>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA SEZON 2006/2007

Status
Zamknięty.
alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
▶ New York - Chicago Bulls
Pojedynek New York z Bullsami. New York są mniej więcej pośrodku caej klasyfikacji NBA. Ogółem mają 11 wygranych i 17 porażek co daję łącznie 39 punktów. Przed własną publicznością nie grają nieczego wielkiego, gdyż mają 6 wygranych i 10 porażek, a bilans punktowy wynosi -47 punktów. Ich ostatnie spotkania to głównie spotkania u siebie i może to daję ten plus, bo są u siebie ograni. Jednak spotkania u siebie z góry nie oznaczają wygranej, a w ich przypadku różnie to wygląda. W ostatnich dniach u siebie wygrali m.in z Atlanta Hawks 90:82, oraz Utah 97:96 i Charlotte 111:109, ale to dopiero po dogrywkach. Jeżeli mam mówić o ich formę to w ostatnich 10 spotkaniach, wygrali 5 razy. Chicago Bulls prezentuję się bardzo dobrze w ostatnich spotkaniach, gdyż ich bilans w tej klasyfikacji to aż 9-1. Bullsą na wyjeździe idzie znacznie słabiej niż na własnym parkiecie, bowiem wygrali tylko 4 spotkania a aż 8 przegrali, a to było spory czas temu, ponieważ teraz Bullsi praktycznie co mecz grają u siebie. Ostatni wyjazdowy mecz Chicago rozegrało z Atlantą Hawks i przegrali 106:104 ale dopiero po dogrywce. Inne spotkania to pojedynki we własnej hali, np. wygrana z Indianą 106:91, wygrana z Seatlle 99:84, wygrana z Milwaukee 117:111 czy ostatni mecz z Lakersami 94:89 budzą respekt wśród przeciwników. Uważam że Bulls muszą się przełamać i zacząć wygrywać wyjazdowe spotkania, a z kim się przełamać jak nie z dużo słabyszm rywalem ? Moim zdaniem dziś wygrana Bullsów !

Chicago Bulls @1,41 (Betgun)
Handicap : 3.5-0 @1,70 (Betgun)

▶ New Jersey Nets - L.A.Lakers
Spotkanie pomiędzy NJN i Lakersami. New Jersey jest w drugiej dziesiątce zespołów NBA. Mają na swoim koncie 11 wygranych i 14 porażek. U siebie idzie im dobrze, bo ilość meczy wygranych i przegranych wynosi 8. Ostatnie ich spotknia to głównie mecze u siebie, co napewno daję im dodatkową pewność siebie i poparcie swoich fanów. Ostatnio wygrali m.in z Golden State czy przedwczoraj z Cleveland Cavaliers 113:111. Wcześniejsze ich spotkania to wygrana ze słabym Memphis 105:92 czy wygrana Milwaukee 108:95 oraz wyjazdowa porażka z Toronto Raptors 90:78. Lakersi ostatnio graja bardzo dobrze i na 10 ostatnich spotkań wygrali aż 6. Jeżeli chodzi o spotkania wyjazdowe to wygrali z Houston 94:102, przegrali z Dallas 110:101 i z Chicago Bulls 94:89 oraz po wczorajaszym wspaniałym spotkaniu wygrali z Minnesotą 94:111 i wierzę że to było przebudzenie i impuls do wygrywania kolejnych wyjazdowych spotkań. Inne ich gry to np. wygrana po dogrywce z Houston 112:101 czy przegrana również po dogrywce z Washington Wizards. Sądzę że Lakersi we wczorajszym spotkaniu przełamali swoją wyjazdową niemoc i będą wygrywać kolejne wyjazdowe spotkania. Moim zdaniem dziś udowodnią że są w stanie wygrywać z najlepszymi zespołami NBA.

Handicap : 0-5.5 @1,65 (Betgun)
LA Lakers @2,30 (Betgun)

W 2

wislak

Forum VIP

Atlanta Hawks - Indiana Pacers -3

Typ: 2
Kurs: 1.92
Buk: Expekt

Indianie są na 7 pozycji w lidze. Jastrzębie dopiero na 26! Czyli 5 od końca! 14 wygranych i 13 porażek to w miarę równy bilans. Atlanta ma 9-15, czyli bardzo odbiegający od oczekiwań. Indiana jest na wznoszącej fali.
Philadelphia 76ers Indiana 93:101 2.95 14.40 1.70 details 20.12.2006
Indiana Utah 94:104 1.91 13.00 2.22 details 17.12.2006
Indiana New York 112:96 1.40 16.00 3.61 details 15.12.2006
Indiana Detroit Pistons 101:90 2.25 13.00 1.80 details 13.12.2006
Chicago Bulls Indiana 106:91 1.46 15.00 3.45 details 11.12.2006
Cleveland Indiana 107:75 1.45 15.00 3.70 details 09.12.2006
Indiana Portland 108:95 1.30 16.00 4.45 details 08.12.2006
Indiana Orlando 94:80 1.90 14.10 2.20 details 06.12.2006

W ostatnich 8 meczach wygrali aż 6 razy. Porazki z Utah i Chicago jak najbardziej do usprawiedliwienia- wkoncu to zespoly ktore gromia wiele teamow w tym sezonie.
Atlanta w ostatnich 10 meczach tylko 3 razy schodziła do szatni zwycięsko.

Atlanta Hawks Utah 106:112 3.20 16.00 1.72 details 20.12.2006
Atlanta Hawks Chicago Bulls 104:106OT 2.45 13.00 1.70 details 16.12.2006
Memphis Atlanta Hawks 88:97 1.48 14.00 3.35 details 15.12.2006
New York Atlanta Hawks 94:82 1.65 14.00 3.30 details 13.12.2006
Atlanta Hawks Denver 87:100 2.90 14.00 1.75 details 12.12.2006
Sacramento Atlanta Hawks 117:92 1.38 15.00 3.70 details 10.12.2006
L.A.Lakers Atlanta Hawks 106:95 1.40 16.00 4.75 details 08.12.2006
Denver Atlanta Hawks 96:98 1.27 16.00 5.00 details 06.12.2006
Seattle Atlanta Hawks 102:87 1.50 14.80 3.13 details 05.12.2006
Portland Atlanta Hawks 96:107 1.85 13.00 2.25 details 03.12.2006

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Ta noc obfitowała w niespodzianki :!: :!:

Phoenix Suns - Washington Wizards 139 : 144

Gdyby Suns wygrali z goścmi to ustanowili by rekord zespołu czyli 15 zwycięstw z rzędu. O zwycięstwie czarodziejów zdecydowała dogrywka, w której okazali się lepsi.

Portland Trail Blazers - Toronto Raptors 100 : 101

Szkoda, że Blazers przegrali, 1 mały - wielki punkt. Gospodarze robią ostatnio podtępy, z 5 pozycji w Northwest awansowali na 3. Przegrali po dogrywce.

Denver Nuggets - Sacramento Kings 96 : 101

Answer zdobył 22 punkty, to jak na pierwszy mecz z nowym klubem to przyzwoicie. Niestety przegrali z gośćmi, to już 3 niespodzianka. Jak wróci Anthony to im pokażą.

Dallas Mavericks - L.A. Clippers 115 : 83

Tu bez niespodzianki, dobry zespół ograł słaby.

New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies 100 : 97

To samo.

San Antonio Spurs - Houston Rockets 78 : 97

Tu się spodziewałem każdego wyniku, Spurs zachowali pozycję lidera w NBA.

Boston Celtics - Philadelphia 76ers 83 : 98

Pierce&#39;a brak i przegrana z Philadelphią, która przegrał 12 meczy z rzędu.

Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks 107 : 113

Wiedziałem, że &quot;kozły&quot; to wygrają - są na fali.

New York Knicks - Chicago Bulls 103 : 92

Mogło być inaczej ale kolejny raz osłabione Knicks wygrywa.

Atlanta Hawks - Indiana Pacers 90 : 100

Bez niespodzianki, Pacers są na fali.

New Jersey Nets - L.A. Lakers 95 : 99

Yeah! Ładny mecz Lakersów i wygrana na wyjeździe.

Orlando Magic - Golden State Warriors 108 : 117

Magowie jednak bo dobrym okresie zaczęli walić seryjnie mecze. Dziś przegrali nawet u siebie.

Charlotte Bobcats - Utah Jazz 101 : 89

Jazz znów przegrywają, ich 5 minut rządzenia w NBA chyba się skończyło.

W 2

wislak

Forum VIP
Miami Heat - Los Angeles Lakers

OVER 200.5
1.97/Expekt

Dwayne Wade &amp; Shaq vs Kobe Bryant. Kobe ze srednią prawie 28 koszy na mecz. Wade ponad 28, a Shaq 14. Jedni ze skuteczniejszych graczy w lidze. Dzisiaj Shaq bankowo poprawi średnią, bo przeciw dawnem swojemu klubowi, z ktoreg wylecial troche chamsko, zagra na 200% swoich mozliwosci. Wade tez na pewno bedzie max skupiony, bo LAL sa az na 5 miejscu w ogolnej tabeli i sa groznym rywalem. A Miami - zeszloroczni zdobywcy mistrzostwa NBA - zajmuja 21. lokate :wowsdf: Chyba czas to poprawic. Mysle ze minimalnie dzis lepsi będą gracze Heat. Ale punktow MUSI byc bardzo wiele. To bedzie kosz za kosz :jezora: Ładny kurs na Expekcie az zachęca ???? 203.5 - to srednia lakersow na mecz, a 193 to srednia Miami. Miami z tego co wiem gralo bez Wade&#39;a jakis czas i to pewnie dlatego, ale teraz jak Wade juz gra to wracaja z dalekiej podrozy, zaczynają punktowac, i wygrywac. Wydaje mi sie ze jeszcze mogą namieszac w Play Offach :jezora:

NIE JESTEM PEWNY

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
No tak, pojedynek gigantów. Mysle, że minimalnym faworytem są jednak goście. Po kilku ostatnich meczach, widać wzwyżkę formy. W meczach między tymi drużynami padało średnio 185 koszy ale myślę, że dziś będzie over 200,5 i tu sie zgodzę z kolegą Wiślakiem. Statystyki przemawiają za Lakersami ale nie patrząc na statystyki jestem z Lakers, bo ich bardzo lubie i uważam, że w tym sezonie są lepsi. Zobaczymy...

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Po dwóch kwartach jest 47:40 dla Heat.
Pierwsza kwarta 30:16
Druga kwarta 17:24

Chyba goście się odbudują i mam nadzieję, że wygrają ale mogę też powiedzieć już chyba na bank, że jednak będzie under, jak mówiły statystyki...

W 2

wislak

Forum VIP
3 kwarta zakoncczona
27:24 dla Heat ???? jestem tym ucieszony, ale overa nie bedzie na bank
138 pkt narazie jest
74:64 dla Miami
mysle ze wygraja bo 10 pktow nie roztrwonią raczej ale under bedzie. 62 punkty ciezko w ostatniej kwarcie, choc to jest mozliwe ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
KONIEC
overa niestetty nie bylo. 101-85 dla Miami
Pieknie ???? mistrzowie zeszłoroczni powracają w wielkim stylu. Pogrom nad LAL ktore ostanio spisuje sie swietnie... nonono ????
ostatnia kwarta tez pewnie wygrana 27:21
Rewelacyjny DWAYNE WADE! 40 punktow ????
nie wiem czemu Shaq nie gral :/ nie znam sie na tyle ;) moze kontuzja czy cos :jezora:
napewno zaraz mnie rookie wyprostuje ????
Slabo zagral Bryant - 16 punktow aby
Wade zaliczyl tez 11 asyst. szkoda ze tylko 4 zbiorki bo by byl triple double czy jak to tam sie zwie :jezora: ???? ???? ???? ale Miami powraca i jeszcze namiesza!!

R 0

robak1984

Użytkownik
Wiślak: Shaq nie gra od 14 listopada... Wiem, że dopiero raczkujesz w NBA, ale wystrzelić z takim czymś, że &quot;Shaq dzisiaj bankowo poprawi swoją średnią&quot; to trochę śmieszne. Wiadomo, że czasami do końca nie wiadomo czy dany zawodnik wystąpi w meczu (jego status to: Questionable lub Probably), ale to, że Shaq dzisiaj nie zagra to już każdy interesujący się NBA wiedział od dawna.

Fajnie, że napisałeś analizę, jednak w przyszłości oprócz sprawdzania kto ile zdobył pkt, wchodź również na stronki, gdzie są informacje o kontuzjach (np. tu: http://www.sportsline.com/nba/injuries). To, że zaczynasz dopiero typować NBA nie znaczy, że możesz w swoich analizach pisać takich &quot;baboli&quot;

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak: Shaq nie gra od 14 listopada... Wiem, że dopiero raczkujesz w NBA, ale wystrzelić z takim czymś, że &quot;Shaq dzisiaj bankowo poprawi swoją średnią&quot; to trochę śmieszne. Wiadomo, że czasami do końca nie wiadomo czy dany zawodnik wystąpi w meczu (jego status to: Questionable lub Probably), ale to, że Shaq dzisiaj nie zagra to już każdy interesujący się NBA wiedział od dawna.

Fajnie, że napisałeś analizę, jednak w przyszłości oprócz sprawdzania kto ile zdobył pkt, wchodź również na stronki, gdzie są informacje o kontuzjach (np. tu: http://www.sportsline.com/nba/injuries). To, że zaczynasz dopiero typować NBA nie znaczy, że możesz w swoich analizach pisać takich &quot;baboli&quot;

dzieki za info nie wiedzialem nic o kontuzji :jezora: a pisalem jak myslalem :jezora: od kiedy bedzie grał?

R 0

robak1984

Użytkownik

dzieki za info nie wiedzialem nic o kontuzji :jezora: a pisalem jak myslalem :jezora: od kiedy bedzie grał?
Nie wiadomo dokładnie, jest wystawiony na listę kontuzjowanych do odwołania...

miha13 0

miha13

Użytkownik

Napewno jeszcze trroche. Mowia, ze w tym tygodniu zacznie treningi biegowe.. Pozniej dopiero lekkie treningi kontatowe (z przeciwnikami z wlasej druzyny), a pozniej dopiero wystawia go na jakis mecz.. Mysle, wiec ze to potrwa jeszcze pare tygodni... Jednak nie wiadomo dokladnie, jak juz Robak1984 napsal...

pozdro!

W 2

wislak

Forum VIP
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers

Typ: 1 (HC 0:12.5)

Słońca- faworyt moj i bukow... 8.05 na PTB o wszystkim świadczy. Phoenix jest ostatnio na mega fali. Gdyby nie ostatnia porażka z czarodziejami ze stolicy, mieliby bodajże 16 zwycięstwo z rzędu. Gromią kolejnych rywali. Dzis w nocy, podejmują u siebie słaby zepoł z Portland. W tym sezonie już raz ich roznieśli. W ostanich 10 spotkaniach 8x górą byli suns, a tylko dwukrotnie Blazers.
NBA 2006/2007
Portland Phoenix Suns 101:119 26.11.2006
Wygrali dokładnie miesiąc temu 18 punktami na wyjeździe. To bylo jakos na początku ich passy. Teraz została ona przerwana, ale pora zaczynać następną :] 13 punktow przewagi to chyba luźna granica dla Phoenix i u siebie myśle ze przebiją nawet 20!

Inne typy:
Pewniejsze: Denver z handim i Phoenix over
Mniej pewne: Dallas, Washington i Milwaukee Bucks z handim i over Dallas. i do tego moze jeszcze Chicago ????

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Ja jednak bylbym ostrozny co do handi, Portland wtedy grali naprawde beznadziejnie ale ostatnio zrobili pare ladnych wynikow.

W 2

wislak

Forum VIP
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 110:87 23 pkt ????

Typ: 1 (HC 0:12.5) ✅ :mrgreen: :jupi:

13 punktow przewagi to chyba luźna granica dla Phoenix i u siebie myśle ze przebiją nawet 20!

Inne typy:
Pewniejsze:
Denver z handim ✅ :mrgreen: :jupi:
Phoenix over ✅ :mrgreen: :jupi:
Mniej pewne: Dallas ✅ Washington ✅ i Milwaukee Bucks ✅ z handim i over Dallas ⛔ . i do tego moze jeszcze Chicago ⛔ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom