>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Sezon 07/08 - 31.10-14.11

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mecz: LA Lakers-Minnesota Timberwolves
Typ: 1 (-12,5)
✅
Kurs: 2,10
Buk: BetGun
Pomimo to ze Minnesota jest jedna z moich ulubionych druzyn to dzisiaj nie widze dla niej szans z Jeziorowcami. Po odejsciu Garnetta, gre prowadzi McCants ktory dzis nie zagra. Wilki maja dobry sklad zlozony z mlodych zawodnikow, lecz jeszcze potrzebuja czasu. Do tego nie zagra Ratliff a od dluzszego czasu zmaga sie z kontuzja kolana Foye. Wiec raczej watpie by ktos inny zdołał skutecznie pokryc Bryanta. 13 pkt to i tak mało, poniewaz tyle to po I połowie przewagi moze miec LAL. Minnesota narazie bez zwyciestwa natomiast Lakers z bilansem 2-2, a z takimi zespolami powinni wygrywac by myslec o PO.

J 3,9K

jacques

Forum VIP

To spotkanie od razu wpadło mi w oko . Obie ekipy nie mają problemów kadrowych i widać to po ich grze . Jazz mają bilans 4-2 a Grizzlies co prawda 1-3 ale nie można powiedzieć , że grają źle . Dziś na pewno powalczą o zwycięstwo na co liczę , bo mam zamiar zagrać w tym meczu under a wynik na pograniczu remisu wymusi na trenerze gospodarzy troszkę bardziej uważną grę w defensywie . Utah co prawda w tym sezonie rzuca mnóstwo punktów ale należy pamiętać , że grali do tej pory z ekipami dość przeciętnie grającymi w obronie no i przede wszystkim nastawionym defensywnie ( GSW , LAL , HOU , SEA ). Mimo wszystko tylko w meczach z GSW przekraczali tą linię . A Memphis to dziwna drużyna . Potrafią rzucić i 110 punktów czy też 90 . Duże znaczenie ma styl przeciwnika. W zeszłym sezonie Utah słynęła ze świetnej gry obronnej i dziś liczę na wynik na pograniczu 200 punktów .

Under 217.5 @ 1.90 ✅

Kolejne spotkanie , które wpadło mi w oko odbędzie się w Rose Garden w Portland . Gospodarze ( 2W - 3L ) tego spotkania spotkają się z jedną z najlepszych drużyn ligi - Dallas ( 4W - 1L ) . Olbrzymim faworytem tego spotkania są oczywiście goście . Nie ma się temu ku dziwić . Ja jednak wcale nie stawiałbym na straconej pozycji gospodarzy , którzy potrafią zaskoczyć . Zwłaszcza u siebie , gdzie wygrali 93-90 z bardzo mocnymi w tym sezonie Szerszeniami z Nowego Orleanu oraz roznieśli Grizzlies 110-98. Na wyjazdach grali m.in. z San Antonio Spurs i Houston , więc również contenderami do tytułu a przegrali dość nieznacznie - 9 punktami . Biorąc pod uwagę fakt , że goście przystąpią do tego meczu bez Devina Harrisa , Eddiego Jonesa oraz Erica Dampiera oraz mając na uwadze że Dallas nie bardzo lubi grać z młodymi i agresywnymi zespołami ( w tym roku tylko 5 punktowe zwycięstwo z GSW oraz porażka w Atlancie ) skłaniałbym się tutaj na zagranie handicapu + 8 na gospodarzy .
Portland Trail Blazers + 8.0 @ 1.90 ✅

Mecz pomiędzy Sacramento Kings a Minnesotą Timberwolves to spotkanie pomiędzy outsiderami konferencji zachodniej . Bukmacherzy faworyzują w nim gospodarzy z Kalifornii . Chyba słusznie , bo Sacramento mimo poważnych osłabień ( Bibby , Artest ) mają w składzie lepszych i bardziej uznanych graczy . Dodatkowo zawsze grali u siebie w hali Arco Arena bardzo dobrze . Przedwczoraj odnieśli pierwsze zwycięstwo w sezonie ( pokonali u siebie SEA ) na które czeka wciąż ekipa z Minnesoty . Nie spodziewam się , by dziś miało to nastąpić . Sacramento mimo tych osłabień i wyników ( 1W - 4L ) nie prezentuje się aż tak źle , a porażki z San Antonio , Cleveland , Dallas czy NOH nie są powodem do wielkiego wstydu . Według mnie różnica klas pomiędzy zespołami jest duża i dziś gospodarze nie powinni mieć problemów z odniesieniem zwycięstwa .

Sacrametno @ 1.50 lub SAC - 4.5 @ 1.90 ✅

Tego spotkania miałem w ogóle nie grać , a jeśli już to na Orlando ale po głębszej analizie zagram wręcz odwrotnie . Na Słońca . Czemu ? Wczoraj widziałem ich mecz przeciwko Heat i ich gra mi się nie podobała . Moim zdaniem wygrali , choć byli słabsi tego dnia . A Miami powinno wygrać . Zwłaszcza , że mieli świetną skuteczność z gry i z gry został wyeliminowany Amare Stoudemire . No właśnie ale jeśli mimo wszystkich tych rzeczy wygrali i to w sumie dość pewnie bez nerwowej końcówki to widać jak silna jest ta drużyna . A gospodarze tego spotkania ? Całkiem nieźle zaczęli sezonu , ale nie mogą oni utrzymać tak długo tak dobrej skuteczności ( około 48-49 % ) . Zwłaszcza , że to będzie ich 4 mecz w przeciągu 5 dni i mogą czuć się zmęczeni .
Phoenix Suns @ 1.80 ✅
Pozostałe mecze to IMO no bety , choć typowałbym New Jersey oraz Indianę .​

fito85 0

fito85

Użytkownik
Co tu dużo dodawac, ladnie opisales co i jak :)

Zgadzam się Jaques, w meczu Utah - Memphis bardzo wysoka poprzeczka i warto grac. Utah jest zdecydowanym faworytem, nawet gdyby padł wynik 110-105 to mecz wejdzie. Jazz maja bardzo zgrany i efektywny skład, nie powinno byc niespodzianki. Grają dobrze na wyjazdach, u siebie tym bardziej-od zawsze ta hala była koszmarem dla gosci. Memphis u siebie jako tako powalczy, ale na wyjazdach była i będzie jedna z najgorszych ekip.

Co do drugiego meczu to Dallas powinno się uporac ze Świetlistymi Smugami z Portland, ale raczej kilkupunktową przewagą. Blazers nawet jeśli przegrywają, to grają nieźle. Maja kim grac i stanowią duże zagrożenie. Nie wiem, czy ten handicap nie jest troszkę za mały (ale czy sa pewne kursy 1,9 w typowaniu?), też ciekawy wybór ????

Jeśli chodzi o Sacto i Minnesotę, na początku miałem nie obstawiac tego meczu, jednak wrzucilem go na swój kuponik. Sacramento jest osłabione, ale ostatni mecz z Cavs pokazal, ze u siebie są bardzo groźni (bo na wyjezdzie to nie ma szans na nic). Trochę martwi mnie brak rezerwowego centra w ekipie gospodarzy, z musu gra tam Kenny Thomas, ktory ma 201 cm. Al Jefferson może miec dużo do powiedzenia pod koszem. Jednak wciaz pozostaje Kevin Martin. John Salmons, Brad Miller-skoro prawie wygrali z Cavs, to ze slabą Minnesota (chociaz nie aż tak, jak wszyscy myśleli przed sezonem) powinni wygrac.

Co do meczu Orlando - Phoenix śmiem się nie zgodzic i typuje wygraną gospodarzy. Phoenix ledwie co uporało się z Miami na wyjeździe, w Atlancie też grali słabo. Magic o dziwo graja nawet znosnie na wyjazdach, a u siebie tym bardziej. Wysoka forma Rasharda Lewisa, bardzo wysoka Dwighta Howarda...oraz co dziwne- Hedo Turkoglu, który na razie gra na poziomie All-Star. Dobrze pierwsza piatke uzupełnia Bogans i Jameer Nelson- Amare w ostatnim meczu w Miami nie popisał się, może nie być godnym konkurentem dla Howarda dzisiaj.

W meczu New Jersey - Boston wg. mnie wygrają goście z Bostonu. To, co na razie prezentują, to poezja-Garnett, Pierce i Allen grają doskonale, nikt z nich nie stracił na tym przedsezonowym tradzie ze swojej jakości. W każdym meczu dominują nad rywalami i miażdzą ich (może poza jednym meczem na wyjeździe w Toronto, kiedy to wygrali &quot;tylko&quot; o kilka punktów). Nawet tak dobry zespoł, jak Denver momentami przegrywało o 40 punktów z nimi! Jeśli przeciwnicy odrabiają, to dlatego, że Boston trochę odpuszcza, ileż mozna grac na max mozliwosci. Byłem bardzo sceptyczny czy ten eksperyment wypali w Bostonie, ale pozbyłem się złudzeń. Mistrzostwa z tego w tym roku nie będzie, ale mistrzostwo konferencji bardzo realne. Carter nie jest w najwyższej formie, Kristic i Magloire też nie zachwycają...nie wiem, czemu na Boston jest tak wysoki kurs. New Jersey poza tą wpadką z Toronto u siebie grają nieżle, ale tylko solidnie. Gdy Garnett i Pierce są tak zmotywowani (to widac, kipia energia w tym roku) to malo kto może przynajmniej dotrzymac im kroku, nie mówiąc o dużej przewadze.

Dałem też na kupon mecz Chicago – Toronto, wg mnie wygrają gospodarze. Byczki w końcu maja swoje pierwsze zwyciestwo i to odniesone z rywalem z najwyższej półki-Detroit. Wygląda na to, że wracają na dobre tory. Toronto za to nie prezentuje się jakoś szczególnie dobrze, mimo tego, że wygrali ostatnio z Philadelphią na wyjeździe, wcześniej przegrali 3 mecze z rzedu. Kurs na Byki trochę niski (około 1,5), jak na jakośc przeciwnika, ale wg. mnie i tak warto zagrac, nie powinno być wiekszych problemow z tym typem. United Center nigdy nie była gościnna, zarówno w erze Jordanowskiej, jak i teraz

Ostatni typ z możliwych, czyli Indiana - Denver daję na Samorodki. Indiana po dobrym starcie dostała lekkiej zadyszki i przegrała dwa mecze z rzędu, u siebie z Clippers oraz ostatnio w Charlotte. Denver bardzo wyraźnie wygrało z Wizards, poprawiając sobie humor po fatalnym meczu w Bostonie. Wrócił do składu J.R Smith, coraz lepiej gra Kenyon Martin, Iverson średnio, na bardzo wysokim poziomie Melo. Nuggets na razie trochę zawodzą, mają bilans 3-3. Skoro Clippers bez Branda mogli tam wygrac, to nie widzę przeszkód, żeby tak samo nie było z Denver. Potencjał ofensywny tego zespołu jest nieporównywalnie większy. W optymalnej formie Indiana byłaby u siebie raczej faworytem, ale teraz gra dośc słabo i wobec tego stawiam na gości.

fito85 0

fito85

Użytkownik
ojjj, dobrze że nie obstawiałem Phoenix - Orlando i Indiana - Denver, kompletnie inaczej się toczą niż przypuszczałem, dwa mecze największego ryzyka dzisiaj dla mnie okazały się faktycznie pudłem :-D -------&gt;a jednak Denver wygrało

Bulls po dzisiejszym meczu powinni się zapaśc pod ziemię, grają fatalnie...są jak dzieci we mgle. Jakim cudem wygrali z Detroit? Jedynie Nocioni się stara, reszta się prezentowała dzisiaj, jakby grał zespół NBA z NBDL :kwasny4565: W niczym nie przypominają tego zespołu z zeszłego roku, wtedy świetnie się ich oglądało, a teraz...Toronto zagrało świetny zespołowy mecz, egzekucję zaczął Jamario Moon (grał świetnie, osmieszał Byków jak chciał)

Wielka niespodzianka w Rose Garden, Blazers odprawili Kowbojów z kwitkiem...ciekawe, czy ktoś postawił typ na czyste zwycięstwo zespołu Nate&#39;a Mcmillana za wiecej niz 2 zł-jeśli tak, to pogratulowac odwagi.

Oprócz Chicago - Toronto oglądałem jeszcze mecz Sacramento - Minnesota, dużo ładnej gry nie było, ale i takie spotkania walki dobrze się ogląda. Kings nie zawiedli mnie i wygrali po emocjonującej końcówce. Jak wróci Ron Artest to wzmocni trochę siłę ognia zespołu, wyraźnie brakuje strzelców. Sam Kevin Martin oraz John Salmons nie zdobędą wszystkich punktów dla zespołu. Do tego widac zmęczenie Martina, gra nadłużej ze wszystkich zawodników w lidze, aż 42 minuty/mecz (wyrównał rekord kariery w ilości pudeł z linii osobistych, ale i tak grał dobrze). Artest i Udrih trochę go odciązą (tak nawiasem mówiąc, Słoweniec miał bardzo udany debiut w zespole Królów :)) W zespole Minnesoty podobał mi się człowiek-czołg Craig Smith, robił pod koszem co chciał-tylko nałapał szybko fauli.

J 3,9K

jacques

Forum VIP

Miami Heat przyjeżdża do Nowego Jorku , by zmierzyć się z Knicks&#39;ami i z chęcią odniesienia pierwszego zwycięstwa . Moim zdaniem dziś Mistrzowie NBA 2006 wreszcie przełamią złą passę . Już powinni wygrać piątkowy mecz z Phoenix Suns , lecz dwukrotny MVP tego sezonu Steve Nash niemal w pojedynkę zapewnił wygraną Słońcom . W tamtym meczu jednak Heat zagrali na prawdę dobry mecz . Ba śmiem twierdzić , że nawet bardzo dobry a Shaq i JayWill wyglądali jak za najlepszych lat . Dziś gospodarze tego meczu zagrają bez Zacha Randolpha , który jest liderem NYK pod tablicami . Ciężko będzie go zastąpić . Co ciekawe przeciwnicy NYK rzucają im średnio w każdym meczu ze skutecznością 48 % z gry . Głównie spod kosza , bo tam mają największe braki . Dziś jeszcze zabraknie ich lidera toteż sądzę , że tercet podkoszowy Miami będzie się czuł jak ryba w wodzie . Miami w tym sezonie bardzo dobrze prezentuje się w obronie także są w stanie ograniczyć popisy strzeleckie obwodowych graczy NYK . Jeśli to zrobią i wygrają tablice o czym jestem przekonany to nie powinni mieć problemów . Heat mimo fatalnego bilansu nie prezentują sie strasznie źle . Warto wziąć pod uwagę fakt , że grali do tej pory ze ścisłą czołówką ligi - Suns , Spurs , Pistons a porażki z Bobcats oraz Pacers były dość pechowe i niewielkie . A Knicks ? Niby bilans nie najgorszy ale mnie oni nie przekonują. Jak dla mnie dziś Heat odniosą pierwsze zwycięstwo w sezonie .

Miami Heat @ 2.35 lub Heat + 3.0 @ 1.90

Tutaj krótko i na temat . Houston ( 5W - 1L ) jest w świetnej formie i pokonuje każdego kto się z nimi zmierzy . Noga powinęła się im tylko w meczu derbowym w Dallas . Dziś jednak mają o wiele łatwiejsze , bo jadą do Charlotte , które gra w kratkę . Raz wygra , raz przegra . Nie będą zbytnio się rozwodził na temat tego meczu , bo moim zdaniem różnica klas i głębi składu jest zdecydowanie na korzyść gości i powinni oni wygrać to spotkanie .
Houston Rockets @ 1.33

No i kolejne bardzo ciekawe spotkanie . 76ers prezentują się jak zawsze solidnie , lecz grając u siebie ta solidność przeradza się w bardzo dobrą jakość . Co prawda w tym sezonie u siebie przegrali 2 mecze a mam nadzieję , że dziś będzie 3 ale nie z byle kim . Z Toronto i New Jersey Nets walczyli jak równy z równym . Dziś rywal zupełnie inny , lecz mający podobne atuty . Po pierwsze Chris Paul , który znajduje się w bardzo dobrej stronie . Po drugie świetny strzelec Peja Stojaković a po trzecie świetny obrońca Tyson Chandler . Hornets zaczęli sezon bardzo dobrze , lecz ostatnie dwa mecze przegrali ( z SAS i z POR na wyjeździe ) . Dziś myślę , że mają szanse się przełamać , bo Hornets potrafią grać przeciwko takim zespołom jak Sixers i mimo dwóch ostatnich porażek widać , że są w formie .
New Orleans Hornets @ 1.72

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
New Orleans Hornets - Philadelphia 76ers
Od kilku tygodni przeglądam statystyki NBA i trochę czytam w tym temacie. Jestem początkujący w tym sporcie więc musiałem się co nie co o tym nauczyć. To jest mój pierwszy typ. ???? Po dwóch porażkach z Portland i San Antonio, Hornets przyjeżdżają do Philadelphii. W składzie gości nie ma żadnych problemów kadrowych. W ostatnich meczach wyróżniającymi postaciami są David West i Chris Paul, którzy liderują w statystykach punktowych. W defensywie dobrze spisuje się Tyson Chandler z średnią 11 zbiórek na mecz. W Philadelphi najlepsze wrażenie robi Andre Iguadola, który w ubiegłym sezonie zdobył 42 pkt w dwóch meczach przeciwko Hornets. Mnie bardzo przekonał początek sezonu w wykonaniu gości dlatego teraz myślę, że w tym meczu przełamią serię dwóch porażek z rzędu i odniosą zwycięstwo.
Typ: New Orleans Hornets - 2,5✅✅✅:jezora: || 1.90 || Bwin

fito85 0

fito85

Użytkownik
New York - Miami 1

Nie zgadzam się z typem na Miami, uważam, że wygra bez większego kłopotu New York- dlaczego? Odpowiedź jest prosta, Miami bez Dwayne&#39;a Wade&#39;a są słabą drużyną. U siebie jak ostatnio widzieliśmy mogą powalczyć nawet z dość mocnymi zespołami, ale na wyjeździe szczerze wątpię w ich możliwości. Pat Riley ma problem, bo widać braki w zgraniu zawodników, Ricky Davis, Penny Hardaway, Mark Blount potrzebują czasu, żeby poczuć się jak ryby w wodzie. Madison Square Garden zawsze napawała przeciwników strachem, teraz już nie tak jak kiedyś, ale jednak wciąż budzi respekt. Zacha Randolpha może z powodzeniem w pierwszej piątce zastąpić David Lee, on zawsze jest w stanie zagrać na double-double. Poza tym wystep Randdolpha wcale nie jest taki niepewny, nie wiadomo, czy zagra w związku ze śmiercią babci. Dopóki nie wróci Wade, jedyną szansą Heat na wygraną będzie dom, na wyjeździe są bez większych szans. Pewna wygrana Knicks

---------------&gt; gratuluję Jaques, New York faktycznie przegrało :-D mea culpa, posypuję głowę popiołem, jednak oglądanie wcześniejszego meczu danej drużyny to duży skarb, wiedziałeś co mówisz, z tym że Miami grało dobrze w meczu z Phoenix

Postaram się dzisiaj wytypować zwycięstwo underdoga, nie będzie to typ jakoś szczególnie pewny, ale spróbować zawsze warto

Gdybym mógł, to zagrałbym za dychę typ na Charlotte. Ten zespół gra naprawdę nieźle, do składu powrócił Raymond Felton po dwumeczowej absencji. Grając z nim w składzie odnieśli przekonywujące zwycięstwo z Indianą. Świetne zawody zagrał Emeka Okafor, notując 25 punktów i 23 zbiórki. Bez Feltona Charlotte grali żenująco, ale jeśli ma kto dostarczyć piłkę Richardsonowi, Okaforowi i Wallace&#39;owi to moga sporo namieszać. Houston grają świetną koszykówkę, poza jedną przegraną idą jak burza, wygrali nawet ze Spurs. Jakąś tam szansę Bobcats widzę w ich hali, bo na wyjeździe nie za bardzo sobie radzą. Nic nie obiecuję, ale czasem zaryzykować warto-to taka moja propozycja na dzisiaj z odrobinę egzotycznych typów. Cały czas mam wrażenie, że Charlotte czeka z takim składem świetlana przyszłość. Okafor rządzi pod tablicami, Richardson bierze na siebie główny cięzar w ataku, Wallace to taki Kirilenko Bobcats, a Felton zawsze zapewni te 7 asyst i 15 punktów, ławka trochę mierna-ale w obliczu kontzuji Maya i Morrisona nie można liczyć z ich strony na wiele. W porównaniu do ławki Rockets prezentuje się fatalnie. Kurs ponad 3, więc (jak dla mnie) za małą stawkę warto

----------&gt; prawie się udało Bobkom wygrać, kto oglądał mecz ten wie że zadecydował jeden rzut w ostatnich sekundach, ale liczy się wynik-przegrali :)

J 3,9K

jacques

Forum VIP

Miami Heat @ 2.35 ✅ lub Heat + 3.0 @ 1.90 ✅

Houston Rockets @ 1.33 ✅

New Orleans Hornets @ 1.72
✅
Sorry Fito ale jak Ty mówisz , że Heat są słabą drużyną to wymiękam . Jabool parę stron wcześniej pisał o tym , że stawiasz różne tezy a zapewne nie oglądasz meczów tylko opierasz się na statystykach . I ja niestety muszę się z tym zgodzić . Heat grają dobrą koszykówkę i tylko pech powodował że nie wygrali żadnego z ostatnich trzech meczów ( wcześniejsze były niemal tuż po trejdzie Davisa i BLounta i nie byli zgrani ) . Grają kapitalnie w obronie , śmiem twierdzić że najlepiej w tym względzie na wschodzie . Komentatorzy się nimi zachwycają , brakuje tylko jakiś armat w ataku i jak są mecze na styku to je przegrywają . Dziś się to zmieniło i oczywiście wygrali 3 punktami z Knicks ( właśnie skończyłem oglądać ten mecz ) i znów w końcówce dali popis gry obronnej . Dodam tylko , że w tym meczu Heat grali bardzo , bardzo źle w 2 i 3 kwarcie ( mieli tylko dobrą 1 i końcówkę ostatniej kwarty ) co pokazuje jednak siłę tej drużyny . Wygrywali już po 1 kwarcie 15 punktami i wtedy wdało się rozluźnienie i NYK to wykorzystało notując serię 15-2 w II kwarcie , potem w 3 prowadzili 10. Knicks dziś grali na prawdę dobrze ale w końcówce Marbury ( który grał świetne zawody ) popełnił błąd i stracił piłkę co wykorzystał JayWill . Zagrali bez Zacha , ale również Nate nie mógł grać więcej niż 10 minut a w końcówce kontuzji dostał QRich. Trochę pechowo . Reasumując Miami , które w tym meczu się nie przemęczało i zagrało o wiele gorzej niż w poprzednich dwóch meczach w sumie dość spokojnie pokonało NYK . Także o słabości Miami nie ma mowy . Jak dla mnie jak wróci Wade to tylko Boston może się z nimi równać na Wschodzie , ale to zobaczymy za parę miesięcy .
Nowy Orlean od drugiej kwarty prowadził już niemal 20 punktami i ich zwycięstwo ani przez chwilę nie podlegało wątpliwością . Co innego Houston , które przegrywało cały mecz z Bobcats ale końcówkę rozegrali koncertowo i wygrali 3 punktami , wychodząc po raz pierwszy na prowadzenie w 47:40 :p Magia NBA .

fito85 0

fito85

Użytkownik
no z tymi Heat to muszę się zgodzić, że nie oglądałem ich meczu w tym sezonie i mam trochę zafałszowany pogląd- teraz jednak mogę oglądać regularnie wszystkie mecze i na pewno zobaczę ich meczyk. Rano jest ból, bo dzień rozregulowany tymi meczami, ale co tam-raz się żyje, wyśpię się po śmierci :-D

Co do tego, czy Miami jest drugą siłą na wschodzie mając Wade&#39;a, to nie byłbym taki pewien. Miami to już zbyt stary i zużyty skład, żeby osiągnąć coś większego. To była ekipa zbudowana z myślą na jednorazowy wyskok i zdobycie jednego mistrzostwa. Zakładając, że nawet Wade będzie grał, to już nie da się przewidzieć, ile czasu minie, zanim (o ile) wróci do swojej dawnej formy, podobno ma genetyczną tendencję do łamania się i jego kontuzjogenność wyjdzie z czasem. Opiera się na atletyźmie, a jego ciało nie jest do tego przystosowane-albo zmieni swój styl gry na mniej agresywny i doda rzut z dystansu, albo wcześniej czy później zamieni się w Granta Hilla, czy Penny&#39;ego Hardaway&#39;a jeśli chodzi o kontuzje. Miami w zeszłym roku przegrali gładziutko w play-offach z Chicago, nie przecież najmocniejszym-mając Wade&#39;a (po cięzkiej kontuzji, ale jednak grał). Shaq już jest za stary na sukcesy (poza tym pewno się połamie kilka razy), Williams to też nie to samo co kilka lat temu, Haslem nigdy nie będzie kimś wiekszym niż wyrobnikiem od zbierania i dobijania piłek, Ricky Davis w żadnym zespole drużynowo nie ugrał nic ciekawego,Mourning kończy karierę po sezonie, teraz już jest tylko dobrym rezerwowym od bloków i zbórek (ma już swój tytuł upragniony mistrzowski, po to tam wrócił), Smush Parker zawsze był krytykowany za swój styl gry i raczej wątpliwe, żeby nagle zaczął bronić. Patrząc na składy innych drużyn na wschodzie mogę się założyć, że ledwo co wejdą do play-offów (bo albo Wade będzie nie w pełni sił, albo Shaq coś złapie), a tam już nie odegrają większej roli. Wg. mnie na wschodzie (personalnie) lepsze są Boston, Detroit, New Jersey. Za to Waszyngton (ale to też pod warunkiem, że Arenas się doleczy), Chicago (o ile zaczną grać normalnie, bo jak oglądałem ostatnio mecz z Toronto to aż przykro patrzeć), Cleveland, Toronto i Orlando są na mniej więcej takim poziomie jak Heat ze zdrowym Dwaynem (z lekkim wskazaniem na Heat i Cavs). Jeśli doliczyć do tych zespołów ciekawą Atlantę, o dziwo dobrze na razie grającą Indianę, to któryś z tych zespołów się nie załapie na play-offy. Wade pewno swoim geniuszem dociągnie ten zespół do play-off, ale Żar w drużynie już przygasa-czeka go gruntowna przebudowa. W sumie jakie to ma znaczenie kto wygra wschód, i tak pewno ligę wygrają Spurs, bo Celtics potrzebują przynajmniej roku na zgranie się w play-offach :-D

I tak najwazniejsze jest, żeby typki wchodziły, na tym trzeba się skupić

Na razie w tym zakresie dominuje Jaques i oby dalej mu szło, bo będzie to z korzyścią dla wszystkich :-D

J 0

jabool

Użytkownik
Powiem tak- Heat to na pewno nie jest ekipa na ECF. Jezeli w ogole wejda do PO, wymeczona pierwsza/łatwo przegrana druga runda to wszystko. Co do dzisiejszego meczu...ani Knicks ani Heat nie zagrali dobrze. Gdyby nie brak Zacka prawdopodobnie wynik wygladalby zupelnie inaczej. Heat mądrze zagrali koncowke, powiem szczerze, ze przy +3 dla Knicks i minucie do konca nie myslalem, ze moze sie tam cos stac. Szczegolnie na poczatku Curry dobrze radził sobie z groobasem, reszta raczej srednio. Q nie moze sie wstrzelic, Jamal tez slabo dzisiaj, ale mimo wszystko szkoda tego meczu bo Heat druzyna lepsza nie byli.
Pomimo bilansu jaki maja w chwili obecnej nie jest to druzyna typu Bulls, której oglądać się nie da i z taką grą, ostatnie miejsce w konferencji mają zagwarantowane. Heat grają ładnie (czego nie mozna powiedziec akurat o dzisiejszym meczu) jednak w decydujacych momentach spotkania zawodza (czego dzisiaj akurat nie pokazali). Nalezy rowniez zwrocic uwage na brak Wade&#39;a i to jak druzyna wygladac bedzie po jego powrocie.

Tak odbiegajac od tematu Knicks - Heat. Liga wreszcie sie ustabilizowala. Dzisiejszej nocy 6/7 weszlo bez wiekszych problemów...

fito85 0

fito85

Użytkownik
New Jersey – New Orleans 2 ✅

Początkowo chciałem dać typ na Nets,jednak skręcona kostka Cartera (nie wiadomo jeszcze czy zagra, piszę to rano i nie ma jeszcze dokładnych wiadomości) znacznie zmiejsza i tak wyrównane wcześniej szanse New Jersey. Goście z Nowego Orleanu grają naprawdę ładnie, pokonali ostatnio bez wiekszych problemów Philadelphię.(jak na razie na wyjeździe maja bilans 3-1). New Jersey swój ostatni mecz przegrało z Bostonem, ogólnie jednak prezentuje się nieźle, ze szczególnym wskazaniem na Jeffersona. Wszystko zależy od tego, czy wystąpi Carter, jeśli tak to daje większe szanse Nets, jeśli nie to przyjezdnym. Co do jednego nie można mieć raczej wątpliwości-mecz będzie bardzo wyrównany i raczej nie liczyłbym na jakiś kosmiczny wynik, pewno zespoły zdobędą razem około 190 punktów.

Mój typ: New Orleans (1,80 w STSie) -----&gt; Carter jednak nie zagra :-D

Denver - Cleveland 1 ✅

Stawiam na wygraną Nuggets w tym meczu, chociaż bukmacherzy dali bardzo niski kurs na ten zespół (1,3), nie wiem czy warto grać na czysto.Gospodarze grają coraz lepiej (bilans 4-3), swój ostatni mecz wygrali na wyjeździe z Indianą, wcześniej z Wizards. Cavs też wyraźnie się rozpędza, dzisiejeszej nocy wygrali w Staples Center z niespodzianką tych rozgrywek- LA Clippers. Dobra wiadomość dla tego zespołu, to taka, że powrócił Larry Hughes. Oba zespoły mają szanse na wygraną. Jednak fakt, że ostatnie trzy potyczki tych zespołów kończyły się wygraną Denver oraz to, że grają we własnej hali stawia ponownie w roli faworytów zespół Samorodków. Nie wiem, czy nie lepszy byłby typ na under over ustawiony w okolicach 206 punktów. Denver raczej poniżej stu dziesięcu ostatnio nie schodzi (wyjątek w Bostonie). Cleveland jak na razie nie zachwyca swoja obroną (tracą średnio 99 punktów na mecz). Myślę, że powinien paść over, ale będzie przekroczony nieznacznie.

Mój typ: over (około 205,5) ✅
a jednak nie ma tak źle, kurs na Denver w STSie to 1,6 --&gt; jednak spadł do 1,4 ✅

Utah - Sacramento 1 ✅

Zwycięzca tego meczu może być tylko jeden, oczywiście drużyna Jazz. Jak na razie są zdecydowanie jedną z najlepszych ekip w lidzie, obok Spurs, Rockets, czy Celtics. Wygrywają swoje mecze, grają skutecznie i efektownie. Goście nie będą mieli za wiele do powiedzenia. Nie zagra Bibby, Artest-brakuje siły ofensywnej, co było wyraźnie widać w ostatnim meczu ze słabą Minnesotą. Od zdobywania punktów jest tam tylko superstrzelec Kevin Martin, Brad Miller i Salmons też raczej dołożą po te 10-15-to by było na tyle, reszta stanowi wielką niewiadomą. Z checią zagram na drużynę Sloana z handicapem (jest w okolicach 13,5). Myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby Jazz wygrało o 20 punktów. Doskonale zbilansowany atak i obrona Utah, to niepodważalne fakty, na które słaba drużyna gości nie znajdzie recepty.

Mój typ: Utah (1,15 w STSie), Utah -13,5 pkt ✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh Fito no nie mogę się z Tobą zgodzić . Nie oglądałeś meczu Heat a stawiasz dziwne tezy .
Co do Wade to wiadomo , że czeka go los Granta Hilla lub Penny Hardawaya a nawet Vince Cartera , bo wiadomo że po 30 fizyka mu padnie . Ale on ma bodaj 24 lata dopiero . W zeszłym roku co wielokrotnie powtarzali eksperci , DW czy Pat Riley wrócił za szybko i dlatego nie grał tak jak w poprzednich latach . Teraz tego błędu nie powtórzą. On już mógłby grać w dzisiejszym meczu ale nie mógłby grać na 100 i do tego czasu grać nie będzie . Porażki z Bykami nie ma co porównywać , bo raz że Wade grał z niezaleczoną kontuzją , dwa JW był bez formy , trzy odeszło 7 graczy ...
Mówisz , że Shaq jest za stary na sukcesy . Ja się z tym nie zgodzę . Może nie będziesz już dominował tak jak kiedyś i nie będzie miał statystyk 40 min 30 ppg 10 rpg 3blg ale wciąż potrafi zagrać 1 na 1 , gdy jest podwojony dobrze dograć ( sporo asyst notuje ) . Jak wróci Wade na pewno pójdzie w górę , bo na razie oprócz JayWilla i Pennego nie ma zawodników którzy potrafią mu dobrze dograć piłkę . Haslem już dawno jest kimś więcej niż wyrobnikiem . Jest najlepszym obrońcą zespołu i co raz pewniejszą opcją w ataku . Bardzo się w tym względzie poprawił . Ricky Davis też nie jest tym szalonym graczem jak w poprzednich latach . On wie , że to jego jedyna szansa na sukces . Sam chciał grać dla Rileya i robi wszystko co mu wykreśli trener . Zero głupich rzutów itd. Na razie widać , że nie jest zgrany z resztą ale kto wie jak to będzie za parę tygodni . Mourning jest stary ale jak powiedzieli wczoraj komentatorzy meczu wygląda jak 20 latek i rusza się jak 20 latek . Wciąż potrafi być świetnym obrońcą . I na koniec zostawiłem sobie Jay Willa ( bo Smusha pomijam , bo nie wiem po co on przyszedł :p ) . Nie wątpliwie nie jest to zawodnik jak parę lat temu . On jest lepszy . Przede wszystkim jest typowym rozgrywającym a nie gościem który tylko chce się popisać . Nie jest może tak wielką gwiazdą jak kilka lat temu ale teraz on jest w końcu playmakerem i świetnie gra w obronie ( 7.2 asysty , 2 przechwyty ) i wbrew pozorom ma większą rolę w drużynie . Ja na prawdę jako kibic Miami jestem zadowolony z jego formy .
A to jaki będzie wynik w całym sezonie zobaczymy . Ja jestem przekonany , że będzie dobrze bo Wschód prócz Bostonu jest w zasięgu Miami . Obrona już funkcjonuje na świetnym poziomie , ja wróci Wade to i atak będzie lepszy .
Co do dzisiejszych typów to szkoda , że dziś tylko 3 mecze gdzie faworyci są z góry znani :p

fito85 0

fito85

Użytkownik
Ja im życzę wszystkiego dobrego, bo darzę ich pewna sympatią, może nie jest to ulubiona drużyna ale jedna z ciekawszych :spokodfhgfh:

Co do Wade&#39;a to chyba i tak mniejsze zło, że nabawił się kontuzji barku, a nie kolan. Czytałem, że może mieć takie duże problemy ze zdrowiem znacznie wcześniej, niż mając te 30-szkoda gościa, bo jak gra zdrowy to potrafi góry przenosić, prawdziwy fenomen (gdyby jeszcze rzucał za 3, to byłby idealny, ale Jordan na poczatku kariery też nie rzucal za 3)

Wiem, że nie oglądałem-staram się tylko nakreślić ich możliwe osiągnięcia w trakcie sezonu grając już z Wadem. To jest wróżenie z fusów na tym etapie rozgrywek, wszystko się może zdarzyć w tej materii.

Co do dzisiejszych meczów, to znając NBA mozliwe jest i zwycięstwo Nets bez Cartera o 20 punktów- nigdy nie przestaną nas zaskakiwać- jednak wolę unikać takich zaskoczeń, gdy gram :jezora:

ominik 0

ominik

Użytkownik
Odpowiedź jest prosta, Miami bez Dwayne&#39;a Wade&#39;a są słabą drużyną. :)
????
Cleveland, Toronto i Orlando są na mniej więcej takim poziomie jak Heat ze zdrowym Dwaynem
????

DWYANE kur.. DWYANE. Znawcy NBA a nie wiecie jak sie pisze imie najlepszego koszykarza świata!!
PS sorki za mały OT ale nie mogłem sie powstrzymac ????

J 0

jabool

Użytkownik
Wade nie jest najlepszym koszykarzem świata...znawco ????

Tak pozatym dwa fajne zaklady na dzisiaj to wg. mnie:

Cavs vs Nuggets w spreadzie +8,5, 1
Nuggets wydaja sie byc faworytem, jednak jesli wygraja, nie bedzie to raczej duza roznica. Na zwyciestwo Cavs balbym sie postawic- LeBron vs plastikowa to plastikowa ale druzyna Nuggets? James nawet gdyby rzucal te swoje 50 pkt. mam wrazenie, ze to nie wystarczy, chociaz tak jak pisalem, win w handi jak najbardziej mozliwy.

oraz druga sprawa:

Jazz vs Sacto -13,5, 1
Wygrana Jazz nie podlega dyskusji. Sacto nie maja po swojej stronie zadnych argumentow. Jazz sa mocniejsi i mysle, ze 14-punktowe zwyciestwo jest bardzo prawdopodobne tym bardziej, ze dzisiejsze spotkanie odbedzie sie w SLC.

Hornets vs Nets- od typowania tego meczy bym sie wstrzymal. Nets nawet bez Cartera nie stoja na straconej pozycji, tutaj kazdy wynik jest mozliwy.

fito85 0

fito85

Użytkownik
Ja nie mogę, z małej literówki będziesz robić nie wiadomo jaką aferę...Ominik, jak jesteś taki mądry i myślisz że to takie łatwe, to napisz coś wartościowego w tym temacie. Ja Ci mogę np. zarzucić, że nie wiesz jak się nazywa Dikembe Mutombo- Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean Jacque Wamutombo, jak się teraz nazywa Olivier Saint-Jean (Tariq Abdul-Wahad), lub jak się nazywa teraz center Jason Williams (Bison Dele)-i o czym to świadczy? O niczym

Poza tym kto powiedział, że jest najlepszy na świecie-bo wg mnie nie jest, poza tym jak porównywać np Duncana, Nasha, Garnetta, LeBrona, Wade&#39;a czy Bryanta. Każdy gra inaczej i nie da się tego porównać

A to, czy ktoś jest najlepszy czy nie, to tylko i wyłącznie subiektywne zdanie każdej osoby. Każdy jest inny i robi dobrze co innego

------------&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; co za niesamowity mecz w New Jersey, wszystko co trzeba-dramaturgia, częste zmiany scenariusza, bohater meczu z ostatnim rzutem. Najpierw New Orleans prowadziło o 12 po pierwszej połowie-wiedziałem, że coś za łatwo to szło. Wtedy w 2 połowie Nets przycisnęli, prowadzili juz o 11 punktów na kilka minut przed końcem meczu, myślałem że po ptokach :-D Hornets zebrali się na niesamowity zryw, przy 82-82 ostatnia akcja Chrisa Paula na 2,6 sekundy przed końcem i przełamanie (ten koleś wymiata w tym sezonie)...mmmm-poezja, później Wright mając 2 sekundy nie wyrównał. Jestem zachwycony postawą obu zespołów, widać, że sa w formie-gdyby grał Carter to nie byłbym pewien wygranej gości :-D

------------&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; Denver Nuggets grają świetnego kosza, są u szczytu formy-taki zespół jak Cleveland posiadający dobrych defensorów rozjechali gładko wbijając im ponad 110 punktów, widać ogromną swobodę i luz w ich grze.

Podsumowując dzisiejszy dzień wszystko trafiłem w 100% :) i czyste mecze, i handicap dla Utah, i over na Cleveland - Denver, poza tym koledze jeszcze poleciłem Boozera że zdobędzie więcej niż 24,5, Nuggets, że przekrocza 105, oraz Sacramento, że zdobędzie mniej, niż 94,5. Genialny dzień, takiego dobrego nie miałem baaaaaaardzo długo :-D :-D :-D

fito85 0

fito85

Użytkownik
Dzisiaj jest spora oferta i wydaje mi się, że dość ciekawa- mało meczów, które mozna zaliczyć do typów bardzo trudnych :)

Orlando - Seattle 1 kurs ~1,2 ✅

Od razu wiedziałem, że obstawię ten mecz, zdecydowanym faworytem spotkania jest drużyna z Florydy. Gra w tym sezonie naprawdę nieźle-na razie u siebie w domu ma bilans 1-2, ale porazki z Suns (ostatnio o 10 punktów), czy z Pistons nie przynoszą ujmy. Podejmują dzisiaj młodziutką drużynę Seattle, która szuka swojego pierwszego zwycięstwa. Jak na razie ponieśli 7 porażek, chociaż sporo z tych meczów przegrali po długiej walce-brakuje doświadczenia, Kevin Durant będzie wybitnym graczem, ale pewnych barier się nie przeskoczy w debiutanckim sezonie-wątpię, żeby wygrali swój pierwszy mecz właśnie tutaj, Dwight Howard, Lewis, Turkoglu to zbyt wysoka poprzeczka dla Sonics. Nie sądzę, żeby Magic wygrało jakoś specjalnie wysoko, max 10 punktów- z racji tego, że drużyna Sonics to drużyna bardzo waleczna. Może paść bardzo wysoki wynik, bo obie drużyny nie za bardzo przejmują się obroną. Baaaardzo mocna jedynka

Indiana - Boston 2 ✅ + over 197,5 ⛔ kursy odpowiednio ok. 1.35 i 1,85

Tutaj może być różnie, ale sądzę, że nie powinno być niespodzianki i Celtowie odniosą szóste zwycięstwo. Pacers to drużyna bardzo nierówna, po bardzo dobrych trzech meczach poniesli trzy porażki, ostatnia u siebie z Nuggets o 6 punktów. Jednak biorąc pod uwagę, że Denver gra teraz świetnego kosza, to może trochę mylić. Pacers są nieźle dysponowani ofensywnie, o czym świadczy 46 punktów w 1 kwarcie tego meczu. Boston gra na razie fenomenalnie, każdy mecz wygrywają w pieknym stylu i zdecydowanie. W drużynie gospodarzy nie zagra Ike Diogu, u przyjezdnych niejasny status mają Scalabrine i Posey (więc nie są to duże osłabienia). Oprócz zwycięstwa gości postawiłem też na to, że drużyny zdobędą w sumie więcej niż 197,5 punktów. Oba zespoły grają ofensywnego kosza (po 100 kilka punktów)i sądzę, że to nie jest jakaś wygórowana linia. Overy wchodzą bardzo dobrze, kiedy jeden zespół osiągnie przewagę około 15 punktów, wtedy goniący stara się szybko zdobywać kosze, a uciekający utrzymać przewagę i gra jest dość dynamiczna. Jesli mecz jest wyrównany, to zespoły grają bardziej defensywnie. Wg. mnie dość pewna dwójka i trochę mniej, ale też ciekawa oferta na over

Charlotte - Miami 1 kurs ~ 2,0 ✅

Bukmacherzy dają równe szanse obu zespołom, trochę mnie to zdziwiło, bo Bobcats grają naprawdę dobrze. Ostatnio ulegli minimalnie u siebie Rakietom po dramatycznej końcówce. Pierwsza piątka Ryśków jest zdrowa, co przesądza jak dla mnie szanse na ich korzyść. Jak na razie legitymują się niezłym bilansem 3-3. Miami za to odniosło ostatnio pierwsze zwycięstwo w Madison Square Garden z miejscowymi Knicks po zaciętym meczu. Jak na razie w swoich sześciu grach odnieśli tylko jedno zwycięstwo. Niedawno Miami przegrało u siebie właśnie z zespołem Bobcats. Dopóki nie będzie grał Wade, zespół będzie miał bardzo ciężką przeprawę ze zdobywaniem koszy. Bardzo wysoki kurs na Bobcats, wg. mnie zdecydowanie warto zagrać. Drużyny lubią się mścić za porażki, ale nie sądzę, żeby nastąpiło to właśnie teraz. Miami ma za mało argumentów, aby pokonać dobrze dysponowanych Rysiów. Wg. mnie pewna jedynka, bukmacherzy sądzą inaczej.

Dallas - Philadelphia 1 kurs ~ 1,15 ✅

Kolejny z bardzo pewnych meczy. Dallas uległo w ostatnim meczu drużynie Portland, grając słaby mecz. Jak na razie odnieśli 4 zwycięstwa i dwie porażki. Słabe mecze przeplatają z lepszymi, słaby był ostatnio i teraz zagrają prawdopodobnie dobry. Philadelphia ostatnio nie ma się czym chwalić. Dość wyraźnie przegrało u siebie z Nowym Orleanem. Z taką nieszczególną formą nie mają czego szukać w Teksasie. Coraz bliższy jest powrót do zespołu Mavs Dampiera, który wznowił treningi, poza tym prawdopodobnie wystapi Devin Harris, który opuścił ostatni mecz z powodów osobistych. Bardzo pewna jedynka

Mamphis - Houston 2 kurs ~ 1,5 ⛔

W tym meczu prawdopodobnie wygra zespół Rakiet. Grają świetnego kosza, są jedną z kilku czołowych ekip ligi, grają bardzo przekonująco. Memphis na razie odniosło tylko 1 zwycięstwo w 5 grach (ostatnio dostali mocne lanie w krajowej siedzibie Mormonów, Utah). Nie jest to jednak drużyna słaba, mają wielu utalentowanych i skutecznych graczy (doszedł Milicic, Navarro, Conley) kwestia tylko kiedy się zgrają w dobrze działającą całość. Typ na Houston wydaje się dość pewny, chociaż nie aż tak mocny, jak wcześniejsze. Dobra gra Rakiet zależy od dwóch zawodników- T-Maca i Yao, obaj zdobyli nagrody dla najlepszych graczy tygodnia swoich konferencji-więc na razie o grę tego zespołu nie ma co się za bardzo martwić.

Portland - Detroit 2 kurs ~ 1,5 ⛔

Stawiam na drużynę Pistons w tym meczu. Kurs może być troche myląco niski. Portland po słabym początku sezonu odniosło 3 zwycięstwa z rzędu, pokonując ostatnio Mavericks. Mimo braku Odena reszta graczy gra bardzo dobrze i jak na razie wygrali 50% spotkań. Detroit legitymuje się bilansem 5-1, przegrali tylko ze słabo spisującą się w tym sezonie drużyną Byków, Ostatni mecz wygrali w Seattle czterema punktami. W tym meczu równie dobrze może wygrać zespół Blazers, jednak stawiam na doświadczenie i zgranie ekipy Pistons, młodzi gracze Blazers mogą się pogubić grając przeciwko mistrzom z 2005 roku, grającym ułozoną i defenswną koszykówkę. Mecz nieszczególnie pewny, ale wybrałem go ze względu na przeczucie, że Blazers grają trochę na wyrost i wkrótce zaczną seryjnie przegrywać.

jeszcze tak ogólnie-dzisiaj unikam takiej oferty:
Suns - Knicks (bardzo niski kurs na Słońca jak na mozliwości przyjezdnych- szczególnie, że wrócił Zach, mogą sprawić niespodziankę) kurs ~ 1,15 ✅
San Antonio - LA Lakers (także niski kurs, niewarty gry, mimo bardzo dobrej formy aktualnych mistrzów NBA-Lakers grają nieźle, wrócił do składu Odom, poza tym Bryant miewa często przebłyski i jest bardzo trudny do zatrzymania. Gdyby kurs był w granicach 1,5 na Spurs, to czemu nie) kurs ~ 1,2 ✅

tu nie powinno być niespodzianek, ale wolę dmuchać na zimne

J 0

jabool

Użytkownik
Swoje typy podam troche pozniej jak znajde na to czas, narazie chce sie odwolac do Suns - Knicks.

Knicks juz nie raz pokazali, ze sa w stanie walczyc z najlepszymi, w poprzednim sezonie w tym nie mieli jeszcze okazji zmierzyc sie z kims z wyzszej polki. Jednak dzisiaj mysle, ze niespodzianki nie bedzie.
Po jeden: Powrót Zacka wcale nie jest oczywisty. Bardzo mozliwe, ze wroci dopiero po wyjazdowej serii- Suns, Clippers, Sacto, Nuggets.
Po dwa: W Knicks robi sie goraco wokół Marburego. Podobno Dolan chce go wykupic, trade z jego kontraktem nie wchodzi raczej w gre. A jaki jest Starbury każdy wie...coś mu sie nie spodoba i robi sie niem ilo. Marbury gra słabo jednak...Nate ma jakąs mniejsza kontuzje i Thomas raczej daje mu odpocząć, a Collins- jak dla mnie to troche nieporozumienie. Wiec nawet gdyby o czym jest co raz głośniej rola Stephona została ograniczona, w tej chwili nie ma kto rozgrywac.
Chyba, ze Nate jest juz w 100% zdrowy, Zack powraca do składu, Q gra tak jak z Magic, Jamal tak jak na początku sezonu, a Marbury siedzi na ławie- wtedy szanse są jak najbardziej wyrównane.
Ja nie stawiam tego meczu głownie dlatego, że nie wypada stawiac przeciwko swoim ;] ale tak obiektywnie na to patrzac, Suns są faworytem, jednak jeśli zagrają Nate i Zack a na ławie posiedzi Marbury wszystko jest możliwe.

fito85 0

fito85

Użytkownik
czy Zack wróci? hmmm-może trochę mu zejdzie..... przeczytaj to :-D

Knicks bez Randolpha

Zach Randolph, najlepszy gracz New York Knicks w obecnym sezonie, nie zagrał w dzisiejszym spotkaniu przeciwko Miami Heat. Powodem absencji tego 26-letniego gracza jest przedwczorajsza śmierć jego babci.

W pierwszej piątce Randolpha zastąpił David Lee.

Randolph wróci do drużyny przed wtorkowym spotkaniem na wyjeździe z Phoenix Suns.

Należy jednak pamiętać, że w ubiegłym sezonie gdy Randolph wybrał się na pogrzeb ...przyjaciela jego narzeczonej, nie było go w klubie 4 dni, a dzień przed ceremonią widziano go w klubie ze striptizem.

e-basket.pl :-D

J 0

jabool

Użytkownik
Zakładam, że tym razem nawet jeśli odwiedzi jakies burdello bedzie spokojny ;] (bo wczesniej jak sie zwolnil na pogrzeb- zrobil burdel w burdelu ???? )
&quot;Damy mu tyle czasu, ile będzie potrzebował. To jest dla niego trudny czas&quot;- Isiah Thomas. Po tej wypowiedzi, raczej pewny wydaje sie fakt gry bez Zacka (tym bardziej szkoda meczow z Magic i Heat- czyli jak przegrac wygrane spotkanie...).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom