Spotkanie :New York Knicks - Miami Heat
połowa/koniec
Typ : Miami Heat/New York Knicks
Kurs : 7,00
izzi :razz:
Bukmacher : Bet365
Data: 2011-01-28 02:00
Analiza:
Bardzo ciekawy mecz w MSG.Knicks kontra Miami.Amare kontra James.
Hellboy miał znizke formy, przez 3 kolejne mecze grał kiepsko,a Knicks bez lidera nie byli w stanie pokonywac rywali,a wiec porażka z Rockets,Spurs i Oklahomą , wczesniej jeszczeporażka z Suns ale tam Amare zagrał dobry mecz. W ostatnim spotkaniu Amare zagrał o niebo lepiej i Knicks przerwali serie porażek.
Miami ostatnio mają pecha, ja osobiście wróżyłem im ogromną serie zwycięstw z rzedu ale zaczeły sie pojawiać urazy liderów i porazki jedna za drugą.Wade zagra w tym spotkaniu na 100% ale w specjalnych okularach wiec moze czuć jakiś dyskomfort wiec James nie moze liczyć na 100% wsparcie od Dwayne. Sam tez tego meczu w pojedynke nie wygra.
Heat równiez przerwali serie porażek i ciezko jest przewidzieć jak dzis bedzie wyglądała ich gra. Sądze ze jednak Knicks u siebie zagrają na dobrym procencie skutecznosci i zdołaja wygrać ten mecz ale stawiam równiez ze do połowy to Miami bedzie prowadzic bo Knicks ,a szczegolnie Amare poczatki maja słabsze niz drugie połowy.
Wizards to nie Heat, Miami o 2-3 klasy w obronie wiec Knicks naprawde musza zagrac dobre spotkanie by wygrać.
Nie odwazył bym sie postawić na gospodarzy gdyby nie fakt ze po Wade nie ma co liczyć ze zagra jakiś wybitnie dobry mecz.A Jamesa w pojedynke bedzie można skuteczniej powstrzymac gdy Wade nie bedzie sie czuł mocny.
Pierwsza połowa prawdopodobnie dla Heat bo tak jak pisałem wczesniej , Knicks bardzo czesto w 1 czesci mecz graja 80% tego co pokazują w 2 czesci .
A końcowe zwycięstwo widze po stronie Knicks ,jednak po nerwowej końcówce tak jak to Miami przechodziło ostatnimi czasy.
Porażka trzema pkt z Chicago, porazka czterema pkt z Hawks wiec myśle ze Knicks wygraja to spotkanie różnica od 1 do 5 pkt.
Oba typy polecam zagrac za pare groszy.