P
0
precious-one
Użytkownik
no jednak wygrało portland przewagą 10 punktówmoim zdaniem to wlasnie warto walic na LAC! nawet z handim -2. no ale jak bedzie to zbaczymy wieczorem (tzn w nocy ???? )
no jednak wygrało portland przewagą 10 punktówmoim zdaniem to wlasnie warto walic na LAC! nawet z handim -2. no ale jak bedzie to zbaczymy wieczorem (tzn w nocy ???? )
no moje uznanieno jednak wygrało portland przewagą 10 punktówmoim zdaniem to wlasnie warto walic na LAC! nawet z handim -2. no ale jak bedzie to zbaczymy wieczorem (tzn w nocy ???? )
No to go dzisiaj pokarali, za to że odszedł :] .... Brawo Toronto :!:Skuszę się też chyba na NJN mimo wszystko . Carter świetnie się czuje w Kanadzie jako wróg publiczny nr.1
A no i oczywiście Wizards , bo Heat bez Dwayne i Shaqa to najsłabsza drużyna ligi .
Coś Vincowi nie udał się powrót do Toronto.Toronto Raptors - New Jersey Nets --> 2 /@ 1,67 Bwin 90-78
Los Angeles Lakers -5,5 - Houston Rockets --> 1 /@ 1,91 Bwin 112-101
Phoenix Suns - Golden State Warriors --> under 231,5 /@ 1,869 Sportingbet 105-101
Już zasysam całą sytuację z rapidshare.
Millwaukee u siebie gra bardzo dobrze. Minessota była na fali ale spodziewałem się, że przegrają kilkoma punktami i tak też się stało. Posatwiłem na gospodarzy, był kurs 2,00 ale się opłacało. grają coraz lepiej i myślę, że dalej tak będziedzisiejszej nocy warto bdzie postawic na Detroit i Minnesote po wysokich kursach. Minnesota jest jeszcze na fali pokona słabiutkie Millwaukee
siema :wink:http://rapidshare.com/files/7820289/knicks_nuggets_fight.mpg.html
cała sytuacja bardzo przejżyście ukazana :]
W skórcie : Collins brutalnie i hamsko fauluje JR Smitha, zaczyna robic sie motanina - podbiegają inni zawodnicy Knicks i Nuggets. Karzeł Nate Robinson zaczyna ostro sapać do Smitha, ten rzuca sie na niego i obaj lądują w II rzedzie VIPowskiej trybuny, do bójki włacza się Carmelo Anthony który po chwili sprzedaje niezłą pizdę Collinsowi i ucieka ( ???? ) do swojej ławki. Potem już robi sie spokojniej .... Wiecej do zobaczenia w filmiku ???? .... polecam zobaczyć, 75 MB niezłego hardkoru :]
Już mówi sie o wykluczeniu Anthony'ego na cały sezon, według mnie jest to zbyt surowa kara .. myśle że ok 25 meczy wystarczy, taką samą karę powinien dostać Nate Robinson, dzieki któremu ta bijatyka sie rozpoczęła ( możliwe że gdyby nie zaczął krzyczeć i machać łapami do JR, skończyło by sie na groźnych spojrzeniach ), dla Collins'a i Smith'a kara ok 10 meczy za brutalny faul u pierwszego i udział w bójce u drugiego ...
Na pewno min. Jared Jeffries i kilku innych dostanie kilka meczy kary lub duże $$$ do zapłacenia, ale to juz nie beda takie duze kary ..
Czyli już wiemy że Denver czekają poważne osłabienia :]
dla nas "obstawiaczy" to chyba dobrze ???? dzieki temu bedzie mozna przeciw tym klubom stawiac jak kluczowych graczy zdyskwalifikuja ????This video has been removed at the request of copyright owner National Basketball Association Properties, Inc. because its content was used without permission
Kary sie posypia, tymg gorzej dla Dever, bo u nich byla na parkiecie pierwsza piatka :]
Ciekawe ile dostanie Melo.