>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
L 0

leonardomax

Użytkownik
Nieprawdopodobne Oklahoma do połowy meczu przegrywa 33pkt !!! Na tym etapie rozgrywek jest to nie do przyjęcia. Są to dwie bardzo wyrównane drużyny. W takiej formie nie wróże im nic dobrego i zapewne skończy się w serii szybkie 4-0 a San Antonio będzie głównym faworytem do mistrzostwa. Golden bez lidera Curego (kontuzja)im nie zagrożą.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Co dotyczy sie Oklahomy to pisalem 5 dni temu

Ale z ta Oklahoma przesadzacie moim zdaniem, niby jak maja postawic sie w pelni zdrowemu San Andonio? Ja sie nie zdziwie jak Spursi przeczochraja ich 4-0, naprawde nie widze zbytnio szans. Zostana rozebrani na czynniki pierwsze i polknieci.

Nie zapominajcie ze wszystkie tytuly San Antonio wygrywali &#39;zdobywajac&#39; tytul a zadnego nie obronili!

Nawet jak Thunder wygra teraz w San Antonio to i tak dostana 4-1 i final. Gdzie tam im do Spursow!

Dzisiaj jak tu grac Toronto po takim kursie jesli to jest smieszny team. Choc jesli wyjdzie im mecz to rozniosa rywali 130-90. Ale handikap to ryzykowna sprawa juz raz na nich utopilem wygrali tylko trzema

Pojdzie dublem Toronto + Miami, ktore jest pewniejsze 1,44* 1,35 = 1,94 Unibet. Nie zdziwie sie jak Toronto wygra 130-90 A Miami wymeczy jakies 91-87 itp czyli w bolach

I dwa pozostale w temacie pozniej

lax 1,2K

lax

Użytkownik
No właśnie &quot;jak im wyjdzie&quot; to wygrają. Tylko że im nic nie wychodzi w tej serii i nic nie zapowiada żeby dziś miało być inaczej. To Indiana gra lepiej od pierwszego meczu, stłamsili graczy Raptors swoją obroną. Tylko atut własnego parkietu na korzyść Toronto czyni z tego meczu 50/50, dla mnie awans dziś wywalczą Pacers.
Może coś napiszę później jeszcze.
-----------------------------------------------
Przed startem drugiej rundy rozglądam się za jakimiś długoterminówkami, chodzą mi po głowie dwa zakłady:
GSW wygra G1 i serię 1.45 Betano
Awans Warriors moim zdaniem nie podlega dyskusji, potrwa to max 5 spotkań. Myślę że pierwszy mecz u siebie powinni wygrać bez problemu, szansę dla Blazers na urwanie czegoś upatrywałbym w G3 i G4, kiedy będą u siebie. Moim zdaniem pewniak, jak myślicie?
Cleveland Cavaliers - lider serii po G4 1.72 Bet365
Dobry kurs żeby wejść większą sumą, chociaż i ryzyko trochę większe. Widziałem całą serię Atlanty z Bostonem, i momentami grali naprawdę fajnie. Ale chyba jednak nie mają podjazdu do Cavs. Ich Big3 zatrybiło, z taką grą powinni wyciągnąć te 3-1 na lajcie. Co by nie gadać to Hawks mają tu wysoko podniesioną poprzeczkę w porównaniu z poobijanym Bostonem który ogarnęli na lajcie. Swoją drogą to też dla Cavs chyba najtrudniejszy sprawdzian przed finałami NBA, bo nie sądzę że któraś z drużyn TOR, IND, MIA czy CHA może sprawić im większe problemy. Tak czy inaczej powinni ogarnąć serię w 5 może 6 meczach.
Opinie? :grin:

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
Toronto dziś przegra z PG i smallballową wersją Pacers, która tak naprawdę powinna już zamknąć serię w G6 ale pechowo przegrali g5 oddając wysokie prowadzenie w czwartej kwarcie.
Granie Raptors po takim kursie? śmiech na sali, ale powodzenia
M.Turner i P.George pociągną Pacers w najważniejszych momentach, F.Vogel poszedł po rozum do głowy i już lepiej ustawiał rotację w G6, szczególnie na początku kwart 2 i 4 , po tym jak własnie w tych momentach tracili najwiecej szczegolnie w wspomnianym meczu nr 5

Na toronto wisi presja, presja która od lat nie pozwala im nic zdziałać w PO, teraz też byli murowanym faworytem do wygranej, a już 1 mecz pokazał, że łatwo nie bedzie, teraz są w sytuacji jak rok temu gdzie mieli wygrać z Nets ,a prowadząc 3-2 przegrali 3:4 i to decydujące starcie w Kanadzie oddali, spodziewam się tego samego dzisiaj.
Indiana takiej presji mieć nie będzie , oni są w trakcie odnajdywania nowej tożsamości klubu , grania więcej nisko , cały sezon trener z tym kombinował próbując różnych ustawień i systemu gry, jednak od game 4 w tej serii widać jak im się gra najlepiej i tego powinni się trzymać, raczej nie zobaczymy tutaj nowych usprawnień w meczu nr 7 , wszystko co miało być wykorzystane już zostało pokazane.
Dla mnie Pacers jako team są trochę gorsi niż Toronto, ale to Indiana ma najlepszego gracza w tej serii, a to gwiazdy potrafią serię przejmować i wygrywać, na to liczę w tym spotkaniu i nie mogę się go doczekać, bo przeczuwam że prędzej Heat zrobią blowout na Hornets niż Toronto na Indianie

Indiana ML @ 3.05 (ja grałem wczoraj i złapałem po @ 3.20) ⛔
Indiana +6.0 @ 1.90 ✅
bet365

#gopacers

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Prawda jest taka ze jesli Toronto zagra na miare swojego potencjalu, to z Indiany nie bedzie co zbierac. Problem w tym ze im nic nie idzie, a Indiana gra jak na swoje mozliwosci bardzo dobrze, szczegolnie po bronionej stronie parkietu. P.George nie zawodzi w przeciwienstwie do gwiazdorow z Kanady. Toronto maja przynajmniej kilku obroncow, ktorzy powinni choc ograniczyc Georga w ataku, ale jakos slabo to wyglada.
Moje typy na ten mecz:

Pacers +6.5 @ 1.85 ✅
P.George najlepszym strzelcem @1.80 ⛔
DeRozan under 21.5 @ 1.87⛔
M.Ellis over 12.5 @ 1.87 ✅

Pobrane betano

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Faktem jest, że, moim zdaniem niesłusznie, drużyna Toronto jest niesamowicie faworyzowana przez bukmacherów. Też uważałem przed rozpoczęciem PO że zjedzą ich samym swoim potencjałem. Ale to już game 7, każdy pokazał na co go stać i niby czemu nagle mieliby zagrać zajebiście skoro rywale im na to do tej pory nie pozwalali? Oczywiście może tak się stać bo na tym polega piękno sportu, ale racjonalne przesłanki mówią że dodatni handicap na Pacers to dobra inwestycja.

magucio 174

magucio

Użytkownik
Tak czytam Wasze wypowiedzi i niestety nie mogę się z Wami zgodzić. Dla mnie Toronto to drużyna tylko na sezon zasadniczy. W Playoffach gdzieś giną i nie potrafią grać jak w sezonie zasadniczym. Pamiętam sytuację z 2015 roku gdzie Toronto wychodziło do PO z 4 miejsca i w starciu z 5tym wtedy Waszyngtonem nie zdołało wygrać nawet spotkania. Teraz wyszli z drugiego miejsca i w starciu z 7 zespołem walczą jak równy z równym. Wiem, że playoffy rządzą się swoimi prawami i w nich drużyny wcześniej przeciętne mogą grać rewelacyjnie, ale to też ma swoje granice.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Tak czytam Wasze wypowiedzi i niestety nie mogę się z Wami zgodzić. Dla mnie Toronto to drużyna tylko na sezon zasadniczy. W Playoffach gdzieś giną i nie potrafią grać jak w sezonie zasadniczym. Pamiętam sytuację z 2015 roku gdzie Toronto wychodziło do PO z 4 miejsca i w starciu z 5tym wtedy Waszyngtonem nie zdołało wygrać nawet spotkania. Teraz wyszli z drugiego miejsca i w starciu z 7 zespołem walczą jak równy z równym. Wiem, że playoffy rządzą się swoimi prawami i w nich drużyny wcześniej przeciętne mogą grać rewelacyjnie, ale to też ma swoje granice.
Zwróć uwagę, że konferencja była bardzo wyrównana. Przecież chyba 3 czy 4 drużyny miały taki sam bilans na koniec sezonu, a to jest fenomen! Tyle spotkań i taki sam % wygranych i przegranych przez tyle drużyn raczej nie zdarza sie co sezon. Ogólnie według mnie dzisiaj Toronto wygrywa, u siebie są mocni i w ostatnim meczu zniszczą Indianę, tak jak dzisiaj Miami zrobiło to z Hornets. Skład mają lepszy, hala będzie za nimi nie wiem co tu jeszcze wymieniać.

Toronto -2,5 @1,5 Bet365 ✅✅ na luziku

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ja tam dzisiaj idę w:
under 188
2.080
Pinnacle

Game 7 to z reguły jest ścieranie się obu zespołów.Wczorajszy mecz Miami-Hornets to pokazał wynik poniżej 180 punktów dużo brudnej gry.
Indiana to niby taka szybsza koszykówka w tym sezonie ale w PO pokazują że wiedzą nadal doskonale co to difens.Z drugiej strony Toronto które ma nóż na gardle.Ja tam bym wolał żeby Toronto przegrało i moim zdaniem większe szanse ma Indiana bo Toronto to nie jest drużyna na PO wielu z Was ma rację.Może jak dzisiaj polecą to i tam polecą głowy drużyna zostanie przemeblowana?
Ja jestem całym sercem za Pacers bo lubię tą organizację i im kibicuje a więc zagram i to:
Indiana win
3.350

quintana 425

quintana

Użytkownik
Bukmacherzy to lubią chyba dawać pieniądze. Czas po raz 7 z rzędu zarobić na NBA!

Cavs -2,5
+ Spurs -3,5 @2,04 Bet365 Po krótce co i czemu :

Cavs mocno mierzą w kolejny finał konferencji i na pewno Atlanta im w tym nie przeszkodzi. O mało co nie odpadli z Bostonem, gdyby nie kontuzje to kto wie, jak by się skończyła ta seria. Na pewno Jastrzębie jakieś tam szanse na ugranie meczu mają, ale bądźmy szczerzy nie w hali Cavs. Kawalerzyści maja znacznie lepszy skład, grają u siebie no i mieli więcej czasu na odpoczynek i przygotowanie się do serii. Wygrana spokojna, handi można brać i większe, ale ja nie lubie

Spursi pokazali dominacje w pierwszym meczu i wątpie, aby coś dzisiaj sie zmieniło. OKC może ugra jakiś mecz, ale naprawdę będzie im ciężko i nawet lekko przed serią spróbowałem 4:0 dla Ostryg. Skład Spursi mają lepsi, ale co najważniejsze trenuje ich obecnie najlepszy szkoleniowiec i wygrają ten mecz po prostu taktyką.

GL &amp; HF

Edit - Nie mam pytanie Spursi

Otrzymane punkty reputacji: +1
O 32

orl

Użytkownik
Co sądzicie dzisiaj o •Paul Milsap powyżej 17,5 pkt?
Moim zdaniem warto spróbować po kursie 2.0, w tym post-season Milsap gra naprawdę dobrze, Love jest bardzo średnim defensorem i myślę, że Atlanta będzie pchała pod kosz. Baaardzo kuszący jest też • over na Kenta Bazemora, również po kursie 2.0, a linijka tylko na 13,5 ustawiona, wiadomo, będzie miał naprzeciwko siebie prawdopodobnie LBJ, ale w tym sezonie chłopak naprawdę fajnie zaskoczył i 14 punktów jest w stanie na niego rzucić.

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
San Antonio Spurs powyzej 103.5 @ 1.93 betano

Kapitalny pierwszy mecz w wykonaniu SA. Genialna skutecznosc, ktora zapewne bedzie niemal niemozliwa do powtorzenia. Znakomita gra Leonarda i Aldridge&#39;a. Tak bezradnych OKC dawno nie widzialem. W sumie nic dwa razy sie nie zdarza, ale przy tak slabej grze obronnej bariera 104 punktow nie powinna byc trudna do osiagniecia

Otrzymane punkty reputacji: +1
j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Spurs-Oklahoma
Spurs faworytem ale tak naprawde wynik może pójść w każdą strone bo spotykają sie bardzo mocne ekipy.Ja w tym meczu widze zawodnika który nie schodzi poniżej pewnego poziomu jest to Kawhi Leonard.W tym sezonie grał przeciwko Oklahomie cztery razy i zanotował takie wyniki: 25,26,32,25 czyli zawsze pokrywał dzisiejszą linię.
Moja propozycja:
Kawhi Leonard powyżej 23 pkt @1.85 unibet⛔⛔⛔ 14 pkt

O 32

orl

Użytkownik
Co sądzicie dzisiaj o •Paul Milsap powyżej 17,5 pkt?
Moim zdaniem warto spróbować po kursie 2.0, w tym post-season Milsap gra naprawdę dobrze, Love jest bardzo średnim defensorem i myślę, że Atlanta będzie pchała pod kosz. Baaardzo kuszący jest też • over na Kenta Bazemora, również po kursie 2.0, a linijka tylko na 13,5 ustawiona, wiadomo, będzie miał naprzeciwko siebie prawdopodobnie LBJ, ale w tym sezonie chłopak naprawdę fajnie zaskoczył i 14 punktów jest w stanie na niego rzucić.
Ja zagralem w koncu ten over na Bazemore&#39;a i siadlo na easy. Milsap o jeden punkt by zabraklo. Mecz Spurs dziwny, ogolnie przed seria 4-2 typowalem i tak tezmysle ze sie skonczy, wypadek przy pracy + fatalne sedziowanie, nie tylko w oststniej akcji, duso fauli po stronie san antonio nie odgwizdanych, ogopnie dramat.

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
Najlepszy bet w tej serii to wygrana całej serii Heat @ 2.40 ;)

ja już pograłem , a na pojedyncze mecze też będę szukał czegoś w ich kierunku tak jak dziś +4.5 @ 1.90 wygląda kusząco (bet365)

Heat wyglądali lepiej w G6 i G7 niż Toronto , Raptors zdjęli klątwe porażek w I rundzie PO ,ale ten zespół nie wygląda mi na faworyta w tym starciu. Lowry gra fatalnie już od marca, pewnie gra z urazem, który go jakoś ogranicza albo po prostu taka już jego natura,ze w PO gra na fatalnej skuteczności - te ledwo ponad 31% w starciach z Pacers wygląda fatalnie, DeRozan obudził się w końcówce i on pewnie zagra lepsze zawody z Miami (którym rzucał najwięcej i na najlepszej skuteczności w RS) niż z iNdianą ,gdzie mocno bronił go świetny P.George , jednak on sam nie pociągnie drużyny

Heat mają wszelkie argumenty by wygrać tą serię, większe doświadczenie w PO swojego trenera oraz wielu graczy; ja zakładam 4-2 , max 4-3 dla Miami i finał z LeBronem na Wschodzie ,to byłaby małą historia LBJ vs swój dawny klub, na pewno pod wieloma względami byłby to ciekawszy pojedynek niż Toronto vs Cavs

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Oglądaliście Heat na wyjazdach, że chcecie stawiać? Nie stawiałbym ich zwycięstwo w serii po 2.40 . Mam mega mieszane uczucia do nich, ale to samo mam w stosunku do Raptors. Dla mnie ogólnie no bet. Obie drużyny zostaną zjedzone w następnej fazie.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Osobiście patrząc na kurs na Miami który wynosi 2,7 to za głowe się łapie. Przecież ten mecz to jest takie 50/50. Za Raptorsami przemawia tylko boisko. Doświadczenia na tym etapie rozgrywek nie mają, męczyli się dość mocno ze średnią Indianą i mało co nie polecieli już na ryby. Miami też niby męczarnie z Szerszeniami, ale jednak przegrany mecz u siebie to był wypadek przy pracy, ponieważ prawdziwą różnicę klas pokazali w ostatnim spotkaniu. Składy jak mam być szczery są porównywalne, ale Miami jednak ma trochę lepszy i równiejszy. Gdyby kurs był w granicach 2 - 2,3 to bym nie brał, ale jednak 2,7 to już myśle warto mimo, że o wyjazdach Heat już pisałem. To już jest ten etap rozgrywek, gdzie włączy się doświadczeni i Wade jak nasz narodowy wieszcz będzie prowadził Żary to finału konferencji. Zagram dodatkowo z małym handi -2,5, jak już wygraja to raczej te 3 punkty więcej będą i na gości w tym przypadku małe handi daje 0,55 więcej zarobku, gdzie normalnie daje gdzieś 0,24.
Miami -2,5 @3,25 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 168

kbak93

Użytkownik
Rozan gra dobrze w pomalowanym, (tam gdzie nieźle bronią zawodnicy z MIAMI) jak nie wyoutują Whiteside&#39;a to skończy się źle dla Toronto

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom