Parę dni nie pisałem nic, nie było nawet kiedy, tak więc najprawdopodobniej wyszedłem z wprawy, ale dzisiaj trzeba spróbować.
Pacers - Kings
Kings +6 94-99
1,83
Jak na razie oba zespoły z fatalnymi wynikami. Zespół z Indiany ani trochę mnie nie przekonuje, kurs jak dla mnie trochę zaniżony. Dopiero co zakończyli serię 7 porażek z rzędu i to z osłabionym i nieobliczanym zespołem z Orlando. Sacramento też nie próżnuje, ba, nawet przebija swoich dzisiejszych przeciwników, bo wczorajsza porażka z CC była ich 8 z rzędu. Jednak ich przeciwnicy byli nieznacznie lepsi, bo nie było tu takich potęg jak 76-ers czy Wolves. Jak mówi stare i sprawdzone przysłowie, każda seria musi się kiedyś skończyć i kto wie, czy to nie nastąpi dzisiaj. Co jak co, ale nie spodziewam się tu pewnego zwycięstwa gospodarzy.
Timberwolves - Cavaliers
Cavaliers -5,5 HT @ 1,86 49-52
Cavaliers -10 @ 1,83 90 - 106
Szkoda, że wczoraj nie napisałem nic przeciwko wilkom, aj szkoda, tak czułem tę "niespodziankę". No nic, dzisiaj mam nadzieję, że na złość mnie nie pogryzą. Cavaliers w genialnej formie, nie ma co tu za dużo pisać, odrabiają straty z początku sezonu jak źli, rozjeżdżają wszystko co stanie im na drodze. A takiego wilka, to rach ciach, flacha pęka i nie będzie co zbierać z tego asfaltu. Do tego LaVine i Mo Williams "are questionable". Easy peasy lemon squeezy.
Bucks - Blazers
Blazers 95-88
1,80
Tutaj może być ciekawy i bardzo zacięty mecz, ale wierzę w zwycięstwo gości. Bucks to bardzo solidna ekipa, bardziej nastawiona na pokonywanie tych teoretycznie słabszych, co wychodzi im naprawdę nieźle. Ekipa z Portland natomiast ostatnie dni to 1 zwycięstwo i 4 porażki. Jednak były to mecze z bardzo trudnymi przeciwnikami jak z CC i Hawks. Szczególnie szkoda tej przegranej w Atlancie, bo tam zadecydowała wspaniała gra jastrzębi w ostatniej kwarcie. Stawili ciężki opór tak dobrym drużynom, to spokojnie są w stanie wygrać z Milwaukee.
Grizzlies - Thunder
Thunder under 96 74
1,89
Betsafe
Żelazna obrona gospodarzy kontra OKC pod formą. Do tego możliwe, że nie zagra Durant. Warto poczekać i pomyśleć nad postawieniem.