Wystarczy wejść na roto. Spójrz na absencje. Kanter i Christopher out. Hood raczej też nie zagra. Dziś czas na przełamanie Minnesoty ????Szczerze powiedziawszy nie rozumiem kursow wystawiohych na to spotkanie.
Wystarczy wejść na roto. Spójrz na absencje. Kanter i Christopher out. Hood raczej też nie zagra. Dziś czas na przełamanie Minnesoty ????Szczerze powiedziawszy nie rozumiem kursow wystawiohych na to spotkanie.
http://www.rotoworld.com/headlines/nba/251056/pau-gasol-and-taj-gibson-probable-saturdayPrawdopodobnie również Pau Gasol (17.92 pkt na mecz 11,13 zbiórki) i Taj Gibson (7 zbiórek) nie zagrają.
Prawdopodobnie również Pau Gasol (17.92 pkt na mecz 11,13 zbiórki) i Taj Gibson (7 zbiórek) nie zagrają. Wg mnie ich strata może wyrównać ten pojedynek.
RotoworldPau Gasol (rest) and Taj Gibson (ankle) are probable for Saturday's game vs. the Celtics.
Juta ma szpital... z guardów jest tylko Burke, Exum, Clark i Murry, z czego jak wiadomo tych dwóch ostatnich na ten moment, to zapchajdziury. Pod koszem brak Kantera więc zostaje Favors, Gobert i Booker.Utah +4.5
Szczerze powiedziawszy nie rozumiem kursow wystawiohych na to spotkanie. Nie ulega watpliwosci, ze Minnesota to jedna z najgorszych (albo nawet najgorsza) druzyna NBA. Owszem, Utah to nie jest zadna potega i tez ich miejsce jest na dole hierarchi, no ale jednak potencjal maja wiekszy od rywala. Gospodarze maja serie, az 10 porazek z rzedu. Do tego w tym sezonie wygrali zaledwie 5 spotkan. Liczba zwyciestw gosci tez nie jest oszalamiajaca, ale to co mnie przekonuje to ich obecna dyspozycja. W sezon weszli fatalnie seriami porazek, natomiast ostatnio zaliczaja spory progres i w ostatnich 10 spotkaniach zdolalali wygrac w 5. Na papierze ten typ bardzo mnie przekonuje, a dodatkowo gram go asekuracyjnie.
Ja tam uważam przeciwnie. Te dwa mecze z Bulls to nie był przypadek i widać, że ofens Boston wygląda ok przeciwko nim.Boston under 97.5 za 1,85 w Milenium
Bostończycy dziś udają się na mecz do Chicago, gdzie zapewne o zwycięstwo łatwo nie będzie, tym bardziej, że Byki mają za co przepraszać widownię ( blow z Nets ). Byki o dziwo w tym sezonie są dopiero 9-10 obroną ligi z cyferkami 98,5 ppg. Boston rzuca powyżej średniej, a Chicago potrafił zaaplikować nawet już w tym sezonie 106 i 102 oczka. Pamiętajmy jednak, że wtedy w drużynie był jeszcze RR, a teraz go już nie ma....Widziałem Boston w meczach z Nets i Dallas, o ile jeszcze z Nets było jako tako, to z Dallas po 3 kwartach mieli bodajże 64 oczka i tylko dlatego, że było +30 w stronę Mavs, to udało im się rzucić w IV Q 37 punktów. Dziś raczej mecz powinien być bardziej wyrównany, a że Boston opiera teraz głównie atak na Panach Sullinger i Zeller, to pod koszem nie będzie łatwa przeprawa ( Noah, Gibson, Gasol ). Chicago przy odpowiedniej koncentracji spokojnie powinno zatrzymać koniczynki na poziomie 90 punktów.
To , że z typem można się pomylić to naturalna rzecz ale , że podaje się trefne informacje dotyczące składu to już inna para kaloszy. Takimi informacjami wprowadzasz ludzi w błąd. Jeżeli nie masz potwierdzonych informacji to nie pisz takich bzdur.Minnesota Timberwolves - Utah Jazz
Wolves
1,847
Pinnacle
Gospodarze w zamian za Kevina Love dostali w pakiecie kilku zawodników dających im nadzieję na osiągnięcie w tym sezonie przyzwoitych wyników. Nikt nie wspominał o playoffach, ale mieli być ciężkim rywalem dla najlepszych w lidze w pojedynczych spotkaniach. Życie szybko zweryfikowało ich plany poprzez kontuzje kluczowych graczy zespołu takich jak: Rubio, Pekovic, czy Martin. Minnesota notuje serię 10 porażek z rzędu, ale są przesłanki, by sądzić, że zakończy się ona już najbliższej nocy. Po pierwsze w ostatnim czasie swój potencjał zaczynają udowadniać Wiggins oraz Shabazz Muhammad. Ten pierwszy staje się pierwszą opcją strzelecką w swoim zespole, a ten drugi po dość długim czasie oczekiwania i zesłania nawet do D-league udowadnia, że może być przydatnym graczem pierwszej piątki, a nie tylko zapchajdziurą w rotacji. Poprzednie spotkania to porażki kilkoma punktami z Indianą, Denver, czy też dzisiejszym rywalem na wyjeździe. Warto dodać, że z Utah, Wilki miały jeszcze znaczącą przewagę na 4 minuty do końca spotkania, ale imponujący zryw Jazzmanów dał im dość szczęśliwe zwycięstwo. Dzisiaj oprócz tego, że jest okazja do szybkiego rewanżu, w zespole gości mamy plagę kontuzji. Nie zagra Kanter, którego zastąpić godnie może Gobert, który da przede wszystkim sporawy zasięg ramion i niezłe chronienie tablicy, ale gorzej może wyglądać głębia składu. O ile tutaj ten ubytek Kantera może przejść bez echa to na obwodzie sytuacja Utah wygląda wprost tragicznie. Do końca sezonu ze względu na kontuzje ramienia wypadł Burks. Na domiar złego nie ma on na tą chwilę żadnego godnego zastępcy bo nie dość, że byli oni wątpliwej jakości, to jeszcze również ich występy w dniu dzisiejszym są wykluczone. Mowa tu m.in o Christopherze i Felixe. Nie zagra również Rodney Hood będącym częścią rotacji, więc ubywa kolejna cegiełka ze składu Jazz. Nie ma możliwości, żeby goście w tym spotkaniu utrzymali płynność przez większą jego część ze względu na powyższe okoliczności i brak głębi składu, a przestoje są nieuniknione. Tym samym przed Wilkami otwiera się szansa na przerwanie tej długiej i dość przygnębiającej passy 10 porażek z rzędu. Jeśli nie dziś to być może jeszcze trochę potrwa ich "przełamywanie się". ???? Ze stawką mimo wszystko bez żadnych szaleństw bo gospodarze stanowią niekiedy zagrożenie dla samych siebie, aczkolwiek zaprawdę powiadam Wam są oni słuszny faworytem tej konfrontacji.
Ale czy ktoś napisał, że Burke ma nie zagrać?Brakowało tylko jednego zawodnika. Lider Burke grał.
Duży minus za podawanie informacji bez pokrycia !!!!!!!!!!!!!!!
A teraz ładnie naprostuj sam swoją bzdurną wypowiedź.To , że z typem można się pomylić to naturalna rzecz ale , że podaje się trefne informacje dotyczące składu to już inna para kaloszy. Takimi informacjami wprowadzasz ludzi w błąd. Jeżeli nie masz potwierdzonych informacji to nie pisz takich bzdur.
Na szczęście pograłem Utah i oglądałem ten mecz.
Brakowało tylko jednego zawodnika. Lider Burke grał.
Duży minus za podawanie informacji bez pokrycia !!!!!!!!!!!!!!!
Opieram się na tym co mówili komentatorzy przed meczem. Skład miał być zdziesiątkowany. Dla osoby obstawiającej był to jasny sygnał. Natomiast trzon zespołu grał.A teraz ładnie naprostuj sam swoją bzdurną wypowiedź.
Widzę, że nie potrafisz odróżnić od siebie dwóch zawodników o podobnym brzmieniu, ale zupełnie innym nazwisku. Alec Burks i Trey Burke.
Ten pierwszy nie zagrał bo jak wspomniałem ma kontuzję do końca sezonu. Nie zagrali również pozostali wymienieni przeze mnie, więc proszę, byś nie siał zamętu i doczytaj na temat składu Utah Jazz.
Człowieku ogarnij się i przyznaj do błędu. Wiadomo było ze nie zagrają dwaj starterzy i dwóch rezerwowych guardów. Dla mnie to jest jasne ze w tym przypadku mozna mowic o znacznym osłabieniu. Na co liczyłeś? Na to ze Jazzmanom zabraknie graczy i będą grać w czterech na parkiecie?? Druga sprawa - piszesz ze jestes osoba obstawiajaca. Jesli tak to powinieneś orientować się w sprawach absencji.. Juz nie chce mi się odnosić do mylenia Burksa i Burke. Śmiech na sali z Twoją rzekomą wiedzą i mała rada na koniec - nie obstawiaj bo się nie nadajesz. Joł.Opieram się na tym co mówili komentatorzy przed meczem. Skład miał być zdziesiątkowany. Dla osoby obstawiającej był to jasny sygnał. Natomiast trzon zespołu grał.
Dwóch starterów i dwóch rezerwowych.Człowieku ogarnij się i przyznaj do błędu. Wiadomo było ze nie zagrają dwaj starterzy i dwóch rezerwowych guardów. Dla mnie to jest jasne ze w tym przypadku mozna mowic o znacznym osłabieniu. Na co liczyłeś? Na to ze Jazzmanom zabraknie graczy i będą grać w czterech na parkiecie?? Druga sprawa - piszesz ze jestes osoba obstawiajaca. Jesli tak to powinieneś orientować się w sprawach absencji.. Juz nie chce mi się odnosić do mylenia Burksa i Burke. Śmiech na sali z Twoją rzekomą wiedzą i mała rada na koniec - nie obstawiaj bo się nie nadajesz. Joł.