Dziś wszystko wydaje mi się trochę na siłę, nie widzę nic co by mnie przekonało w pełni. Gram jeden zakład za pół stawki, o czym poniżej. A tak patrząc po kolei na 3 dzisiejsze spotkania to takie są moje wnioski:
W serii Pacers - Raptors ogłupiałem

Toronto gra poniżej swojego normalnego poziomu całą serię, Indiana najlepiej od miesięcy a i tak mecze przez jakieś dziwne przestoje, raz jednych raz drugich, kończą się niespodziankami i tak oto mamy 3-2 dla Raptors. Przy czym z przebiegu gry to Indiana powinna już być w drugiej rundzie. Przed playoffs stawiałem max 4-1 dla Toronto, po tym co obejrzałem w tych pięciu spotkaniach to już sam nie wiem.
Nie ruszam dziś tego, choć postawiłbym Toronto. Ale odpuszczam.
Za to Miami wg mnie lekko do grania po takim kursie. Trzy porażki z rzędu, spodziewam się jakiejś innej rotacji ze strony Spoelstry i w końcu trafienia jakichś trójek. Miami jest za mocne żeby dostać 4 pod rząd od Hornets.
Najpewniej byłoby coś puścić w stronę Blazers, ale kursy są zbite już do minimum. W G5 grubo wszedłem w PTB over 99, teraz linia podskoczyła do 104.
Dalej widzę tu over, zarówno dla Blazers jak i over 198 w meczu, ale chętnie złapałbym na
live jakiś lepszy kurs na win gospodarzy.
To natomiast co chciałbym napisać to stawiam over 19.5 Dwyane'a Wade'a. Gościu weźmie dziś odpowiedzialność za losy drużyny i to on będzie ciągnął atak Miami. Z pewnością zagra duże minuty i nawet w wypadku sporej przewagi Hornets będzie grał do ostatnich sił. Naturalną rzeczą jest że to jego drużyna i kto jak nie on ma być główną postacią w elimination game? Taki mecz jak dziś to jest właśnie czas dla gwiazd żeby pokazać co odróżnia ich od reszty ligi. Wade to weteran który kocha takie spotkania i spokojnie jest w stanie rzucić ze 30 punktów. Oczekuję przełamania od graczy Heat po trzech kolejnych porażkach w których zostali stłamszeni w obronie. Typ oceniam na 6/10.
Dwyane Wade over 19.5
1.72 Betsson
No i swoje zrobił, końcówka była jego mimo kłopotów w trzeciej kwarcie. Koledzy niżej mieli rację, można było to złapać po lepszym kursie, ja podałem po prostu tam gdzie grałem.