>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Sezon 07/08 - 31.10-14.11

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
To i ja wrzucę tutaj swoje trzy grosze . Jak dla mnie nawet bez Varejao Cavaliers są drużyną zdecydowanie lepszą od Knicksów . Przede wszystkim za sprawą świetnego coacha jakim jest Mike Brown . Uczeń wielkiego Grega Popovicha . Tutaj przewaga jest zdecydowana . Cavs to czołówka Wschodu w obronie , jeśli nie najlepsza . Choć bez AV mają zauważalne braki z wysokimi zmiennikami . Ale z Knicksami nie ma co porównywać . Tam tylko Lee i Balkman potrafią coś pobronić ( nie wiem jak tam ci młodzi , ale z tego co słyszałem to nie są lekko mówiąc gwiazdy ) . O wysokich nie wspomnę , bo Zach i Curry z obroną mają tyle wspólnego co Starbury . Quentin dobry obrońca ? Bez jaj. O wiele gorzej wygląda za to atak CC i jeśli brakuje nawet takiego w sumie przeciętnego gracza jakim jest Pavlović to są problemy . I tu Knicksi mają zdecydowaną przewagę . Ale Cavs mają Bronka . Nie mam wątpliwości że LBJ dzisiaj rzuci tyle ile będzie potrzeba , bo nie ma go kto zatrzymać . No ale przekonamy się niedługo . Wygrana Knicks rzeczywiście sensacją nie będzie , ale będzie to niespodzianka . Wynikająca głównie z problemów Cavs niż wielkości NYK . Lubię ten zespół , bo wiele ludzi z nich sobie robi jaja no i pamiętny duet Houston - Sprewell ale dla nich wejście do PO będzie już wielkim sukcesem ...

J 0

jabool

Użytkownik
Wygrana Cavs po zaciętym spotkaniu. Gdyby nie trzy trójki z rzędu Gibsona mogło być różnie. Ale aż takiego wysokiego poziomu jak piszesz Jacques to oni nie prezentują ;). W Knicks większość ekipy zagrała poprawnie. Mecz bardzo wyrównany i na pewno nie był to 100% pewniak. Dwie drużyny na podobnym poziomie.

Niespodzianką jest przegrana Mavs oraz, aż tak wysokie zwyciestwo Raps...40 pkt. to chyba troche sporo ;]

fito85 0

fito85

Użytkownik
Co ciekawe postawiłem w stsie kupon za 2 zł z 10 meczami, tak dla zabawy. Jeden z meczów to było Toronto - NJ, a drugi mecz Atlanta - Dallas. Kobieta zamiast x2 na dallas dała 1x na Atlantę, gdyby nie ta pechowa przegrana New Jersey, to w glupi sposob zarobilbym 60 zl z 2 zł :jezora: a tak to limit szczęscia do pecha wyniósł na tym kuponie 0 hehehe ;-)

sam-rothstein 0

sam-rothstein

Użytkownik
hehe no wczorajsza a wsumie dzisiejsza porażka Dallas oraz Phoenix Suns trochę ???? ale wsumie zauważam, że bardziej się opłaca grać NBA under/over albo handicapy niż normalnie akumulacyjne typy.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Sam Rothstein to jest początek sezonu i zwykle tak bywa, że wtedy jest najwięcej niespodzianek. Myślę jednak, że podobnie jak rok temu tak i niebawem wyniki wrócą do &quot;normalności&quot; a przynajmniej trochę zmniejszy się liczba niespodzianek. To prawda Dallas i Suns przegrali dość niespodziewanie. Obie ekip wygrały pierwsze mecze by potem zejść z parkietu jako pokonany, ale to także wina zawodników oraz trenerów, którzy próbują coś zmienić w swoim zespole by ten mógł walczyć o najwyższe cele.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wygrana Lakersów to nie jest żaden przypadek . Według mnie są 3 powody tej porażki . Po pierwsze Suns po prostu zostali zmiażdżeni na tablicach 54-34 , choć byłoby jeszcze więcej ale LAL pod koniec już lekko odpuścili . Wszystko dlatego , że problemy z faulami miał Amare , który zagrał ledwie 24 minuty (2) jak również świetnej skuteczności LAL - 57 % za 2 , 62 % za 3. Wszystko praktycznie im wpadało . Przeciwko takim ekipom nie da się wygrać jeśli nie notuje się podobnych statystyk. No i na koniec wyłączenie z gry Nasha , który nie miał swojego dnia . Ledwie 3 asysty , 5 strat . Takie mecze po prostu się zdarzają . Nie sugerowałbym się tą wtopą za bardzo . Lakersi by ten mecz wygrali ktokolwiek nie grałby po drugiej stronie ( oczywiście zakładając że statystyki by się nie zmieniły ) . Dallas przegrało z Atlantą . Dla mnie to sensacja nie jest , bo Jastrzębie to bardzo młoda i zdolna drużyna . Mogą sprawić nie jedną jeszcze niespodziankę . Oby .

J 3,9K

jacques

Forum VIP

Wczoraj zabrakło pół punktu Denver . Mam nadzieję , że dziś będzie lepiej . Wybrałem sobie tylko jedno spotkanie . 76ers sprawiło wczoraj nie lada niespodziankę pewnie pokonując Byki na wyjeździe . Zawdzięczają to przede wszystkim świetnej czwartej kwarcie w wykonaniu Andre Igoudali ( 22 pkt, 10 zb, 6 as, 3 przechwyty , 3 bloki ). Przez trzy kwarty jednak mecz był bardzo wyrównany . W czwartej jednak równie ważną rolę co Iggy trzeba przypisać obrońcom , którzy świetnie powstrzymywali Luola Denga i Bena Gordona . 76ers jednak nie zmienili składu w stosunku do zeszłorocznego i ciężko mi uwierzyć , że nagle stali się tak świetną obroną . Byki po prostu nie trafili z formą na początek sezonu + wielu graczy wyleczyło kontuzje tuż przed startem ligi . Netsi również nie zmienili składu w stosunku do zeszłego sezonu . Sezon zaczęli przeciętnie . Wymęczyli zwycięstwo nad Bykami i wczoraj zostali znokautowani przez Toronto Raptors . Stało się tak głównie przez fatalna skuteczność tej ekipy . Ledwie 36 % z gry . Carter ledwie 7 punktów i 2 z 6 z gry , Kidd oddał tylko jeden celny rzut na trzy i zdobył ledwie 2 punkty . Fatalnie to za mało powiedziane . Tylko Richard Jefferson zagrał na dobrym poziomie , rzucając 27 punktów i notując niezłą skuteczność z gry . Piszę o tych statystykach z jednego powodu . Po wczorajszym meczu ostro dostało się po dupie największym gwiazdorom ekipy z New Jersey i dziś nie mają prawa zagrać drugi z rzędu tak beznadziejny mecz a też nie sądzę by trafiła im się tak dobra czwarta kwarta jak w spotkaniu z Bykami . Typ raczej głównie na przeczucie niż na twarde argumenty ( 76ers wygrali z Bykami wyżej niż Nets , przegrali z Toronto też mniejszą ilością punktów niż gracze z NJN , Carter i Kidd grają póki co beznadziejne a też zeszłoroczny bilans jest dla nich korzystny - 2-0 u siebie ) ale biorąc pod uwagę styl gry obu ekip to zdecydowanie większe szanse na zwycięstwo daję gościom z New Jersey . Muszą zrobić &quot;tylko&quot; to zawodnicy z Kanady . Zarzucać ich celnymi trójkami , a mają kim to zrobić .

New Jersey Nets - 2 @ 1.85 ✅

gunman 0

gunman

Użytkownik
Orlando Magic u Washington Wizards
Ile punktów zdobędzie Washington?
TYP:
Więcej niż 100,5
-
Według mnie typ ma spore szanse na wejście. Washington to bardz oofensywna drużyna która jest nastawiona na zdobywanie punktów. Orlando nie ma niewiadomo jakiej obrony takze próg 101 punktów jak najbardziej do przekroczenia.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Sacramento @ Dallas
Po raz kolejny Dallas. Wczoraj mnie trochę zawiedli bowiem uważałem, że stać ich na dość pewną wygraną w pojedynku z Hawks. Dziś do składu wraca Josh Howard co tylko wzmocni ten zespół. Dirk gra dobrze, ale sądze, że przed własną publicznością pokaże jeszcze więcej aniżeli w pierwszych dwóch meczach wyjazdowych. Kings grają słabo w szczególności kiedy brakuje Artesta, Bibby&#39;ego. Nie zagra również Hawes i Williams. W meczach przedsezonowych Mavericks u siebie nie dawali szans swoim przeciwnikom. Warto tutaj odnotować wygraną z San Antonio Spurs 88:67. Gospodarze wyglądają na ekipę, która powinna zmiażdżyć swojego przeciwnika. Tym bardziej, że złość sportowa wywołana wczorajszą porażką z Atlantą może wpłynąć na nich bardzo pozytywnie. Dallas to najlepsza domowa ekipa w lidze, więc nie pozostaje im nic innego jak tylko to udowodnić. Powrót Howarda na pewno wzmocni ten zespół w ofensywie czego ostatnio trochę zabrakło. Liczę również na lepszą postawę Jerry&#39;ego Stackhouse&#39;a bowiem w meczu z Atlaną nie zachwycił nikogo swoją postawą. Królowie grają mało skutecznie w ataku a co za tym idzie zdobywają mało punktów. Zespół Avery&#39;ego Johnsona już w potyczce z Cavaliers pokazał, że stać ich na solidną postawę w defensywie. Mam nadzieję, że faworyzowana ekipa Dallas, która w poprzednim sezonie wygrała wszystkie mecze przeciwko Sacramento uczyni to także dzisiejszej nocy w przekonujący sposób.
Sacramento @ Dallas (-14,5) 2 (1.91) 6/10 Bwin

J 3,9K

jacques

Forum VIP

Jeszcze jedno spotkanie wpadło mi w oka na dzisiejsze mecze . Indiana nadspodziewanie dobrze zaczęła sezonu ( 2W ) ale coś nie do końca mnie przekonują. Zagrali z przeciętnymi ( niestety ) i niezgranymi ze sobą póki co zawodnikami Heat po bardzo emocjonującym i wyrównanym meczu (85-87) oraz 119-110 z Wizards , którzy śmiem twierdzić po tym co zobaczyłem wczoraj w Bostonie nie są jeszcze w najwyższej formie . Trudno się temu dziwić skoro Arenas sam twierdzi , że nie jest jeszcze w pełni sił . Memphis z kolei zagrało kapitalny i w sumie trochę pechowo przegrany mecz ( jeszcze 2 minuty przed końcem meczu prowadzili ) z ekipą z San Antonio , którzy przecież są Mistrzami Ligi ... Jeśli zagrają tak kolejny raz nie powinni mieć problemów z Pacers .

Memphis Grizzlies - 4.5 @ 1.85 ⛔

kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Na dzisiejszy wieczór:

Detroit Pistons (HC-8,0) - Atlanta Hawks 1 1,91 ⛔

Dzisiaj w nocy o godzinie 1:30 polskiego czasu w Detroit zmierzą się ze sobą ekipy Tłoków i Jastrzębi. Zdecydowanym faworytem tego spotkania według mnie jak i wedłud bukmacherów jest ekipa gospodarzy, zaczeli oni sezon od dwóch wygranych na wyjeździe. Pierwsze wyjazdowe spotkanie w Miami gdzie ograli tamtejszą ekipe &quot;Żarów&quot; 80:91, drugie zdecydowanie wyżej wygrane spotkanie miało miejesce w Orlando, gdzie ograli oni gospodarzy 92:116. Pierwsze spotkanie to fakt wygrana ze słabym teamem, jednak drugie, wygrać tak wysoko nad ekipą Magików to nie lada wyczyn w tym sezonie, Orlando w tym sezonie gra bardzo dobrze, a Detroit pokonało je różnicą 24 oczek, w tym spotkaniu aż 6 graczy rzuciło 2 cyfrową liczbę punktów, co na pewno mówi wiele o zgraniu tego zespołu. Mało tego obydwa spotkania ekipa Tłoków grała bez swojego najlepszego strzelca - Richarda Hamiltona, który w tamtym sezonie rzucał 19,8 punkta na mecz. Absencja Hamiltona była spowodowana sprawami prywatnym i dzisiaj już prawdopodobnie wróci na pierwszy mecz swojej drużyny przed własną publicznością. Teraz coś o Atlancie, póki co jedna wygrana u siebie, to fakt nad silną ekipą Dallas, jednak ja bym to traktował jak podknięcie Dallas, które w sporcie się zdarza, niż jako świetną gre Jastrzębi. W dodatku w ekipie gości dzisiaj na pewno nie zagrają dwaj rezerwowi centrzy, a pod znakiem zapytania stoi występn Speediego Claxtona. W ekipie z Detroit natomiast kontuzja: Rodneya Stuckeya. Podsumowując Detroit ma zgrany zespół z bardzo mocną łąwką rezerwowych i będzie to spora niespodzianka jeśli dzisiaj przegrają, chociaż nie takie NBA widziało.

Pozdrawiam

gunman 0

gunman

Użytkownik
New Orleans Hornets u Denver Nuggets ⛔
Dziś w Pepsi Center w Denver odbedzie się spotkanie między Nuggets a Hornets. Wedlug mnie Denver jest w tym meczu zdecydowanym faworytem. Uważam że A.I i Melo nie pozwolą aby ich kibice patrzyli na przegraną kiedy gra toczy się na parkiecie Denver. Obydwie drużyny nie grały poki co z wymagajacymi przeciwnikami. Denver w pokonało w tym sezonie słabiutką minesotę oraz Seattle. New orlean natomiast pokonał osłabione Sacramento, oraz już bez Randolpha Portland. Moim zdaniem Nuggets Wygra to spotkanie.

J 0

jabool

Użytkownik
Z tą słabiutką Minnesotą to bym uważał...przez zdecydowaną część spotkania Nuggets przegrywali, a w koncowce łatwo nie było. Bez problemów nie wygrali...
co nie zmienia faktu, że dzisiaj są faworytami spotkania.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Denver u siebie przegrywa bardzo rzadko i to tylko z bardzo mocnymi zespołami . Taką ekipą na pewno są goście z Nowego Orleanu , którzy zaczęli sezon może po cichu bo dużo się o ich grze nie mówi ale obydwa mecze wygrali bardzo pewnie i wysoko . Nie zmienia to jednak faktu , że NOH bardzo przeciętnie prezentuje się na wyjazdach . Zobaczymy czy to zmieni się w tym sezonie . Na pewno faworytem są Nuggets i to oni powinni wygrać , lecz pewnie po ciekawym i wyrównanym meczu .
Przed chwilką oglądałem meczyk Bostonu i muszę powiedzieć , że nowi zawodnicy Posey , Allen i Garnett wygrali Celtom to spotkanie . Posey grał fantastycznie w obronie ( tak jak cały zespół . czyli tak jak się spodziewałem przed sezonem że wcale nie musi to być drużyna jak ją wielu znawców&quot; traktuje jako ekipę bez ławki i bez obrony . w obu meczach pozwolili rywalom na skuteczność ` 37 % z gry ! - to taka dygresja ) . Garnett i Allen w ataku ( zdobyli chyba 20 punktów w dogrywce nie myląc się ani razu ) . Bez wątpienia z taką grą mogą myśleć o finale , bo Toronto przecież to czołówka tej konferencji .

sam-rothstein 0

sam-rothstein

Użytkownik
Dallas Mavericks - Houston Rockets

Co sądzicie o tym meczu :&gt; ? Faworytem jest Dallas, gra u siebie. Houston też se nie kiepsko radzi z tego co widziałem sporo amerykańskich typerów daje +5.0 na Houston ja myślę nad underem w tym meczu, ale musze jeszcze pomyśleć dawajcie swoje opinie... pozdro

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dallas jest faworytem wg kursów, a w mojej opinii Rockets wcale nie są skazani na porażkę, ba.. mogą nawet wygrać. Mavericks rozpoczęli sezon od przekonującego zwycięstwa nad Kawalerzystami, ale później przytrafiła im się wpadka i porażka z Atlantą, a w ostatnim spotkaniu pewnie wygrali z Sacramento, ale mimo to ta wygrana nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Uważam Kings za jedną z najsłabszych drużyn i tak wysokie zwycięstwo na własnym parkiecie nie jest dla mnie niespodzianką.

Rakiety mają na swoim koncie komplet zwyciestw i to nad dosyc silnymi rywalami. Nalezy zwrócic uwagę na wygraną z Jazzmanami, którzy są naprawdę solidną ekipą. Gwiazdy z Houston moze wreszcie trafily na odpowiedniego trenera, ktory poprowadzi ich do sukcesów, choć patrząc na kadrę Rakiet wydaje się, że przydałyby się jakieś wzmocnienia bo o ile pierwsza piątka jest naprawdę silna to ławka już tak silna nie jest.

Mimo to typowalbym +4,5pkt na Rockets po kursie 1,91 w Bwin.

alex76 21

alex76

Użytkownik
tak, ale należy zwrócić na bardzo wysoką formę Jastrzębi więc przegrana z nimi na wyjeździe na początku sezonu nie jest hańbą. Zresztą nie grali wtedy w pełnym składzie a dziś wystąpią. Houston jest mocne i trudno ocenić kto wygra dużo zależeć będzie od postawy danego gracza, ostatnio T-Mac pokazał w meczu z Jazzmanami klasę ale nie sądze aby powtórzył taki wynik na samym początku rozgrywek.

fito85 0

fito85

Użytkownik
nie mam za bardzo czasu aby się rozpisywać i komentować wszystko, więc ogólnie dzisiaj opiszę moje typy na wieczór

Minnesota - Orlando 2

Minnesota gra troszkę lepiej niż przypuszczano, ale z pustego i Salomon nie naleje, nie ma kto pociągnąć zespołu w końcówce (chociażby w meczu z Denver), do tego brak Randy Foye&#39;a. Orlando to bardzo mocny zespół, tylko potrzebuje trochę zgrania, ostatnio przegrali dość wyraźnie z Pistons, przyda im się zwycięstwo, a Minnesota to idealne miejsce-jak nie tam, to gdzie?. Pewna dwójka

Chicago - LA Clippers 1

Chicago przegrało na razie swoje trzy mecze, co jest zaskoczeniem. Dość słaba gra Byczków musi się w końcu skończyć, głównym powodem takiego stanu jest niezaleczona kontuzja Benka. Clippers wygrali oba swoje mecze i prezentują się bardzo dobrze. Jednak wątpię, żeby bez Branda mogli na wyjazdach zdziałać coś więcej. Hala Chicago to nie jest miejsce na seryjne przegrywanie, więc po wpadce z Philadelphią teraz czas na wygraną. Może Luol Deng, Hinrich oraz Gordon w końcu się obudzą z letargu

Golden State - Cleveland 2

Golden State gra słabo, przegrywają dość wyraźnie, brak w tej drużynie siły podkoszowej, do tego na razie nie gra zawieszony Stephen Jackson. Ostatnio wysoka porażka z Utah Jazz na wyjeździe. Po zaskakującym ubiegłym sezonie w tym zapowiada się korekta na minus. Co do Cleveland, to dość wolno rozpoczęło ten sezon. Jak na razie tylko 1 zwycięstwo w 3 meczach, ostatnio porażka z Suns na wyjeździe. Cavs to nie jest zespół, który gra jakoś specjalnie na wyjazdach, ale Warriors w aktualnej formie jest zdecydowanie do ogrania. Jeden warunek, LeBron musi otrzymać większe wsparcie od kolegów, szczególnie od Larry Hughesa. Przy zorganizowanej defensywie Warriorz się gubią, co bardzo jaskrawo widać na przykładzie właśnie Jazz. Kursik dość solidny na Cavs, wg mnie wart ryzyka.

Houston - San Antonio powyżej 183,5 pkt

W meczu Houston z San Antonio postawiłem na under over. Poprzeczka jest ustawiona bardzo nisko, wynik np. 93-91 jest zdecydowanie do osiągnięcia. Oba zespoły są ukierunkowane defensywnie, chociaż potrafią zdobywać duużo punktów, jeśli potrzebują, ma kto to robić w tych zespołach. Jeśli doliczyć ogólną tendencję ostatnio do wysokich wyników, oraz to, że jak na razie Houston zdobywa 105,8, a Spurs 110,6. Wg. mnie ten typ jest zdecydowanie do ugrania, tym bardziej, że statystycznie oba zespoły utrzymują przeciwników jak na razie w okolicy stówy. Dużo bardziej opłaca się dawać under over niż zwycięstwo któregoś z tych zespołów, bo szanse są bardzo wyrównane

ps. dla zainteresowanych jeszcze jeden typ z wysokim kursem

Charlotte - Phoenix 1

Stawiam w dzisiejszym meczu na wygraną Bobcats. Wierzę w nich nie tylko dlatego, że to mój ulubiony zespół. Nie zagra Amare Stoudemire, czyli pod koszami będzie dość nędznie w Phoenix, na centrze zagra pewno Diaw-zbierać umie, ale centymetrów nagle mu nie przybędzie. Nawet jeśli grałby Amare, to miałbym duże wątpliwości co do faworyta w tym meczu. Bobcats poza Brezecem mają bardzo silną pierwszą piątkę-pod koszami rządzi Okafor, punkty zdobywa Richardson, Wallace robi wszystko po trochu i broni, a Felton dobrze rozgrywa. Myślę, że w tym sezonie stać Bobki nawet na play-offy (na razie 2-0) mimo kontuzji Morrisona oraz May&#39;a (oczywiście jeśli reszta składu się nie posypie). Gdybym jeszcze mógł to postawiłbym z 15 zł na Bobcats, bo w obliczu słabej formy Suns oraz braku ich podstawowego centra nie sądzę, aby wydarli młodym Bobcats zwycięstwo na wyjeździe. Kurs wyjątkowo warty gry, bo około 2,5

J 0

jabool

Użytkownik
Chicago - LA Clippers 1

Chicago przegrało na razie swoje trzy mecze, co jest zaskoczeniem. Dość słaba gra Byczków musi się w końcu skończyć, głównym powodem takiego stanu jest niezaleczona kontuzja Benka. Clippers wygrali oba swoje mecze i prezentują się bardzo dobrze. Jednak wątpię, żeby bez Branda mogli na wyjazdach zdziałać coś więcej. Hala Chicago to nie jest miejsce na seryjne przegrywanie, więc po wpadce z Philadelphią teraz czas na wygraną. Może Luol Deng, Hinrich oraz Gordon w końcu się obudzą z letargu
Oglądałeś jakiś mecz Bullsów w ogóle? czy tak piszesz, zeby pisać? kontuzja Bena nie ma tu nic do rzeczy. Bulls jako zespół grają fatalnie. Grają głupio w ataku, słabo w obronie. Porażki to nie przypadek. Nie było żadnej wpadki z Philą i Bucks. Z 76ers spotkania co prawda nie oglądałem całego, ale tam byki z tego co zdążyłem zauważyć &#39;coś&#39; grały, ale był to właśnie poziom 76ers, którzy nie grają o ECF tylko o awans do PO, który i tak wydaje się bardzo odległy. Spotkanie z Bucks to była parodia koszykówki. Bucks co prawda nie grali lepiej, ale to również nie jest zespoł bijący się o awans do finału, tylko drużyna nie mająca większych szans na PO. Jeśli nic się nie zmieni w grze Bulls to z LAC mogą mieć spore problemy. To nie jest kwestia złej formy jednego zawodnika, tylko tak jak pisąłem fatalnej postawy całego zespołu, głupoty granej w ataku, nie myślenia (koncowka vs Bucks- zbieranie piłki przez 10 sec, przez następne 10 konstruowanie akcji tylko po to, żeby Gordon mógł oddać rzut, którego nawet Marbury czy Crawford w najlepszych czasach by sie nie powstydzil) oraz złej obrony.
Oczywiście możliwe jest każde rozwiązanie- wygrana 30 pkt. Bulls mnie nie zdziwi, będzie to oznaczało, że wrócili do swojej gry, a trzy pierwsze spotkania to tylko przypadek (w końcu to zespoł bijący się o misia konferencji). Natomiast jeśli to Clippers wygrają 30, również zaskoczony nie bede. Będzie to oznaczało tylko tyle- Bulls nie wyciągneli żadnych wniosków, nadal grają fatalnie i prawdopodobnie basketu w ich wykonaniu nie da się oglądać.

EDIT: bardzo fajny wydaje mi się równiez typ Sacto - SSS. Wysoki kurs na Sonics (2,10 w bahu), ale to właśnie oni są moim zdaniem faworytem. Sacto osłabione bez Rahima, Bibbiego i Artesta. SSS to potega moze nie jest, jednak w zdrowym składzie, z Durantem myśle, że Sacramento w bardzo okrojonym składzie powinno przegrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom