>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Fajne te PO są, w następny meczu Heat-Raptors zagram remis lekko hehe

Dzisiaj zaufam Spursom i dodam ich do kombinacji. Ostatni mecz to zdecydowana przewaga OKC, którzy całkowicie zdominowali przyjezdnych. Dzisiaj jednak przenosimy się do AT&amp;T Center, gdzie rozegra się prawdziwa wojna o wygraną. Jeżeli wygra OKC to znacznie przybliży się do upragnionych finałów, ale tak nie będzie. Obie drużyny mają świetnych graczy, lecz z trenerami tak już nie jest. Dlatego pójdę w strone bardziej doświadczonej drużyny, która będzie miała dzisiaj dodatkowo po swojej stronie hale. Nie bawie się, już w żadne handicapy bo to co zobaczyłem, a raczej co mnie skarciło w meczu Cavs-Hawks, aż smutne jest. Ostatni mecz to słaba gra gwiazd Spursów, którzy dodatkowo zostali skarceni przez świetnie wtedy grający duet Russ&amp;KD. Nie ma co tu pisać, że drugiego takiego meczu nie powtórzą. Po prostu liczę na regularną grę gospodarzy, bo to wystarczy do zwycięstwa.

Spurs @1,31 Bet365

choke 116

choke

Użytkownik
Naprawdę bardzo fajny kurs na zwycięstwo OKC. W tej serii aktualnie jest wynik 2-2, a tylko w jednym meczu było zdecydowane zwycięstwo Spurs. Było to w game 1, jednak wtedy wszystko wychodziło zawodnikom gospodarzy. Dodatkowo fatalnie broniony był Aldridge, który niszczył z półdystansu i po pick and pop. Pozostałe mecze były bardzo wyrównane, decydowała w nich 4 kwarta, i dwa razy lepsza okazała się Oklahoma.

Kluczem do zwycięstwa OKC będzie postawa Westbrooka i to czy jego ego pozwoli Durantowi przejąć drużynę. Nie ma co ukrywać, że strasznie cegli Russ w tej serii. Na szczęście sam w wywiadzie po ostatnim meczu stwierdził, że jego zadaniem jest pomaganie partnerom w znajdywaniu lepszych pozycji do rzutu. Oby zwiastowało to, że częsciej będzie szukał gry z Kanterem czy Adamsem. Durant za to gra bardzo dobrze, jest maszyną do zdobywania punktów i robi to na dobrej skuteczności. Przewiduję, że znowu Oklahoma będzie miała olbrzymią przewagę na tablicach, bo lineup Russ-Robertson-Durant-Ibaka-Adams niezczy atletycznie chyba każdego rywala w lidze, a do pomocy jest jeszcze Kanter.

Natomiast w drużynie Spurs coś się zacięło. Po pierwszym meczu wydawało się, że zamkną to w góra 5 meczach, jednak przegrali mecz 2 i to pomimo genialnego meczu LaMarcusa. Widzę tam jeden problem - nie ma tam kogoś kto weźmie gałe w ostatnich minutach i zrobi punkty. Kiedyś kim takimś był Manu, teraz jednak częście generuje straty niż dobre akcje. Wiek widać też po Duncanie, który gra bardzo mało i nie może poradzić sobie na tablicach z młodszymi rywalami. Pozytywem jest gra Aldridge&#39;a i Leonarda, jednak mam wątpliwości czy Kawhi jest kimś na kim można oprzeć grę w playoffs. Nie jest on takim urodzonym shooterem jak KD.

Bez wątpienia będzie to wspaniały mecz. Ball movemant, defensywa Spurs vs. atletyzm i ofensywa Thunder. Liczę na to, że zawodnicy OKC dobrze zaczną mecz, wejdą w odpowiedni rytm i wtedy powinno być dobrze. Oczywiście Spurs to Spurs a Pop to Pop, mogą znowu zagrać jakiś chory mecz i nie będzie co zbierać. Jednak po takim kursie grzech nie zagrać, chociażby dla dodatkowych emocji z oglądania.

OKC @4.1 Betano ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Cześć, Panowie, domyślam się że moj post bedzie out, ale proszę, na betsson jest zakłąd po kursie 8.95 tytułem : Drużyna która zdobędzie 100 pkt w meczu : i goście rzucą 100 lub więcej pkt po kursie 8.95 ? o co chodzi ? Czai ktoś ten zakład ??

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Cześć, Panowie, domyślam się że moj post bedzie out, ale proszę, na betsson jest zakłąd po kursie 8.95 tytułem : Drużyna która zdobędzie 100 pkt w meczu : i goście rzucą 100 lub więcej pkt po kursie 8.95 ? o co chodzi ? Czai ktoś ten zakład ??
Chodzi o to, że tylko 1 ekipa zdobędzie 100 lub więcej pkt ;)

C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Chodzi o to, że tylko 1 ekipa zdobędzie 100 lub więcej pkt ;)
Rambo looknij na bettson tam jest kilka zaklad. Mam rozumiec ze jak zaznaczę ze OKlahoma 100 lub over pkt to w całym meczu tylko Oklahoma ma miec powyzej 100 a San Antonio musi mieć under ? Nie jest tak nigdzie napisane przecież ?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Rambo looknij na bettson tam jest kilka zaklad. Mam rozumiec ze jak zaznaczę ze OKlahoma 100 lub over pkt to w całym meczu tylko Oklahoma ma miec powyzej 100 a San Antonio musi mieć under ? Nie jest tak nigdzie napisane przecież ?
Obie przekroczą 100 pkt 2,85. Tylko Oklahoma zdobędzie 100 lub więcej 8,25 itd

C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Rambo a co uważasz za typ over 23,5 pkt Oklahoma w 1 kwarcie ? Dwanaście celnych 2 pkt rzutów to chyba nie jest jakiś chyba wielki wyczyn dla OKH (do tego jakieś wolne, albo trójeczka się trafi), mam jakąś czutkę że typ może być na plus, co sądzisz ?

C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Danny Green over 8,5 pkt to chyba ciekawa pozycja. Aldrige, Kawadi sami nie nawrzucają, pytanie jak się podzieli reszta pkt z Parkerem. Green pkt mnie kusi, oraz 1 kwarte over 23,5 pkt OKH.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kawhi Leonard &amp; LaMarcus Aldridge over 67,5 pkt + zbiórek + asyst -&gt; 1,90 @ Parimatch ✅ 68 ????

Krótko. 5 mecz serii półfinałów na Zachodzie. Dzisiaj sądzę, że odpowiedzialność za wynik meczu będzie spoczywać na 2 liderach gospodarzy. LaMarcus w tej serii udowodnił, że potrafi być świetny. Pierwsze 2 spotkania jechał z Ibaką jak chciał i trafiał dosłownie wszystko. Mimo, że 2 ostatnie spotkania słabsze, to nie schodzi poniżej swojego dobrego poziomu. Kawhi ostatnio trochę słabszy, ale nie wierzę, że u siebie nie pociągnie drużyny. Jeśli chodzi o tą linią to pokryli ją 3/4 mecze. Więc value lekkie jest, wg mnie. Parker ostatnio miał więcej z gry, ale wydaje mi się, że już się rozszalał, zwłaszcza, że nigdy wybitnym shooterem nie był. Tyle. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Limity nawet spoko po 100$ przyjmują, a jako vip bety nawet więcej.

C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Ja puściłem over 23,5 pkt OKH w 1 kwarcie, dziś czuję w miarę szybki mecz z dobrą celnością. 12 rzutów celnych po 2 pkt nie licząc fauli i jakiejś celnej trójki to spokojnie do zrobienia jest przez OKH mając takich atletycznych i szybkich graczy. Nie sądze by było murowanie przez SAS pomalowanego, liczę na ciekawą pierwszą kwartę. Ogólnie to widze dzisiaj over 96 pkt OKH i handi plus 7,5, zobaczymy, powodzenia !

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dział NBA to nie czat. Chcąc prowadzić dyskusję rzeczywiście podlegającą koszykówce raczej nie powinno ograniczać się do zadawania zbędnych pytań - schemat gier w PO można znaleźć w około 3 sekundy - i pisania jednozdaniowców, pozbawionych wartości merytorycznej. To tak gwoli wyjaśnienia z mojej strony, aby nikt nie miał pretensji, wszystko było jasne i przejrzyste.

Otrzymane punkty reputacji: +9
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Polecam OKC w kolejnym meczu kurs na pewno bedzie smakowity.
OKC 3.520
OKC +6 2.050
Pinnacle
Sorry ale jak dla mnie Westbrook i tak grajacy Durant jak wczoraj(ktory jest bestia) to troche za duzo jak na Parkera i innych dziadkow z SA.Oczywiscie jest Leonard i Aldridge no i oni swoje zagraja ale majac taki kurs trzeba ryzykowac OKC.
Westbrook show i tak o w kolejnym meczu odpali Durant i Spurs autostrada do domu.To kolejny raz pokazuje ze regular to troche cos innego niz PO.
Dzieki panowie za Wasz odzew na temat Spurs ale to kazdy wiedzial a i tak sie nie sprawdzilo :p

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Lepiej dla NBA aby obecne, a raczej przyszlosciowe gwiazdy w osobach Duranta &amp; Westbrooka zrobily ten final zachodu niz ta druzyna SaS. Na 90% mamy OkC w finale . San Antonio konczy swoja podroz w dziwny, nieokreslony sposob, jakby sami nie byli tego swiadomi. Trener Popovic bezradny, liczacy na przypadek. A w NBA kazdy przypadek nie jest przypadkiem, a awans OkC po jakich kursach ? Ponad @3.30 przy stanie 2-2 ! Nie jest przypadkiem, a czyms realnym, jak sie uprzec to 50/50 przed. Wczoraj takze pobralem OkC i handicapy w ich strone. Ale bedzie mecz na obiekcie Thunder . Bedzoe sie dzialo ! Przed nami duzo brudnej, pieknej gry !!!
Wynik już znamy ale kursy na OKC były przesadzone bo to było czyste 50-50

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Dalej podtrzymuje swoja mysl ze Thunder wygraja cala lige. Wczorajszy mecz mnie tylko utwierdzil. W zaden sposob nie lekcewarze Spurs, ale Thunder chyba zlapali swoja forme. Russ&amp;KD to klasa sama w sobie. Adams duze zaskoczenie in plus. Nawet Waiters, ktorego nie trawie doklada cegielke od siebie. Trzeba pamietac ze jeszcze Ibaka i Kanter moga pokazac bardzo dobry basket.
Bardzo cieszy mnie fakt ze poznali sie wreszcue na Robertsonie...

lsc 18

lsc

Użytkownik
Golden vs Cavs 100% final, a kto wygra nie mam ochoty w tym momencie gdybac, ale powroce do tematu !
taka pewność czemu nie na 200% albo na 300% ?
Rozumiem że jesteś do tego przekonany ale poczekaj.
Ja bym szacował tutaj 85% że cavs się dostanie ale GSW tylko 60%(czyli ta konkretna para około 50%), na zachodzie będzie się na pewno jeszcze dużo działo ;)

lsc 18

lsc

Użytkownik
z całym szacunkiem ale Twoja pewność pokazuje że zawodowcem nie jesteś, wprost przeciwnie, zawodowiec rozumie pojęcie 100%

choke 116

choke

Użytkownik
I znowu przez kursy jestem &quot;zmuszony&quot; to gry na Miami. Naprawdę zadziwiająca jest wiara bukmacherów w drużynę z Kanady. W tej serii mamy wynik remisowy i napewno Heat będą chcieli powtórzyć wczorajszy wyczyn Thunder. Moim zdaniem jest to mecz 45/55 na korzyść ekipy z Florydy.

Obie drużyny przystąpią do dzisiejszego meczu osłabione. W Heat nie zagra oczywiście Chris Bosh i również Hassan Whiteside. Natomiast w Toronto nie obejrzymy Jonasa Valanciunasa. Dodatkowo jakiś problem z kciukiem ma Demar DeRozan, przez co, jak sam mówi, nie może chwytać piłki tak jakby sobie tego życzył. Jak wiadomo ogromną bolączką Rapa jest gra ich backcourtu - Lowry i Derozan są już nawet nazywani Trash Brothers. Na szczęście w ostatnim meczu dobrze grali rezerwowi: Joseph i Ross, przez co indolencja Kyle&#39;a i Demara nie była tak odczuwalna. Za to w Heat którąś już młodość przeżywa mój ulubieniec - Dwyane Wade. Naprawdę pokazuje wybitny poziom, szczególnie w crunch time. Ma też niezłe wsparcie ze strony Dragicia, Denga czy Johnsona. Fajnie też grają rookie - Richardson i Winslow, którzy dają super zaangażowanie w obronie. Pod nieobecność Hassana większą szansę dostali Stoudemire, Haslem i McRoberts. Być może zobaczymy jakiś small ball np. z Dengiem na C.

Wydaje mi się, że zobaczymy wyrównany mecz. Jeśli tak się stanie to doświadczenie i obycie z Playoff powinno przechylić szalę zwycięstwa na korzyść Heat. Powodzenia!

Miami Heat H2H @2.8 Betano

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom