Moje propozycje na nockę z 24 na 25 stycznia. Co o tym sądzicie? Znawcą wielkim NBA nie jestem ale coś tam wiem ;-)
Charlotte Bobcats - Detroit Pistons
Typ: 2 - 1,31
Ostatnio Pistons rozegrali bardzo dobry mecz na własnym parkiecie pokonując różnicą 17 punktów Sacramento Kings. Dziś grają z Charlotte, które po kilku meczach straciło dobrą dyspozycje i juz w spotkaniu z Raptors przegranym 84-105 było widać, że coś jest nie tak. Stawiam w tym meczu na Tłoki :mrgreen:
Toronto Raptors - New Orleans/Oklahoma Hornets
Typ: 1 - 1,24
Będzie to 4 z rzędu mecz Raptors na własnym parkiecie, wysoko pokonywali Sacramento i Charlotte i przegrali 8 punktami z Jazzmanami, dzis jednak zagrają z często nieobliczalną druzyną Hornets, ale ja stawiam na ich zwycięstwo
Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers
Typ: -Cleveland -10,5pkt - | 1 - 1,90
Kawalerzyści ostatnio zawiedli na własnej hali przegrywając z Magikami z Orlando, jednak już z Philadelphią powinni sobie poradzić i powetować tamtą porażkę wysokim zwycięstwem.
New York Knicks - Phoenix Suns
Typ: 2 - 1,22
Słońca kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa, w Madison Square Garden sądzę, będzie podobnie i Suns, odnotują kolejną wygraną na swoim koncie
ryzykowniej:
Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves
Typ: 1 - 2,20
Trener Wilków Dwayne Casey został zwolniony, atmosfera w druzynie ostatnio nie jest najlepsza a Blazers w ostatnich trzech meczach na własnym parkiecie odnosili tylko zwycięstwa i moze uda im się tą passę domowych zwycięstw podtrzymać, pokonując Wilki
Golden State Warriors - New Jersey Nets
jednym punktem blisko było.
Typ: 2 - 2,70
Warriors mają kłopoty kadrowe i choć sytuacja w druzynie juz się stabilizuje to z Netsami mogą sobie jeszcze nie poradzic