uzytkownik-120277
Użytkownik
Nie wiem czy przypadkiem nie zagram teraz na win Miami, kurs pewnie będzie rosnąć, bo ludzie nie wyobrażają sobie porażki Raptors u siebie poraz drugi, a mam wrażenie, że w tym meczu tym bardziej przegrają. Ktoś coś?
Mam dokładnie takie samo odczucie. Naprawdę lubię drużynę Heat, ma tam kto dobrze grać w kosza. W drużynie Toronto nie ma zupełnie kto pociągnąć gry w ważnych momentach, nie mają kogoś takiego jak Dwyane Wade czy Joe Johnson - gracza, który w końcówce weźmie gałe do ręki i zdobędzie punkty. Patrząc na beznadziejną grę Raptors, myślę, że ta seria nie ma prawa trwać dłużej niż 5 spotkań, a możliwe, że będzie sweep.Nie wiem czy przypadkiem nie zagram teraz na win Miami, kurs pewnie będzie rosnąć, bo ludzie nie wyobrażają sobie porażki Raptors u siebie poraz drugi, a mam wrażenie, że w tym meczu tym bardziej przegrają. Ktoś coś?
Nie neguje typu ale chociaż jak się wypowiadasz to obejrzyj mecz, skrót albo przynajmniej spójrz w statystyki. "Pogrom"em nazywasz wynik 104-93 gdzie w końcówce był remis i tak naprawdę Atlanta mogła to wygrać tylko się zablokowali i już nic nie rzucali, dziś to może wyglądać zupełnie inaczej ale nie nazywaj meczu pogromem jak nie wiele brakło aby przegrali. Pogrom to zrobili Spoursi w G1.Cavaliers HA -7,5 @Bet365 1.9
Bo 1.27 nie warto grać ????
Jak myślicie Hawks się postawią, czy jednak u siebie CLE dalej pogrom?
Faktycznie źle dobrałem słowo, chciałem po prostu podkreślić*powagę meczu ????Nie neguje typu ale chociaż jak się wypowiadasz to obejrzyj mecz, skrót albo przynajmniej spójrz w statystyki. "Pogrom"em nazywasz wynik 104-93 gdzie w końcówce był remis i tak naprawdę Atlanta mogła to wygrać tylko się zablokowali i już nic nie rzucali, dziś to może wyglądać zupełnie inaczej ale nie nazywaj meczu pogromem jak nie wiele brakło aby przegrali. Pogrom to zrobili Spoursi w G1.
LeBron to standardowo na swoim równym wysokim poziomie, Irving przebudza się w PO i wygląda coraz lepiej jeśli chodzi przynajmniej o atak, ale Love to tragedia. Zaledwie 4/17FG to katastrofa, nawet biorąc pod uwagę fakt, że w PO broni się bardzo twardo.Sporo zależeć bedzie tradycyjnie od tercetu James-Irving-Love, a ci w pierwszym meczu nie zawiedli, bo zdobyli łącznie 63 punkty.
Były rekordzista - zakończył streaka na 127 meczach. Obecnie rekordzistą ligi jest Stephen Curry, który ma 152 kolejne mecze z trafioną przynajmniej 1 trójką i jego streak trwa nadal.a jak dobrze mi wiadomo to rekordzista ligi w kolejnych meczach z conajmniej jedną trójką w meczu.
Akurat jego to kazdy robi jak chce w pomalowanym.Whiteside nie ma sobie równych w pomalowanym.
To chyba pomyliliśmy zawodników ;pAkurat jego to kazdy robi jak chce w pomalowanym.
Jeśli mówimy o tym, że White to dobry obrońca to zacznijmy od tego, że ty pomyliłeś zawodników i nie oglądałeś żadnego meczu Heat w tych PO.To chyba pomyliliśmy zawodników ;p
Też o tym myślę Lowry naprawdę słabiutko wypada w tych PO aczkolwiek wiesz jak to jest, czasem masz taki dzień że wchodzi jak w masło a mimo wszystko te 17.5 to nie super wysoka linia patrząc ogólnie ale jeśli chodzi o Lowrego to wysoka ???? no ciężka sprawa, o ile nie będzie miec dobrego dnia to tej lini nie pokryjeCo myślicie o over 17.5 pkt na Lowry'ego dzisiaj? Typ w ogóle nie dźwiga tematu w PO. Skuteczność tragiczna, punktowanie tragiczne, w pierwszym meczu z Miami 6 pkt i to jeszcze po dogrywce, w PO do tej pory pokrył ta linie 2 razy na 8 meczów, a tu buki wystawiają taka wysoka linie. Ponadto to nie jest pierwszy raz kiedy zawodzi, bo przecież co sezon jego skuteczność w PO nie przekracza 35%.
Podsumowując: linia dziwnie wysoka, ale czy under nie jest tutaj zbyt oczywisty?
Czytałem, że Lowry gra z kontuzją łokcia, która utrudnia mu rzut i możliwe, że po sezonie podda się operacji. Linia jest tak wysoka, bo buki są skołowane, z jednej strony patrząc na jego występy w PO można by dać coś koło 10 pkt, z drugiej masz średnia ponad 20 pkt z RS. Wątpie, żeby nagle wróciła mu skuteczność albo oddał ponad 20 rzutów, więc overa bym nie grał.Co myślicie o over 17.5 pkt na Lowry'ego dzisiaj? Typ w ogóle nie dźwiga tematu w PO. Skuteczność tragiczna, punktowanie tragiczne, w pierwszym meczu z Miami 6 pkt i to jeszcze po dogrywce, w PO do tej pory pokrył ta linie 2 razy na 8 meczów, a tu buki wystawiają taka wysoka linie. Ponadto to nie jest pierwszy raz kiedy zawodzi, bo przecież co sezon jego skuteczność w PO nie przekracza 35%.
Podsumowując: linia dziwnie wysoka, ale czy under nie jest tutaj zbyt oczywisty?
A z tym łokciem to tak serio i mocno mu to utrudnia? Od kiedy ma tą "kontuzje"?Czytałem, że Lowry gra z kontuzją łokcia, która utrudnia mu rzut i możliwe, że po sezonie podda się operacji. Linia jest tak wysoka, bo buki są skołowane, z jednej strony patrząc na jego występy w PO można by dać coś koło 10 pkt, z drugiej masz średnia ponad 20 pkt z RS. Wątpie, żeby nagle wróciła mu skuteczność albo oddał ponad 20 rzutów, więc overa bym nie grał.
Na pewno miał kontuzję łokcia jakoś w marcu i czytałem, że nie do końca zaleczoną. Teraz znowu znalazłem jego wypowiedzi z serii z Pacers, w których mówi, że kontuzji już nie ma i po prostu jest *****wy. Trudno stwierdzić czy nie chce szukać wymówek, czy faktycznie ta fatalna skuteczność to po prostu typowi Raptors w play-off.A z tym łokciem to tak serio i mocno mu to utrudnia? Od kiedy ma tą "kontuzje"?
U mnie to samo Lowry naprawde słabiutko się spisuje może nagle się przełamie ale wątpie w toInfo. Na Bwin jest linia 18,5 na Lowry'ego po kursie 1.85. Ja osobiście wchodzę, bo tu nawet nie chodzi o formę Raptors, ale o to że grają z Miami. Jeśli wyjdą z bojowym nastawieniem, aby dzisiaj wygrać to przyjezdni moga im szyki pokrzyżować. A nawet jeśli Raptors wygrają to nie widzę tego w ogóle, aby Lowry dzisiaj trzymał punkty gospodarzom. Idzie under.