>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Playoffs 2013

Status
Zamknięty.
t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
Green Jeff (Boston) - Felton R. (New York) over 32,5 @ 1,85 betcity ✅✅ e: 53 pkt
Over na Pierce&#39;a jakoś mnie nie przekonuje, ale to prawda jeżeli Celtowie chcą jeszcze sobie przedłużyć sezon to PP powinien w końcu wziąć sprawy w swoje ręce. Nie mniej jednak liczę też na Jeffa Greena, który w tych trzech pierwszych przegranych spotkaniach prezentował się solidnie. Odpowiednio 26,10,21 pkt. Gdzie za wyjątkiem G2 (grał krótko) prezentował się nieźle. Gra bardzo długo bo za bardzo nie ma kto go tam zastąpić i rzuca sporo, potrafi wrzucić też trójkę. Końcówkę sezonu regularnego także miał niezłą. I wydaje mi się, że można na niego liczyć. Z drugiej strony Felton, który w PO regularnie oddaje po kilkanaście prób rzutowych i zdobył w 3 grach odpowiednio 13,16 i 15 oczek. Dziś w dodatku nie zagra J.R. Smith więc jego punkty też ktoś powinien przejąć. W tych trzech grach dwa razy była przekraczana ta linia, dzisiaj jedni będą chcieli zakończyć serie, a drudzy zachować szanse i nie dostać sweepa. Szykuje się więc niezły mecz.
Na sucho jeszcze:
J.Green. Total Points over 18.5 @ 1.90 marathonbet ✅✅ e: 26 pkt

Otrzymane punkty reputacji: +26
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Ty Lawson over 19 pkt @ 1,85 unibet✅
Dopadła mnie słaba skuteczność, ale mam nadzieję że tylko na krótką metę. Lawson ma za sobą świetny mecz w Oakland - 35 punktów, 10 asyst. Zdecydowanie zawodnik stwarzający najwięcej problemów Warriors, jego dynamika i szybkość kompletnie wybija z rytmu Curry&#39;ego i Jacka, którzy nie są w stanie go zatrzymać. Przede wszystkim dużo kłopotów sprawiają jego penetracje , mija obrońców w bardzo szybki sposób i przy okazji zdobywa sporo punktów. Jutro ważne spotkanie nie tylko dla Warriors ale również Denver, którzy w razie porażki znacznie oddalą się od półfinału. Lawson zdobywa najwięcej punktów z całego zespołu, motor napędowy gości i dzięki niemu gra nabiera rytmu. Linia najniższa ze wszystkich buków i nie widzę przeciwwskazań dlaczego nie miałby przekroczyć tej linii.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
A dla mnie brak JR Smitha i kurs over 2 na Boston to uklon w strone graczy. Boston to jest charakterna druzyna i po wyeliminowaniu jednego z lepiej spisujacych sie graczy rywala powinni sobie poradzic w ogrodku. Pewnie skonczy sie 1-4 ale ten jeden honorowy mecz Celci raczej wygraja. Pierce i KG graja slabo w tych PO, ale kurcze ile to lat z rzedu mozna oszukiwac organizm ? O supporcie nie wspominam, bo oprocz Greena totalna padaka. Przyznam szczerze, wierzylem jeszcze w ten ostatni podryg energii i zacieta serie a moze nawet zwyciestwo Bostonu ale czas brutalnie zweryfikowal moje nadzieje. Celci tez raczej maja w glowach, ze seria praktycznie nie do uratowania ale do momentu gdy nie przegraja czterech spotkan beda walczyc, a tymbardziej u siebie w hali. Polecam naprawde, bo kurs to lekka kpina..
Boston ML 2.10✅
Boston/Boston 3.10✅
Boston -4 2.90 ✅
all bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 80

pididi

Użytkownik
Denver Nuggets vs Golden State Warriors
Typ: Denver -1.5 kurs: 1.91 pinnacle
⛔

Denver w tej chwili przegrało back-to-back po zwycięstwie w pierwszym spotkaniu. Bryłki miały dość dużą szanse na wygranie trzeciego spotkania, ale roztrwonili 12 punktową przewagę. Denver w tej chwili przegrywa rywalizacje 1-2 i dzisiejsze spotkanie jest krytyczne jeżeli myślą o następnej rundzie po. Nuggets zdominowali GSW w sezonie zasadniczym wygrywając 3 z 4 spotkań. Jedyna przegrana, to 1 punktowa porażka w Oakland 106-105. Ostatnie wygrane Warriors były czymś niespodziewanym szczególnie kiedy dodatkowo wypadł David Lee. Myślę że dziś w nocy Denver się odbije (bounce back?).
Golden State rzucało w tych ostatnich dwóch spotkaniach niesamowicie skutecznie. Warriors trafiali na poziomie 58.5% (93-159) z gry, 48.9% (22-45) za 3 pkt oraz 76.7% (33-43) rzuty wolne. Oczekuje dziś regresu w rzucaniu gospodarzy. Golden State zanotowało 21 strat w GM3 przełożyło się to na 30 punktową zdobycz dla Denver. Ogólnie Denver zdobywa więcej punktów z pomalowanego i z tzw. fast break points. Myślę że dziś w nocy Denver wyrówna na 2-2.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
A dla mnie brak JR Smitha i kurs over 2 na Boston to uklon w strone graczy.

Polecam naprawde, bo kurs to lekka kpina..
Boston ML 2.10
Boston/Boston 3.10
Boston -4 2.90
all bet365
Kurs jest wystawiony raczej odpowiednio. Nie twierdzę, że Boston na pewno nie wygra, bo sam chciałbym zobaczyć jeszcze z 2-3 spotkania tej rywalizacji, ale fakty są takie, że Boston przegrał trzy spotkania nie wychodząc z 80 pkt. Brak Smitha ? Jego rzuty przejmie w pewnej części Melo, nieźle dysponowany jest Felton. Nie jest to żadne wielkie osłabienie w kontekście rywalizacji z Bostonem, który póki co nie może sobie poradzić sam ze sobą i z defensywą NYK. Był kurs wyższy i po 2,3-22 ludzie zaczęli pobierać NYK - co jak najbardziej rozumiem :]
Pisanie, że kurs na Boston jest ukłonem/ kpiną jest dość wyraźnym nagięciem rzeczywistości.

N 0

neldor

Użytkownik
Takze mysle, ze osłabienie wcale nie takie straszne. A co do meczu to mysle ze Boston juz sie nie podniesie i rowniez to dzis przegra. Nie maja kompletnie ławki, jak rowniez KG i Pierce zawodza. Ja gralemm na czysty win Knicksow i -9,5wczoraj po 4,50 bet365. A jak bedzie to niedlugo zobaczymy ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Boston Celtics - New York Knicks 1 -&gt; 2,05 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 97 - 90 Boston Celtics

Ja również podobnie jak Easy uważam, że dzisiaj Boston ma szansę wygrać. Wypadł Smith a wiadomo jaki to jest gracz w rotacji Mike Woodson&#39;a. Jr Smith średnio 16,3 pkt w tych PO więc sądzę, że będzie to duże osłabienie w szeregach ekipy z Madison Square Garden. Boston w tych PO bez Rondo gra słabo, zgadzam się, wieku się nie oszuka. Pierce, Garnett są zmęczeni sezonem. Ale 4-0 w pupę od Nowego Yorku? Myślę, że chociaż 1 mecz team Rivers&#39;a urwie. Dzisiaj jest do tego najlepsza okazja. Spotkanie u siebie w TD Garden, brak Smitha w szeregach gości. Kluczem dzisiaj jest zatrzymanie Carmelo, który dzisiaj zapewne spędzi na parkiecie sporo minut wobec absencji Smith&#39;a. Kurs na Boston Celtics na pewno zachęcający, ja sądzę że dzisiaj nie ma innej opcji jak win gospodarzy, pobieram ten zakład, jednakże ze stawką nie szaleję 4/10 ;) Mecz o 19:00 czasu polskiego. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam. Rambo.

Otrzymane punkty reputacji: +16
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Kurs z Bet365
Knicks@Celtics ⛔
under 184
1.71

Tak sobie patrzę na to game 3 i spodziewam się skuteczności Celtics na poziomie 35%~. Tymczasem w boxscore pojawia się piękne 40% ale za to aż 18 strat. O ile cegły mogą nie wpadać jednego czy drugiego dnia, o tyle straty ciężko ograniczyć... U Knicks nie zagra J.R. Smith, lecz widzę tu sytuację podobną do sytuacji Duranta wczoraj.
Durant co prawda rzucił te 40+ pkt, ale to i tak mniej niż rzucali zazwyczaj razem z Westbrickiem. Ktoś powie &quot;ok, ale Martin przejął jego rzuty&quot;. No tak, ale wczoraj KD+Martin nie rzucili wiecej niz zazwyczaj rzucali we trzech... Analogicznej sytuacji spodziewam się dziś u Knicks. Smith wypadł, ktoś jego rzuty przejmie, ale i tak NYK rzucą mniej niż możnaby się spodziewać. Dodatkowo podwyższam trochę linię bo lubię mieć pecha w liniach &quot;domyślnych&quot;...
178 po Q4....

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Curry &amp; Lawson over 15,5 asysty 1,84 ⛔
Sbobet

Wchodząc na ofertę Sbobet liczyłem po cichu, że będą mieli wystawiony taki bet z myślą, że linie 17,5 zaatakuje bez problemu, a nad wyższymi się zastanowię. Azjatycki Buk oferują nam tutaj 15,5 i ja w to wbijam bez problemów. Pierwszy mecz w wykonaniu obu panów przeciętny i łącznie ,,tylko&quot; 13 asyst. Dwa kolejne to 25 i 22 ;) Liczę znów na szybkie spotkanie i zwroty akcji w hali GSW, a to z pewnością pomoże ten over zamienić na ca$z dość szybko. Denver ma nóż na gardle, GSW stoi przed sporą szansą wyjścia na 3-1. Atutami tych zespołów są punkty oraz asysty i mam nadzieję, że dzisiaj zaprezentują te możliwości w pełnej krasie.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Kurs jest wystawiony raczej odpowiednio. Nie twierdzę, że Boston na pewno nie wygra, bo sam chciałbym zobaczyć jeszcze z 2-3 spotkania tej rywalizacji, ale fakty są takie, że Boston przegrał trzy spotkania nie wychodząc z 80 pkt. Brak Smitha ? Jego rzuty przejmie w pewnej części Melo, nieźle dysponowany jest Felton. Nie jest to żadne wielkie osłabienie w kontekście rywalizacji z Bostonem, który póki co nie może sobie poradzić sam ze sobą i z defensywą NYK. Był kurs wyższy i po 2,3-22 ludzie zaczęli pobierać NYK - co jak najbardziej rozumiem :]

Pisanie, że kurs na Boston jest ukłonem/ kpiną jest dość wyraźnym nagięciem rzeczywistości.
Wiem, ze odpisywanie w tym momencie gdy Boston prowadzi [ chociaz jeszcze wszystko sie moze zdarzyc] wieje cebulactwem, ale chce tylko napisac czemu tak a nie inaczej typowalem. Kursy moim zdaniem byly wystawione zle, poniewaz Knicks stracili swojego drugiego najlepszego strzelca, ktory Bostonowi wyrzadzal wiele krzywdyw tej serii. Po drugie, kurcze Boston gra u siebie a nie na wyjezdzi, jak slabo by grali w 3 pierwszych spotkaniach to nadal kilku swietnych gosci o ogromnych umiejetnosciach pomimo juz starszego wieku. Kursy z JR Smithem w skladzie powinny byc wystawione rowno 1.9-1.9, natomiast bez niego max jakies 1.65-1.7 na Celtow- takie moje zdanie. Pozdro;)

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie dalibyście cynka przed meczem czy Wade i Bosh out bo jeśli obu nie będzie to ja raczej w overa uderzam LeBrona. Typowanie handi odpuszczam w tym meczu lepiej uderzyć później w Spursów i over Denver-Warriors ale o tym później.

B 146

bart1110

Użytkownik
Jarret Jack over 17.5 1.83 2/10 b365 ✅
Spróbowałem w ostatnim meczu, bylo dość łatwo wiec proboje jeszcze raz, raczej taktyki GS nie zmienia, bo dała im 2 winy, wiec licze na 40+ minut od Jaca i około 20 punktów
Klay Thompson over 18.5 1.83 2/10 b365 ⛔
Słabiutko w ostatnim meczu tylko 6, ale wczesniej 21 i 22. To jest typowy shooter i gs potrzebuje go zeby wygrac, mysle ze dzis bedize lepiej.
Pau Gasol under 18 3/10 1.85 tobet ✅
Pau Gasol tore a ligament in his right middle finger, and he plans to play with a splint to protect it in Game 4 on Sunday. A jeszcze w tej serii tej linii nie przekroczyl, wiec watpie zeby teraz tymbardziej forsowal, dodatkowo bez backcourtu praktycznie LA, licze wiec na to ze Spursy szybko wyjasnia sytuacje i Mike nie bedzie meczyl jego poobijanych zawodnikow

t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
Sanders L. (Milwaukee) over 10.5 pkt @ 1.85 betcity ⛔ e: 7 pkt
Tak na szybko, bo zaraz mecz. Sanders poczynił w tym sezonie spory postęp. Jest dobrym środkowym i uważam, że tą linie może spokojnie przekroczyć. W game 1 zobył 6 pkt, miał 3/7 z gry, grał zaledwie 18 minut ze względu na szybkie faule. W game 2 i 3 odpowiednio 14 pkt (6/7 z gry) i 16 pkt (7/10 z gry). Prawdopodobnie to ostatnie spotkanie w serii, więc powinna być gra na maxa.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Golden State Warriors +2 @ 1,94 marathonbet✅
Golden State Warriors ML @ 2,10 marathonbet✅wracamy do normy
Widzę, że idzie masówka na Denver po reakcjach większości buków jednak nie mam pojęcia dlaczego znowu faworyzowani są Nuggets. Czy Warriors odstają od rywala? Grają gorzej czy też brakuje im umiejętności? Właśnie nie, oglądałem każdy mecz z tej serii i w mojej opinii Warriors bardziej zasługują na awans aniżeli Denver. Pierwsze spotkanie GSW gra jak równy z równym, Miller załatwia ich w końcówce, drugi pojedynek świetna skuteczność Wojowników i win. Trzeci mecz, Denver jedynie dominuje w dużym stopniu w drugiej kwarcie , Brewer daje popis z ławki i 10-cio punktowa przewaga. Druga odsłona świetna dyspozycja Curry&#39;ego i Jacka i mamy zwycięstwo. Należy też przyznać, że duża szczęścia mieli podopieczni Jacksona pod koniec, ale Denver też mialo swoją szansę chociażby po błędzie pięciu sekund Jacka. Nade wszystko rzuca mi się w oczy reakcja GSW na stratę Lee i rzeczywiście można przyznać, że radzą sobie bardzo dobrze bez niego. Landry przejawia dobrą dyspozycję, jednak wychodzi z ławki - Jackson gra tylko z nominalnym Bogutem pod koszem, do s5 dołączył Jack, który robi niezłą furorę. Liczę na jeszcze lepszy występ Curry&#39;ego, który grał dość rozważnie szczególnie na początku. No i wiadomo Thompsona na którego zdołałem zagrać i akurat w trzecim meczu zdarzyła mu się słaba skuteczność. Obrona też nie najgorzej. W ekipie Denver gdyby nie Lawson to byłoby naprawdę ciężko, bo rozgrywający gości to najniebezpieczniejsza postać w tej serii i pomimo swojego wzrostu potrafi nieźle wjeżdżać pod kosz. Nie wspomnę również o słabej defensywie Curry&#39;ego, ale przynajmniej nadrabia ofensywą. Oczywiście Faried zaczyna wracać do swojej najlepszej dyspozycji i z pewnością będzie widać spory postęp w porównaniu do meczu nr 2. Buki faworyzują Denver, bo przecież jest to dla nich must win itp. Ale najwyższy czas sobie zadać pytanie czy Golden State wraz ze swoją bardzo dobrą dyspozycją nie powinno być faworytem? Zwłaszcza w Oakland, gdzie atmosfera jest niesamowita i widać, że kibicom bardzo zależy. Jest to kluczowy mecz dla Warriors, w momencie wygranej będą 3-1 i w nieco lepszej sytuacji. To Denver jest pod ścianą i ewidentnie muszą wygrać. Wiadomo, że większa presja po stronie Nuggets i sądzę, że to ich zgubi. Wszyscy stawiali na Denver w tej serii, a tu taka niespodzianka - Warriors nie byli rozstawiani wśród faworytów, dla niech sukcesem było dojście do PO. Teraz okazja awansu jest na wyciągnięcie ręki i wydaję mi się, że GSW ją wykorzysta.

Otrzymane punkty reputacji: +11
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Na dzisiaj wrzucam wcześniej kminiony kuponik;) :
Spurs -5.5 1.38 ✅ ✅ ✅
Denver-Golden State over 205.5 1.47 ✅ ✅ ✅
ako.2.04 Bet365 ✅ ✅ ✅
Lakers jest osłabione,Lakers i tak jest słabe nie widzę ich zwycięstwa podobnie jak w pierwszym meczu w Los Angeles.Kontuzje,kontuzje i jeszcze raz kontuzje a Ci zawodnicy którzy są to nie jest poziom SA drużyny w wielkim potencjałem.Howard i Gasol to za mało żeby ugrać nawet jeden mecz.Gram -5.5 bo to jednak w LA mecz i Lakers będą walczyli ale nie zdziwi mnie 20 punktowa przewaga uważam że to będzie normalne.
No i meczyk Denver-Warriors idę znowu w overa dwie grające drużyny do przodu i myślę że przejdą tą linię spokojnie bo meczu znowu zapewne będzie na styku.Tak jak kolega kieran to pisze wszyscy idą na Denver tak jak przed poprzednimi meczami a jak się kończyło?Liczę na wyrównany meczyk z dużą ilością koszy,defensywy nie będzie bo te zespoły ich nie mają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom