kkslec
Użytkownik
Obok drugiego meczu tez nie przechodze obojetnie. Robi sie masowka na GSW. Ja jednak swoj glos oddaje na Miski. Memphis zrobilo co do nich nalezalo wygrali jedno spotkanie na terytorium przeciwnika. Teraz trzeba siegnac po 2 zwyciestwa u siebie i droga do finalu otwarta szeroko. Jak maja tego dokonac? Oczywiscie obrona czyli z tego z czego najbardziej sa znani. GSW poki idzie dobrze to graja na fali ekstytacji jednak gdy robi sie smord i Curry nie trafia to morale zespolu odrazu opadaja. Green czy Thompson nie ma charakteru przywodcy. Curry stal sie dla zespolu idolem i gdy ktos nadepnie mu na stope niestety caly zespol czuje ten bol. W drugim meczu Miski zagraly w obronie perfekcyjnie wykluczajac trojki u przeciwnikow. Niebagatelny wplyw mial powrot Conleya ktory zagral bardzo dobre zawody. Chcialiem grac jego over 16.5 jednak uznalem za nieco za wysoki raz z tego wzgeldu ze Miski nie maja duzych wynikow a dwa punktacja rozklada sie na wszystkich graczy przez co nigdy nie ma zdecydowanego lidera punktowego. Jak juz wspominalem zrobila sie masowa na Warriors kursy mocno pospadaly a co za tym idzie piekny handicap +5.5 po kursie 1.80. Wydaje mi sie ze GSW odczuwa wielka presje. Kazdy uznal juz ze zdobyli mistrzostwo a to jest niedoswiadczony zespol, wydaje mi sie ze ciazy na nich wzrok mieszkancow i moga niepodolac. Tak na prawde te dwa mecze beda pokazem czy Warriors maja charakter wojownika. Poki co to sa dwa najpowazniejsze mecze w sezonie dla Goldenow. Mysle ze powalcza jednak obrona po raz kolejny zwyciezy.
Memphis Grizzlies-Golden State Warriors 1(+5.5) @ 1.80
NBA Playoffs 7 4
Memphis Grizzlies-Golden State Warriors 1(+5.5) @ 1.80
NBA Playoffs 7 4