olo
Użytkownik
Teraz to i ja to wiem. Z Hawesem się liczyłem, że go nie będzie, ale to, że Hedo plecki bolą to jakaś jego nagła fanaberia, skąd się miałem niby czegoś takiego spodziewać :?:
Czasem mam inne rzeczy do roboty niż tylko siedzienie przy kompie i patrzenie na typy i braki, więc pewnie dlatego się pospieszyłem.
A żeby nie było tak offtopowo to:
Kursy już poleciały lekko na Warriors, ja tam złapałem sobie 2.34 w Panbecie po 2/10 lekko, bo jednak Netsi nie są taką ekipą, z którą Warriors niby mają nie powalczyć. Wczoraj też byli skazani na porażkę niby i jakoś wyszło, że wygrali. Dziś nie zdziwiłoby mnie podobne rozwiązanie.
Czasem mam inne rzeczy do roboty niż tylko siedzienie przy kompie i patrzenie na typy i braki, więc pewnie dlatego się pospieszyłem.
A żeby nie było tak offtopowo to:
Monta Ellis (face) will play against the Nets on Wednesday.
Ellis took a nasty shot to the face from Anderson Varejao on Tuesday but is playing through it. Look for a bounce-back effort after a 2-for-12, 10-point disappointment against the Cavs.
Kursy już poleciały lekko na Warriors, ja tam złapałem sobie 2.34 w Panbecie po 2/10 lekko, bo jednak Netsi nie są taką ekipą, z którą Warriors niby mają nie powalczyć. Wczoraj też byli skazani na porażkę niby i jakoś wyszło, że wygrali. Dziś nie zdziwiłoby mnie podobne rozwiązanie.