To masz jeszcze raz, spojrzyj, oceń czy miarodajna czy nie. Wg większości analityków zajmujących się NBA, jest to NAJBARDZIEJ miarodajny stat opisujący zawodnika. Ale sorry, ty wiesz lepiej. Koniec rozmowy z toba, szkoda czasu na takiego idiote.
[]
A Ty dalej swoje o stacie +/- . jak ci mowie ze ta stata moze byc urzyta w kregu najlepszych zawodnikow itp to tak. Jakas "nowa" symulacja. Ale nie odnosi sie do wszystkiego i wszystkich. Bo mozna byc dnem i cieniasem (Joseph) a wypadac w niej ok w rotacji swego zespolu. Tak bylo jest i bedzie a to nie moje wymysly a realne postrzeganie moje, ludzi z IQ i takze tych Twoich analitykow. Cos tam sie dorwales, poczytales i zrozumiales sam schemat a nie realnie to co sie dzieje do okola i trabisz farmazony i wklejasz statystyki. Po drugie statystyki sa dla kogo ? Na pewno nie dla obstawiajacych ! Wiec zadziwiasz mnie negatywnie drugi raz, a nie powinno byc nawet 1 razu. Ja Ci daje zastosowania Joseph jest 5 kolem u wozu, ma za zadanie nie przeszkadzac, a jak nie zawali tego co "dostanie" jest "super" graczem. Obejrzyl dwa mecze Raps z ostatnich pojedynkow z Pacers badz Heat to zrozumiesz. I podkresle drugi temat , statystyki nie sa do obstawiania, grajac z statystykami mozna tylko zaliczyc ... Zreszta co ci tu tlumaczyc. Jak dwa razy wyniosles w poscie te swoje staty. Jak ty nie wiesz jak gra i co robi Joseph, bo ja ci mowie ze widze i wiem co widze. A Ty mi mowisz ze nie wiem co widze i dajesz staty +/-. To ja ci mowie ze ty nawet nie wiesz co widzisz. A po drugie wsadz je sobie w ... bo
forum bukmacherskie jest ost miejscem do stat pod zawodnikow bo one nic nie daja, chyba zauwazyles po swoim proficie. Nigdy wiecej nic do mnie nie pisz ! nie znasz jej realiow nawet w 1 % i nie wiesz o czym piszesz, a po drugie stata +/- jest ostatnia do obstawiania. Przyklad Joseph i realne jej zastosowanie. I wogole jakakolwiek statystyka sluzy do analizowania tego co bylo, a nie bedzie. Pierw trzeba ogladac i rozumiec co sie widzi i miec doswiadczenia, umiejetnosci w przewidywaniu meczy. Nigdy nie patrzylem w staty a formy "szukalem" ogladajac. A ci twoji najlepsi analitycy nie sa do przewidywania rezultatow pojedynkow, nawet tego sie nie podejmuja, a licza zbiorki zadaniowca po meczu i daja mu wielkie +/-
Robson// Można dyskutować, ale na poziomie!! Kolejne posty obrażające innych będą groziły zbanowaniem konta. Pozdrawiam
Champion tony1// Ok. Lecz to kto inny obrazil pierwszy, wiec pierw zbanuj prawidlowa osobe, a pozniej siebie za brak umiejetnosci realnego postrzegania zachowan na forum ! Pozdrawiam
Mam nadzieje, że wszystko wyjasnione ;p
Nie oglądałem meczu, ale widze, że niezła patola musiała być. Czyli dobre stare Miami. Skoro Hassan nie grał i jest kontuzjowany to Heat z małymi szansami na finały ????
Dzisiaj fajnie wygląda kurs na Atlantę i wygrają. Pisałem niejednokrotnie, że NBA to jeden wielki biznes i konczenie serii 4:0 w tej części rozgrywek to duża strata hajsu. Jeden mecz więcej w Cavs to pełno pieniędzy i tak będzie. Wspominałem o serii finałowej Miami-Spurs, gdzie zawsze można było zauważyć pomoc sędziów jednej z drużyn i to zawsze na odwrót. A z czysto sportowego aspektu to przecież, gdyby nie dzien konia i chyba 25 trójek Cavs to by przegrali przecież. Atlanta zostawi serce na boisku, aby dać chociaż jedną wygraną swojej publiczności, a składem aż tak nie odstają. Znowu gram z handi, bo daje dużo do kursu, a -2,5 bedzie.
Atlanta -2,5 @3,45 Bet365
Oj mylisz sie i to bardzo, po pierwsze jedna z bardziej jednostronnych konfrontacji w PO. Po drugie Cavs nawet na jedna sekunde nie chce narazac zdrowia swoich graczy zwlaszcza Irvinga i Jamesa, ich nie interesuja zarobki za show i bilety a tytul mistrzowski, bo jest juz tam malo czasu. Ost mecz Hawks zaczelo robic brudne faule. Lepiej dla obu stron jak to dzis sie skonczy i tak sie stanie ! Szerzej i kursowo odniose sie pozniej ale Cavs bez zadnych oporow i przeciwwskazan 10/10 !!! Wiecej wolnego to wieksze szanse na majstra a jeat to bardzo realne dla nich co graja teraz a co robi Golden i Curry. Cavs zrobilo 4-0 Detroit bez oporu i zrobi tak Hawks i Raps/Heat. Ponadto Cavs z James'em w PO zawsze robilo Hawks 4-0 pomimo ze przed PO po dobrym zasadniczym sezonie zachwalano Atlante ze jest faworytam do finalu konferencji i nawet mistrza. Druzyna sie po tym sezonie rozpada, czeka ich nowa przebudowa bo to nie ma sensu. Niby sredni, niby mocni a okazuje sie ze jak trzeba sily razenia, to brak jej nawet na rownorzedne mecze z Cavs w PO. A Detroit grajace "przypadkowy" basket lepiej sie postawilo !