>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik

Idealny obrazek przed jutrzejszym ostatnim meczem. Seria bardzo ciekawa, wiele zwrotów akcji i jutro nareszcie poznamy zwycięzce. Mam nadzieje, że kurs na Miami będzie w granicach 2,5. W ostatnim spotkaniu moim zdaniem lekkim faworytem będzie drużyna bardziej doświadczona czyli Miami. Dzisiaj było widać dominacje Żarów, którzy kontrolowali całe spotkanie i bez problemu wygrali. W Kanadzie tak łatwo nie będzie. Zdarzyć może się praktycznie wszystko, ale wierze, że wygra po prostu lepsza ekipa. Lowry i DeRozan mają momenty lepsze i gorsze, jedynym pewnym ogniwem był Valanciunas, a bez niego widać, że jest gorzej. W Miami drugą młodość przeżywa Wade, który sieka za 3 jak nigdy. Pisałem również, że Dragic nareszcie zaczął grać tak jak sie to od niego oczekiwało. Johnson i Deng robia to co na weteranów przystało. Nie gra Whiteside, ale patrząc na jego ostatnie mecze nie jest to wielka strata, a ma kto go nieźle zastąpić. Jedno jest pewne, mecz będzie bardzo dobry i defensywny. Wygra lepsza drużyna, moim zdaniem Miami.

Miami win @2,7 Bet365

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Trzeba chyba grac Miami.
Ok Lowry i DeRozan zagrali dwa mecze z rzedu na bardzo dobrym poziomie, ale co z tego skoro nikt poza nimi nie rzucil nawet 10 punktow. Widac brak Valanciunasa. BB jest swietny w defensywie, ale nawet dzis dawali z nim rade. Sama obrona pomalowanego nie wygraja a center Toronto z przodu jest mizerny.
Dragic zagral swietnie, a jeszcze w zespole sa sppre rezerwy. Wyzej cenie tutaj warsztat trenera Miami. Mysle ze final Wade-James zobaczymy

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Boję się cokolwiek grać już w tej serii. Wszystko na odwrót z reguły. Ta seria nie ma absolutnie żadnej systematyczności. Raz jeden zawodnik rzuci 30 pkt , a w kolejnym 10. Raz punkty koło 200, a dwa dni później 160. Jedyne nad czym myślę to WIN Miami. Reszty po prostu nie opłaca się obstawiać, bo moim zdaniem schematu tego meczu NIE DA SIĘ PRZEWIDZIEĆ.

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
Kurs na awans OKC @5.00? Biorę w ciemno! Przesadzone - GSW nie jest tak mocne jak było rok temu i to widać, nie daj Boże Curry znów kostkę skręci i mamy 4-0 4-1..

Otrzymane punkty reputacji: +1
nedved94 637

nedved94

Użytkownik
Kurs na awans OKC @5.00? Biorę w ciemno! Przesadzone - GSW nie jest tak mocne jak było rok temu i to widać, nie daj Boże Curry znów kostkę skręci i mamy 4-0 4-1..
XD
nie są tacy mocni dlatego pobili rekord wygranych spotkań w sezonie zasadniczym, gdzie Curry rzucił ponad 400 trójek. OKEJ ????

durant albo westbrook też może sobie coś skręcić, więc super argument

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
XD
nie są tacy mocni dlatego pobili rekord wygranych spotkań w sezonie zasadniczym, gdzie Curry rzucił ponad 400 trójek. OKEJ ????

W SEZONIE ZASADNICZYM I wszystko jasne.Nawet nie wiecie ile to ich kosztowalo ale ja wiem-brak pierscieni w tym roku.PO to nie regular juz Spurs pokazali to.

Ale gdybanie tez moze sobie cos skrecic co za farsa a po drugie nazwiska piszemy z duzej.

Nie sluchajcie takich ludzi tylko grajcie awans OKC bo kurs powinien byc co nawyzej 3.Jest 5 a wiec value.Warriors to sie z Portland szarpali dajcie spokoj.

Na OKC byloby value nawet jakby bylo 2.50.

Nie sluchajcie ludzi ktorzy nie maja pojecia o NBA.

OKC +6.5
2.150
Pinnacle
Pierwszy mecz nie wejdzie to zagram w drugim OKC win.

✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
F 263

fidelio

Użytkownik
Miami +4,5 @ 1.98
Moim zdaniem Miami są dojrzalszą drużyną. Raptors są zbyt bierni w defensywie, to na co pozwalają kurduplowi Dragicowi w tej serii jest niesłychane. Poza tym mam wrażenie, że bez Litwina trochę posypał się system, którym Raptors opierali swoją grę. Poza parkietem wszystkie argumenty przemawiają za Miami.

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
XD

co ma RS do PS? oglądałeś jeden mecz GSW w PostSeason? Dla mnie to nie jest ekipa która jest w stanie sięgnąć po zwycięstwo. Jeśli nie OKC to Irving, Lebron i słabiak Love pokażą im gdzie ich miejsce, sam Curry świata po raz drugi nie zdobędzie ;)
OKC +7,5 @1.90 Bwin

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Miami Heat powyzej 91.5 @ 1.83⛔
betano

Wiekszosc ze spotkan byla bardzo zacieta. Zdarzaly sie dogrywki. Przewaznie byly to spotkania underowe. Toronto i Miami bronily na dobrym poziomie. Dzis jednak decyduje sie na over. Wade jest niesamowity w tej serii. Dragic ostatnio zagral bardzo dobre zawody. Ta linia nie jest wcale bardzo wysoka jak na mozliwosci ofensywne druzyny Heat. W spotkaniu nr 5 prawdziwa sciane w pomalowanym tworzyl Byiombo, ale ostatnie spotkanie pokazalo ze i na niego jest sposob. Oprocz w/w dwojki spore rezerwy drzemia w Johnsonie i Dengu. Swoim doswiadczeniem Miami powinno tu wygrac, choc moze to byc close game, ale granica punktowa jest tu do przekroczenia

Ostatnia kwarta:;/:

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Jak dla mnie to nie sprawdza się do tej pory te niskie ustawienie Miami. Gracze Raptors wjeżdżają w paint swobodnie, widać brak Whiteside&#39;a. Jak dojdzie lepsza skuteczność z jump shotów to zrobią blowout w drugiej połowie. Chyba że Spo coś wykombinuje w przerwie, zobaczymy. Cienko to wygląda, a mam pograne przed meczem na Heat bo kurs mnie skusił...
E: No tak, sprawdziłem - zbiórki 25 do 16 dla Raps

5567 719

5567

Użytkownik
Ładnie w uja polecieli z tym meczem w C+sport. G7 i nie puszczaja live, bo oczywiscie musza pier... o kartoflanej polskiej pileczce 20h w studio... Maja tyle kanalow to mogliby te pogaduchy przeniesc do zwyklego C+, tam gdzie puszczali mecz Legii, ale nie, musieli tam jakis film zapodac po meczu :grin: Jak tu placic za takie cos? W dobie internetu jeszcze? he he he Najgorsze jest to, ze oni pewnie mysla, ze wszystko jest fajnie i spoczko.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
co ma RS do PS? oglądałeś jeden mecz GSW w PostSeason? Dla mnie to nie jest ekipa która jest w stanie sięgnąć po zwycięstwo. Jeśli nie OKC to Irving, Lebron i słabiak Love pokażą im gdzie ich miejsce, sam Curry świata po raz drugi nie zdobędzie ;)
OKC +7,5 @1.90 Bwin
Takie posty powinienem kasować, ale jako, że chociaż poprawnie napisałeś nazwiska to będę litościwy.
&quot;Dla mnie to nie jest ekipa która jest w stanie sięgnąć po zwycięstwo&quot; - pytanie więc brzmi: dlaczego w takim razie sięgnęli po tytuł w poprzednim roku?
&quot;Sam Curry świata po raz drugi nie zdobędzie&quot; - wszystko fajnie, ale MVP finałów w roku poprzednim był Iguodala. Oprócz niego jest chociażby Draymond Green - jeśli uważasz, że jest to pionek - cóż, zaznacz to w następnym poście - będę wiedział, żeby nie wdawać się w dyskusję. Wszędzie &quot;Curry, Curry&quot;, a zapomina się o Klayu, który gra kosmiczne PO. W serii z Blazers 31 PPG, 45% FG, 50% 3P. Poza tym na każdego z &quot;Big Three&quot; Cavaliers mają odpowiednich obrońców dlatego nie widzę powodów, dla których nie mieliby być na tym etapie faworytem do Mistrzostwa.
Cavs sweepują na luzie, wszystko fajnie, szkopuł w tym, że Warriors także do tej pory grają na drugim-trzecim biegu. Mimo dwóch porażek nie musieli się wspinać na wyżyny, serie nie były zagrożone, są w trybie ekonomicznym. Przecież Blazers pokonani na miękko, wystarczyło podkręcić defensywę w końcówce, aby rozstrzygać poszczególne spotkania na swoją korzyść. Run&#39;n&#39;gun mogło im się jedynie przysłużyć, zagrali na ogromnym komforcie psychicznym, nie musząc się koncentrować na defensywie. Pisanie więc, że ich defensywa jest słaba, albo coś w tym stylu (akurat nie piję do Ciebie, ale na niektórych forach spotykałem się ze stwierdzeniami, że na tym polu Thunder/Cavs mogą mieć przewagę, a tak nie jest) jest tragicznym argumentem.
Jak większość wie lub nie - sympatyzuję z Thunder, bardzo bym chciał, aby OKC zagrało w Finałach, ale słusznie faworytem starcia są Warriors. Oczywiście kurs 5,00 na awans Thunder jest zdecydowanym value. Ekipa Donovana podchodzi naładowana po wyeliminowaniu przeciwnika z wagi ciężkiej, z wiarą we własne możliwości, z kolei Warriors jako nieprzemęczony zespół z ogromnym komfortem psychicznym. Mimo wszystko deprecjonowanie siły GSW jest, krótko mówiąc, żałosne. Pisanie, że nie są w stanie wygrać tytułu, nie są tak mocni jak rok temu ( ???? - w końcu 73:9 zrobiło się samo ???? ) jest bliższe debilizmom mówionym przez Charlesa Barkleya w studiu TNT. Szkopuł w tym, że Sir Charles dostaje za swoje głupoty dostaje srogie dolary, z kolei wy - za wyciąganie błędnych wniosków z błędnych stwierdzeń - możecie zaoszczędzone złotówki jedynie stracić.
@down - Ja to w ogóle nie wyobrażam sobie oglądania takiego meczu na C+, więc nie wiem po co to oburzenie. Fajnie jest się czasem pośmiać z Wojtka (czy innych komentatorów C+), ale starcia wagi ciężkiej zasługują na komentarz rodem z wagi ciężkiej, dlatego w takim wypadku zawsze, ale to zawsze TNT lub ESPN. Głos Mike&#39;a Breena i jego &quot;BANG&quot;, albo Kevin Harlan - coś wspaniałego. Godny komentarz.

Otrzymane punkty reputacji: +9
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Kevin Durant over 38,5 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,75 @ Expekt✅✅✅

W nocy G1 Western Conference Finals. W Oracle Arena gospodarze Golden State Warriors podejmować będą ekipę z Oklahomy. Uważam, że tutaj nie ma co typować wyniku, ani overu/underu w meczu( który stoi na bardzo wysokiej linii) tylko skupić się na liderze zespołu gości. Kevin Durant w Postseason prezentuje bardzo dobrą formę. Z Dallas notował średnio 26 pkt, 6 rebs &amp; 3 ast na skuteczności 38%( miał 2 mecze w których zagrał słabo, w tym 1 w którym był historycznie słaby) Oklahoma jednak gładko pokonała rywali z Dallas w stosunku 4-1. Następnym rywalem w drodze o wymarzony tytuł była ekipa z San Antonio i świetny defensor Kawhi Leonard. Durant grał w tej serii fenomenalnie 28,5 PPG, prawie 7 rebs i 4 ast a skuteczność z gry to 50%. Teraz trzeba się zmierzyć z GSW które Durant lubi.

Średnio w karierze z GSW( w 30 meczach) 30,9 PPG 8,8 RPG oraz 5 ast

W tym sezonie w regular w 3 pojedynkach z GSW:

40 pkt 14 zbiórek 5 asyst(48% z gry)

37 pkt 12 zbiórek 5 asyst(50%)

32 pkt 10 zbiórek 9 asyst(64%)

Na koniec dodam, że można zrobić sobie przedział under 44,5 wszystkiego w Betssonie po 1,87. Ja jednak zostaję przy overze. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +28
V 1,1K

viren

Użytkownik
Takie posty powinienem kasować, ale jako, że chociaż poprawnie napisałeś nazwiska to będę litościwy.

&quot;Dla mnie to nie jest ekipa która jest w stanie sięgnąć po zwycięstwo&quot; - pytanie więc brzmi: dlaczego w takim razie sięgnęli po tytuł w poprzednim roku?
Poniewaz powazne druzyny albo wybily sie nawzajem, albo wykrwawily na pojedynkach bezposrednich, albo byly kontuzjowane. Trafiali na samych kabareciarzy (Houston) totalnych nowicjuszy (Pelicans) albo zdziesiatkowane druzyny (Memphis, Cavaliers)

Clippers - Spurs 7 meczow i przedwczesny final, potem Clippers tradycyjny kabaret i Houston w finale konferencji. A potem Cleveland z samym Bronem. Wystarczylo sie scylic po tytul. Teraz sie zaczynaja schody choc moze nie w pierwszym meczu zobaczymy co pokaza z Oklahoma i Cleveland ale mozesz byc pewien mistrza nie zdobeda

A 3

adrian9751

Użytkownik
Curry +31,5pkt
Napotkałem takie coś z kursem 1,7
Dzisiaj pierwszy mecz pomiędzy GS a Oklahomą.
Pierwszy mecz na właśnym boisku rozegrają zawodnicy Golden State i jestem przekonany że zrobią wszystko aby go wygrać, co w mojej opinii uda im się, po cięzkim boju.
Jestem prawie przekonany że mecz rozstrzygnie się w ostatnich sekundach, a co za tym idzie na boisku do samego końca będzie przebywał Stephen Curry, który będzie ekploatowany jak tylko można, dzięki czemu bedzie miał szerokie pole do popisu i czas, aby ustrzelić tą granice 31punktów.
Pozdrawiam

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
@Anderson_Silva niczego im nie odbieram, grają świetnie - lecz czegoś mi tam brakuje teraz. Wiadomo że Green dwoił się i troił z Thompsonem gdy Currego nie było i nawet im to wychodziło ale zraziłęm się po serii z Rockets co do całego GSW i sądze, że jeśli KD z RW zagrają tak jak w ostatnich 2 meczach ze Spurs to GSW nie ma czego szukać. Rozliczać się będziemy po meczach tym czasem
OKC win @4.00 3/10 ✅✅
OKC +7,5 @1,90 8/10 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Golden State -7.5 @ 1.85 betano

Nie lubie ani jednych ani drugich jednak w tej serii kibicowal bede Oklahomie. Nie lekcewarze jednak GSW, bo nalezy im sie wielki szacunek za to co zrobili w RS.
Oklahoma zagrala bardzo dobrze ze Spurs. Poza wielka dwojka Russ i KD swietne mecze miewal Adams, oraz wysmiewany swego czasu przez moja osobe Robertson. OKC zagrali swoja najlepsza defensywe w tegorocznym sezonie. GSW to jednak zupelnie inny styl. Bardzo szybka gra, swietny obwod i bardzo dobra obrona. Na obwodzie najwieksze zagrozenie to oczywiscie Curry i Thomson, ale Green i Barnes tez sa mocni w tym elemencie. GSW sa wypoczeci i bronic na takim poziomie jak ze Spurs bedzie bardzo ciezko. Bede doszukiwal sie tu pewnej analogii. Wydaje mi sie ze pierwszy mecz wygraja wysoko gospodarze, ale kolejny wezma juz OKC.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Piekny meczyk pierwsza polowa swietna skutecznosc Warriors i fatalna OKC.Co z tego skoro OKC ciagle byli w grze.W 4 kwarcie 5-14 bodajze OKC prowadzilo co tylko pokazuje ze oni sa
gotowi tu i teraz na final z Cavaliers.OKC ma jeszcze jedna przewage-gre wysokich Ci nie istnieja w Warriors.Adams wymiatal kluczowe dwa wolne trafione po czym Warriors forsuje rzut za 3 no i odpowiedz Duranta ktory wkrecil Greena w ziemie.Pozniej Warriors to samo proby za 3.Jestem ciekaw czy Curry i Thompson beda grali na takiej skutecznosci cala rywalizacje w co watpie podobnie watpie w drugie takie ceglenie Duranta.Westbrook jest chimeryczny to fakt ale po tym pierwszym meczu wszystko jest po stronie OKC.
W drugim meczu gram na nich znowu wcale sie nie zdziwie jak bedzie 2-0.

Nie licze na repute bo wiem ze wszyscy pograliscie Warriors mowi sie trudno i leci dalej!

Otrzymane punkty reputacji: +7
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Przed startem drugiej rundy rozglądam się za jakimiś długoterminówkami, chodzą mi po głowie dwa zakłady:
GSW wygra G1 i serię 1.45 Betano✅✅✅
Awans Warriors moim zdaniem nie podlega dyskusji, potrwa to max 5 spotkań. Myślę że pierwszy mecz u siebie powinni wygrać bez problemu, szansę dla Blazers na urwanie czegoś upatrywałbym w G3 i G4, kiedy będą u siebie. Moim zdaniem pewniak, jak myślicie?
Cleveland Cavaliers - lider serii po G4 1.72 Bet365✅✅✅
Dobry kurs żeby wejść większą sumą, chociaż i ryzyko trochę większe. Widziałem całą serię Atlanty z Bostonem, i momentami grali naprawdę fajnie. Ale chyba jednak nie mają podjazdu do Cavs. Ich Big3 zatrybiło, z taką grą powinni wyciągnąć te 3-1 na lajcie. Co by nie gadać to Hawks mają tu wysoko podniesioną poprzeczkę w porównaniu z poobijanym Bostonem który ogarnęli na lajcie. Swoją drogą to też dla Cavs chyba najtrudniejszy sprawdzian przed finałami NBA, bo nie sądzę że któraś z drużyn TOR, IND, MIA czy CHA może sprawić im większe problemy. Tak czy inaczej powinni ogarnąć serię w 5 może 6 meczach.
Typy na drugą rundę to były pewniaki.
Finały zachodu odpuszczam, natomiast na wschodzie wynik może być tylko jeden. Każdy wie jaki. Kursy na Cavs wszędzie są już śmiesznie niskie. Jedynie można zagrać tak samo jak w drugiej rundzie, mianowicie:
Cleveland Cavaliers - lider serii po G4 1.53 Bet365
Typuję tu cztery zero dla Cavs, ale dopuszczam możliwość że Raptors gdzieś ten jeden mecz urwą. Bądź co bądź to druga drużyna wschodu, mają za sobą najlepszy sezon w historii klubu i trzeba im to oddać, chociaż ich gra w postseason tego nie pokazuje. Poobijani, zmęczeni Raptors, którzy grają dziś 15 mecz w 31 dni. Przez miesiąc co drugi dzień mordercze spotkanie w Play Offs, do tej pory 3 dogrywki i dwa razy G7. Mają w nogach sporo minut i odczują to w tej serii. Naprzeciwko lepsi o klasę, wypoczęci Cavs z najlepszym graczem ostatniej dekady zdeterminowanym żeby zdobyć tytuł dla swojego rodzinnego Cleveland. No co tu więcej pisać, każdy kto śledzi NBA wie że na 99% Cavs rozbiją rywali w tej serii, więc typ można uznać za pewniak. Kurs niski ale wciąż do gry.
p.s. Dodam że w serii z Hawks rozliczyli mi zakład już po trzecim meczu, możliwe że tu będzie podobnie, 3-0 i kasa na koncie, czyli w poniedziałek rano ;) Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom