytuacja w spotkaniu Portland z GSW. Spodziewam się tu run and gun oraz dużej ilości rzutów z 3 punkty. Obie drużyny specjalizują się w tej materii. Ostatnio nawet jeden z lepszych shooterów Blazers - CJ McCallum odpoczywał, żeby dziś być w 100% gotowym na kolejną potyczkę. Golden nie trzeba przedstawiać - 114 punktów na mecz mówi samo za siebie, ich rywale natomiast 100 na mecz. Golden traci koło 100, zatem wydaje się że spotkanie będzie mocno overowe.

Portland - Golden State =&gt; Over 205 =&gt; 1,43✅✅✅

AKO =&gt; 2,00⛔⛔⛔

I jeszcze jedna ciekawa kombinacja z bet 365:

Cavs =&gt; Najwięcej punktów w jednej kwarcie =&gt; 1,37✅✅✅
X
Spurs =&gt; Najwięcej punktów w jednej kwarcie =&gt; 1,25⛔⛔⛔
X
GSW =&gt; Najwięcej punktów w jednej kwarcie =&gt; 1,40✅✅✅
X
OKC =&gt; Najwięcej punktów w jednej kwarcie =&gt; 1,25 ZWROT =&gt; 3,02⛔⛔⛔

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Wizards - Raptors
typ: Wizards -1.5
2.25
B e t 3 6 5
Kursy prawie że równe ale ja tu widzę faworyta w drużynie gospodarzy,otóż do gry po długiej absencji wrócili Nene i Neal,więc wreszcie będzie większa rotacja,Nene rzucił siedem a Neal trzynaście punktów w przegranym meczu z Cavs więc będą gotowi dziś na więcej minut. Raptors ostatnio ograli bardzo pewnie Nets na wyjeździe ale bardziej mi głowie siedzi ich porażka z Bykami gdzie w czwartej kwarcie prowadzili 100:89 a przegrali chyba 113:115. Buki szacują szanse w tym meczu 55:45 na korzyść gości ale szersza ławka u gospodarzy bardziej mnie przekonuje,przegrali ostatnie dwa mecze u siebie z Cavs i Heat i czas wygrać,rywal w sam raz na przełamanie,czas podreperować marny bilans 14-18.

weed233 854

weed233

Użytkownik
Victor Oladipo over 14.5 @1.85 ✅ 20 PTS

Payton out, Fournier mniej minut więc Vucevic i Oladipo dziś głównymi strzelbami.
Oladipo podczas nieobecność Paytona rzucił 18 i 20 pts
Dziś match up z Larkinem, więc nie jest to jakaś ścisła elita defensorów.
Przeciwko Nets średnia 13.8 pts na całkiem dobrej skuteczności, więc przeciwko ekipie z Brooklynu zawsze grał solidnie.
Jest to ważny mecz dla Oladipo, który pod nieobecność Paytona będzie chciał udowodnić że należy mu się miejsce w S5, dziś przy ograniczonym polu manewru Magic będzie on czołową postacią, powinien oddać więcej rzutów i linie myślę że pokryje na spokojnie. Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +9
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Dzisiaj naprawdę krótko, bo brak czasu.
Lakers-OKC
Typ: OKC -14.5
Kurs: 1.91

Zdecydowanie handi do ogarnięcia. Nie wystąpi młody Russell, który robi dobre wrażenie i wczoraj zdobył nawet najwięcej punktów w karierze. Pod znakiem zapytania stoi także występ Kobyego, a w ostatnim czasie naprawdę zdobył parę ważnych punktów. Oklahoma w pełnym składzie. Trener OKC podczas teoretycznie łatwych spotkań nie dawał odpoczywać swoim zawodnikom tylko traktował takie spotkania do końca poważnie i myślę że we wszystkich kartach, nawet w ostatniej nie będzie odpuszczac i jeśli gra się będzie w miarę układać to mogą ich polknac nawet 30 punktami.
Minnesota Timbervolves-Cleveland Cavaliers
Typ: Kyrie Irving over 19.5
Kurs: 1,82

O Irvingu pisałem już ostatnio kiedy to linia była śmieszna bo 16.5 pkt a wykręcil wtedy 32 punkty z czego 21 chyba w drugiej połowie. Potencjał ma niesamowity tylko kontuzje trochę nie pomagają. Mimo to myślę, że z meczu na mecz jego średnia punktów będzie rosła i pod koniec sezonu pewnie buki będą wystawiać w okolicy 22 pkt, a może i więcej. Póki co trzeba korzystać bo mamy niskie 19.5. Przeciwnik na pewno ambitny i się nie poloza, ale raczej goście nie powinni mieć większego problemu. Obrona Minnesoty też nie wygląda najlepiej, więc Irving spokojnie zdobędzie te 20 punktów.

dexter55 67

dexter55

Użytkownik
Mario Chalmers over 16,5 pkt / 1,75 Betano
Na rotoworld czytamy: Mike Conley, Courtney Lee out on Friday. Sytuacja identyczna jak w poprzednim meczu, w którym dzięki temu Mario zagrał 39 minut i zdobył 23 punkty(8-19 z gry, 3-6 z osobistych) Dzisiaj z Denver również dostanie grube minuty, matchup z J.Nelsonem. Warto spróbować.
Edit: W trakcie pisania linia podskoczyła do 18,5pkt, tym razem oddsmaker szybko zareagował ????
W.Barton under 17,5 pkt / 1.85 Sporting bet
Próbuję w tym meczu również under Bartona. Odkąd wrócił Danilo Gallinari jego ilość oddawanych rzutów oraz udział w ofensywie znacznie się zmniejszyły. Ostatnie 2 spotkania to odpowiednio 5 pkt(2-10 z gry) oraz 7 pkt(2-6 z gry + 2-2 z osobistych). Linia wysoka, kurs zachęcający.

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Godzina:
Mecz: Atlanta-Chicago
Typ: Atlanta
kurs:1.76
bukmacher:bet365
stawka:50
analiza:Chicago jedzie po dniu odpoczynku do Atlanty po wygraniu 6 meczów z rzędu, Hawks ostatnio szukaja formy bo ostatni mecz z Sixers na nic nie dał odpowiedzi bowiem Philadelphia nie jest żadnym wyznacznikiem...mysle jednak że dzis Hawks poradza sobie z Bulls którzy niby znaleźli odpowiedni rytm i mają hot Jimmy Buckets jednak gospodarze to gospodarze a dzis Jastrzębie będą bardzo chcieli wrócić na top wschodu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
dl13 435

dl13

Użytkownik
Witam, na dzisiaj znowu tripelek:
Po pierwsze primo, nie zgadzam się z Typer Marych, w ostatnim czasie wszyscy kochają tą Atlante, ja im zaufałem gdy grali z Rocketsami, dogonili na dogrywkę i wygrali - klasa, zaufałem im z NYK i dostali baty, potem w rewanżu spróbowałem przciwko nim, bo było 4.0 i się udało. Oglądałem te mecze, naprawdę nie grali po swojemu, nic specjalnego, nie umiem tego opisac, ale po prostu porównując te dwie drużyny wydaje mi się, że Bullsi grają lepiej, i mają swojego lidera na ważne momenty, a Atlanta? Korver zrobił sobie z formy sinusoide :d Fakt mecz wyjazdowy, jednak myślę, że Chicago da radę, tak jak mój przedmówca pisał, Bullsi po dniu odpoczynku, po 6 zwycięstwach z rzędu, a Jastrzębie wyżywają się na 76ers ^^ idę w stronę byków:
Chicago Bulls @ Atlanta Hawks 2.10

Utah? Na początku sezonu podziwiałem ich obronę, teraz to jest cień drużyny. Fakt Gobert wrócił, ale Favors dalej out,a Miami w pełnym składzie. Mają przewagę talentu, są w gazie (ostatnie 5 wyjazdów tylko 1 porażka, i to po dogrywce), i na moje oko są po prostu drużyną lepszą:
Miami Heat @ Utah Jazz 1.80

Ostatnie do ako jest GSW, wczoraj wyglądali wyśmienicie, jakby złapali drugi oddech i znowu żywo, szybko, łatwo, dlatego sądzę, że dzisiaj bez większych kłopotów powinni przejechać się po Sacramento, które mimo nazwisk i talentu w składzie, nie gra nic specjalnego ????
GSW @ Sacramento 1.29

Ako. 4.94 ⛔
Tak się złożyło, że znowu 3 mecze wyjazdowe :/ zastanawiałem się jeszcze nad Clippers, Charlotte odkąd złapało szpital wygląda marnie ;P ale jednak zostanę przy 3ech meczach ???? Pozdrawiam!
Edit. wybaczcie ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Clippersi powinni ograć Hornets. Tydzien temu wygrali z nimi 122:115. Bilans u siebie LAC 11:6, Charlotte w delegacji 4:11 i to mi wystarczy.
Drugi mecz do starcie Kings z GSW. Mistrzowie na 95% ograją ekipę z Sacramento gdyż są bardziej zbilansowaną i zdyscyplinowaną drużyną. Koszykarzom Kings czasami zdarzają się dziwne zachowania jak to miało w ostatnim starciu gdzie Cousins bodajże w 3 kwarcie zaczął odwijać maniane kłócąc się z sędzią i w końcu wyleciał z boiska co doprowadziło do załamania gry jego drużyny. Sac jest nieobliczalne, wydaje się, że mogą powalczyć 2-3 kwarty później to raczej GSW przejmie inicjatywę i w rezultacie wygra zawody.

Los Angeles C - Charlotte =&gt; Los Angeles C -2,5 =&gt; 1,40 ✅✅✅
Sacramento - Golden State =&gt; Golden State -2,5 =&gt; 1,40 ✅✅✅
AKO =&gt; 1,95
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +24
kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets
Typ: Over 202.5 @ 1.90

(Charlotte sporo tracą w ostatnich meczach a i sami kręcą się koło setki, Clippers pewnie wygrają rzucając ze 110 punktów, mam nadzieje, że goście dotrzymają choć trochę tempa, ostatni nie tak dawny pojedynek pomiędzy tymi drużynami to wynik 122-117 dla Clippers. Szukamy overa.)

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Jimmy Butler over 22.5 pkt | @1.87 | Betano ✅ 27 pkt ✅
Na samym początku zaznaczę, że na Betssonie linia zawieszona o punkt niżej, ale po kursie @1.72. Idę w stronę Jimmy&#39;ego, gdyż jest w tym sezonie liderem drużyny z Wietrznego Miasta. Bulls zagrają w Atlancie przeciwko Jastrzębiom, którzy wg oddsmakerów są faworytem tego spotkania. Chicago jest na fali, gdyż drużyna, która największe sukcesy w NBA święciła mając w składzie Michaela Jordana wygrała sześć meczów z rzędu. Średnia punktowa Butlera w tym sezonie to równe 22 punkty na mecz. Linia zawieszona pół punktu wyżej, więc do overa potrzebne są 23 punkty zawodnika występującego z nr 21. W tych sześciu wygranych meczach z rzędu Butler przekraczał tę linię 4-krotnie. Nie udało mu się to tylko dwa razy w spotkaniach z Toronto Raptors na początku winning streaku, gdzie rzucił zaledwie 5 pkt oddając zaledwie 2 celne rzuty na 7. W meczu, który był rozgrywany przedwczoraj Butler rzucił 19 &quot;oczek&quot;. Spośród 14 rzutów w stronę kosza Celtics, Jimmy trafił zaledwie 5-krotnie. Jeśli Bulls liczą na pokonanie drużyny Budenholzera, to Butler musi poprawić skuteczność i być liderem drużyny, co równa się z wzięciem ciężaru gry na swoje barki i ciągnięciu drużyny poprzez seryjne punktowanie. Ten zawodnik przez ostatnie 2 sezony rozwinął skrzydła i jest nie tylko efektowny, ale i efektywny pod koszem rywala. W defensywie też radzi sobie całkiem nieźle, więc liczę na to, że dziś późnym wieczorem Hawks będą mieć z nim wiele problemów.
Dodatkowo bez analizy:
Toronto Raptors -5.5 HT | @1.97 | Betano ✅ 57-44 ✅
Toronto Raptors over 104.5 pkt | @1.83 | Betano ✅ 108 pkt ✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Gordon Hayward over 18,5 pkt -&gt; 1,85 -&gt; Sporting.bet
✅✅✅ 34 pkt

Miałem napisać dłuższą analizę, ale forum na chwilę padło i niestety napiszę tylko kilka słów od siebie bo zaraz mecz. Utah Jazz podejmować u siebie dzisiaj będą Miami i właśnie to SF gospodarzy wpadł mi w oko z kilku powodów.

1)

PF gospodarzy średnio prawie 17 PPG, i ponad 13 rzutów oddawanych na mecz przy prawie 33 MPG spędzanych na parkiecie. Hood prawie 13 PPG, blisko 11 rzutów na mecz i 30 MPG spędzanych na parkiecie. Ktoś te rzuty musi przejąć a dzisiejszy roster Utah wygląda dosyć śmiesznie.

2) Starting Line up Utah: Jazz starters likely Neto, Johnson, Hayward, Lyles and Gobert.

Johnson chyba dopiero co podpisany, Neto oddaje średnio 5 FGA i notuje 5 PPG, Gobert to zawodnik do dunków i wyłącznie do defensywy. Ławka swoje zrobi ale Hayward dzisiaj odda przynajmniej 20 rzutów tak uważam.

3) Hayward w sezonie.

18,7 PPG 35 MPG, lekko ponad 14 rzutów oddawanych na mecz i w każdym meczu był starterem. Z Miami w tym sezonie raz już się mierzył. Wtedy 7/21 z gry i 24 pkt, ale był Favors który zabrał aż 18 rzutów. Skuteczność Haywarda z tego sezonu to 42% z gry, natomiast z Miami rzucał na 33%. Moim zdaniem jeśli nie będzie szybkie blow to na lajcie zrobi overa. Polecam i pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +16
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Nawet pograłem live na Heat. Skład mają spoko bez kontuzji, w Utah jakość dużo gorsza. Jazz mają cienką s5 jak zauważyłeś i Heat maja szansę szibko im uciec jeśli liderzy będą grać swoje.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
I ponownie należy zagrać w stronę LAC. Wczoraj wieczorem bez większych problemów odprawili z kwitkiem Hornets, a dziś przybywa Davis i spółka. Mimo, że podstawowi gracze tacy jak Holiday i Evans już dobre kilka spotkań temu wrócili do gry to jednak dalej nie widać ciekawej gry z poprzedniego sezonu. Szczególnie w meczach wyjazdowych prezentują się tragicznie - 4W - 15L. Co więcej Davis może dziś nie zagra, bo ma problem z plecami, także wszystkie znaki na niebie wskazują na kolejne 9 zwycięstwo z rzędu LAC. Przypomnę, że obie drużyny spotkały się ze sobą nie dawno bo 10 dni temu i tam również koszykarze z LA byli górą.
Paradoksem jest, że Minnesota ma lepszy bilans w meczach wyjazdowych niż domowych. Mianowicie w delegacjach 7W-9L, w domu natomiast mają najgorszy bilans (5W-15L) na Zachodzie oraz wyprzedzają w całej lidze pod tym względem jedynie nieszczęsne Sixers. Dallas natomiast na wyjazdach gra w kratkę i zwycięstwa przeplata porażkami 10W-10L, aczkolwiek po ostatniej minimalnej porażce z Bucks 96:95 raczej mocno powalczą z Wilkami o wygraną. Towns i Wiggins pewnie swoje rzucą ale to nie wystarczy na bardziej zbilansowaną i poukładaną drużynę z Dallas. Mavs ma szerszy skład i ostatnio grając bez kilku podstawowych graczy potrafili ograć faworyzowane w tamtym dniu Pelikany. Ostatnie 3 spotkania pomiędzy obiema ekipami to wyraźne zwycięstwa Dirka i kompanów.

Los Angeles C - New Orleans =&gt; Los Angeles C -2,5 =&gt; 1,40 ✅✅✅
Minnesota - Dallas =&gt; Dallas -1,5 =&gt; 1,54 ✅✅✅
AKO =&gt; 2,15
✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom