Żadna zagadka, im mniej Joela Anthony'ego tym lepiej. I Haslem i Bosh i Birdman wyciągną wysokich spod kosza, a to oznacza wjazdy. W 2012 brudną robotę na Jamesie wykonywał Granger ubrany w kostium bad boya. Kostium był trochę za ciasny, uciskał mózg i było kilka dziwnych jego zachowań. Over Wade'a jest "troszkę" dziwny moim zdaniem, Hill potrafi go zamykać w obronie.To jest właśnie zagadka na dzisiejszy mecz.
może i w ofensywie tak, ale jest jeszcze coś takiego jak defensywa i to ona w tej serii będzie kluczowa.Żadna zagadka, im mniej Joela Anthony'ego tym lepiej. I Haslem i Bosh i Birdman wyciągną wysokich spod kosza, a to oznacza wjazdy. W 2012 brudną robotę na Jamesie wykonywał Granger ubrany w kostium bad boya. Kostium był trochę za ciasny, uciskał mózg i było kilka dziwnych jego zachowań. Over Wade'a jest "troszkę" dziwny moim zdaniem, Hill potrafi go zamykać w obronie.
Heat w 9/10 meczów mają lepsze 2. połowy.Miami Heat-2 - Indiana Pacers | dla 1. kwarta | expekt 1.85
myślę ze dziś od początku spotkania będzie widać kto zmierza do finału play off, podwyższony level może nie być w zasięgu to nie jest już wyeksploatowane Knicks tylko bardzo wymagające Miami z którym to Pacers będzie grać po dyktando wiec od pierwszych minut w plecy... szanse dla Indiany widzę ale tylko u siebie
Proszę Cię... Mnie z kolei byłoby głupio wyrzucić takiego śmiecia na forum.http://www.grantland.com/story/_/id/9297089/ten-burning-questions-upcoming-miami-heat-indiana-pacers-series#footnote1
analiza serii pierwsza klasa.
ps. branie się za hazard nie znając takich szczegółów taktycznych to strata czasu. Mi byłoby głupio typować mecze nie analizując ich tak szczegółowo.
Miami w drugiej części zdobyło 55pkt, a nie 66Miami w pierwszej połowie zdobyło jedynie 37 pkt. co uważam było spowodowane dłuższą przerwą od grania w przeciwieństwie do drugiej połowy gdzie zdobyli już 66 pkt.
Nie licząc OT, w regulaminowym Wade sypnął łącznie 27 - czyli jak pisałem, linia była na styk ???? . Betsafe dziś daje nam linię powiększoną względem tej poprzedniej, więc 27,5 tym bardziej polecam do grania. Sam Wade narzeka na kolano, więc liczę na mniejszą efektywność niż w G1.Wade under 26,5 points + rebounds + assists. Nie uważam, że ostatni mecz z Bulls to przebłysk powrotu do formy. Ba! Ta długa przerwa bardziej wybiła go z rytmu meczowego + wszelkie drive'y pod kosz, będą utrudniane przez Hilla, a jak go minie mogą boleśnie skończyć się kontaktem trzeciego stopnia z Hibbertem. Z Bykami czasem ze względnie łatwych layupów pudłował. Powinien więcej podawać, jednak liczę na 1-2 max zbiórek - element z którym Heat ma problem, więc jeśli 3 wysocy nie zdobędą piłki raczej wpadnie ona w łapska Pacers. Coś trafi z gry, zdarzy się i osobisty. Uważam, że linia jest na styk: w ostatnim meczu miał łącznie 29 jednak we wcześniejszych spotkaniach to: 13, 19, 23, 20. Te wyższe wartości osiągane właśnie we własnej hali, jednak niższe niż dzisiejsza linia.
Dla fun'u można drobno sypnąć: Roy Hibbert double-double @2,6. W matchupie z NYK więcej razy miał więcej zbiórek niż punktów. Z tymże difens Chandlera a Bosha to nie ma co porównywać. Myślę, że można spróbować
Propozycje:
Dwyane Wade under 26,5 points+rebounds+assists @1,85 Betsafe