>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Playoffs 2013

Status
Zamknięty.
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Parker under 22
2.0
Gasol under 16.5
2.0
Pinnacle

Średnio się znam na nba jeśli chodzi o pisanie. Więc tak, obie drużyny grają zespołowo, przynajmniej jeśli chodzi o zdobywanie punktów. Z rzadka się zdarza żeby zawodnik Ostróg czy Niedźwiadków rzucił około 30 punktów. Linie na Gasola i Parkera są wyższe niż zdobycz punktowa obu z pierwszego meczu, Francuz rzucił 20 a Hiszpan 15. Liczę na niską zdobycz obu panów

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies goście over 88 -&gt; 1,83 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 93 - 89 San Antonio

Podobnie jak Blaise dzisiaj celuję w over. Tylko nie tyle, co w meczu ogólnym, a samych gości. Większość o tym meczu została już przez innych opisana. 1 mecz Zach zagrał totalne dno, bez niego ofensywa Memphis nie funkcjonowała, Gasol swoje robił ale to też za mało, aby pokonać Ostrogi w AT&amp;T. San Antonio Spurs o dziwo, zastosowali bardzo szybkie tempo meczu, które Miśkom bardzo nie odpowiada. Tony Parker wbijał się w pole 3 sekund jakby miał 19 lat. Świetne Spurs na obwodzie, i Miśki w Game 1 nie miały czego szukać. Nie sądzę, żeby dzisiaj San Antonio znowu zastosowało taką taktykę. Po pierwsze są to zawodnicy wiekowi i szybkie tempo meczów ich męczy, po 2 Lionel Hollins to bardzo dobry i potrafiący wyciągać wnioski trener który będzie już na taką grę Spurs przygotowany. Over 88 Miśków. Dlaczego? Gasol i Randolph dzisiaj powinni zrobić swoje, Conley też miał przebłyski w Game 1 ale to też były chwilowe momenty. Tak jak Blaise napisał, świetny Pondexter z ławki i Miśki mimo katastrofalnego meczu doszli Spurs na 6 pkt. Linia wyjątkowo niska, Splitter i Duncan dzisiaj dubletu z FedEXForum nie powinni zatrzymać jak w Game 1. Randolph wielokrotnie już pokazywał że potrafi brać ciężar gry na swoje barki i dzisiaj jestem pewien że zaliczy udany występ. Miśki over 88. Życzę owocnych typów. Pozdrawiam. Rambo.
Marc Gasol over 15,5 -&gt; 1,71 -&gt; Bet365 też można brać ;)⛔ 4/12 i 12 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +3
money 52

money

Użytkownik
Panowie skoro piszecie o wysokie procencie rzutow za 3 Spurs to napiszcie tez ile razy zawodnicy obu ekip stali na lini rzutow wolnych,dawno nie ogladalem meczu z tekim underem jesli chodzi o ten element,dla mnie over 181,ta linia jest spokojnie do przeskoczenia,wystarczy jedna-wie kwart ponad 50 pkt (w ostatnim spotkaniu obu ekip dopiero w q4 przekroczyli 50 pkt)

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
G2 Spurs vs Grizzlies już dziś w nocy. Można stwierdzić, że na pewno będziemy świadkami bardziej wyrównanego widowiska niż w meczu nr 1. Jednakże, gry nie można poprawić za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a Memphis to nie jest ekipa, która gra szybko i akurat nie usiadło. Jeśli Ostrogom uda się znów zneutralizować ofensywę Grizz, to będziemy świadkami kolejnego zwycięstwa Spurs.

Spurs (-4.5) - Grizzlies @ 1.84⛔ Corey dlaczego?
Spurs (-2.5) - Grizzlies HT @ 1.68✅

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Mecz będzie bardziej wyrównany od G1, ale nie sądzę, żeby Miśki były w stanie powalczyć, nawet przy lepszej postawie Randolpha i graczy obwodowych. I dlatego ja spróbuje zagrać w stronę Spurs i ich over 93.5 pkt. Wiem, że playoffs, że rządzą się własnymi prawami. Ale od 24 stycznia do dnia dzisiejszego, tylko w 4 meczach u siebie (na 27 rozegranych) Ostrogi nie pokryły tego punktowego handicapu. Jedynie co mnie zastanawia, to jest to samo o czym pisze Rambo - wysokie tempo meczu. Z jednej strony sprzyja to zdobywaniu punktów, co daje większą możliwość pokrycia handicapu. Ale z drugiej strony nie wiadomo, czy zawodnicy Spurs wytrzymaja kondycyjnie takie tempo. Mimo wszystko gram.
Spurs over 93.5pkt @1.83 ⛔

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Memphis Grizzlies @ San Antonio Spurs / Z.Randolph. Total Points - Under 17 @ 1.90 Marathon ✅
Zach w ostatnim meczu zawalil na calej linii rzucajac tylko 2 punkty, dzisiaj pewnie bedzie chcial sie zrehabilitowac, ale czy da rade az tak bardzo sie poprawic, osobiscie watpie. Memphis maja problem, bo trafili na druzyne, ktora tak jak oni nie lubi forsowac tempa. Co przeklada sie na ospowiednie ustawienie druzyn w obronie, mocniejsze krycie i nizsze wyniki. Dzisiaj zobaczymy bardzo podobne spotkanie do ostatniego, tyle, ze Miski powinni sie bardziej &quot;przykleic&quot; wynikiem do Ostrog, o skutecznosc za 3pt Spurs bym sie raczej nie obawial, mysle, ze dalej bedzie na wysokiej ponad 40% skutecznosci. Do tego Pope nie pozwoli sobie na porazke we wlasnej hali. Dla mnie Spurs sa dzisiaj ponownie sporym faworytem. Pod koszem w dalszym ciagu bardziej widze Gasola niz Zacha, ktory pewnie bedzie chcial sie bardziej skupic na zbiorkach i twardej obronie niz punktach.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Bonner nie będzie tak trafiał co mecz
A czy tylko Bonner miał taką skuteczność ? Czy tylko Bonner wygrał ten mecz ? Nie i nie. Wiadomo, że mecz meczowi nie równy, ale w 1wszym spotkaniu Grizzlies zostali znokautowani. Sam pisałem, że pytanie czy utrzymają taką skuteczność za 3. Ale nawet jeśli nie to i tak powinni wygrać Spurs. Widać, że wszystko funkcjonuje jak należy. I obrona i atak, dzielenie się piłką, Parker wygląda dość świeżo. A Grizzlies chyba ten finał troszkę przerósł, ale faktycznie należy sie wstrzymać z ocenami, bo to był 1wszy mecz. Niemniej wg mnie warto na dziś ponownie w stronę Spurs:
???? San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (HC -3,5/0) --&gt; 1 - 1,64 bet365 ✅ 93-89

jestemgraczem 50

jestemgraczem

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies
Typ: Zach Randolph over 9.5 zbiórki✅
Kurs: 1.85
Bukmacher: BetCity
Data (i godz): 22.05.2013 godz. 3:00

Analiza:

Ostatnio typowałem to samo lecz Zach zagrał fatalnie, 2 pkt i 7 zbiórek. Co było tego przyczyna? Myśle że jeśli chodzi o zbiórki to Z-Bo miał tylko 4 zbiórki defensywne, myśle że to przez bardzo dobrą skuteczność San Antonio, po prostu nie było co zbierać, czy zagrają dzisiejszy mecz z taką skutecznością? Wątpie. Trójki siedziały im niemiłosierni. Jeśli chodzi o pkt Zacha to Spursi jak to było widac w idealny sposób wyłączyli z gry najlepszego punktującego Miśków i może też Randolph miał poprostu słabszy dzień. Dziś już powinien zagrać znacznie lepiej, stawiam znów na jego zbiórki, licząc na to iż skuteczność SAS spadnie. W ostatnim meczu Z-Bo też sporo przebywał na ławce, bo jak nie szlo to po co trener miał go trzymac na parkiecie, gorzej niż ostatnio chyba już nie zagra ???? Dostanie więcej minut i powinien pokryć linie zbiórek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 80

pididi

Użytkownik
Miałem dziś też dać typ z analiza na miśki handi, ALE własnie ale. Wstrzymałem się gdyż czytając posty moich poprzedników jestem w stanie zgodzić się z każdym typem tutaj podanym i w stronę Spurs, w stronę miśków. We wcześniejszej analizie pisałem że w sezonie było 2-2 między obydwoma zespołami tylko własnie wtedy nie grał w jednym meczu Duncan a w Grizzlies grał Rudy Gay. Sercem jestem za miśkami bo dali mi dużo zarobić na clipersach oraz okc. ALE kolejne dziś, Spurs to nie Clipersi ani OKC bez westbricka. Życzę wszystkim udancyh typów.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Rozkminiałem już ten typ z kolegą wczoraj i dziś chyba jestem najbardziej jego pewny:
Danny Green - Tayshaun Prince (+3) 11-2 ✅ :cool:
W G1 SAS zaskoczyli bardzo ale to in plus. Szybkie tempo ataków (co przy jednej z kontr spowodowało, że Kawhi omal nie spudłował layupu będąc sam na sam z koszem ???? ), niesamowity spacing i rzuty za 3 z przygotowanych pozycji - tym jest spowodowana wysoka skuteczność tych rzutów w G1, neutralizacja ataków Misiów - swoją drogą Pondexter zdobył najwięcej punktów dla Grizzlies a to już dużo mówi o formie jaką s5 gości prezentowali oraz Red Mamba. ????
Dziś raczej nie ma prawa się to powtórzyć; Hollins to nie Brooks czy zwolniony właśnie del Negro i potrafi wyciągnąć wnioski z przegranych meczy. No ale słówko o typie:
Prince co by nie mówić - grajek defensywny. Zdobywanie punktów nie jest jego działką, choć jak wspominałem już kiedyś - ofensywa Grizzlies to kolektyw - więc i jemu zdarzy się oddać rzut kiedy nie ma komu, a to stanie na linii rzutów wolnych... Jednak coby nie mówić jego średnia tyłka nie urywa: 35% z gry i 57% FT w PO ???? Imho nie ma szans poprawić %FG w matchupie z Kawhim. 7-8 max przy naprawdę jakimś niezwykłym szczęściu. Green? 46% FG i 43% 3PT. A trójki były mocną stroną w pierwszym meczu; zresztą w rundzie z GSW również zdobywał masę punktów. Ostatnie 3 mecze to ponad 60% z gry :!:
Propozycja:
Danny Green - Tayshaun Prince (+3) @1,85 Betsafe 11-2 ✅
Meanwhile in Florida ????
#HeatNation

Otrzymane punkty reputacji: +20
pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Tak na ciepło:
- Randolph jest jednak gwałcony przez Duncana, 6-18 od podkoszowego? Please...
- Memphis są zdesperowani, dają 11 rzutów aofensywnemu Allenowi.
- Duncan nie jest stary.
- Parker jakby nie pałował 6-20 tylko dołożył jeszcze 5 asyst to Spurs dołożyliby nokaut Miśkom gdzieś przed Q4.
Ciekawe czy w mieście Elvisa Misiaki też będą tacy nieporadni...

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Ciekawe czy w mieście Elvisa Misiaki też będą tacy nieporadni...
4 dni się będe zastanawiał. Na razie okazuje się, że ciężej chyba byłoby z forsowaniem szaleńczego tempa z Durantem na leadership i Martinem dawającym co jakiś czas swoje i ofensywnie nastawionym Jacksonem. Ale ich już nie ma.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Hibbert over 9.5 zbiórki (2.10) Etoto
Kurs bardzo przyjemny, linia w sumie też. Roy to jeden z najlepszych zawodników NBA jeśli chodzi o % zbiórek na atakowanej tablicy, dziś ma za przeciwników kilku anemicznych wysokich Heat którzy są najsłabszą na deskach drużyną w lidze. Obrona Indiany to nie są żarty, Miami mogą mieć sporo problemów z ostrym nabiciem rywali, pojawi się dużo cegieł (Wade pomoże :]) i tym samym masa okazji do łatwiutkich zbiórek.
Bosh under 14.5 (1.90) Marathon
Nie widzę Bosha w tej serii. Chris nawet nie podejdzie do kosza, jedyną szansą na punkty będą oczywiście jumpery, w serii z Bykami &quot;Center&quot; Heat nie pograł sobie zbytnio. Pod opieką Noaha rzucał mało, a jeśli już to na słabej skuteczności. W serii z Bulls zdobywał odpowiednio 12,14,20,13 i 9 pkt a więc taką linię pokrył jeden jedyny raz.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Napisał eco -&gt;
http://www.grantland.com/story/_/id/...ries#footnote1

analiza serii pierwsza klasa.

ps. branie się za hazard nie znając takich szczegółów taktycznych to strata czasu. Mi byłoby głupio typować mecze nie analizując ich tak szczegółowo.
Wiedza, nawet ta szczegółowa, a umiejętność przekucia tego na typy to są dwie różne rzeczy. Poza tym taki redaktor za to dostaje pieniądze, by napisać teksty na takim poziomie, o odpowiedniej długości i merytoryce. Co nie zmienia faktu, że &quot;Heat in five&quot; to może powiedzieć Kowalski sprzed kompa także, niekoniecznie potrzeba do tego analizy każdego pojedynczego aspektu taktyki.
Jak gra, dajmy na to Spurs z osłabionymi Lakers, to gołym okiem widać, że Parker ma gigantyczną przewagę w swoim matchupie, że Spurs mają 2 razy szerszą rotację itp. I często na podstawie kilku podstawowych, raczej niepodważalnych, argumentów można dawać dobre typy.
Są oszołomy które dają dobre typy, są ludzie którzy wyczuli pewne trendy w sezonie i ich odzwierciedlenia w kursach i to wykorzystują, mimo, że dużej wiedzy nie mają, są wreszcie eksperci, którzy rozwalą ci na kawałki każdy ruch koszykarza po czym wyplują jakieś przekombinowane, nieskuteczne typy. Reguły nie ma.
Pamiętam jak Lakers grało w playoffs z Mavericks (0-4), na bodajże ESPN pokazano plansze, z typowaniami czołowych amerykańskich ekspertów - chyba z 15 znawców, regularnie piszących na najpopularniejszych serwisach w USA. WSZYSCY typowali wygraną Lakers i to z tego co pamiętam wszyscy w najgorszym wypadku 4-2. Tak więc pomimo ich rozbijania na czynniki pierwsze wszyscy typowali jak przeciętny Kowalski i wszyscy wtopili.
Tak więc nie generalizujmy.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Szukam szukam na dziś i za delikatną stawkę pobieram win Indiany.
Już mówię dlaczego. Ogólnie oglądając mecze serii zarówno MIA - CHI jak IND - NYK doszedłem do wniosku jak bardzo na tym Wschodzie ekipy dopasowują styl gry pod rywali. Jak tamci rzucają na hura grając non stop run transition i tak to wygląda, jeśli J.R oddaje 20 rzutów to przeciez ja jestem Paul George i oddam 21, a co tam, z kolei ofensywa Miami to tradycyjnie teatr dwóch aktorów, bo trzeci dziś zostanie, co już zauważyliście, raczej wyłączony. Ogólnie uważam że serie będą ciężkostrawne i jeśli Indiana coś ma urwać to tylko dzisiaj, jest bardziej w rytmie meczowym a i Vogel znów nakłapał językiem więc może być wesoło. Lepiej moim zdaniem pyknąć dziś na tą Indianę i wygodnie siąść na kanapie niż szukać siłowych rozwiązań na Miami.
Heat - Pacers @ 3.75 (betcilc)

P 80

pididi

Użytkownik
INDIANA GM1 vs MIAMI GM1
Typ Indiana +8 kurs: 1.9 pinnacle​
✅

Indiana grała solidny basketball przez cały sezon. Te dwie drużyny spotkały się w play offach w ubiegłym sezonie i żary z Miami potrzebowały 6 spotkań aby wyeliminować Pacers. Pacers wygrało dwa pierwsze spotkania. Również w obecnie zakończonym sezonie regularnym wygrali 2/3 pojedynki. Moim zdaniem wynika to z przewagi w zamalowanym na rzecz Indiany. Ogólnie nie jest tajemnicą ze Miami ma problemy na deskach jeżeli chodzi o zbiórki pod tablicami. Drużyna Paula Georga zatrzymała Miami w dwóch spotkaniach na poziomie 89 i 77 pkt więc udowodnili że mogą może nie zatrzymać a przystopować ofensywe z Miami.
Miami jakoś wybitnie nie zabłysnęło w pojedynkach z Bullsami. Dziś Miami będzie miało godnego rywala bo Pacers to nie to samo co źle grający koziołki oraz kontuzjowani Bullsi.​

rondo 23

rondo

Użytkownik
z kolei ofensywa Miami to tradycyjnie teatr dwóch aktorów, bo trzeci dziś zostanie, co już zauważyliście, raczej wyłączony.
Dwyane Wade (knee) will start in Game 1 vs. the Pacers, as expected
Zagraja pelnym skladem

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Miałem na myśli wyłączenie z gry Bosha przez wysokich IND
Tyle tylko, że Bosh to trochę fałszywy wysoki. Sporo w tym sezonie odchodzi od kosza i mierzy z dystansu. Więc jeśli odciągnie od kosza Hibberta to znowu jest pole do penetracji dla LBJa Wade&#39;a i innych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom