A regulamin mówiProponuje:
Charlotte Bobcats - Minnesota Timberwolves Under 190 1.91
Portland Trail Blazers - Boston Celtics Portland Trail Blazers -6,5 1.91
oczywiście BAW :jezora:
Nie wiem czy modzi są ponad regulaminem, ale to jest kpina.4. W tresci typu, musi znalesc sie komentarz! Typy, bez komentarza, lub ze zbednymi komentrzami typu "bo tak mi sie przysnilo" beda usuwane, a uzytkownik karany ostrzezeniem!
No i widze że Jaques miałes 100% racji jezeli chodzi o 76ers - dzięki temu ze przeczytałem twój tekst to nie postawiłem na nich tylko na Orlando no i pieknie weszło a Denver przewaliło mecz tak jak przewidziałes, pewnie Iverson grał za bardzo egoistycznie i tak im to wyszło bokiem.Sporo ludzi poległo na tym typie bo na innych forach tez wszyscy na nich stawiali...Obys czesciej nas tak przestrzegał a bedzie dobrze!!! ????Panowie widzę , że wiele osób lekceważy strasznie , Portland , Memphis , Boston i Philadelfię . Zupełnie nie wiem czemu . Wczoraj ( co prawda nie na tym forum ) dostałem bęcki że odważyłem się powiedzieć , że Boston może sprawić niespodziankę . Dzisiaj tutaj pisże , żebyście lepiej nie grali przeciwko 76ers , bo wbrew pozorom wcale nie jest to Igoudala i nic więcej . A wiem co mówię , bo widziałem 2 ostatnie mecze Phily , a w całym sezonie najwięcej meczów obejrzałem też 76ers . Pamiętajcie , że Denver wciąż gra w 8 zawodników ! Co prawda wrócił Camby , ale wypadł Nene . Dodatkowo ten mecz ma też inny smaczek , wszyscy wiemy jaki i całkiem możliwe , że AI się podpali i będizie grał egoistycznie . Nie wiem , dla mnie tak wysoki handi nie jest najlepszym rozwiązaniem , zwłaszcza że innych ciekawych typów nie brakuje ...
Edit Co prawda o tej porze już mało gdzie totomix jest otwarty , ale podobne typy mają internetowe buki . Chodzi o tym powyżej 10,5 zbiórki Tima Duncana . Wydaje mi się to pewniak , bo Tim w meczach wyrównanych i z wymagającymi rywalami dostaje koło 40 minut gry a w tym czasie tak dobry zawodnik zawsze pokonuje granice 20ppg/10rpg
tAk bardzo egoistycznie to nie zagral, tylko srednio jak na jego mozliwosci: 30 pkt i 9 asst no i mniej wazne 5 zbiorek... to spoko, ale skutecznosc rzutow 42%, czyli srednio... no i mial 7 strat... Poza tym marnie zagral E.Boykins, ltorzy rzucil 15pkt ze skutecznoscia 36%... :/ nie mowiac o reszcie druzyny, ktora lacznie miala 22 straty....pewnie Iverson grał za bardzo egoistycznie