>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Miami Heat - Toronto Raptors (mecz w Toronto)
Godzina: 02:00
Typ: Jonas Valanciunas powyżej 27.5 (Suma punktów, zbiórek i asyst)
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365 ✅ ✅ ✅

//e: Lowry z DeRozanem przez długi czas skutecznie sabotowali grę Raptors, przewaga Jonasa na match-up&#39;ie do czwartej kwarty praktycznie w ogóle bez wykorzystania, aż w końcu sam musiał sobie wypracować punkty zbierając w ataku ;)

Analiza:

Przed nami drugie spotkanie serii w ramach fazy Play-Off tegorocznego sezonu NBA. Na przeciwko siebie staną druga i trzecia drużyna konferencji wschodniej. Faworytem w tym meczu będą gospodarze, ja skupię się na indywidualnym występie zawodnika.

To starcie będzie niezwykle ważne dla ekipy z Toronto. Po porażce na otwarcie, koszykarze z Kanady nie mogą sobie pozwolić na kolejną wpadkę. Stawką jest wyrównanie stanu rywalizacji na 1:1, przed dwumeczem w Miami. Heat słyną ze znakomitej gry u siebie i znacznie słabszej na wyjazdach, Raptors będą zatem mieli trudne zadanie, aby wygrać chociaż raz w American Airlines Arena.

Zapowiada się dzisiaj ciekawe starcie i liczę tutaj na overowy wynik, co stworzy okazję dla litewskiego centra Toronto na zdobycie większej ilości punktów. W pierwszym spotkaniu rzucił 24 oczka, więc dzisiejszą linię pokrył niemal samymi trafieniami. Ogólnie po doliczeniu zbiórek i asyst uzyskał łącznie 41 punktów, czyli znacznie więcej niż dzisiejszy próg do pokonania.
Broniącym jego ataki będzie w zespole Heat będzie Hassan Whiteside. Uznawany jest co prawda za dobrego obrońcę, ale widać jego spore braki w grze 1v1. Efektowne bloki oraz skuteczne zbieranie piłek może okazać się nie wystarczające na zatrzymanie Litwina. W pierwszym meczu pozwalał na bardzo dużo przeciwnikowi, i Jonas Valanciunas rzucił aż 24 punkty. Przy kiepskiej dyspozycji rzutowej jednego z liderów Toronto - Kyle Lowry&#39;ego, Valanciunas bierze na siebie większy ciężar zdobywania punktów. Myślę, że również w tym meczu Jonas dorzuci sporo trafień, moim zdaniem przynajmniej 20. Dodatkowo kilka zbiórek i asyst można doliczyć w ciemno, szanse na pokrycie progu są, reasumując, dosyć duże.
Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +38
michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
ja równiez Miami +8.5 @ 1.50 po raz kolejny. Bardzo dobre zawody Dragic cała gre robił i mysle ze dzis moze byc podobnie ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Świetny typ zaproponował Yannick Djalo, również chciałem o Litwinie napisać kilka słów. Ja osobiście biorę over 25 pkt + zbiórek w Unibecie po 1,85 bo wygląda to bardzo dobrze, zwłaszcza, że Hassan gra z lekką kontuzją.

Otrzymane punkty reputacji: +7
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 3:35
Mecz:OKC-San Antonio Spurs
Typ:San Antonio
Kurs: 2.02 »1.81 (kursy strasznie spadły)
Buk: Unibet
Analiza: Jak narazie w kontekście kibicowania to dla mnie Mecz Sezonu. Moja ulubiona Oklahoma dzisiaj stoji pod ogromnym wyzwaniem pokonania SaN Antonio. Jednak rzadko, bardzo rzadko gram na Swoje drużyny którym kibicuję.Właściwie dosadniej powiem że gram z chęcią przeciwko swoim jak OKC czy Lech Poznań bo nawet strata kasy czy punktów w konkursie w takim momencie uszczesliwi. Jak nie wygrana to cieszę się że jednak Oklahoma kroczy po mistrzostwo.Jednak procentowo moim zdaniem Spurs mają większe szanse. Myślę że po 4 meczach będzie po 2 więc tylko muszę przewidzieć kto teraz wygra.Reasumując gdy teraz na Spurs zakład nie wejdzie to trzeba po prostu podwoić stawkę również na Spurs w meczu 4. Jednak raczej teraz wygra Spurs.Zobaczymy najwyżej jak mówiłem podwoje stawkę. Kevin Durant czuję że zagrać może mecz na rekord tych play offow.Wiem że każdy z tych koszykarzy Thunder i Spurs zagra na 100 procent, ten już mecz może zawazyc na przyszłości niektorych zawodników. Może zbyt daleko się posunalem ale myślę że ten kto e gra ten mecz zagra w finale.Czuję że to może być wreszcie znów Durant vs.James. Ale Spurs mają Kawhi Leonarda i skutecznego jak diabli Aldridga.Plus ich trio no i xfactor Danny Green. Spurs są lepsi teoretycznie i każdy o tym będzie pisał ale kto ogląda NBA długo wie że to mecz 50/50.Kto chce niech gra bo warto,zagrać 3 i 4 mecz tej genialnej dla mnie serii. Specjalnie wziąłem wolne, kasa albo Oklahoma i 4 mecz na odrobienie lub 3-1 dla OKC ale szanse na to daję 10%. A mecz 3 procentowo tak to oceniam: OKC 30%-70% SAS 3:40 jump ball!
Ale tak po prawdzie... co tutaj jest argumentem? To, że lubisz grać przeciwko swoim ulubionym drużynom czy Twoja &quot;pewność&quot; co do 2:2 po grach w Oklahomie? To nie tak, że nie widzę argumentów na Spurs - po prostu Ty ich w swojej analizie nie podałeś. [Anderson]

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
A z tym łokciem to tak serio i mocno mu to utrudnia? Od kiedy ma tą &quot;kontuzje&quot;?
od marca, on mówi że to nie wina łokcia - ale co ma powiedzieć?
skoro ma duszę wojownika, ostatnio po przegranym meczu został na hali sam i 2h rzucał do kosza , to nie będzie rozpaczał nad problemami z łokciem
To odróżnia walczaków od mięczaków.

Łokieć na pewno nie wygląda na zdrowy.

Jak jednak widać udało się ogarnąć over i to wlasnie pokazuje charakter zawodnika, brawo

quintana 425

quintana

Użytkownik
Spurs + Cavs @3,00 @Bet365✅

Może to wygląda jakbym szedł na łatwiznę, ale dzisiaj tak to widze. Wczoraj prawie kurs 3,25 z Miami wszedł, gdyby znowu bardziej byli skoncentrowani w końcówce to było by dobrze.

Spursi jak pisałem to jest marka z Popovicem na czele. Drugi mecz u siebie to było jakieś nieporozumienie, a Oklahoma zagrała naprawdę dobrze. Jedynie dobre zawody wśród gospodarzy zagrał tylko Aldrige. Dzisiaj łatwo nie będzie, ale kurs warty zagrania bo nadal są faworytami. OKC to tak naprawdę dwie osoby - KD I RW. Jeżeli któryś ma słabszy dzień to cała drużyna się sypie. Spursi są zrównoważeni, każdy gra co ma grać i jest kim kogoś zastąpić. OKC serii nie wygra, dzisiaj przegrają.

Cavs to formalność. Atlanta może i dobra, ale w rywalizacji z Kawalerzystami nie mają szans. Przed serią zakładałem 4:0/4:1, ale po dwóch pierwszych meczach, a w szczególności po drugim wierze w 4:0. Cavs mają lepszy skład, bardziej zrównoważony no i bardziej doświadczony. LeBron weźmie to co jego.

Myślę, że fajne ako z ciekawym kursem do zagrania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
SAS over 100,5 pkt @1,95 betano
W pierwszym meczu tej serii spurs zagrali bardzo dobrze i rzucili 124 punkty, w drugim o wiele słabszym 97 więc byli bardzo blisko linii na dzisiejszy mecz, jak wiadomo oklahoma to w obronie bardzo marna drużyna, i myślę że SAS nie zagra dwóch meczów pod rząd przeciwko nim zdobywając poniżej 100 punktów.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
OKC to tak naprawdę dwie osoby - KD I RW. Jeżeli któryś ma słabszy dzień to cała drużyna się sypie. Spursi są zrównoważeni, każdy gra co ma grać i jest kim kogoś zastąpić.
Nie wiem, czy zatrzymałeś się na poprzednim sezonie czy powtarzasz utarte slogany, ale Spurs pomimo, że wciąż grają bardzo zespołowo to w obecnych rozgrywkach są bardzo zależni od swojej dwójki liderów. W 1 meczu obaj zagrali świetnie, w drugim Kawhi słabiej i od razu się posypało. Stwierdzenie, że OKC to drużyna dwóch osób, a Spurs są zrównoważeni nie wytrzymuje konfrontacji z faktami, a fakty są takie że w 2 pierwszych meczach w Spurs za każdym razem tylko 3 zawodników miało podwójne zdobycze punktowe, a w OKC pięciu. Nie mówię, że Spurs nie wygrają, bo są dla mnie faworytem, ale oparłeś się na jednym argumencie, który można łatwo obalić.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Spurs + Cavs @3,00 @Bet365

Może to wygląda jakbym szedł na łatwiznę, ale dzisiaj tak to widze. Wczoraj prawie kurs 3,25 z Miami wszedł, gdyby znowu bardziej byli skoncentrowani w końcówce to było by dobrze.

Spursi jak pisałem to jest marka z Popovicem na czele. Drugi mecz u siebie to było jakieś nieporozumienie, a Oklahoma zagrała naprawdę dobrze. Jedynie dobre zawody wśród gospodarzy zagrał tylko Aldrige. Dzisiaj łatwo nie będzie, ale kurs warty zagrania bo nadal są faworytami. OKC to tak naprawdę dwie osoby - KD I RW. Jeżeli któryś ma słabszy dzień to cała drużyna się sypie. Spursi są zrównoważeni, każdy gra co ma grać i jest kim kogoś zastąpić. OKC serii nie wygra, dzisiaj przegrają.

Cavs to formalność. Atlanta może i dobra, ale w rywalizacji z Kawalerzystami nie mają szans. Przed serią zakładałem 4:0/4:1, ale po dwóch pierwszych meczach, a w szczególności po drugim wierze w 4:0. Cavs mają lepszy skład, bardziej zrównoważony no i bardziej doświadczony. LeBron weźmie to co jego.

Myślę, że fajne ako z ciekawym kursem do zagrania.
Aldridge to zagral fenomenalnie nawiazujac do najlepszych wystepow w Portland.Drugiego takiego meczu raczej nie powtorzy z OKC.Oczywiscie moze kto inny odpalic ale nie oszukujmy sie w Spurs takiego Duranta czy Westbrooka nie maja.
Czekanie na slaby mecz Duranta I Westbrooka to moze skonczyc sie OKC w finale oczywiscie Russ moze sie zamienic w Westbricka ale nie musi.
Durant to watpie zeby mial gorszy mecz.
Ibaka Kanter odpala jeden w jednym drugi w drugim meczu I jeszcze bedziecie facepalma zbierac jak OKC wyrzuci dziadkow.

Znajde na Pinnacle awans OKC Bo bardzo chetnie wejde?

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Niekoniecznie Aldridge &quot;drugiego takiego meczu raczej nie powtórzy&quot;. W pierwszej kolejności - w tym przypadku trzeba mówić o &quot;trzeciego takiego meczu raczej nie powtórzy&quot;, bo w G1 był również fenomenalny, ale do czego dążę: bilans zysków i strat. Trzeba zastanowić się - dlaczego LaMarcus był zostawiany ciągle 1vs1 mimo, że siał ogromne zniszczenie? Przecież Donovan mógł coś pozmieniać, podwajać... no właśnie. Podwojenia. Ich było jak na lekarstwo. Aldridge to zawodnik, który nie traci chłodnej głowy i w odróżnieniu od takiego Ibaki - potrafi podać. Gdyby Donovan wpadł na pomysł podwojeń Spurs, podobnie jak w pierwszym meczu, zapewne rozstrzelaliby OKC zza łuku. Trzeba było podejść do tego na spokojnie, więcej korzyści było z pozostawienia LMA 1vs1 z Ibaką/Adamsem i ścisłe krycie pozostałej czwórki, zamiast wymyślać kwadratowe jaja. Mimo, że Aldridge trzasnął 41 punktów to ruch piłki stawał i było z tego zwyczajnie więcej korzyści. Nie widzę powodów, dla których Donovan miałby coś zmieniać w tej materii, dlatego linia na over 24,5 wygląda kusząco.
Przerwa pomiędzy G2 a G3 była stosunkowo długa, dlatego można przypuszczać, że Thunder wyjdą na takiej samej intensywności, co w G2 i gracz zbierający będzie miał za zadanie automatyczne przejście do ataku, czy to podaniem, czy przedostaniem się pod obręcz jeśli zbierze Westbrook bądź Durant. W takiej grze OKC są nie do zatrzymania przez żaden zespół, pytanie brzmi - jak Popovich na to zareaguje i jak będą wyglądały powroty do obrony Spurs.
Piłeczka po stronie Popa i Spurs, to od nich zależy wygląd G3. Wbrew pozorom Thunder to strasznie niewdzięczny przeciwnik dla SAS, dlatego nie przesadzałbym ze stwierdzeniami: &quot;tak źle jak w G2 nie zagrają&quot;. Niby tak, ale słabsza gra Spurs w G2 względem G1 była spowodowana nie tylko indolencją rzutową na początku meczu, ale przede wszystkim agresywnością obrony Thunder, o czym pisałem wcześniej. Ktoś powie: &quot;Thunder wznieśli się na wyżyny, a Spurs zagrali słabiej, a tutaj zwycięstwo tylko +1&quot;, okej, ale wynik był przez większość meczu kontrolowany i nie zmienia tutaj fakt, iż Spurs mieli posiadanie na zwycięstwo. Druga sprawa, że tam powinien być wolny i ponownie piłka z boku dla Thunder, bo w pierwszej kolejności na linię nadepnął Ginobili, a nie Waiters odepchnął Manu, jak to wielu próbowało wszystkim wmówić.
Mówiąc w skrócie - pisanie o Spurs w kontekście: &quot;nie zagrają tak słabo&quot; czy coś w ten deseń jest słabe i opieranie na tym analizy/inwestowanie pieniędzy jest głupie. Ten mecz to zagadka, G2 stał na wysokim poziomie pod względem taktyki, intensywności i w zasadzie nie wiadomo czego spodziewać się po G3. Ten mecz to czysty no bet. A jedynym betem, jaki widzę na ten moment jest over Aldridge&#39;a. Aczkolwiek nie gram tego z jednego, jedynego powodu - mam chwilową przerwę od grania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1,5K

karmelo5

Użytkownik
ja dzisiaj proponuję zagrać na Paula Millsapa z Atlanty

over 10.5 zbiórki po kursie 1.90 na parimatch ⛔ 8 zbiórek
ostatnie dwa mecze z Cleveland to 13 zbiórek w 40 minut oraz 11 w 27 minut w drugim meczu, co przy założeniu, że mecz będzie na styku i Millsap dostanie dużo minut powinno bez większych problemów wejść ;)
Dodatkowo w sezonie regularnym na trzy mecze przeciwko Cavs dwa razy pokrył ten over (8, 12, 11)

over 17.5 punktów po kursie 1.85 w parimatch/betano ⛔ 17 punktów
w pierwszym meczu zdobył 17 pkt grając na fatalnej skuteczności 6/19 z gry (32%)
w drugim zaś trafiał zdecydowanie lepiej, bo 4/8 z gry, ale przez to iż zagrał jedynie 27 minut to i tak nie przekroczył powyższej linii - zdobył 16 pkt

tak więc podkreślam - jeżeli mecz będzie na styku i Millsap dostanie dużo minut - to bez problemu powinien obie linie pokryć ;)

quintana 425

quintana

Użytkownik
Wczoraj piękny dubelek na plus, mam nadzieje, że ktoś skorzystał z mojej propozycji.

Wczoraj faworyci na luzie i dzisiaj też ich zagramy GSW + Miami @2,29 Bet365

Warriorsi bez Stefka, ale mimo to myśle, że warto dzisiaj na nich dać. Trzeba pamiętać, że koszykówka jest to sport drużynowy, gdzie nie gra jeden zawodnik. Wojownicy to jest właśnie jak dla mnie wzór drużyny idealnej, zrównoważonej. Poprzednie mecze wygrane spokojnie, dzisiaj będzie trudniej, ale wygrają. Portland rewelacja sezonu, nikt nie wierzył, że wejdą do PO, a co dopiero wygrają serie z Clippers (tu mieli dużo szczęścia). Lillard i CJ ciągną drużyne, ale jak któryś ma słabszy dzień to sie sypią. GSW ma przewagę na każdej pozycji (no dzisiaj może nie na jedynce), ale to wystarczy.

Miami pokazało w dwóch pierwszych meczach na co ich stać. Tak naprawdę powinno być już 2:0 w serii, ale jak zawsze pod koniec musieli zacząć grać słabiej. Wszystko co chyba warto wiedziec jest opisane w powyższych analizach dwóch pierwszych spotkań. Dodatkowym argumentem jest hala AAA, czyli twierdza Żarów.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Dzisiaj jestem prawie na sto procent pewny, że Ci dubel nie wejdzie.

Co myslicie o Miami - Raptors over 187,5? 1.80 Linia dosyć niska, nawet jak na play-offy

Ps. Tak, wiem, że poprzednie mecze under, ale Miami u siebie gra inaczej i sypie dużo więcej pkt.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Dzisiaj jestem prawie na sto procent pewny, że Ci dubel nie wejdzie.

Co myslicie o Miami - Raptors over 187,5? 1.80 Linia dosyć niska, nawet jak na play-offy
Wczoraj też tak ludzie pisali ;P

Over fajny. Miami u siebie lubi dużo rzucać i rzuci te 100 punktów moim zdaniem. Toronto będzie trzymało kroku i rzuci gdzieś ponad 90.

tony1 15

tony1

Użytkownik
Widzialem w dwoch pierwszych meczach Miami i w to wchodzilem jak i handicapy na nich. Dzis widze za to Toronto i handicapy na nich. Nie wiem czemu ale za to co zagral w koncowce ostatnio Whiteside jego cegly i gra J.Johnsona z Wadem na czele (dogrywka) to dzis widze dobra gre i przewagi Valanciunasa nad Hassanem. Przewagi na skrzydlach Toronto a kropke nad i musi dzis postawic Lowry i Ross sie ozywil i pokazal ze jest bledem stawianie wiekszych minut na Powella. Wade za dobrze gral do tej pory z Dragicem, musza zaliczyc gorszy mecz, dzis walka jak o zycie, tu pierdolki nie dadza zwyciestwa. Ide dzis w Toronto !

Miami Heat-Toronto Raptors
Typ: wygrana Toronto Raptors
Kurs: 3.10
William Hill
Stawka: 10/10

Miami Heat-Toronto Raptors
Typ: FT. Toronto +5.50 pkt
Kurs: 1.95
Sbobet
Stawka 10/10

Edit:

Miami Heat-Toronto Raptors; 91:95

Tak sie gra !!!

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Toronto @ Miami
over 186
1.90 Bet365

Na dzisiaj pobieram over w meczu w Miami. Że Heat potrafią sporo rzucać u siebie to wiadomo nie od dziś, moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie rozgrywane w dużo szybszym tempie niż dwa pierwsze. Toronto z kolei będzie się dzisiaj musiało dostosować do warunków, więc albo będą trzymać wysoki wynik albo może być blow-out.

Do tego pograłbym jakiś over punktowy Wade&#39;a, który w końcu powinien zagrać jak na lidera przystało, jednak bet365 już mi zamknął zakłady na gracza.

Odnośnie meczu GSW, nic pre tutaj nie pogram, przede mną nocka w pracy więc na pewno wejdę w jakiś live ????

tony1 15

tony1

Użytkownik
Odradzam granie Wadow i overkow. Mecz bedzie wolny na malej skutecznosci. To nie Boobcats a Raps ! Duzo gier duzym ustawieniem bedzie i marna skutecznosc na dystansie.napewno po stronie Heat ! Wade overki to na dobrej skutecznosci w koncowkach robil. Dzis zostanie uziemiony

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Odradzam granie Wadow i overkow. Mecz bedzoe wolny na malej skutecznosci. To nie Boobcats a Raps ! Duzo gier duzym ustawieniem bedzie i marna skutecznosc na dystansie.napewno po stronie Heat ! Wade overki to na dobrej skutecznosci w koncowkach robil. Dzis zostanie uziemiony
No widzisz, problem z graniem overów i underów jest taki, że to jest tylko i aż 50% szans ;) Ja raczej liczę na przełamanie serii, przypomnij sobie mecze z Charlotte na wyjeździe i wyniki po 80 kilka na team, podczas gdy w Miami potrafili rzucać grubo ponad 200 punktów w meczu. Więc Ty odradzasz, ja polecam - któryś z nas na pewno zarobi ????

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
W tych play-offach już 2 razy przejechałem się overach Miami a grałem minimalną granicę jaką buk wystawiał na dany mecz
2 pierwsze mecze z Hornets u siebie ponad 200 ptk, ale później męczenie buły i ani jednej dwusetki.
Zastanawia mnie over Dragicia bo linia na 16,5 a rzucał ostatnio 26 i 20 ptk no i gra dużo nawet jak gwałcą rywali. Bo taki Wade przy dobrym wyniku gra 25 min

quintana 425

quintana

Użytkownik
W tych play-offach już 2 razy przejechałem się overach Miami a grałem minimalną granicę jaką buk wystawiał na dany mecz
2 pierwsze mecze z Hornets u siebie ponad 200 ptk, ale później męczenie buły i ani jednej dwusetki.
Zastanawia mnie over Dragicia bo linia na 16,5 a rzucał ostatnio 26 i 20 ptk no i gra dużo nawet jak gwałcą rywali. Bo taki Wade przy dobrym wyniku gra 25 min
Z Wadem jest inna sytuacja bo ma kto go zastąpić. Dragic po kontuzji Johnsona musiał grać trochę więcej. Ja coś dzisiaj czuje męczarnie i jak kolega wyżej pisał overy to 50/50. W przypadku Dragica powinien zrobić, ale wiecie jaki jest sport

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom