>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Nie wiem czy przypadkiem nie zagram teraz na win Miami, kurs pewnie będzie rosnąć, bo ludzie nie wyobrażają sobie porażki Raptors u siebie poraz drugi, a mam wrażenie, że w tym meczu tym bardziej przegrają. Ktoś coś?

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Cavaliers HA -7,5 @Bet365 1.9
Bo 1.27 nie warto grać ????
Jak myślicie Hawks się postawią, czy jednak u siebie CLE dalej pogrom?

choke 116

choke

Użytkownik
Nie wiem czy przypadkiem nie zagram teraz na win Miami, kurs pewnie będzie rosnąć, bo ludzie nie wyobrażają sobie porażki Raptors u siebie poraz drugi, a mam wrażenie, że w tym meczu tym bardziej przegrają. Ktoś coś?
Mam dokładnie takie samo odczucie. Naprawdę lubię drużynę Heat, ma tam kto dobrze grać w kosza. W drużynie Toronto nie ma zupełnie kto pociągnąć gry w ważnych momentach, nie mają kogoś takiego jak Dwyane Wade czy Joe Johnson - gracza, który w końcówce weźmie gałe do ręki i zdobędzie punkty. Patrząc na beznadziejną grę Raptors, myślę, że ta seria nie ma prawa trwać dłużej niż 5 spotkań, a możliwe, że będzie sweep.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Cavaliers HA -7,5 @Bet365 1.9
Bo 1.27 nie warto grać ????
Jak myślicie Hawks się postawią, czy jednak u siebie CLE dalej pogrom?
Nie neguje typu ale chociaż jak się wypowiadasz to obejrzyj mecz, skrót albo przynajmniej spójrz w statystyki. &quot;Pogrom&quot;em nazywasz wynik 104-93 gdzie w końcówce był remis i tak naprawdę Atlanta mogła to wygrać tylko się zablokowali i już nic nie rzucali, dziś to może wyglądać zupełnie inaczej ale nie nazywaj meczu pogromem jak nie wiele brakło aby przegrali. Pogrom to zrobili Spoursi w G1.

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Nie neguje typu ale chociaż jak się wypowiadasz to obejrzyj mecz, skrót albo przynajmniej spójrz w statystyki. &quot;Pogrom&quot;em nazywasz wynik 104-93 gdzie w końcówce był remis i tak naprawdę Atlanta mogła to wygrać tylko się zablokowali i już nic nie rzucali, dziś to może wyglądać zupełnie inaczej ale nie nazywaj meczu pogromem jak nie wiele brakło aby przegrali. Pogrom to zrobili Spoursi w G1.
Faktycznie źle dobrałem słowo, chciałem po prostu podkreślić*powagę meczu ????

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Data, godzina: 05.05.2016 2-00
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks
typ: Cavs -7,5
kurs: 1.92
buk: betsson

Analiza:
Drugi mecz między tymi zespołami powinien już więcej wyjaśnić w kim należy upatrywać kandydata do finału konferencji. W pierwszym meczu przez większość meczu warunki dyktowali gospodarze, utrzymując bezpieczną dziesięciopunktową przewagę nad Jastrzębiami. Dopiero pod koniec trzeciej kwarty i na początku czwartej kwarty goście złapali kontakt, a nawet dwukrotnie prowadzili, ale od stanu 87-88 Kawalerzysci dokonali ułańskiej szarży i zakończyli mecz runem 17-5, a tym samym dość wyrażnie pokonali zespoł z Atlanty. Dzis James i spółka znów są faworytem i moim zdaniem powinni wykorzystać atut własnego parkietu i w dobrych nastrojach udać się do Atlanty na dwa kolejne mecze. Sporo zależeć bedzie tradycyjnie od tercetu James-Irving-Love, a ci w pierwszym meczu nie zawiedli, bo zdobyli łącznie 63 punkty. To wygląda nieżle, swoj spory wkład dołożył J.R. Smith. Inaczej było w ekipie z Atlanty, gdzie swoj dzien miał rezerwowy Schroeder, a całkowicie zawiódł Korver, który choć na parkiecie spędził w sumie ponad poł godziny, to oddał zaledwie jeden rzut i do tego niecelny, a na cały dorobek złożyły się trzy celne osobiste. Wyłączenie tego gracza z gry to wielki sukces Cavs, bo to strzelec wyborowy zza obwodu, a jak dobrze mi wiadomo to rekordzista ligi w kolejnych meczach z conajmniej jedną trójką w meczu. Dzis stawiam na Cavs. Gospodarze przez cały sezon dyktowali na wschodzie warunki i w pełni zasłużenie wygrali konferencję i moim zdaniem są poważnym kandydatem do mistrzowskich pierścieni. Z wszystkich ekip na wschodzie są najsilniejsi i jeśli tytuł ma wrócic na wschod to tylko do Cleveland. Atlanta raczej nie powinna im zagrozić, tym bardziej w Ohio, gdzie Cavs nie zwykli przegrywać. W całym sezonie regularnym przegrali zaledwie osiem meczy. A Atlanta na wyjazdach nie gra rewelacyjnie - w sezonie regularnym osiągnęli zaledwie jedno zwycięstwo więcej niż porażek, a w play-off dopiero w trzecim meczu zdobyli halę Celtów. Dziś uważam, ze ze zwycięstwa znow będa cieszyc się gospodarze, ktorzy tym samym bardzo przyliżą się do finału koferencji. Stawiam na pewną wygraną gospodarzy

Otrzymane punkty reputacji: +6
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Sporo zależeć bedzie tradycyjnie od tercetu James-Irving-Love, a ci w pierwszym meczu nie zawiedli, bo zdobyli łącznie 63 punkty.
LeBron to standardowo na swoim równym wysokim poziomie, Irving przebudza się w PO i wygląda coraz lepiej jeśli chodzi przynajmniej o atak, ale Love to tragedia. Zaledwie 4/17FG to katastrofa, nawet biorąc pod uwagę fakt, że w PO broni się bardzo twardo.

a jak dobrze mi wiadomo to rekordzista ligi w kolejnych meczach z conajmniej jedną trójką w meczu.
Były rekordzista - zakończył streaka na 127 meczach. Obecnie rekordzistą ligi jest Stephen Curry, który ma 152 kolejne mecze z trafioną przynajmniej 1 trójką i jego streak trwa nadal.

Ogólnie to z typem się zgadzam, ale napisałeś raczej streszczenie 1 meczu niż analizę. Hawks przegrali głównie przez słabą dyspozycję swoich liderów Horforda i Millsapa, którzy zawodzą w PO i to już nie 1 mecz. Dzisiaj jak podkoszowi Atlanty będą mieć słabszy dzień to mogą dostac i blowa. Ogólnie Cavs na Wschód są za mocni, i tutaj raczej sweepem się skończy max 4-1

lsc 18

lsc

Użytkownik
nie rozumiem troche hurra optymizmu na miami, sam w pierwszym meczu na nich postawiłem ale chyba nikt nie powie że mieli lekko, dziś uważam że to no bet, bardzo możliwe że raptors utrze jednak nosa

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ja dzisiaj znowu ide w strone Miami, a co. Pierwszy mecz powinien zakończyć się zdecydowanym zwycięstwem, bo przez prawie całe 48 minut mieli przewagę, ale jak zawsze w końcówce odpuścili i o mało co by nie przegrali. Tak jak pisałem przed pierwszym meczem - Miami ma lepszy skład, trenera, jest bardziej doświadczoną drużyną. Pewnie wywęszyli możliwość wygrania do zera i na pewno zrobią co w ich mocy. Tym bardziej, że Cavs raczej na pewno szybkie 4:0, no może 4:1. Trzeba powiedzieć, że nareszcie Dragic zaczął grać tak jak się od niego oczekiwało. Przez sezon był zwykłym rozgrywającym, bez fajerwerków, ale w PO już zaczął porządnie prowadzić gre. Wade druga młodość, czego on nie trafia, ciagnie świetne drużyne. Whiteside nie ma sobie równych w pomalowanym. Deng i Jonhson pokazują co znaczy doświadczenie. Dzisiaj Miami wygrywa i wraca do siebie kończyć serie

Miami -2,5 @3,25 Bet365

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
To chyba pomyliliśmy zawodników ;p
Jeśli mówimy o tym, że White to dobry obrońca to zacznijmy od tego, że ty pomyliłeś zawodników i nie oglądałeś żadnego meczu Heat w tych PO.
On skacze jak poyebany, poluje na te bloki, przez co jest spóźniony w obronie. Jefferson z połamanymi kolanami i na jednej nodze robił go jak dziecko. Statystyki Valanciunasa z 1 meczu tez o czymś swiadcza. Obecnie ma bardzo dobre warunki do stania się super obrońca, ale póki co tylko łapie sporo zbiórek i powiedzmy, że dobrze broni kosz. W grze 1na1 jest słaby.

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Co myślicie o over 17.5 pkt na Lowry&#39;ego dzisiaj? Typ w ogóle nie dźwiga tematu w PO. Skuteczność tragiczna, punktowanie tragiczne, w pierwszym meczu z Miami 6 pkt i to jeszcze po dogrywce, w PO do tej pory pokrył ta linie 2 razy na 8 meczów, a tu buki wystawiają taka wysoka linie. Ponadto to nie jest pierwszy raz kiedy zawodzi, bo przecież co sezon jego skuteczność w PO nie przekracza 35%.

Podsumowując: linia dziwnie wysoka, ale czy under nie jest tutaj zbyt oczywisty?

lsc 18

lsc

Użytkownik
Wade może i punktuje ale nie ustrzega się błędów przez które było gorąco w końcówce z Toronto

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Co myślicie o over 17.5 pkt na Lowry&#39;ego dzisiaj? Typ w ogóle nie dźwiga tematu w PO. Skuteczność tragiczna, punktowanie tragiczne, w pierwszym meczu z Miami 6 pkt i to jeszcze po dogrywce, w PO do tej pory pokrył ta linie 2 razy na 8 meczów, a tu buki wystawiają taka wysoka linie. Ponadto to nie jest pierwszy raz kiedy zawodzi, bo przecież co sezon jego skuteczność w PO nie przekracza 35%.

Podsumowując: linia dziwnie wysoka, ale czy under nie jest tutaj zbyt oczywisty?
Też o tym myślę Lowry naprawdę słabiutko wypada w tych PO aczkolwiek wiesz jak to jest, czasem masz taki dzień że wchodzi jak w masło a mimo wszystko te 17.5 to nie super wysoka linia patrząc ogólnie ale jeśli chodzi o Lowrego to wysoka ???? no ciężka sprawa, o ile nie będzie miec dobrego dnia to tej lini nie pokryje

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik

Czytałem, że Lowry gra z kontuzją łokcia, która utrudnia mu rzut i możliwe, że po sezonie podda się operacji. Linia jest tak wysoka, bo buki są skołowane, z jednej strony patrząc na jego występy w PO można by dać coś koło 10 pkt, z drugiej masz średnia ponad 20 pkt z RS. Wątpie, żeby nagle wróciła mu skuteczność albo oddał ponad 20 rzutów, więc overa bym nie grał.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Czytałem, że Lowry gra z kontuzją łokcia, która utrudnia mu rzut i możliwe, że po sezonie podda się operacji. Linia jest tak wysoka, bo buki są skołowane, z jednej strony patrząc na jego występy w PO można by dać coś koło 10 pkt, z drugiej masz średnia ponad 20 pkt z RS. Wątpie, żeby nagle wróciła mu skuteczność albo oddał ponad 20 rzutów, więc overa bym nie grał.
A z tym łokciem to tak serio i mocno mu to utrudnia? Od kiedy ma tą &quot;kontuzje&quot;?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
A z tym łokciem to tak serio i mocno mu to utrudnia? Od kiedy ma tą &quot;kontuzje&quot;?
Na pewno miał kontuzję łokcia jakoś w marcu i czytałem, że nie do końca zaleczoną. Teraz znowu znalazłem jego wypowiedzi z serii z Pacers, w których mówi, że kontuzji już nie ma i po prostu jest *****wy. Trudno stwierdzić czy nie chce szukać wymówek, czy faktycznie ta fatalna skuteczność to po prostu typowi Raptors w play-off.

U 0

Usunięty użytkownik 118192

Gość
Info. Na Bwin jest linia 18,5 na Lowry&#39;ego po kursie 1.85. Ja osobiście wchodzę, bo tu nawet nie chodzi o formę Raptors, ale o to że grają z Miami. Jeśli wyjdą z bojowym nastawieniem, aby dzisiaj wygrać to przyjezdni moga im szyki pokrzyżować. A nawet jeśli Raptors wygrają to nie widzę tego w ogóle, aby Lowry dzisiaj trzymał punkty gospodarzom. Idzie under.

Lowry 18pkt ^^

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Info. Na Bwin jest linia 18,5 na Lowry&#39;ego po kursie 1.85. Ja osobiście wchodzę, bo tu nawet nie chodzi o formę Raptors, ale o to że grają z Miami. Jeśli wyjdą z bojowym nastawieniem, aby dzisiaj wygrać to przyjezdni moga im szyki pokrzyżować. A nawet jeśli Raptors wygrają to nie widzę tego w ogóle, aby Lowry dzisiaj trzymał punkty gospodarzom. Idzie under.
U mnie to samo Lowry naprawde słabiutko się spisuje może nagle się przełamie ale wątpie w to

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom