junior_battle
Użytkownik
O tym, że absencje nie powinny mieć DECYDUJĄCEGO głosu, świadczy pięknie wczorajszy mecz Nuggets - NOH II
albo ostatnio miami atlantaO tym, że absencje nie powinny mieć DECYDUJĄCEGO głosu, świadczy pięknie wczorajszy mecz Nuggets - NOH II
DeJuan Blair (leg) will play in Tuesday's game against the Bucks.
Blair left Sunday's game against the Thunder early, but it was just a precaution. He's expected to start and play his usual 24-29 minutes tonight.
Obaj oczywiście dziś grają, ale jednak byli lekko spsuci co może się odbić na ich dyspozycji.Tony Parker (leg) will start in Tuesday's game against the Bucks.
Parker merely bruised his leg Sunday. We'd expect a full complement of minutes tonight. Parker is averaging a career-high 7.1 assists through nine games.
Ostatnio miałem inne zdanie co do Nets, hmm, dziś też mam inne. Generalnie nie mówię, że ktoś ma monopol na prawdę, jednak Twoja logika jest nieco pokręcona, bo sugerujesz, że:Bucks - San Antonio 2.25
Panbet
2/10
Do Bucks wraca Bogut.
PPG 14.3
RPG 10.00
APG 2.8
Luc Richard Mbah a Moute game-time call, a Udrih musi spytać doktóra.
Generalnie ostatnio była okazja zobaczyć co znaczy powrót gwiazdy w meczu Nets z Toronto. Dziś powinno być podobnie. Bogut to gwiazda Bucks, ale i czołowa postać zarówno w obronie jak i w ataku. Blaira i Duncana może solidnie ograniczyć, nie mówiąc o Splitterze.
Obaj oczywiście dziś grają, ale jednak byli lekko spsuci co może się odbić na ich dyspozycji.
Wg mnie lekko można spróbować pograć na Koziołki.
Ja nie wiem po co po meczu pisać takie mądrości, kazdy mecz jest inny i tyle, nie ma jakiegoś klucza. We wczesniejszych meczach Hornets bardzo było widać brak Gordona, Arizy i innych, wczoraj Denver po prostu miało słaby dzien co w NBA kazdej ekipie sie zdarza. Nie znaczy to jednak, ze taki Vazquez jest na poziomie albo lepszy od Erica Gordona. Pod spodem następny pare dni po meczu pisze, ze miał czuja na dogów.O tym, że absencje nie powinny mieć DECYDUJĄCEGO głosu, świadczy pięknie wczorajszy mecz Nuggets - NOH II
Ostatnio miałem inne zdanie co do Nets, hmm, dziś też mam inne. Generalnie nie mówię, że ktoś ma monopol na prawdę, jednak Twoja logika jest nieco pokręcona, bo sugerujesz, że:
- wraca Bogut, po kontuzji i od razu będzie wzmocnieniem
- Parker i Blair zagrają i to wg Ciebie jest strata większa, niż zysk na powrocie Boguta, który nie grał długo
Hmmm, nie zagrałem na SAS JESZCZE, ciągle się waham, ale na Bucks nie postawie nigdy w życiu, bo to ekipa frajerów (Sacramento). Kiedyś muszą się przełamać (mają passę kilku porażek z rzędu), podobnie jak SAS, którzy grają czwarty wyjazd i nie wygrali jeszcze. Kto się przełamie? Hmm SAS wreszcie nie grają wyjazdu b2b co powinno być dzisiaj widać. Jak dla mnie szanse 40:60 SAS.
http://www.rotoworld.com/player/nba/1193/andray-blatcheAndray Blatche (shoulder) is a game-time decision on Tuesday, but will come off the bench if he plays.
Previous reports had Blatche being out due to shoulder troubles, but now it sounds like he's going to try and give it a go. Regardless, Trevor Booker will start at power forward for the Wizards