>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Piekny meczyk pierwsza polowa swietna skutecznosc Warriors i fatalna OKC.Co z tego skoro OKC ciagle byli w grze.W 4 kwarcie 5-14 bodajze OKC prowadzilo co tylko pokazuje ze oni sa
gotowi tu i teraz na final z Cavaliers.OKC ma jeszcze jedna przewage-gre wysokich Ci nie istnieja w Warriors.Adams wymiatal kluczowe dwa wolne trafione po czym Warriors forsuje rzut za 3 no i odpowiedz Duranta ktory wkrecil Greena w ziemie.Pozniej Warriors to samo proby za 3.Jestem ciekaw czy Curry i Thompson beda grali na takiej skutecznosci cala rywalizacje w co watpie podobnie watpie w drugie takie ceglenie Duranta.Westbrook jest chimeryczny to fakt ale po tym pierwszym meczu wszystko jest po stronie OKC.
W drugim meczu gram na nich znowu wcale sie nie zdziwie jak bedzie 2-0.

Nie licze na repute bo wiem ze wszyscy pograliscie Warriors mowi sie trudno i leci dalej!
tez chcialem pograc ale spekalem bo wszyscy na coversach grali awans Okla i + 7,5

Ale cieszy potwierdzenie slow ze pierwszy powazny rywal i gowniarz ma zrobiona z geby i tej sztucznej szceki harmonijke wykrecona

Co dalej mistrzu? Nie sa tacy trudni goldeni do przelamania skonczylo sie chowanie pod fartuchem, chyba jeszcze raz Okla?

C 581

czajnol

Użytkownik
VIREN takich hejterow jak ty powinno sie banowac gowniarz ze szczeka? , jakim prawem ty tak nazywasz 2 krotnego MVP I najlepszego strzelca ligi przeciez ty mu do piet nie dorastasz. Co do tej seri proponuje sie wstrzymac z rozliczeniami to dopiero pierwszy mecz I tu nic nie rozstrzygniete, wiem ze chcesz zeby Warriors odpadli bo boisz sie ze znowu LeBron bedzie plakal , otrzasnij sie chlopaku I napisz opinie po finale a nie po 1 meczu !!!

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
@ Viren - OKC po raz drugi, lecimy za ciosem, jak zaskoczą od początku to może śmieszne jest to co mówie i trochę ciężko mi to napisać ale może się to skończyć blowoutem a po kursie @4,40 w Bwin żal nie brać
i dubelek
Cavs -14✅✅✅✅
OKC Win
_______
@ 8.36
niech się dzieje wola nieba! ????
Kawaleria przejedzie się po wymęczonych dwoma długi seriami Raps, dla mnie tam jest szybkie 4-0 może 4-1 nic więcej, Lebron i spółka nie będą chcieli ciągnąć tej serii żeby mieć jak najwięcej sił na finały jak i nie złapać głupiej kontuzji. Delavedova z ławki też zrobi swoje i po ptokach.
o OKC już pisałem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Data, godzina: 18.05.2016 2-30
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
typ: Cavs -11
kurs: 1.90
buk: unibet

Analiza:
Wczoraj rywalizację rozpoczęli finaliści na zachodzie i już w pierszym meczu niespodzianka, bo Thunder wygrali w Oakland, choć po pierwszej połowie przegrywali 47-60. Decydująca okazała się dla nich ostatnia kwarta, w której pozwolili zdobyć Wojownikom zaledwie czternaście punktów. Dziś w szranki staja finaliści ze wschodu, gdzie spotkaja sie dwie najlepsze ekipy sezonu zasadniczego konferencji. Cavs dosłownie wskoczyli do finału bo zarówno Detroit Pistons jak i Atlanta Hawks nie potrafili znaleźć patentu na Jamesa i spółkę. Osiem kolejnych Kawalerzystów w play-off musi na pewno budzić szacunek u Raptorów, a im samym daje pewność i wiarę we własne umiejętności. Czasami może okazać się zgubne, ale chyba nie w tym przypadku. Raptors, choć zanotowali najlepszy sezon w historii to juz w play-off nie grają aż tak rewelacyjnie. Zarówno w meczach z Indianą jak i Miami potrzebowali maksymalnej ilości meczy. Tak więc na pewno zmęczenie, presja i niepewność do ostatnich meczy może wpłynąć na ich oczynania w finale konferencji. Czym mogą przeciwstawić sie koszykarze z Kanady?? Naprawdę ciężko szukać przewag Raptors w sytuacji, gdy ich rotacja jest szczuplejsza o Valanciunasa, a zarówno Kyle Lowry (łokieć) jak i DeMar DeRozan (kciuk) narzekają na mikro-urazy. Pamiętać jednak musimy, że Raptors to nadal druga najlepsza drużyna Wschodu, która w sezonie zasadniczym zwyciężała z Cavs. I co z tego, że ci potrafili zasypać Toronto gradem trójek? Bilans bezpośrednich starć w RS jest ujemny dla Cleveland…Aby być w stanie pokonać Cavs trzeba po pierwsze dobrze rzucać z dystansu, a po drugie dobrze tego dystansu bronić. I o ile z tą defensywą ekipa z Kanady naprawdę sobie radzi, o tyle atak stanowić będzie problem. DeMar DeRozan nie rozciąga gry na tyle, żeby stworzyć wystarczająco miejsca na akcje drive-and-kick, a Patrick Patterson zatracił gdzieś zdolność regularnego trafiania zza łuku. Dobrze spisujący się ofensywnie w tych Play-Offs Terrence Ross jest jedną wielką dziurą w obronie. Zwyczajnie ciężko znaleźć aspekt gry, w którym podopieczni Dwane’a Casey’ego mogą szukać swoich szans. Choć na pewno powinni zacząć od zwolnienia do maksimum tempa spotkań, bo szybka i agresywna gra Cavs zdecydowanie ich pogrąży.Moim zdaniem zdecydowanie więcej atutów w tej parze mają Kawalerzyści, co powinni juz pokazać w pierwszym meczu. Tu raczej nie będzie tak wyrównanej rywalizacji jak na Zachodzie i zapewne stosunkowo szybko poznamy uczestnika wielkiego finalu. Dziś stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy, którzy powinni uczynić pierwszy krok do wielkiego finału

mradam 388

mradam

Użytkownik
Lebron over 25.5 pkt @1.8 Betsson
Wszystko już zostało powiedziane na temat tego meczu. Cavs powinni zniszczyć podmęczone Toronto. Lebron co prawda w ostatnich 5 meczach chyba tylko raz przekroczył 25 pkt (27), aczkolwiek tym razem moim zdaniem pokryje tą linię. Obrona Atlanty jest lepsza od Raptors, myślę, że King James będzie miał pole do popisu i w końcu odpali. Powodzenia

psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Ilość punktów gracza + zbiórki + asyst (wliczając dogrywkę)
Typ: Kyle Lowry powyżej 33 @ 1.87 ⛔ 15 (10+1+4) a idź pan w... blowout +30 już na wstępie, chyba znowu będzie sweep dla Cavs.. Lowry poniżej krytyki, 4 /14 z gry, 0 /7 za 3 , jedna asysta..
betsafe

Dość komfortowa linia na kombo rozgrywającego Raptors. Lowry złapał dobre momentum w trakcie serii z Miami, zwłaszcza w ostatnich 3 kluczowych meczach to on był najlepszy na parkiecie: w 5 meczu 25pkt+6ast+10rebs, a w dwóch ostatnich to linię kombo pokrywał samymi punktami (6g - 36+3+4, 7g - 35+9+7). A to wszystko grając przeciwko dobremu obrońcy w osobie Dragicia. W porównaniu z tamtym to teraz będzie miał spokojny dzień w robocie, bo Irving potrafi wiele, ale bronić akurat wcale, poziom mniej więcej jak Rondo, więc rozgrywacz na poziomie all-star jak Lowry, do tego w wyraźnie zwyżkującej formie, będzie miał idealne pole do poprawiania statystyk. A te przeciwko Cavs lider Raptorów i tak ma świetne, w tym sezonie w 3 meczach 31.0pts 8.3ast 4.0rebs przy skuteczności 66.0% z gry. Mnie tam więcej przesłanek do zagrania tego typu nie potrzeba.

Otrzymane punkty reputacji: +1
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA Play-off&#39;s
Spotkanie: Toronto Raptors @ Cleveland Cavaliers
Godzina: 02:30
Typ: Cavaliers powyżej 106.5 punktów
Kurs: 1.95
Bukmacher: Unibet ✅

Analiza:

Wszyscy fani najlepszej koszykarskiej ligi świata odetchnęli niedawno z ulgą. Oto zakończyła się seria meczów Heat vs Raports, podczas której niejednokrotnie gracze obu zespołów pokazali &quot;widowisko&quot; na miarę PLK, nie uwłaczając oczywiście naszym rodzimym rozgrywkom. Już podczas trwania tych zawodów pojawiły się stwierdzenia, iż obie drużyny grają tylko o to, która będzie miała możliwość zgarnięcia solidnego lania od Cavaliers w finale konferencji wschodniej. Do tych chóralnych głosów kibiców i bukmacherów dołączam również ja i typuję w zawodnikach z Cleveland zdecydowanych faworytów do wygrania tej serii.

Skupmy się zatem na G1. Mecz rozgrywany będzie w Cleveland. Gospodarze przystępują do niego wypoczęci, po łatwej przeprawie z Atlantą, zakończoną bez porażki w czterech grach. Ogólnie póki co idą jak burza, bo również z Detroit nie przegrali ani razu. Do tej pory w fazie play-off we własnej hali Cavs zdobywali kolejno: 106, 107, 104 i 123 punkty. Jak widzimy linię wyznaczoną przez bukmacherów na dzisiejsze spotkanie pokrywali w połowie przypadków. W meczu z Atlantą, w którym rzucili &quot;tylko&quot; 104 punkty, kiepską skutecznością popisał się Kevin Love i tylko dlatego do kosza nie wpadło więcej piłek. Dzisiaj moim zdaniem zobaczymy okazałą zdobycz punktową gospodarzy, liczę na wynik powyżej 110 punktów. Swoje przypuszczenia opieram głównie na tym, iż przystępują do tej rywalizacji głodni gry, zmotywowani, bez braków kadrowych i przede wszystkim świeżsi i bardziej wypoczęci od swoich rywali.

Toronto znajduje się przed spotkaniem w znacznie gorszej sytuacji. Wspomniany wyczerpujący pojedynek z Miami w półfinale, zakończony po 7 grach, w tym kilku pełnych dramaturgii, z dogrywkami, sprawia, że Raptors są skazywani na porażkę w finałowych starciach. Nie widzę tutaj innego scenariusza, jak dominacja Cavaliers, a G1 będzie w moim odczuciu najtrudniejszym meczem dla ekipy z Kanady. Po pierwsze na pewno nie zagra dzisiaj Jonas Valanciunas, który odczuwa skutki odniesionego niedawno urazu. Pod jego nieobecność ciężar zdobywania punktów biorą na siebie Kyle Lowry oraz DeMar DeRozan. Zawodnicy ci są jednak bardzo chimeryczni w fazie play-off, potrafią grać na niezłej skuteczności, by w kolejnym meczu pudłować rzut za rzutem. Do tego mają oni w nogach naprawdę długą serię, gdzie gra spoczywała głównie na ich barkach. Ekipę z Miami udało się pokonać solidną defensywą, opartą na obronie strefowej. Raptors wykorzystali fatalną skuteczność Heat w rzutach z dystansu, co jednak w przypadku Cleveland nie będzie z pewnością miało miejsca. Jeżeli Toronto odpuści obwód, to zawodnicy tacy jak Kyrie Irving, JR Smith, Kevin Love, czy chociażby Channing Frye, mogą dzisiaj zabawić się jak na treningu.

Moim zdaniem koszykarze Cleveland będą chcieli mocno wejść w serię i zagrają dzisiaj na dużej intensywności, co przy niezłej skuteczności może zakończyć się pogromem. Powodzenia ;)

Do tego mogę polecić z tych samych względów Toronto under 95.5 w unibet po 1.82 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dzisiaj gram to samo I dlugo nie bede sie rozpisywal.Warriors maja noz na gardle i spodziewany jest latwy win ale czy tak bedzie?Jak pisalem 2:0 mnie nie zdziwi...
Dzisiaj jednak proponuje mniejsza stawke niz ostatnio bo przewaga parkietu dla Thunder i moga zluzowac.Chociaz Sam w to nie wierze.
OKC+7.5
2.140
Pinnacle

⛔ ⛔ ⛔

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Data, godzina: 19.05.2016 3-00
Spotkanie: Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
typ: over 223.5
kurs: 1.93
buk: unibet

Analiza:
Drugi mecz finałowy na zachodzie. W pierwszym meczu mała niespodzianka, bo jednak faworytem do wygrania tej rywalizacji sa jednak Warriors. Pierwsza połowa Game 1 zgodna z zapowiedziami, bo Wojownicy prowadzili dość pewnie 60-47, a świetne zagrał duet Thompson-Curry, którzy zanotowali odpowiednio 17 i 14 oczek. Jednak druga połowa to popis liderów gości, szczególnie Westbrooka, który po pierwszej słabej połowie (tylko 3 pkt) w trzeciej zaliczył aż 19 pkt i pomogł odrobić aż dziesięć punktów straty do GS. Dobrze też grał Durant, jak i pozostali gracze Thunders. Natomiast w ostatniej kwarcie całkowicie zaciął się cały zespoł gospodarzy, bo trafili zaledwie sześć z dwudziestu trzech prób, w tym jeden z dziesięciu zza łuku. Gdyby gospodarze zagrali na normalnym procencie w decydującej kwarcie over, który typowałem w tamtym meczu zostałby pokryty bez problemu. Dzis nie licze na kolejną słabszą postawę gospodarzy. Warriors dziś MUSZĄ wygrać, bo w przypadku przegranej będą w bardzo trudnej sytuacji przed meczami w Oklahomie. Dlatego uważam że od początku powinni narzucić swoj ofensywny styl i rozrzucać obronę gości na dystansie. Ktoś stwierdził że w play-off wygrywa się defensywą. Moim zdaniem to bzdura, bo zespół który rewelacyjnie rzuca po prostu rozstrzeliwuje swojego rywala. To tak jakby nakazać piłkarzom Barcelony oddanie piłki rywalowi i nakazać gry z kontry. Moim zdaniem obrona Thunder nie jest jakaś rewelacyjna. Na pewno trzeba na nich uważać, co pokazali juz w pierwszym meczu jak i w rywalizacji z San Antonio. Dzis jednak stawiam na bardziej ofensywny mecz jak pierwsze starcie. Wiele będzie zależeć od dyspozycji liderów gospodarzy, ktorzy w pierwszym meczu zanotowali zaledwie 44% skuteczności z gry i 40% zza łuku, co na pewno nie jest szczytem ich możliwości. I nie wierze w to ze zagrają oni drugi słabszy mecz pod rząd. Dzis gospodarze nie powinni zawieść i więcej narzucić punktów jak w ostatnim meczu. Dziś stawiam na over.

E 6

elade21

Użytkownik
Spotkanie: Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
typ: Curry over 43.5 pkt/zb/as
kurs: 1.87
buk: betsafe

Witam,

W dzisiejszym meczu (G2) zdecydowałem się pójść w stronę overu punktów, zbiórek i asyst przez lidera zespołu gospodarzy Stephana. Dziś już wojownicy nie mogą pozwolić sobie na wpadkę dlatego na pewno Stefan najprawdopodobniej zagra największa liczbę minut ze wszystkich zawodników gospodarzy. Uważam również że to on odda najwięcej rzutów z zespołu a co za tym idzie zdobędzie najwięcej punktów. Game1 pokazał ze potrafi on jednak dużo zbierać i asystować dlatego sądzę że granice 43 pk/zb/as powinien spokojnie przekroczyć. Dodatkowo zawsze istnieją małe ale jednak szanse na dogrywkę co również sprzyja typowi ze względu na jeszcze większą liczbę minut spędzanych przez Currego. Dla przykładu linia w bet365 wyższa o 1pkt i również niższy kurs - 1.83

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Kevin Durant over 38,5 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,75 @ Expekt✅✅✅

W nocy G1 Western Conference Finals. W Oracle Arena gospodarze Golden State Warriors podejmować będą ekipę z Oklahomy. Uważam, że tutaj nie ma co typować wyniku, ani overu/underu w meczu( który stoi na bardzo wysokiej linii) tylko skupić się na liderze zespołu gości. Kevin Durant w Postseason prezentuje bardzo dobrą formę. Z Dallas notował średnio 26 pkt, 6 rebs &amp; 3 ast na skuteczności 38%( miał 2 mecze w których zagrał słabo, w tym 1 w którym był historycznie słaby) Oklahoma jednak gładko pokonała rywali z Dallas w stosunku 4-1. Następnym rywalem w drodze o wymarzony tytuł była ekipa z San Antonio i świetny defensor Kawhi Leonard. Durant grał w tej serii fenomenalnie 28,5 PPG, prawie 7 rebs i 4 ast a skuteczność z gry to 50%. Teraz trzeba się zmierzyć z GSW które Durant lubi.

Średnio w karierze z GSW( w 30 meczach) 30,9 PPG 8,8 RPG oraz 5 ast

W tym sezonie w regular w 3 pojedynkach z GSW:

40 pkt 14 zbiórek 5 asyst(48% z gry)

37 pkt 12 zbiórek 5 asyst(50%)

32 pkt 10 zbiórek 9 asyst(64%)

Na koniec dodam, że można zrobić sobie przedział under 44,5 wszystkiego w Betssonie po 1,87. Ja jednak zostaję przy overze. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

O Durancie pisałem 2 dni temu, więc nie ma co się powtarzać, za to trzeba powtórzyć typ.

Ten sam typ tylko linia 40,5 po 1,72 w Expekt. Durant ostatni mecz zagrał bardzo słabo, trafił tylko 10/30 rzutów i ogólnie sporo tracił piłkę, był chaotyczny w ataku. Dzisiaj linia o 2 większa ale moim zdaniem ponownie do gry.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Oglądałem pierwszy mecz Cavs z Toronto i to co widzę do gry w tym meczu to punkty gospodarzy na 1 połowę czy też kwarty, linia może i wysoka do ht, bo 54,5 w pinnacle
ale na stawkę 3-4/10 to nie duże ryzyko biorąc pod uwagę formę obu ekip.
Toronto w dwa dni się nie poprawi, jeżeli chodzi o przygotowanie fizyczne, zmęczenie było dobitnie widoczne
w pierwszym spotkaniu. Cavs narzuciło szybkie tempo w pierwszym spotkaniu,
co dało znakomity efekt i pokazało, że Raptors sobie z tym nie poradzą.
Statystyk nie sprawdzam, ale trójek do przerwy zbyt dużo Cavs nie rzucili, w całym meczu 7 (chyba 4 do ht),
co jest dla nich w PO słabym wynikiem.
Mimo to rzucali ponad 30 punktów w pierwszych dwóch kwartach.
Cavs mieli w 1 meczu dużo miejsca pod koszem, bardzo dobrze pokazuje to podanie James do Smitha (?) oraz wejścia LeBrona czy Irvinga pod kosz.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie wiem co dziś zagrać. Słabo z kursem na Cavs i trzeba będzie sie z handi zabierać.
Cavs -12 @1,95 Bet365✅✅

Po ostatnim pogromie będzie powtórka. Nie ma szans, aby Raptors dzisiaj coś ugrali, a nie zdziwi mnie porażka 30 punktami jak ostatnio. W każdym aspekcie są gorsi. Szczerze to moim zdaniem Atlanta była mocniejszym przeciwnikiem. Będzie 4:0.
Tamto leci jako singiel, a do trebelka poszło HT/FT Cavs/Cavs @1,36 Bet365.✅✅ Bardzo przyjemny kurs, a pewny na 100 procent. Kawalerzyści zaczną od mocnego uderzenia, aby sobie wypracować przewagę i odpocząć.

ŁATWO, ALE SKUTECZNIE!

robert1d 50

robert1d

Użytkownik
Nie wiem co dziś zagrać. Słabo z kursem na Cavs i trzeba będzie sie z handi zabierać.............

Kawalerzyści zaczną od mocnego uderzenia, aby sobie wypracować przewagę i odpocząć.
Jesli takie masz przeczucie, to sa dobre kursy na Cav over 27.5 1q (1.90)✅ i 26,5✅ over 2q (1.87)
Oba gram plus na over 198,5 (1.9) w meczu⛔//1:30 min do konca i bez kosza!!!
Powodzenia

quintana 425

quintana

Użytkownik
A co to, koncert zyczen ? Grajac tak przewidywalnie nie wygrywa sie u buka
I tekst typy :&quot; Cavs depnie aby odpoczac&quot;. A moze to Toronto tylko postoi na parkoecie? Dzis Raptory postawia wszystko na jedna karte. Oni tempa meczu nie podyktuja, ani nie spowolnia, wiec rzuca sie w ofensywie. Te handicapy i kursy to kosmos i nic do gry tu nie ma, a silowe granie jest zlym graniem. Moje zdanie.
Może i postawią wszystko na jedną karte, ale Cavsi są po prostu za mocni i tyle. Nie chce się z Tobą kłócić, bo wiem jaki jest sport. No ale tu nie może być niespodzianki. Różnica klas widoczna. Porównując do serii OKC-GSW to jest wielka przepaść. Tam może stać się wszystko, a tutaj wszystko wiadomo.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Może i postawią wszystko na jedną karte, ale Cavsi są po prostu za mocni i tyle. Nie chce się z Tobą kłócić, bo wiem jaki jest sport. No ale tu nie może być niespodzianki. Różnica klas widoczna. Porównując do serii OKC-GSW to jest wielka przepaść. Tam może stać się wszystko, a tutaj wszystko wiadomo.
To samo pewnie myslales po blowie SAS na OKC..

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka - NBA Play-off&#39;s
Spotkanie: Toronto @ Cleveland
Godzina: 02:30
Typ: LeBron James ponizej 25,5 punktow
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Niestety dzisiaj moja analiza bedzie krotka i uboga, z gory przepraszam - pisze na telefonie.

Przed nami drugie starcie w tej serii. Zgodnie z przewidywaniami Cavs pewnie wygrali pierwszy mecz. Teraz zapewne bedzie podobnie.
Do tej pory najgrozniejsza bronia ekipy z Cleveland byly rzuty z dystansu, niemniej w pojedynku z Raptors bardzo rzadko podejmowali takie proby. Pomimo tego udalo sie zdobyc ponad 110 punktow. Liderami u gospodarzy byli Kyrie Irving oraz LeBron James. Ten drugi trafil 11 na 13 rzutow z gry i uzyskal 24 punkty.
Toronto chcac uniknac powtorki z rozrywki powinno zaczac lepiej bronic strefe podkoszowa. To moim zdaniem otwoorzy dystans i da wieksza szanse zawodnikom takim jak Irving czy Love, kosztem Jamesa. Gwiazdor zesolu Cleveland w mojej ocenie bedzie mogll liczyc na dluzszy odpoczynek przy korzystnym wyniku. W pierwszym meczu zagral tyllko 28 minut, teraz powinno byc podobnie. Mam nadzieje, ze LeBron zagra dzisiaj bardziej zesppolowo i nie rzuci wiecej niz 25 punktow. Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
debowe-mocne 3

debowe-mocne

Użytkownik
A co to, koncert zyczen ? Grajac tak przewidywalnie nie wygrywa sie u buka
I tekst typy :&quot; Cavs depnie aby odpoczac&quot;. A moze to Toronto tylko postoi na parkoecie? Dzis Raptory postawia wszystko na jedna karte. Oni tempa meczu nie podyktuja, ani nie spowolnia, wiec rzuca sie w ofensywie. Te handicapy i kursy to kosmos i nic do gry tu nie ma, a silowe granie jest zlym graniem. Moje zdanie.
Wrócił gimbusokiller, polishhammer i gość z 10 innymi nazwami. Szacuneczek za niekończącą się kreatywność w wymyślaniu kolejnych maili, za wytrwałość w przyjmowaniu banów i wierne powroty do tego działu ????
Żeby nie było samego offtopu proponuje ze swojej strony Cavs over 105 punktów @1,74 Bet365✅✅
Oczywiście daleko mi do wiedzy i doświadczenia naszego maćka z klanu ale w dotychczasowych PO Cavs grając u siebie tylko raz nie przekroczyli granicy 105 pkt (z Atlantą mieli 104). Dla mnie osobiście Atlanta zarówno w RS jak i w PO miała lepszą obronę od Toronto, a włączając zmęczenie gości, chimeryczność gwiazd zespołu i sama świadomość, że w każdym aspekcie gry są gorsi od Cavsów ten zakład wydaje mi się być dobrą opcją.

Otrzymane punkty reputacji: +2
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Cavs under 105
2.030
Pinnacle

Szalony bet no ale nie moze byc inaczej.Raptors maja noz na gardle dzisiejsza porazka to dla nich byc albo nie byc Bo Cavaliers jeden mecz w Kanadzie wezma.Dzisiaj trzeba z calych sil walczyc o zwyciestwo.Ktos pisal ze Raptors musza ofensywa to ugrac.No nie wiem mi die wydaje ze oni musza brudna defensywa pomeczyc LeBrona I spolke.Twarda gra w pomalowanym Biyombo czekajacy na wjazdy...a jak sie nie uda I przegraja to moze zatrzymaja Cavs na 100 punktach a sami beda mieli jakies 90?
Licze na defensywe w koncu to PO!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom