>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2013

Status
Zamknięty.
kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Miami Heat - Boston Celtics 1 @ 1,62
Przepraszam, ale taki kurs? Obok tego nie można przejść obojętnie! Rozumiem, że Heat nie grają we własnej hali, ale Boston to chyba jednak tylko firma, bo nic w niej ciekawego nie zostało. Ostatnio dali ... ciała z Hawks, co by nie mówić nic więcej. Według mnie zdecydowanym faworytem tego meczu jest Miami, które ma przede wszystkim Jamesa czy Wade&#39;a i Bosh&#39;a. Celtics oczywiście będą straszyć &quot;staruszkiem&quot; Garnettem i Pierce&#39;m. Kluczem będzie zatrzymanie Rondo.
Dodatkowo polecam dubla Mavs + OKC. AKO wychodzi około 2,2 ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Boston Celtics - Miami Heat -&gt; LeBron James over 42 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,80 -&gt; Betsson .✅✅✅ 34 pkt + 16 zbiórek + 7 asyst

Można mówić, że Boston jest bez formy, że nic nie gra, że Pierce rusza się jakby miał 60 a nie 35 lat. Tak czy siak, nie sądzę, żeby był to łatwy mecz dla &#39;&#39;Żaru&#39;&#39; z Miami. Boston będzie skoncentrowany na maxa, na tak prestiżowy mecz jakim są starcia Bostonu z Miami. W związku z tym, mój typ kieruję w stronę LeBrona. Linia jak na niego nie jest wysoka. 42 pkt + zbiórki + asysty spokojnie jest w stanie przekroczyć, LeBron bardzo lubi grać przeciwko Bostonowi a zwłaszcza przeciwko Pierce&#39;owi. Paul jest bez formy, i nie sądzę, żeby zatrzymał dziś Lebron&#39;a. LBJ jeszcze za czasów Cavs wchodził w defensywę Bostonu jak w masło. Myślę, że mecz będzie wyrównany, a LeBron będzie długo przebywał na parkiecie. Należy zaznaczyć, że to jest hicior. A w takich meczach LeBron jest bardzo wyizolowany. Dostaje bardzo dużo piłek, praktycznie wszystko idzie na niego. Dużo podaje i zbiera. Ma bardzo dobrą selekcję rzutową. Myślę, że dzisiaj 30 pkt jakieś 6 zbiórek i 6 asyst spokojnie nabije, a i nawet to powinien przekroczyć. Jeśli mecz będzie wyrównany to o ten typ się nie boję. Mecz o 19 godz. czasu polskiego w Canal + Sport. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +18
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Idzie mi tragicznie od kilku dni, porażka za porażką, jednak przypadły mi do gustu akurat dwa typy:
zwrot
Rondo over 32,5 zbiorek, pkt, asyst @ 1,85 betsson
Rondo over 11 asyst @ 1,85 betsson
Rajon zaliczył podwójnie triple double, zwykle spina się na tak prestiżowe spotkanie, a z Miami notuje dobre statystyki. Aby Boston powalczył o jakikolwiek pozytywny rezultat dobry mecz musi rozegrać Rondo, dzisiaj spędzi ponad 40 minut na parkiecie i jestem pewien, że stworzy wiele sytuacji swoim kolegom z drużyny. Ostatnie jego wyczyny są bardzo widowiskowe, z Atlantą przekroczył w sumie ponad 35 wszystkich powyższych kryteriów. W poprzednim bezpośrednim spotkaniu 23 pkt, 11 asyst i wystarczy. Rondo w niezłej formie i tak jak powiedziałem dużo dzisiaj będzie od niego zależało i faktycznie musi zagrać świetny występ, żeby Boston cokolwiek mógł ugrać u siebie.
After getting a precautionary MRI at New England Baptist Hospital, the Celtics are fearing that Rajon Rondo has a torn right ACL and would be done for the season, according to a report from the Boston Herald’s Mark Murphy.
no to Rondo moze miec sezon z głowy.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Idealny mecz do gry. Najpierw Rondo wyleciał na sezon kładąc wszystkie typy na jego zdobycze, potem 2 dogrywki położyły dobrze zapowiadający się under 187.5, jeszcze dalej Pierce zagrał na TD kładąc wszystkim over, i wreszcie tragiczna gra ze strony Wade w ostatnich 12 minutach położyła dubelka z Oklahomą. Na szczęście ja tylko dubel w plecy, ale patrząc na typy nie tylko tu ale na różnych forach to bukmacherzy mają prawdziwe żniwa.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dla mnie kurs na Heat był warty gry nawet z Rondem w składzie. Bez niego to już w ogóle...Ale kto przewidzi, że Wade nie trafi paru prostych rzutów...A najbardziej porażają straty Wade&#39;a i LBJa...Strasznie głupie straty. Cała NBA. Bostonowi wypada najlepszy grajek a Ci przełamują serię 5L z Heat w pełnym składzie...

S 265

stingnwo

Użytkownik
Wydaje mi się, że oni bardzo chcieli Allena wykreować na gościa który wygra mecz przeciwko swojej dawnej drużynie. I choćby dlatego LBJ stosunkowo mało rzucał. I jeśli chodzi o Boston, to nie ma co wyciągać jakiś wniosków, tylko od kolejnego meczu dalej grać przeciwko nim.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Wydaje mi się, że oni bardzo chcieli Allena wykreować na gościa który wygra mecz przeciwko swojej dawnej drużynie. I choćby dlatego LBJ stosunkowo mało rzucał. I jeśli chodzi o Boston, to nie ma co wyciągać jakiś wniosków, tylko od kolejnego meczu dalej grać przeciwko nim.
Zgadzam się, moim zdaniem to Miami bardziej przegrało ten mecz niż Boston go wygrał. Nie było żadnych argumentów przemawiających za postawieniem na Boston (aczkolwiek teraz możemy się domyślać dlaczego kurs na Miami był taki, a nie inny..). Co jest najlepsze? Boston bez Rondo wygrał z Knicks i Heat w pełnych składach. Może więc problem tej drużyny nie leży w decyzjach personalnych, tylko w samych zawodnikach? Pierce ogarnął się wczoraj z ilością rzutów (podobnie jak Kobe i zaraz przyniosło to rezultaty), Garnett przypominał styl gry z zeszłorocznych finałów konferencji. Jedno jest pewne - ja już przeciwko Bostonowi (na Boston również) stawiać nie będę, zbyt duże ryzyko.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Dzisiaj wpadl mi w oko over 99 na Denver, graja u siebie z Pacers, mysle, ze typ bardzo prawdopodobny, tak niska linia moze byc podyktowana solidna obrona i underowym wynikiem w ostatnim meczu, ale ja nie bardzo sie z tym zgadzam...co myslicie?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Zgadzam się, moim zdaniem to Miami bardziej przegrało ten mecz niż Boston go wygrał. Nie było żadnych argumentów przemawiających za postawieniem na Boston (aczkolwiek teraz możemy się domyślać dlaczego kurs na Miami był taki, a nie inny..). Co jest najlepsze? Boston bez Rondo wygrał z Knicks i Heat w pełnych składach. Może więc problem tej drużyny nie leży w decyzjach personalnych, tylko w samych zawodnikach? Pierce ogarnął się wczoraj z ilością rzutów (podobnie jak Kobe i zaraz przyniosło to rezultaty), Garnett przypominał styl gry z zeszłorocznych finałów konferencji. Jedno jest pewne - ja już przeciwko Bostonowi (na Boston również) stawiać nie będę, zbyt duże ryzyko.
Miami zagrało bardzo słabo, to trzeba podkreślić. W pełnym składzie dali się pokonać drużynie Bostonu, w której zabrakło tak ważnego ogniwa jakim jest Rondo.
Garnett zagrał nieźle, masz rację że była to namiastka poprzedniego sezonu.
Wg mnie wszystko zależy od zawodników, przecież oni mają jakby nie było świetną ekipę!
Pierce ogarnął się z rzutami? Jak dla mnie nie. Patrząc tylko na ostatnie 5 gier to właśnie wczoraj oddał najwięcej rzutów - 6/16 - ogólnie zagrał bardzo słabo, niecelne rzuty w decydujących momentach, straty. Mizernie gra ostatnimi czasy.
James zagrał przyzwoite zawody, potrafił wziąć na siebie ciężar doprowadzenia do dogrywki, ten jego rzut był przedni.
Wielki dramat zagrał Wade i nie chodzi tylko o skuteczność - 6/20 - rzucał kilka razy na siłe jak dla mnie, chciał być bohaterem a nie wyszło.
Grali sporo na Allena ale się nie dziwię - przecież spędził sporo czasu w Bostonie, wiedzieli co potrafi i Allen w ważnych momentach nie zawiódł.
Trzeba będzie przyjrzeć się występom Bostonu, gdyż w najbliższym czasie starcia z Sacramento, Orlando i Clippersami.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Golden State Warriors @ Toronto Raptors / J.Calderon. Total Points - Over 12.5 @ 1.90
Marathonbet

,,Kyle Lowry did not practice Sunday&quot;
Nie ma jeszcze oficjalnej informacji, że Lowry nie zagra, a jako że grają u siebie może to być decyzja podjęta na chwilę przed spotkaniem, ale fakt, że wczoraj nie trenował wcale daje spore prawdopodobieństwo iż dziś nie wystąpi bądź zagra mniej, a naturalnym tego skutkiem będzie więcej minut Calderona. Stawka lekka oczywiście.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Utah Jazz - Houston Rockets (1.55)
Na dziś wybieram mecz, w którym co niektórzy mogą pomyśleć, że Rakiety się powoli rozkręcają - ale myślę, że i tu odniosą porażkę. Wyjazdowy mecz, na bardzo trudnym terenie, Utah zrobi wszystko by pokrzyżować plany drużynie Hardena..
Nie lekceważę ich, ale coś mi przeczucie mówi, że to Utah dziś wyjdzie z twarzą po meczu..
W ostatnich dwóch meczach, między tymi drużynami, Jazz, zdobył ponad 100pkt, myślę, że i dziś będzie próbował tyle zdobyć.. Rakiety mają przebłyski, ale na tak trudnym terenie nie wygrają.. Warto również spojrzeć na tabele, gospodarzy jak sobie radzą grając u siebie.. Od 21 października 2011 roku do dzisiaj.. odnieśli.. tylko cztery porażki u SIEBIE.. na 17 zwycięstw! więc jasno nasuwa się myśl, że ten mecz u siebie Rockets pokonają, nie mówię że jakoś gładko, bo brodacz swoje zrobić będzie chciał, ale wygrać nie wygrają.. Dziś stawiam śmiało na Utah Jazz.... !
Pozdr.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies
Z.Randolph. Total Points: Over 13.5
Kto ostatnio oglądał mecz NYK z 76ers widział co robił sobie z obrony Stoudemire, wjeżdzał i zdobywał punkty jak tylko chciał. Randolpha można własnie porównac do Stoudemire, gdzie pod koszem jest nie do zatrzymania, a w dodatku dochodzi fakt, ze w 76ers nie ma zawodnika na niego to taka linia jest śmieszna i trzeba korzystać z podarunku marathonbet. W skrócie Randolph dzisiaj zrobi sieczke pod koszem, zakręci się wokół 20 punktów i 20 zbiórek. Linia na pewno podskoczy, do 16.5 pkt. można śmiało brać. Kto się pośpieszy złapie 13.5

Otrzymane punkty reputacji: +1
sinkabora 6

sinkabora

Użytkownik
Chicago Bulls (-11,5) - Charlotte Bobcats @ 1,95
Typ Ten wydaje mi się bardzo ciekawy , ponieważ Chicago w ostatnich 5 meczach u siebie , wygrało 4 mecze , a jeden przegrywając ( po dogrywce) . Dodać do tego można że w 4 ostatnich zwycięskich meczach u siebie , 3 razy wygrywali różnicą przynajmniej 12 punktów ( w tym z LAL). Byki na pewno będą chciały zrewanżować się za ostatnią wpadkę z Bobkami, a takie mecze oczywiście muszą wygrywać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies
Z.Randolph. Total Points: Over 13.5
Kto ostatnio oglądał mecz NYK z 76ers widział co robił sobie z obrony Stoudemire, wjeżdzał i zdobywał punkty jak tylko chciał. Randolpha można własnie porównac do Stoudemire, gdzie pod koszem jest nie do zatrzymania, a w dodatku dochodzi fakt, ze w 76ers nie ma zawodnika na niego to taka linia jest śmieszna i trzeba korzystać z podarunku marathonbet. W skrócie Randolph dzisiaj zrobi sieczke pod koszem, zakręci się wokół 20 punktów i 20 zbiórek. Linia na pewno podskoczy, do 16.5 pkt. można śmiało brać. Kto się pośpieszy złapie 13.5
Zagram, aczkolwiek jest haczyk:
Coach Lionel Hollins said that Mike Conley (ankle) will &quot;probably&quot; play on Monday, but there is &quot;no real word&quot; on his availability.
This looks like good news after Conley was lifted from Sunday&#39;s game and was in a walking boot on Sunday night. However, it&#39;s still very possible Conley misses Monday&#39;s game depending on how his ankle responded overnight, but the initial report is that Conley escaped serious injury.
Paul George over 17.5 pts 1.85 @ Betsson ✅ ????

Garść statystyk:
- w poprzednim meczu z Denver trafił 9-15 z gry (4-5 3pt) i zdobył 22 punkty
- jego średnia punktowa w styczniu wynosi 19.8 PPG (12 meczów), w sezonie
- mając 1 dzień przerwy pomiędzy meczami, jego średnia wynosi 19.1 ppg (19 meczów)
- ostatnie 10 meczów - 20 ppg, ostatnie 5 -21.6 ppg.
Nie oglądałem żadnego meczu Indiany, opieram się tylko na statystykach, więc jeśli ktoś się nie zgodzi ze mną, chętnie przeczytam dlaczego.
Jak więc widać linia ustawiona dość nisko, myślę że warto w takim razie spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +6
cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Dziś widzę dzień indywidualnych statów :)

Calderon ( +12,5 ) - 1,85 milenium

Ktoś już to powyżej wyczaił, ja popieram w pełnej rozciągłości. Ostanio Hiszpan dostawał mało minut i to może niepokoić, ale sądzę, że dziś pogra te 30-32 minuty i 13 oczek spokojnie ustrzeli. Ostanio notuje około spg, w tym nieoczekiwaniu około 5 prób trzypunktowych. Dzisiaj naprzeciwko Curry, który wielkim obrońcą nie jest, więc powinno być w miarę dobrze.

K.Walker ( -17,5 ) - 1,85 Milenium

Jeżeli naprzeciwko jest jako tako obrona, to Kemba się gubić zaczyna ( vide 11 oczek z Hawks ). Linia ustawiona na podstawie średniej i dodatkowo 18 oczek w pierwszym meczu vs. Chicago. Jakże dziwny to był mecz, który Chicago przegrało bodajze po kursie 10.... Dziś olewania już nie będzie, bo być nie może. Blowout i Walker na ławkę ? Czemu nie, mi pasuje. Jeżeli nawet scenariusz będzie inny, to dziś go solidnie pokryją. Pewnie, że może rzucić, bo to solidny grajek, ale będzie dziś miał pod górkę.

Na sucho

Gallinari ( -16,5 ) 1,85 milenium
West ( -15,5 ) 1,85 milenium

Denver - Indiana wydaje mi się mocno underowe ( jak na Denver oczywiście ), stąd powyższe typy. W pierwszym meczu w sezonie Davido ledwie 9 oczek w 35 minut, West 18. Liczę jednak, że as Indiany ostatnio mocno eksploatowany dzisiaj naprzeciwko ścianie Denver w obcej hali będzie miał ciężej.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Washington Wizards - Sacramento Kings 2 -&gt; 3,75 -&gt; Betsson .✅✅✅ ???? 96 - 94 Sacramento Kings.

Jak zobaczyłem ten kurs to bardzo się zdziwiłem. Teoretycznie zespoły o bardzo podobnych umiejętnościach, oba grają dużo podkoszowo. Frontcourt po obu stronach jest bardzo silny, myślę że dzisiaj pojedynki w polu 3 sekund Nene, Cousinsa, Okafora, m.in będą bardzo ciekawe. Królowie z Sacramento często preferują styl gry run &amp; gun. Myślę, że dzisiaj Kings zdobędą dużo pkt po fast break&#39;ach bo w tym radzą sobie bardzo dobrze. Backdoor po stronie gości moim zdaniem również, zwłaszcza, że dzisiaj zabraknie Martina z ekipy gospodarzy, ważna opcja w ataku z ławki po stronie &#39;&#39;Czarodziei&#39;&#39; który średnio rzuca 7,3 PPG. Po stronie gości wszyscy gotowi do starcia. Bukmacherzy bardzo faworyzują dzisiaj Waszyngton może dlatego, że ekipa Wash od powrotu Wall&#39;a zaczęła grać lepiej i ma passę 2 zwycięstw u siebie. Na własnym parkiecie Wash gra ostatnio solidnie pokonał Oklahomę, Magic, Hawks, Wolves i Bulls. Ja gram jednak na gości bo widzę w tym kursie spore value. I sądzę że ma naprawdę duże szanse powodzenia. Ze stawką wiadomo szaleństwa nie ma bo to jednak nie jest peffka ale 3-4/10 myślę, że można postawić ;) Kingsi czas na przełamanie w końcu. Obie ekipy porównywalne moim zdaniem dlatego widzę dużo value w tym kursie na gości. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo
E: Oba typy weszły, fajny kurs ustrzelony, jak value to value, mecz ogółem wyrównany, nie było większej przewagi w meczu jak 7 pkt, na livie można było złapać na Kings nawet 5@. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

Handicap +7 7/10 po 1,90 łapałbym grubo ;) ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Handicap +7 7/10 po 1,90 łapałbym grubo
To czemu nie łapiesz? :razz:

Wizards akurat ostatnio zaczęli grać, pokonali u siebie ostatnio chociażby OKC, w ostatnim meczu wygrali z Bulls, mają 5 zwycięstw z rzędu na swoim parkiecie, a Kings na wyjazdach 4-17 tak więc ja jakoś nie widzę zbyt dużych szans na wygraną gości zwłaszcza że Wizards mają o wiele mocniejszy skład, a na początku sezonu po prostu nie potrafili wykorzystać swojego potencjału i moim zdaniem gdyby mieli te kilka wygranych więcej to może nawet awansowaliby do PO, a Kings pewnie będą się &quot;być&quot; o 1 w najbliższym drafcie.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Mam nadzieję, że dzień przerwy dobrze mi zrobił, bo ostatnia forma to parodia z mojej strony. Jutro egzamin (sic!) więc bez zbędnych ceregieli:
Warriors ostatnio 2 porażki na wyjeździe. Przeciwnik idealny, bo Raptors. To nic pewnego ale jest szansa, że do składu do drużyny z Oakland dołączy dziś Bogut. Od razu po takiej kontuzji to nie będzie niewiadomo jakie wzmocnienie, zwłaszcza, że Australijczyk ostatnio stał się bardzo kontuzjogenny ale będzie to dodatkowa opcja w formacji - zaznaczam - jeśli plotki o jego powrocie dziś staną się faktem! Jednak i bez niego powinni wygrać w Toronto. Drużyna, która zanotowała największy postęp w porównaniu do zeszłego sezonu, realnie patrzy na występ w PO. Sa zespołem lepszym, potrzebują zwycięstw, mają lepszych grajków: nie tylko niesamowity shooter Curry ale też pod koszem świetne wsparcie od Lee... Takich graczy nie widzę po stronie zespołu z Kanady
W Filadelfii czuję dziś zwycięstwo gospodarzy jednak nie typuję tu zwycięzcy a skuszę się na linię 13,5 danej nam przez marathon. Co mnie kusi do grania na over Hiszpana? Brak solidnych wysokich graczy po stronie Sixers, którzy byliby w stanie go zatrzymać. Wystarczy spojrzeć na wyniki osiągane przez Marca przeciw zespołom, które mają słabiej obstawioną tę pozycję: NOH - 14pkt, Nets (Lopez cienki obrońca) 20 pkt. Z Howardem było mu ciężej i miał tylko 8 oczek. Więc sądzę, że Miśki będą grać na wysokich: Gasola i Z-Bo a pobiorę zawodnika, na którego linia jest niższa ;)
Dog dnia? Dla mnie nie Kings czy Bobki ale Pacers. Bryłki - czy jak kto woli - Skrzydełka EloPeji :)p) ostatnio w gazie. Jednak po serii zwycięstw zdarza im się wpadka. Mam nadzieję, że to dziś nastąpi, bo Pacers bronić i zwalniać grę umieją. Jeśli tylko unikną głupich strat i odpowiednio pokryją bestię Farieda pod koszem powinno być miło - wszak resztę może zwalić JaVale^^ Ryzykowny typ ale za drobne czemu by nie ;)
Propozycje:
GSW ML/-3 @1,87/2,1 ✅✅
Marc Gasol over 13,5 @1,9 ✅ izzi 27pkt :cool:
Indiana ML/+6,5 @2,9/1,8
⛔✅ 101:102 so close...
Miałem fajny obrazek do wklejenia dziś ale Lakers mi go popsuli zwyciężając wczoraj, więc jeszcze trochę poczeka ;) No ale tak to jest jak się gra w 6, bo takim zawodnikiem wczoraj był Westbrick...
Mam nadzieję, że Kapszti tu nie zagląda, żeby nie nagrodzić mnie kolejną kartką :p

Otrzymane punkty reputacji: +20
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
J.Salmons over 6.5 @1.9 Marathonbet
Dzis z Wizards blowoutu nie powinno być , licze że John dostanie ponad 30 minut. W tym sezonie kilka razy zdobywał już ponad 20 punktów a dwucyfrówke łapie dość często. W ostatnim meczu z Wizards rzucił 9/15 z gry i skonczyl z 21 punktami. Ostatnie kilka meczy słabszych ale też krócej grał i mało rzucał. Salmons potrafi rzucić trójkę , dobrze spisuje sie na półdystansie. Ma fajną selekcje rzutową i granica 6.5 punkta nie powinna być problemem. Nene i Okafor skupią sie nad Cousinsem pod koszem może być ciasno wiec to też kilka rzutów wiecej dla Johna. Nie ma co sie rozpisywać , taką linie trzeba grać

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Stephen Curry over 21,5 pkt @ 1,75 tobet
Z tego co zauważyłem najniższa linia spośród wszystkich buków. Curry rozgrywa bardzo dobry sezon, rzuca średnio na ponad 40 % skuteczności więc nie najgorzej. Zawsze można spodziewać się od niego kilku trójek, na zachętę został zaproszony na konkurs rzutów za trzy w trakcie All Star i dlatego też niewykluczone, że jakoś go to zmotywuje do jeszcze lepszej gry choć osobiście sądzę, że teraz skupi się głównie na udowodnieniu wielu osobom, że akurat zasługiwał na miejscu w zespole Zachodu. Lowry najprawdopodobniej wypada ze składu - zostaje Calderon, który w obronie nie jest tytanem i Stefcio na pewno da rade. Po dwóch ostatnich porażkach Warriors muszą się wreszcie przełamać, a Curry bez wątpienia powinien przekroczyć ponad 20 oczek. Teoretycznie grał przeciwko znacznie lepszym defensorom i przewyższał powyższy pułap punktowy, on generalnie nie schodzi z gorszego poziomu i spędzając ponad 35 min na parkiecie bardzo wpływa na ofensywę GSW.
Jrue Holiday over 18,5 pkt @ 1,80 tobet
Po dostaniu się do All Star, Jrue eksplodował w spotkaniu przeciwko Knicks rzucając 30 pkt. Podobna sytuacja wygląda jak meczu z Toronto, rozgrywajacy Memphis Conley boryka się z jakimś urazem, jest oznaczony jak probably - teoretycznie zapewne zagra, ale i tak spodziewam się, że nie będzie w 100 % sprawny. Holiday gra jak z nut, naprawdę robi spore postępy i jest głównie siłą napędowa w drużynie 76ers. Po kilku słabszych spotkaniach Philadelphii mam nadzieję, że wygrana z Nowym Jorkiem da im pozytywny impuls i zmotywuje do jeszcze lepszej gry. Grają u siebie, Holiday w dobrej dyspozycji, oddaje kilkanaście rzutów na spotkanie, potrafi wbijać się pod kosz i zdobywa oczka praktycznie z każdej pozycji. Richardson chyba znowu nie zagra, zostaje tylko dwóch Youngów no i przede wszystkim Turner. Tak jak przewidywałem Holiday zostając All Starem jeszcze lepiej będzie grał i dzisiaj kolejny raz powinien odpłacić się wszystkim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom