>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2016

Status
Zamknięty.
G 693

generalkaman

Użytkownik
Moje statystki z NBA w 2016r ( wszystkie kursy równe lub powyżej 2.00 )
Typy z analizami: 0/1
Typy bez analiz: 1/1
Cleveland - Orlando
over 192,5pkt
Pinnacle - 2.04
104:79 - Drugi raz z rzędu słaba postawa gości nie pozwala na pokrycie overu ????

Dzisiejszej nocy postanowiłem obstawić over punktowy w spotkaniu Cleveland z Orlando - dokładniej sumę punktów powyżej 192,5pkt. Linia w mojej opinii wystawiona jest za nisko. Rozumiem,że Orlando gra back-to-back i może być zmęczone czy też to że Cavs lubią wygrywać mecze dobrą twardą defensywą i zatrzymywać rywali w okolicach 90pkt ale mimo wszystko we własnej hali sami trafiają na wysokim procencie i wykręcają dosyć często overy a ekipa z Orlando jest typowo overową drużyną. Zobaczmy co mówią statystyki: w ostatnich dziesięciu domowych spotkaniach Cavs pokrywali tę linię aż siedmiokrotnie, podobnie jak Magic w swoich ostatnich dziesięciu wyjazdowych spotkaniach. Ostatnia bezpośrednia rywalizacja zakończyła się wynikiem 117:103 a więc dużo powyżej podanej przeze mnie linii. Do składu gospodarzy po kontuzjach wrócili Shumpert czy Irving, którzy wzmocnią siłę ofensywną i skuteczność ( oraz zwiększą ilość ) rzutów za trzy punkty. W mojej opinii warto pograć taką linię.
Sacramento - Phoenix
Sacramento - 7,5pkt
Unibet - 2.10
142 - 119 ????

Drugim spotkaniem, któremu przyjrzałem się bliżej dzisiejszej nocy jest rywalizacja Sacremento z Phoenix. Goście osłabieni są brakiem swoje podstawowego rozgrywającego Erica Bledsoe i mają na koncie obecnie serię aż siedmiu porażek z rzędu. W mojej opinii dziś powiększą ją do ośmiu. Obstawiam zwycięstwo gospodarzy co najmniej ośmioma punktami ponieważ po pierwsze mają lepszy personalnie skład i co najważniejsze kompletny ( Gay – game decision więc pewnie zagra ). Rondo w obecnym sezonie spisuje się na miarę swoich możliwości, Rudy jak zawsze pewnie, stabilnie na dobrym poziomie no i DMC dominuje biorąc na siebie bardzo dużo gry. Dodatkowo zespół może uzyskać wsparcie od swoich rolesów jak np.w potyczce z Golden State gdy odpalił Casspi. Phoenix nie dadzą rady personalnie odpowiedziedź na każdą z tych przewag + zawodnicy wiedzą już, że ten sezon jest stracony i psychicznie nie mają już takiej werwy do walki. Kings są oczywiście bardzo chimeryczną drużyną. Potrafią pokonać u siebie Houston aby potem przegrać z 76ers ( z którymi Suns również przegrali ). Sacramento przy tegorocznyc wynikach zespołów mających aspiracje do gry w play-off dalej liczą się w tej walce i takie mecze jak ten dzisiejszy muszą wygrywać. Poczas obecnie trwającej serii siedmiu niepowodzeń gracze Suns tylko dwukrotnie przekroczyli granicę 100pkt, grająca mocno ofensywną koszykówke drużyna Kings nawet odpuszczając trochę w obronie jest spokojnie w stanie &quot;przerzucić&quot; rywali. Myślę, że warto postawić na nich.

Dodatkowo gram też:
Indiana - Detroit
Indiana - 5.0
Pinnacle - 2.04
94:82 ????

Otrzymane punkty reputacji: +28
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Dallas Mavericks-New Orleans Pelicans
Typ: 2, handicap +3.5
Kurs: 1.91✅
Betsson

Co przemawia za tym typem? Szczerze powiedziawszy kompletnie nic i dlatego go gram. Linia dla Januszy wystawiona jako wielkie value i pewnie 90% idzie w stronę Dallas, a buki nie są głupie, na pewno się nie pomylili i zapewne przygarna dzisiejszej nocy sporo pieniędzy za to spotkanie. Dallas gra na własnym parkiecie w tym sezonie świetnie. Drużyna zbudowana na wyrzutkach z innych zespołów spisuje się zdecydowanie ponad oczekiwania. Co można powiedzieć o gościach? Od początku sezonu grają słabo a ich gra na wyjazdach to dramat i przegrywają niemal każde spotkanie. Dostali nawet od beznadziejnych Lakersow. Ostatnie 5 spotkań w hali Dallas między tymi zespołami to 4;1 dla gospodarzy. Jedyne co może nieco usprawiedliwić ten bet jest to że Mavericks grali wczoraj spotkanie, które boleśnie przegrali, ale to po pierwsze grali na ciężkim terenie w Miami, a po drugie Pelikany wiedząc że będą grać dopiero 2 doby po nowym roku mogli sobie pomyśleć, że nie muszę się wcale oszczędzać, więc ich dyspozycja stoi pod dużym znakiem zapytania. Linia wystawiona do ostrego grania na Dallas dla Januszy, a to się zazwyczaj źle kończyło.

San Antonio Spurs-Houston Rockets
Typ: James Harden under 25 pkt
Kurs: 1.80✅
Betsson

Tutaj sprawa jest prosta. Harden nie lubi grać przeciwko Spursom. Łapie tam undery punktowe. Nic dziwnego, gospodarze to najlepsza defensywa, dodatkowo gra tam Leonard czyli najlepszy obrońca ligi przeciwko któremu gra się bardzo trudno i nie wyrabia się dużych cyferek. Spursi u sobie więc to co lubią najbardziej, Dodatkowo w niedalekiej przeszłości oba zespoły grały ze sobą i ekipa z San Antonio przegrała (Harden zdobył wtedy 20 pkt na niskiej skuteczności), więc będą chcieli się zrewanzowac Houston.

Indiana Pacers-Detroid Pistons
Typ: 1
Kurs: 1.53✅
Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +16
independent 94

independent

Użytkownik
Ostatni raz zaufam dziś Houston. Są dramatyczni i żałośni natomiast na mecze prestiżowe spinają się i dziś liczę,że nie przegrają aż tak wysoko. San Antonio,napisze po raz kolejny (bo co tu więcej można pisać?) to klasa sama w sobie,drużyna , która może przeszkodzić Warriors w obronie tytułu. Ale Houston w tamtym sezonie również grało bardzo dobrze,teoretycznie drużyna ta nie zmieniła się,no ale właśnie...teoretycznie. W praktyce grają naprawdę bardzo słabo ale tak jak już wspomniałem,widać u nich napinkę na mecze prestiżowe. Dziś zapewne przegrają, Kursy na nich sa jednak ogromne i taki handicap powinni pokryć nawet biorąc pod uwagę ich ogólną , tegosezonową mizerię. Kurs jest niski więc polecam do jakiegoś enbijejowskiego dubla. Houston + 14.5 - San Antonio Spurs @1.57/365
Poza tym:
Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks @ 2.05
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans @ 1.66

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Brandon Knight + DeMarcus Cousins over 43,5 pkt @1,85
55 ✅

Kluczowi zawodnicy obu drużyn dzisiaj powinni zapunktować. Zawodnicy Phoenix osłabieni brakiem Bledsoe, więc naturalnie ciężar zdobywania punktów przechodzi na Knighta. Ostatnie spotkania nienajlepsze, problemy ze skutecznością, ale w końcu przyjdzie przełamanie. Suns dobrze bronią w pomalowanym ale DMC to naprawdę klasowy zawodnik i przede wszystkim najważniejszy gracz w układance Kings. Ponadto do arsenału w tym sezonie dodał rzut zza łuku, czym może także zaskoczyć, rozszerzając obronę Słoneczek. Brandon po świetnym początku sezonu trochę spadł z formą, ale nadal jest to klasowy zawodnik. Wiadomo jak miewa się defensywa Kings i taki shooter jak Knight może naprawdę narobić sporo problemów gospodarzom, zwłaszcza jak wpadną te pierwsze 3-4 rzuty. Statystycznie obrona Sacramento na pozycji SG w ostatnich 5 meczach to bottom 3, tracąc w nich średnio ponad 26 punktów na 41% skuteczności.
DeAndre Jordan + Nerlens Noel over 21,5 zbiórek @1,85
21 ⛔

Phila jak na razie bardzo pozytywnie po posadzeniu Okafora na ławce. Noel korzysta na piątce. Ostatnie 5 spotkań to średnia 14,6 zbiórki Jordana i 8,6 Noela. DeAndre stuka ostatnio solidne cyferki i nie zdziwię się jak 3/4 pokryje sam. Ostatnio piłka pod tablicami go szuka i trzeba z tego korzystać. Nerlens swoje 8-9 wykręci. Obydwaj potrafią powalczyć także na tablicach przeciwnika, więc ewentualne tip-iny także wchodzą w grę. Obie drużyny posiadają w swoich szeregach niezłych &quot;ceglarzy&quot; którzy dostarczają darmowe zbiórki. Podsumowując, ja wystawiłbym tutaj jakieś 23,5-24,5, więc 21,5 biorę z pocałowaniem ręki.
Dodatkowo:
Ricky Rubio + Michael Carter-Williams over 15,5 asysty @1,85
12 ⛔

weed233 854

weed233

Użytkownik
Kyrie Irving over 15.5 @2.05 marathonbet ⛔ 13 PTS 4/12
Brakło skuteczności a także blow nie pomógł

Kyrie dzis bez ograniczenia minut wiec mozna atakowac.
Gracz Cavs nawet na ograniczonych minutach swoje rzuty oddawal, wiec spodziewam sie ich nawet wiecej. W tamtym sezpnie srednia lunkyow powyzej 20 wiec z tym powinnismy porownywac. Kyrie to jeden z lelepszych rozgrywajacych jesli chodzi o ofensywe. Lebron ze spolka dzis znow powinni grac tak aby Irving sie ogrywal, te kilkanascie rzutow dostanie i przy przyzwoitej skutecznosci linie (jak na niego dosyc niska) powinien pokryc. Przeciwko Paytonowi ostatnio 33pts wiec jest tez to kolejny argument za typem. Polecam

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns
Typ: 2
Kurs: 2.05 ⛔
Pinnacle Sports

//Zdobyć 77 pkt Lakersom to naprawdę trzeba mieć ostry kryzys
Pozycja Lakersow nie może specjalnie nikogo dziwić. Kobe się zestarzal, to jego ostatni sezon w NBA, dużej różnicy na parkiecie już nie robi, a niestety póki co nie ma kto go zastąpić i wszystko wygląda tak jak wskazuje to pozycja w tabeli. Ostatnio niespodziewana wygrana z Bostonem i Philadelphia i wydaje mi się, że póki co im wystarczy, bo po prostu są za slabi na coś więcej. Patrząc w tabele można wywnioskować, że dzisiaj wcale nie muszą mieć ciężko, bo Phoenix gra patologiczne i przegrywają spotkanie za spotkaniem, ale w mojej opinii dzisiaj nastąpi przełom Suns. Goście to nie jest potęga, ale mają zawodników którzy w koszykówkę grać potrafią. Ostatnio mieli sporo kontuzji co po części tłumaczy te słabe wyniki, ale już wszystko wraca do normy i czas się obudzić, bo sytuacja jest coraz mniej ciekawa. Co istotne w tym typie to to, że najprawdopodobniej nie zagra dzisiaj Kobe. Co by nie mówić to jeśli Bryanta nie ma na boisku to drużyna traci pewność siebie i nie wygląda już to tak dobrze. Dzisiaj idealna okazja dla gości na przełamanie się.

Otrzymane punkty reputacji: +1
independent 94

independent

Użytkownik
Mimo słabszej ostatnio formy dziś polecam wszystkim over w Los Angeles. Obrony obu teamów istnieją tylko teoretycznie,wczoraj Phoenix straciło ponad 140 pkt w Sacramento,dziś grają mecz w LA i właśnie ze względu na b2b liczę na ogrom punktów straconych z ich strony. Lakersi równiez w defensywie wyglądają bardzo słabo (tracone prawie 107 pkt/mecz),muszę jednak dodać,że w ataku też nie brylują,choć z drużynami preferującymi szybszy basket lub po prostu ze słabą defensywą są w stanie rzucić sporo. Linia moim zdaniem urośnie i polecam zagrać to już teraz
LA Lakers - Phoenix Suns over 208.5@ 1.94/unibet
Na 21:30 polecam jeszcze takiego dubelka :
New York Knicks - Atlanta Hawks
Toronto Raptors - Chicago Bulls +9.5
@2.09/bet365
Krótko opiszę,bo brak czasu : atlanta jest zespołem dużo lepszym,Knicks po dobrym początku sezonu obniżyli loty,Atlanta natomiast gra coraz lepiej,zespołowa koszykówka w tym zespole zdaje egzamin i po prostu myslę,że ta zbilansowana ekipa zwycięży z Knicks.
Chicago z dużym handi również jest bardzo prawdopodobne,DeRozan zapewne pocegli dziś troszeczkę (ostatnio bardzo dobry rzutowo mecz) jak to zresztą przeważnie ma w zwyczaju. Wynik chyba pozostaje sprawą otwartą,spodziewam się close game i wątpię by Chicago przegrało tu dwucyfrowo

Otrzymane punkty reputacji: +2
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Atlanta Hawks @1,54
Atlanta Hawks -4 @1,90
Atlanta Hawks -8,5 @2,60

Super kurs, biorąc pod uwagę formę obu drużyn w ostatnich dniach, Knicks ostatnie 5 spotkań to aż 4 porażki i jedno zwycięstwo we własnej hali z Detroit Pistons. Atlanta za to po mocno średnim początku sezonu złapała rytm, serial 6 zwycięstw z rzędu przerwali dopiero Pacers. Następnie b2b w Houston i wygrana po odrobieniu 19-punktowej straty do rywala. Świetnie zorganizowana drużyna, ponadto w ostatnich 5 spotkaniach forsują aż 17,4 straty rywala na mecz, ulegając pod tym względem tylko Indianie. Dla porównania Knicks zamykają stawkę z liczbą 8,6 wymuszonych strat. Bardzo równo gra praktycznie cała pierwsza piątka z wyjątkiem Korvera, ale jeśli i on wróci na właściwe tory, to Atlanta będzie niezwykle ciężkim rywalem nie tylko na Wschodzie. Wracając do drużyny Knicks, w ostatnich 6 spotkaniach średnia zdobywanych punktów na poziomie 93,5 to niestety słaby rezultat. Afflalo obniżył ostatnimi czasy loty, to samo można powiedzieć o Porzingisie. Oczywiście nie wszystko w zespole z Nowego Jorku zasługuje na słowa krytyki. Równa forma Carmelo przy przyzwoitej skuteczności napawa optymizmem, jednak sam nie będzie wygrywał spotkań, potrzebna jest pomoc kolegów, której niestety brakuje. Wracając do dzisiejszego meczu, widzę przewagę drużyny Hawks na każdej powierzchni, ławka Knicks niestety ostatnio wysiada i nie daje tyle co powinna i przy solidnym drugim garniturze Hawks będzie to widoczne. Ponadto drużyna z Atlanty mieli czas zregenerować siły i myślę, że wejdą w ten nowy rok z przytupem, spokojnie ogrywając rywali w MSG.
Jeff Teague over 15,5 pkt @1,89

Poza główną opcją, wybrałem over Teague&#39;a. Calderon niestety mocno ustępuje umiejętnościami rozgrywającemu Hawks, linia w porównaniu z ostatnimi wyczynami Jeffa niska, 15,5 przy średniej 18,6 w ostatnich 5 spotkaniach, warto spróbować. Potrafi zarówno ukłuć z dystansu, jak i spenetrować pomalowane wymuszając faul czy też kończąc akcję lay-upem. Ponadto także solidny mid-range, kompletny repertuar rzutowy. Polecam.

Kyle Korver over 9,5 pkt @1,87

Dodatkowo idę dzisiaj w over Korvera, który w tym sezonie mocno zawodzi, ale gdzie mógłby się przełamać, jak nie w Madison Square Garden? Trener mu ufa, chce by oddawał rzuty, skuteczność musi wrócić. Myślę, że 9,5 to spokojnie linia do zrobienia, nawet przy lekkiej poprawie skuteczności.​

blum 70

blum

Użytkownik
Denver - Portland
Typ: Portland -3
Kurs: 1.90
✅
Denver gra ostatnio fatalnie, pięć przegranych meczów z rzędu, do tego kontuzja Farieda. Portland może nie błyszczy w tym sezonie, jednak z Nuggets powinni sobie poradzić i wygrana trzema pkt. wydaje się w ich zasięgu. Blazers górują nad gospodarzami w większości statystyk a poza tym ostatnio złapali nieco wiatru w żagle (vide wysoka wygrana z Cleveland). Do tego całkiem niedawno pokonali Nuggets właśnie różnicą 7 pkt. Wiele wskazuje, że handicap zostanie pokryty.

G 693

generalkaman

Użytkownik
Moje statystyki za NBA w 2016r ( wszystkie kursy o wartości 2.00 lub większej )
Typy z analizami: 1/3
Typy bez analiz: 2/2
Washinghton Wizards - Miami Heat
Under 197,5pkt
PinnacleSports - 2.02
75:97 - $$$ ????

Dzisiejszej nocy stawiam na under punktowy w spotkaniu Wizards - Heat, dokładniej na under 197,5pkt. Drużyna gości składa się w bardzo dużej części z bardzo doświadczonych, ogranych na parkietach NBA graczy takich jak Wade,Bosh,Deng którzy preferują spokojny, styl - nie nakręcanie tempa i granie run and gun. Na rozegraniu występuje tam Dragić, który jest przedstawicielem europejskiej szkoły koszykówki i lubi grać długie, ustawione akcje niekiedy nawet kosztem kontry. Zespół ten potrafi także bardzo dobrze bronić. W swoim ostatnim spotkaniu zatrzymali bardzo mocny ofensywnie zespół Dallas na 82pkt. Ich dzisiejszy rywale czyli ekipa Marcina Gortata - wystąpi w mocno okrojonym składzie. Bez Beala,Nenego, Neala czy też Andersona. Ograniczona kadra zawężą wyraźnie rotacje trenerowi Wittmanowi i nie pozwala grać jego zespołowi swojego ulubionego stylu gry czyli szybkiej, atletycznej gry z dużą ilością jumperków w której świetnie odnajdują się Beal i Wall. W obecnej sytuacji muszą bardziej szanować swoje zdrowie i lepiej zarządzać siłami ( zwalniać tempo ). Oba zespoły nie są mocne w rzutach za trzy punkty, grają bardziej półdystansowo lub całkowicie do kosza, oznacza to że raczej nie powinno być dziś kanonady dystansowej, spodziewać należy się raczej kontrolowanej, spokojnej gry prowadzonej przez doświadczonych graczy z Miami a do tych warunków dopasuje się Wizards i powinno to skutkować małą ilością punktów.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Washington Wizards
: Miami Heat
[email protected] Betsson⛔

The Heat are 0-12-1 ATS (-12.81 ppg) since Jun 05, 2014 with rest off a game as a favorite in which they shot over 50% from the field

The Heat are 0-14 OU (-12.04 ppg) since Nov 05, 2014 after Luol Deng played fewer than 30 minutes at home.

Miami to dziady na wyjazdach, a i Bóg wie jak oni zagrają, ponieważ są mocno chimeryczną drużyną. Mogą wygrać z Dallas u siebie żeby w następnym spotkaniu przegrać np z np. Wizards. Ci natomiast są mocno niedoceniani przez swój rekord i praktycznie co mecz kurs na nich jest kosmicznie wysoki. Oczywiście w składzie jest masa kontuzji, ale ci kluczowi gracze którzy mają dawać jakość ją dają. Jasiek zalicza świetny sezon, a i Gortat swoje robi na atakowanej połowie. Zdecydowanie przy takich kursach lepiej zaufać home team ponieważ Heat średnio radzą sobie na wyjazdach.

Sory za krótką analizę, ale NFL ważniejsze :p

dl13 435

dl13

Użytkownik
Ktoś oglądał może poprzedni mecz Brooklynu @ Boston? Ponieważ dzisiaj dają na Brooklyn u siebie 3.45 ;O wypadł Jarrett Jack i chciałem zapytać w której minucie poprzedniego meczu złapał tę kontuzję? Boston wygrał ostatnią kwartę, to dopiero po odpadnięciu tego gracza gra zmieniła obraz, czy po prostu Celtowie się zmobilizowali? :p
Tak czy siak polecam pograc Netsów, mimo straty znaczącego gracza wygrali poprzedni mecz, a teraz grają u siebie. Boston ostatnio jakiś niebezpieczny się zrobił na wyjazdach, aczkowliek 3.45 ?!?! czy to nie przesada ? ????
Do dubla lokata SAS 1.20 i mniejszą stawką można próbować ????
Edit. Właśnie dlatego pytałem zanim postawiłem, dziękuję i daję reputacje za odpowiedź ;D
W takim wypadku wjeżdżam w Rockets(1.71), którzy ostatnio złapali już rytm, teraz znowu seria porażek, ale terminarz nie był dla nich przyjemny, a Utah moim zdaniem gra piach, fajnie w obronie, ale ogólnie nie podobała mi się ich gra w ostatnich meczach i myślę, że Rakiety jednak się dzisiaj odbiją.
Do tego Minnesota (1.37), bo mimo iż 76ers ostatnio coś urywa, to myślę, że Minnesota jest dla nich bardzo niewygodnym rywalem, też są stosunkowo młodzi, głodni gry, a mają wsparcie KG i świetnego Rubio :d
Tak dla podbicia kursu jeszcze SAS (-4,5), przy (1.38), bo są o klasę wyżej niż Bucksi, a Popovich bierze czas i naprawia grę po dwóch nieudanych akcjach, nawet przy przewadzę 30 pkt, on nie odpuści ;&gt;

Ako. 3.25

Otrzymane punkty reputacji: +3
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Ktoś oglądał może poprzedni mecz Brooklynu @ Boston? Ponieważ dzisiaj dają na Brooklyn u siebie 3.45 ;O wypadł Jarrett Jack i chciałem zapytać w której minucie poprzedniego meczu złapał tę kontuzję? Boston wygrał ostatnią kwartę, to dopiero po odpadnięciu tego gracza gra zmieniła obraz, czy po prostu Celtowie się zmobilizowali? :p

Tak czy siak polecam pograc Netsów, mimo straty znaczącego gracza wygrali poprzedni mecz, a teraz grają u siebie. Boston ostatnio jakiś niebezpieczny się zrobił na wyjazdach, aczkowliek 3.45 ?!?! czy to nie przesada ? ????
Do dubla lokata SAS 1.20 i mniejszą stawką można próbować ????
Nets z Larkinem na 1????? Nie ma takiej opcji jak wygrana Nets. Jack dobrze grał w tym meczu, po jego zejściu Boston doszedł Nets na remis. Później niezrozumiałe decyzję, spudłowanie rzuty z czystych pozycji ( jak ostatnia 3-jka Jerebko ). Typ dla mnie nieopłacalny.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Oglądałem ten mecz, Brooklyn nie imponował. Do tego po 11 minutach wypadł Bradley. Nie opłaca sie w mojej ocenie grać na Nets, dziś Celtics żądni rewanżu.

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Milwaukee Bucks-San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs -10
Kurs: 1.91
Betsson

Dzisiaj idę wyraźnie w stronę San Antonio Spurs. Nie będę się skupial na umiejętnościach obu drużyn. Przepaść jest wyraźna. Gospodarze na własnym parkiecie grają zaskakująco dobrze, ale nie można zapominać, że pomimo, że jest tam mnóstwo talentów to jest to wciąż bardzo młoda, niedoswiadczona drużyna no i w starciu z weterynami z San Antonio nie powinni czego szukać. Pomijając duża różnicę umiejętności ważne jest to, że Milwaukee ma prawo być bardziej zmęczone ponieważ w krótkim czasie rozegrali ostatnio 4 spotkania na wyjeździe, a wiadomo, że takie serie męczą. San Antonio z kolei mogli trochę odsapnac, ponieważ grali 4 spotkania u siebie. Najprawdopodobniej w dzisiejszym pojedynku nie wystąpi Tony Parker, który jest istotnym ogniwem w całym składzie, ale trener gości nie może narzekać na swoją ławke, więc nie powinno być większego problemu. Pod znakiem zapytania stoi występ Antetokounmpo, który w ekipie Królików wygląda rewelacyjnie, pomimo dopiero 21 lat. Nawet jeśli młody gracz Bucks wystąpi to i tak goście, którzy potrafią odpowiednio dysponować siłami nie powinni mieć problemu z podmeczonymi rywalami.
Dodatkowo ako:
-OKC win
-San Antonio Spurs win
-Cleveland Cavaliers win
Kurs: 1.67
Betsson

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Thunder- Kings +10,5 @ 1,57
unibet
Wypada Durant i widze tutaj w takim razie sens grania w kierunku Sacramento. Oklahoma dla mnie ciągle bezjajowa, bez Duranta nie ma przywodztwa a wtedy Westbrookowi czesto odwala. Sacramento ma duzy potencjał tylko niestety jest to druzyna chimeryczna i tylko tego sie obawiam. Potrafili przeciez przegrac u siebie z Philadelphia. Strasznie mnie Ci królowie dziwią. Pierwsza piątka ma ogromny p
unibet
Wypada Durant i widze tutaj w takim razie sens grania w kierunku Sacramento. Oklahoma dla mnie ciągle bezjajowa, bez Duranta nie ma przywodztwa a wtedy Westbrookowi czesto odwala. Sacramento ma duzy potencjał tylko niestety jest to druzyna chimeryczna i tylko tego sie obawiam. Potrafili przeciez przegrac u siebie z Philadelphia. Strasznie mnie Ci królowie dziwią. Pierwsza piątka ma ogromny p[otencjał a potrafią odwalać takie numery. Brakuje im troche głebi skłądu jednak musza sie w koncu zaczac pokazywac z lepszej strony. Handicap jednak jest spory i mysle, ze nie powinno byc tutaj pogromu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 693

generalkaman

Użytkownik
Moje statystyki z NBA w 2016r ( Wszystkie kursy równe lub większe niż 2.00 )
Typy z analizami: 2/4
Typy bez analiz: 2/2

Cleveland - Toronto
Over 193,5pkt
Unibet - 2.02
122: 100 - ????

Ponownie celuje w over w spotkaniu z udziałem drużyny LeBrona Jamesa. Parę dni temu brakło mi około dziesięciu punktów ponieważ drużyna Orlando została zatrzymana na zaledwie 79 zdobytych punktach. Dziś w nocy do Cleveland zawita drużyna o znacznie większym potencjale - Toronto Raptors. Linia wydaje się kilka punktów za niska, jak już pisałem przy wspomnianym wcześniej typie - Cavs będą się rozkręcali z meczu na mecz i z drużyny underowej jaką byli w początku sezonu przejdą do bardziej ofensywnej. Do składu wrócili Shumpert i Irving, mogą grać już bez restrykcji minutowych więc zobaczymy ich na parkiecie długimi okresami co będzie oznaczało znaczące przyśpieszenie tempa gry przez Cavs. Irving lubi grać up-tempo i ma z kim to robić, JR Smith, Shumpert czy nawet James potrafią bardzo szybko przechodzić do ataku. Goście z Kanady też lubią i potrafią grać ofensywnie. Rzucli 97pkt w Chicago, 108 w Miami czy 96 w Atlancie więc widać, że wyjazdy im nie straszne i potrafią na nich nieźle zapunktować. Jeśli będzie trzeba to wejdą w szybką wymianę ciosów ponieważ mają odpowiednią ilość talentu w drużynie aby powalczyć z Cavs, nie powinniśmy widzieć jakiegoś super spowalniania tempa. Jedynym czynnikiem, który może realnie zagrozić typowi jest mocny odjazd gospodarzy i spokojna ich gra w IV kwarcie. Nie powinno do tego dojść gdyż Raptors to nie są chłopcy do bicia dlatego zaryzykuję i postawię ten typ.
Dodatkowo gram też:
Detroit - Orlando
Detroit - 4,5pkt
PinnacleSports - 2.02
115:89 - Dobra noc w NBA ????

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Wspaniały kurs na GSW w starciu z Szarlotkami. Golden osłabione, nie wiadomo czy zagra Curry, Ezeli i Rush. Na 100% nie będzie Barbosy i Barnes&#39;a. Po stronie gości niepewny występ Lina i Batuma, a na pewno nie zobaczymy Ala Jeffersona. GSW bilans u siebie 16:0, Hornets na wyjazdach 4:9. Dla mnie taka statystyka jest wystarczająca.
Gram to w dublu z Cavs, które powinna ograć koszykarzy z Toronto grających w kratkę. Bilans 21:14 sam mówi za siebie, 10:8 na wyjazdach nie wróży zwycięstwa z zawsze groźną u siebie ekipę Cavs 14:1...

GSW X CAVS =&gt; 1,57 ✅✅✅
GSW -3,5 X CAVS -3 =&gt; 1,97
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
vero1897 123

vero1897

Użytkownik
Kevin Durant (sprained right big toe) has been ruled out of Monday&#39;s game vs. the Kings. # roto
Także tego, polecam grać over w stronę Westbrooka i to jak najszybciej bo zapowiada się one man show w jego wykonaniu a linie nie będą czekać. Przy braku KD Russ będzie miał jeszcze więcej piłek dla siebie i do pokrycia overa nie będzie nawet potrzebna jakaś mega skutecznośc bo i tak powinien nadrobić ilością. Ja idę w stronę pkt+zbiorki+asysty ale i over punktowy wydaje sie oczywisty.
Westbrook pts+rebs+asts over 43,5 1,83
Westbrook over 28,5 1,75

bet 365
Rzuciło mi się jeszcze w oczy over 4,5 asysty LBJa ale nie oglądam w tym sezonie Cavs na tyle często by w to iść, choć przy tylu shooterach i z takim court vision jakie ma LBJ powinien on taką linię pokrywać niemal co mecz, zwłaszcza we własnej hali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom