Denver Nuggets vs Golden State Warriors
Warriors handi (0: 10) @
1.61 Bet365
107:100
Warriors over 103 pts @
1.93 Betsson
100 pts
Jarrett Jack over 30 pts + reb + ast @
1.85 Betsson
20pts + 5 ast + 6 reb = 31 ![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Denver jak zazwyczaj
polska reprezentacja piłkarska ma mecz o życie i przedłużenie nadziei o awansie. Teoretycznie z nożem na gardle powinni być jeszcze bardziej zmotywowani, ale czy to na pewno będzie dla nich handicap, a nie dodatkowa presja? Nuggets w PO co tu dużo mówić zawodzą. Zaledwie jeden wygrany mecz we własnej hali, 2 punktami i seria 3 porażek.
Buki upatrują w gospodarzach zdecydowanych faworytów tego meczu (1.25 na Win Denver) nie zważając na ostatnie ich pojedynki. Warriors grają ze świetną skutecznością, może poza pierwszym meczem (trema?), ale jak to mówią pierwsze koty za płoty, potem było tylko lepiej. Prawda, że nie ma Lee, ale żeby było śmieszniej bez niego wygrali wszystkie spotkania, więc czy to jest osłabienie?
GSW nie muszą wygrać tego spotkania, ewentualnie będą mieli jeszcze następne szanse, ale są w gazie, więc czemu nie dobić rannego? Zabezpieczam się dość wysokim handicapem po i tak ładnym kursie, spodziewam się close game.
Curry rozpędził się na dobre i chyba nie zamierza się zatrzymywać, dotrzymuje mu kroku Jack, jest jeszcze przecież Landry, Thompson, Barnes. Zdecydowałem się na over Jacka, który podobnie jak Curry po słabszym pierwszym meczu zaczął rzucać na kosmicznej skuteczności (10/14, 10/15, 7/8), również przy szybkiej grze zbiera dużo asyst, a i łatwiej o zbiórki przy braku Lee.
Ja osobiście zaryzykowałem granie na suchy win GSW @ 4.10. Uważam, że mają wystarczająco dużo argumentów, żeby skończyć sezon Denver.