>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Playoffs 2013

Status
Zamknięty.
dwill 620

dwill

Użytkownik
wrrr... zapomniałem przez emocje 1/4 Czarni - Stelmet wrzucić przed meczem swojej opinii o parze nyk - indiana...
jednak zrobię to teraz, bo tymi przesłankami będę się kierować w tej parze i typu nie było, więc proszę bez spiny.
21:30 New York Knicks – Indiana Pacers

Spodziewam się zaciętej rywalizacji. Knicks faworyci, ale czy aż na tyle? Cały czas oglądając Knicks, mam wrażenie, że w ofensywie najwięcej zależy od duetu Melo - Smith. Jeśli któryś z nich trafi na słabszy dzień- biada, oj biada.
Pacers mają fajny match-up na skrzydłach.
Jeśli Boston, który w meczach potrafił grać tylko przez pewien czas na stałym poziomie, a część zdarzało się grać piach i utrzymywanie się w meczu do końca- to tylko świadczy o Knicks. Negatywnie.
Z tego wniosek, że Knicks mają sporo do poprawy, gdzie wiekowi gracze z Bostonu bez skuteczności w ataku, potrafili im dorównywać i w meczach, gdzie Knicks odskakiwali na pokaźną dwucyfrową przewagę, Celtowie potrafili napsuć im krwi w takich meczach.
Minimalnie 5 meczy. Wierzę, że Pacers się zepną i w finale to ich zobaczymy, choć będzie o to bardzo trudno.
Póki co zastanawiam się nad doborem optymalnej wersji dla tej pary od strony bukmachera.

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Najwięcej rzutów w sezonie: Randolph
Najwięcej pkt: Randolph
Najwięcej pkt i rzutów w serii z Clippers: Randolph
Thunder: Westbrook
Clippers: Griffin (!) i Crawford
Nuggets: Lawson
Bulls: Deng
Magic: Harris

Brniemy w to dalej?

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Thunder: Westbrook
Clippers: Griffin (!) i Crawford
Nuggets: Lawson
Bulls: Deng
Magic: Harris

Brniemy w to dalej?
Po pierwsze, to, że jesteś złośliwy już wiem, teraz fajnie gdybyś potwierdził, że jesteś normalnym partnerem do rozmowy.
Po drugie to zespół zespołowi nie równy, po co wyjeżdżasz z Harrisem (??) ze śmiesznej drużyny Magic w zupełnej przebudowie. Zupełnie nietrafiony przykład. Lepiej odnieś się do faktu, dlaczego Randolph, wg Ciebie druga opcja w ofensywie, jest czołowym graczem Memphis w playoffach, i to nie pierwszy raz.
Czyli rozumiem, że wg Ciebie pierwszą opcją ofensywy Memphis jest Conley/Gasol, a tylko przypadkiem Randolph przejmuje całe serie w posezonie czy mecze w zasadniczym?
Dodam jeszcze, że opinię, iż to Z-Bo jest liderem Grizzlies potwierdza choćby redaktor Kwiatkowski z Szóstego gracza, który pisał o nim kilkukrotnie, jasno dając do zrozumienia, kim dla Memphis jest Randolph.
Koniec tematu z mojej strony, dla mnie oczywistym jest, że pierwszą opcją jest Randolph, dla trenera Hollinsa chyba też, ale pewnie wiesz lepiej. Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją, więc niech tak zostanie.

Otrzymane punkty reputacji: +12
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Zdecydowanie popieram w tej dyskusji Bizona oraz Blaise.
Memphis to drużyna, która nie ma strzelca z prawdziwego zdarzenia, który będzie nabijał punkty jak Durant, Melo, czy chociażby Love. Jej siłą jest kolektyw, ale w tym kolektywie, w tej jakże spójnej strukturze wyróżnia się nie kto inny jak Randolph i dla mnie tu nie ma żadnego pola do dyskusji... Oddaje dużo rzutów i najczęściej jest pierwszoplanową postacią w swojej ekipie. Potrafi wziąc sprawy w swoje ręce i to on zdobywa najwięcej punktów w Miśkach i jest pierwszą opcją w ofensywie.
Z tego co widzę Pasek dalej nie może się zdecydowac kto, jak nie Zach mógłby byc tą jedynką...

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Dobra, wczoraj nie chciało mi się ze względu na godzinę.

Zaczynamy:

1) wyjechałem z tymi wszystkimi grajkami, bo oddają najwięcej rzutów w swoim zespole na mecz. A to był przecież argument, że gracz jest pierwszą opcją.

2) Redaktor Kwiatkowski to nawet większy dickrider LeBrona niż ja, gość jest zupełnie nieobiektywny.

3) No to lecimy: 5 minut do końca, crunch time czyli różnica 5pkt na korzyść Miśków lub przeciwników. Obecny regular season:

http://img560.imageshack.us/img560/9279/beztytuuarr.jpg

Nie wszyscy muszą znać skróty:
1) % wykorzystanych posiadań zespołu
2) % oddanych rzutów zespołu
3) % zdobytych punktów zespołu

Pytania? Wątpliwości?

Dodam, że Gasol ma odpowiednio 16/14/20%

Otrzymane punkty reputacji: +2
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Miałem już kończyć, ale skoro tak manipulujesz cyferkami, o co bardzo łatwo, to pociągnę jeszcze tę polemikę:
1) Od kiedy to pierwsza opcja w ofensywie = Crunch?
2) Statystyki trzeba umieć czytać. USG Conley ma większe, bo jest podającym, czyli jeśli on i Randolph rzucaliby po równo to większe USG będzie miał zawsze Conley, bo on te piłki dostarcza, do Zacha i partnerów. To jest oczywiste, i w tym kontekście to jest nic nie warty stat. Podobnie procent zdobytych pkt. Kto rzuca osobiste w końcówkach, faule taktyczne, techniki, itp? Chyba nie Randolph.
3) Statystyki, zwłaszcza te coraz nowsze wymyślane przez Amerykanów, często zjadają własny ogon. Twoim zdaniem, jak jest 6 pkt i jeszcze dodatkowo piłka rywala, to już nie jest close game? Moim zdaniem jest, a tego już ten stat nie uwzględnia.
4) Wg NBA.COM Memphis w 45 meczach z clutch zdobywało średnio 7.6 pkt przy 270 oddanych rzutach. Jeśli Conley oddał 2% więcej rzutów od Zacha, to w praktyce oznacza to różnicę jednego meczu. Czyli nic.

A teraz, jeśli argumenty tego typu do Ciebie nie przemawiają, a wolisz cyferki (za basketball-reference):
Randolph USG w tym sezonie: 23.1%
Conley USG w tym sezonie: 21%
Tak więc mimo, że Conley nabija asystami, w sezonie to Zach ma większe USG. Tak się możemy przerzucać cyferkami długo.
e: Zgoda, że tego nie ma co porównywać do Duranta czy LeBrona, to jest wiadome, to też Blaise potwierdził. Ale Hardison pisał o tym w kontekście meczu z Thunder i typu na under, a w tym kontekście to było przekłamanie (co się potwierdziło, bo Z-bo oddał z Thunder najwięcej rzutów w zespole), bo Randolph, jakkolwiek minimalnie, jest pierwszym strzelcem zespołu czyli pierwszą opcją, co by nie mówić. Bez spiny, chyba możemy zakończyć ten temat.

Otrzymane punkty reputacji: +8
pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Nieznaczne różnice oznaczają tylko jedno. Memphis podobnie jak Pacers nie posiadają wyraźnego go-to-guya czyli argument Hardisona jest właściwy - Randolph nie jest pierwszą opcją w swojej drużynie. Pierwszymi opcjami są LeBron, Durant, Kobe, Melo, Dirk, Irving, Wall, Gordon. A nie George, nie Aldridge, nie Lawson, nie Randolph. Dlaczego? Dlatego, że Pacers, Portland, Denver, Memphis to zespoły budowane na KOLEKTYWIE a nie superstar/allstar + rolsi. Nawet Miami i LeBron nie zawsze spełniają to określenie &quot;pierwsza opcja&quot; bo LeBron fakt - ma piłkę w łapach, ale potrafi wjechać, ściągnąć podwojenie, oddać na obwód gdzie czeka strzelec który odpala trójkę lub dokłada extra pass i trójkę odpala kolejna strzelba czekająca na łuku. Tyle ode mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Uhm, niezła się dyskusja wywiązała ???? Całe szczęście, że normalna z Bizonem a nie darcie mordy i obrażanie przez Blaise&#39;a...
Randolph nie jest dla mnie pierwszą opcją w ataku Grizzlies, skoro cały zespół jest kolektywem jak to dobrze Pasek ujął. Próżno szukać go-to-guy&#39;a u Misiów skoro cała s5 ich to dobór graczy defensywnych. I ich gra właśnie na defensywie bazuje.
ZBo może najwięcej rzutów oddaje ale to tylko dlatego, że dobrze sobie radzi i w pół dystansie jak i pod koszem, kiedy Gasol rzuca tylko w pomalowanym, a Conley im bliżej kosza tym gorzej. Zach może oddał najwięcej rzutów w meczu ale Conley 1 mniej niż on - fakt na mizernej skuteczności; Gasol 2 mniej a uciułał więcej punktów :p
Sam beznadziejny w ataku Prince oddał ich 10... Dla porównania w OKC, Durant który jest &quot;pierwszą opcją&quot; - i nikt z tym się nie będzie spierać - miał 26 prób, drugi Martin 12 mniej oddanych... Oczywiście - RB nie ma, jednak gdy Westbrook grał to mimo, że oddawał więcej rzutów, zdobywał mniej punktów niż Durant... Niepotrzebne drive&#39;y pod kosz, wymuszane rzuty zza łuku - on i jego psycha są najlepszym defensorem jego samego :p
Wracając do Randolpha - ostatni mecz z LAC - Griffin grał tylko 14 minut, ZBo 20 więcej. mimo to, oddał 12 rzutów - tyle samo co Prince...
Więc może i Randolph oddaje najwięcej rzutów ale nie można o nim mówić jako go-to-guy&#39;a. Tylko dlatego, że cały zespół go nie posiada tylko są kolektywem...
Quod erat demonstrandum
A under wszedł ;)

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Pacers @ Knicks
3.10 ⛔
Bet365
Tak, przyznaję... Oglądałem końcówkę 2 kwarty w G1 i dałem się nabrać &quot;no bo Pacers nic szczególnego nie grają, a Knicks muszą grać lepiej&quot;. A potem? Potem był gwałt na Chandlerze, Martinie i Shumpercie w pomalowanym. Knicks przegrali deski z kretesem. Mimo to Pacers zachłysnęli się wynikiem i Knicks gdyby nie głupi faul #5 Chandlera, a akcję później #6 byliby w grze. Pacers zrobili błąd 24sekund ale przy 0.5~ do końca akcji Chandler tak zastawiał Hibberta, że złapał głupi faul. Wtedy było -8, Pacers dostali piłkę z boku i trafili 3kę. Zamiast szansy na -6 po trafieniu Knicks zrobiło się -11 i rozpaczliwa pogoń Knicks na niewiele się zdała.
Melo? Fajny do oglądania w RS, trafiał trudne rzuty, wczoraj też zaczął pogoń na początku Q4, ale 27pkt w 28 rzutach + indolencja rzutowa JR Smitha odłożyły ten mecz do lodówki. Nie znalazłem we wczorajszym meczu NIC co zapowiadałoby progres Knicks. Bo postawa Knicks to postawa Melo i Smitha. Pacers grali regularnie, balans rozłożony na wielu graczy, West gra twardo, Hibbert gra swoje, George nawet jeśli pudłuje to prowadzi ofensywę. 3.10 to dużo za dużo w mojej ocenie, gdyż szanse w G2 oceniam jako 60/40 na korzyść gości.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
San Antonio Spurs vs Golden State Warriors
Już jutro w nocy, pierwszy mecz Spurs i GSW o półfinał konferencji zachodniej, faworytem meczu jak i całej serii jest oczywiście drużyna SAS, jednak dosyć ciekawy typ znalazłem na ten mecz w Tobet, a dokładniej na over punktów i zbiórek Boguta. Od jakiegoś czasu Australijczyk to człowiek-kontuzja, wyleczy kontuzję to za nim dojdzie do formy, łapie kolejną. Ten sezon bardzo słaby przez... kontuzję, jego średnia punktowa w tym sezonie to 5.8, a zbiórek 7.7 i normalnie nie grałbym takiego typu, gdyby nie ostatni mecz jaki zagrał Bogut z Denver. Bogut w tym meczu zagrał po prostu fenomenalnie i to głównie dzięki niemu GSW wygrało ten mecz i nie musiało grać 7 meczu w Denver co raczej skończyłoby się dla nich odpadnięciem już w pierwszej rundzie bo Denver mimo tego jak grało w PO, u siebie jest po prostu bardzo mocne. Bogut rzucił w tym meczu 14 punktów i miał aż 21 zbiórek i widać było wyraźnie że wrócił do wielkiego grania. W takiej formie, a raczej, gdy nie widać u niego efektów kontuzji to jest to jeden z najlepszych centrów w lidze. Zapowiada się bardzo overowy mecz, Bogut po ostatnim meczu znowu dostanie mnóstwo minut bo bez niego GSW w starciu ze Spurs po prostu nie mają żadnych szans bo jeśli z innymi zespołami wygrywali dzięki rzutom za trzy to tutaj akurat w tym elemencie nie przewyższają SAS i moim zdaniem jedyną ich szansą jest zdominowanie strefy podkoszowej. Najsłabszym ogniwem SAS jest bez wątpienia pozycja centra, Splitter który jeśli w ogóle zagra (nabawił się kontuzji w meczu z LAL) to stanie na przeciwko właśnie Boguta, Howard robił z nim co chciał. Jeśli nie zagra Splitter to już w ogóle Bogut nie będzie miał praktycznie na kim się zatrzymywać, ale w sumie to nie ma znaczenia kto zagra na pozycji centra bo w SAS po prostu nie mają żadnego dobrego zawodnika na tą pozycje. Obie ekipy grają szybkim tempem, akcji będzie sporo i Bogut będzie miał sporo okazji do tego żeby rzucać i zbierać tak więc myślę że ta linia dla Boguta jest do zrobienia już w pierwszej połowie, jego ostatni mecz po prostu nie był przypadkiem.
Typ: Andrew Bogut Over 17.5 punktów+zbiórek @ 1,85 Betsson, Betsafe ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 195

kosmos111

Użytkownik
Wtedy było -8, Pacers dostali piłkę z boku i trafili 3kę. Zamiast szansy na -6 po trafieniu Knicks zrobiło się -11 i rozpaczliwa pogoń Knicks na niewiele się zdała.
Były osobiste Hibberta i -10 (sorki, musiałem:razz ????
Ogólnie poraża mnie gra Melo w tegorocznych PO. Jeśli odliczyć mu punkty zdobywane z linii, to mamy 152 oczka zdobyte z gry w siedmiu meczach. Czyli średnio 21.7pkt/mecz. Przy prawie 27 (!) rzutach na mecz..
Fatalna skuteczność, do tego brak tego ruchu piłką i szukania graczy na obwodzie, co tak mi się podobało w sezonie zasadniczym. Ciężko im będzie pokonać Pacers, zwłaszcza teraz, jak stracili przewagę parkietu i przy Chandlerze, który chyba jednak nie jest w formie po ostatnim urazie. Jedyny plus to stawianie overów Smitha lub Feltona, bo ofensywa NYK to w zasadzie ta dwójka + izolacje Melo
Edit: W betsson jest linia 17.5 na pkt+zb Boguta

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Uhm, niezła się dyskusja wywiązała ???? Całe szczęście, że normalna z Bizonem a nie darcie mordy i obrażanie przez Blaise&#39;a...
Randolph nie jest dla mnie pierwszą opcją w ataku Grizzlies, skoro cały zespół jest kolektywem jak to dobrze Pasek ujął. Próżno szukać go-to-guy&#39;a u Misiów skoro cała s5 ich to dobór graczy defensywnych. I ich gra właśnie na defensywie bazuje.
ZBo może najwięcej rzutów oddaje ale to tylko dlatego, że dobrze sobie radzi i w pół dystansie jak i pod koszem, kiedy Gasol rzuca tylko w pomalowanym, a Conley im bliżej kosza tym gorzej. Zach może oddał najwięcej rzutów w meczu ale Conley 1 mniej niż on - fakt na mizernej skuteczności; Gasol 2 mniej a uciułał więcej punktów :p
Sam beznadziejny w ataku Prince oddał ich 10... Dla porównania w OKC, Durant który jest &quot;pierwszą opcją&quot; - i nikt z tym się nie będzie spierać - miał 26 prób, drugi Martin 12 mniej oddanych... Oczywiście - RB nie ma, jednak gdy Westbrook grał to mimo, że oddawał więcej rzutów, zdobywał mniej punktów niż Durant... Niepotrzebne drive&#39;y pod kosz, wymuszane rzuty zza łuku - on i jego psycha są najlepszym defensorem jego samego :p
Wracając do Randolpha - ostatni mecz z LAC - Griffin grał tylko 14 minut, ZBo 20 więcej. mimo to, oddał 12 rzutów - tyle samo co Prince...
Więc może i Randolph oddaje najwięcej rzutów ale nie można o nim mówić jako go-to-guy&#39;a. Tylko dlatego, że cały zespół go nie posiada tylko są kolektywem...
Quod erat demonstrandum
A under wszedł ;)
to, że drużyna gra defensywny basket i jest kolektywem bez wyraźnego lidera, nie znaczy, że nie ma pierwszej opcji, bo bez takiej nie ma czego szukać w playoffach. W KAŻDEJ drużynie jest jakaś hierarchia rzutowa, także w Grizzlies i to nie przypadek, że Zach oddaje najwięcej rzutów. Z-Bo ma zdecydowanie największe możliwości jako gtg.
Pomógł ci trochę Hardisonie Pasek - podziękuj mu ładnie, ale nie zmienia to faktu, że pojęcie o NBA masz blade. Przypomnę, że wyskoczyłeś z tekstem, że Randolph to &quot;tytan defensywy&quot; podobnie jak Ibaka. Mówisz, że to hiperbola? Fajnie, tylko, że Zach to najsłabszy obrońca w s5 Grizzlies, ogólnie kiepski, więc popisałeś się mega niewiedzą. Gdyby nie miał swoich atutów w ataku, to niewiele by spędzał na parkiecie. Jakieś farmazony gadasz, że po odejściu Gaya jego rola w ofensywie wzrosła - gucio prawda. 3 i 2 sezony wstecz oddawał znacznie więcej rzutów - na poziomie właśnie Rudy&#39;ego.
Teraz dowaliłeś kolejną głupotę, potwierdzającą, że albo nie oglądasz meczów, tylko czytasz boxscorka albo oglądasz, ale nie znasz się na koszu i nie potrafisz sam wysnuwać prostych wniosków.
Mianowicie chodzi mi o zdanie, że Gasol niby rzuca tylko z pomalowanego. GÓWNO PRAWDA. Marc to center z najlepszym rzutem w lidze i zdobywa naprawdę nie mało pkt z półdystansu. I to nie po wide open jumperkach, tylko normalnie dostaje piłkę na highpost, szybki zwód i rzut.
Jak więc mam z tobą normalnie dyskutować? To co ty pieprzysz to nie kwestia różnicy gustów, subiektywnych ocen, tylko FAKTÓW. Ty gadasz głupoty, które zatruwają ten dział, dlatego będę je szkalował. Dziękuję.

e:
A jeszcze do Paska: chyba trochę na siłę chcesz udowodnić swoje racje. Nie traktuj tego co napisałem jak jakiejś prawdy objawionej. Pisałem, że są drużyny, które mają kilku liderów, jeden oddaje więcej rzutów, drugi w crunch rządzi - nie podawaj nam więc takich przykładów, bo każdy kto kuma trochę ligę wie dlaczego Griffin cały mecz będzie dostawał alleye i punktował, a w końcówce mecz przejmie CP3 lub Jamal.
Pisząc, że pierwsza opcja to ktoś kto oddaje najwięcej rzutów i do niego idzie piłka w crunch time chciałem jak najtrywialniej zdefiniować taką pierwszą strzelbę. Rozumiem że ty masz inny pomysł, żeby uczynić to zrozumiale dla niedzielnego widza np.? Poza tym jeśli ktoś spełnia te OBYDWA warunki jednocześnie, to na 99,9% jest pierwszą opcją. Zach oddaje najwięcej rzutów, bardzo często idzie do piłka w ostatnich minutach close games = jest pierwszą opcją Grizz, nie tak ewidentną jak Duranty, Hardeny, Bryanty, ale jest.

Otrzymane punkty reputacji: +11
suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Uwaga uwaga! Bwin przed chwila wystawił linie na poszczególnych zawodników. Ogólnie nie wypowiadam sie tu często ale dzis poprostu niektóre linia wydaja mi sie smieszne. Wypisze tu pare typów i prosiłbym o komentarz kto się równiez zgadza lub też stanowczo odmawia grania typu.

T.Duncan over 7,5 zbiórki - grałem w toto under Duncana 10,5 zbiórki , ale 7,5 zbiórki po 1.85 kursie? Dziś 1-sze mecze drugiej rudny , pełna spina i mysle ze Tim spedzi sporo minut na parkiecie i spokojnie pokryje te powyzej 7 zbiórek.

S.Curry under 9,5 asyst , J.Jack under 7 asyst ( Co polecacie? ) - fakt obydwaj goście wykręcali niezłe numerki w 1 rundzie ale dziś rywalem San Antonio i to na własnym parkiecie. Wg. mnie dziś będzie o wiele trudniej tymbardziej że naprzeciwko gości graja Parker i Ginobli , 2 stare wygi. Tym samym narzuca mi sie kolejny pewny typ do zagrania , J.Jack under 18,5 pkt Jeżeli ktoś ma dziś zdobyć te 20 pkt z San Antonio to napewno nie Jack , prędzej Curry czy Thompson.

C.Boozer under 17,5 pkt - Boozer róznie notuje punkty , od 10 do 22. Ostatnio 2 razy na granicy , w ostatnim meczu równo 17 pkt lecz to samo , przeciwnik Miami Heat i własny parkiet. Jak dla mnie Miami dziś pewne zwycięstwo , nie pozwolą rzucić wiecej jak te 90~~ oczek Chicago jak nie mniej.

D.Wade over 14,5 pkt - bez przesady... , Wade jest troche pod formą ale czy az tak? Długo odpoczywali dużo wiecej niz Chicago , wydaje mi sie ze dzisiaj Wade powinien spokojnie pokryc ta niziutka jak na niego linie. Dla porownania w Toto-mixe jest podaja linia 20,5 na tego zawodnika.

Prosze o nie hejtowanie moich nie do końca profesjonalnych &quot;analiz&quot;. Chcialbym tylko posluchac waszych komentarzy , co doradzacie zeby zagrac a co odradzacie. Zamierzam zagrac niektore z tych typów w najblizszym czasie takze czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Typki na overy bardzo fajne, tylko, że patrząc na linie innych buków to wydaje się, że to zwykła pomyłka. Znając bwin to unieważni zakłady po ich zawarciu - oczywiście jak wejdą ;)
z underami bym uważał - Boozer nie powinien poszaleć przy Boshu, często w takich meczach sra pod siebie, ale seria z Nets naprawdę dobra, dlatego uważałbym.
Co do underów asyst na rozgrywających GSW to raczej odradzam - obie ekipy stawiają na ofensywny basket, może być bardzo szybki meczyk, grubo ponad 200 pkt i wtedy asyst nie zabraknie.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Nigdy nie twierdziłem, że jestem tu największym znawcą NBA, w przeciwieństwie do twojej autokreacji guru...
Twierdzenie jednak, ze w ogóle sie nie znam jest chyba twoją brzytwą tonącego. Nie masz jak obrazić, to lecisz po najmniejszej linii oporu. Z opinią jest jak z dupą - każdy ma własną, więc nie wtykaj wszystkim na siłę swojej.
Mówisz, że gdyby nie ofensywa Zacha to mało by spędzał czasu na parkiecie? Znajdź lepszego defensywnego grajka na jego pozycji na ławce. Młodszy Gasol z najlepszym rzutem w lidze na pozycji środkowego? I to nadal ja się nie znam i nie oglądam meczy?
Nikt nie każe tobie grać moich typów jednak w większości typów to ja mam rację.
Tym samym lecisz do ignorowanych, bo nie mam siły na dyskusję z takimi pieniaczami i samozwańczymi ekspertami jak ty.
e.
@Suchy
under asyst Currego jest bardzo fajnym betem.
Jednak linie 17,5 Boozer&#39;a atakowałbym na over ;)

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Planuje dać coś wiecęj na GSW + 9 , 1.91 bwin. GSW na fali , SAS biło u siebie beznajdziejne LAL 11 i 12 pktami? A 2 pierwsze mecze GSW na wyjezdzie z denver pamietamy. Mysle ze GSW nie przegra dzis wiecej jak te 9 pkt.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
najłatwiej tak - zignorować gościa, który wytyka twoje głupstwa, przenieść poziom dyskusji na to, że nie potrafi uszanować zdania kogoś innego, zamiast merytorycznych argumentów. Ty nie masz żadnych, dlatego chwytasz się takich tanich sztuczek.
Dobrze czytasz - bracia Gasolowie jak przystało na europejską szkołę basketu mają znakomity rzut półdystansowy. Marc ma świetne 49% z mid-range, przy tylko 41% z pomalowanego. Jakieś pytania? Może inni kandydaci? nie twierdzę, że jakaś pojedyncza sztuka się nie znajdzie, ale teraz nie przychodzi mi nikt do głowy.

Lepszy defensywnie rezerwowy od Zacha? To nie trudne zadanie. Jeżeli z innych drużyn to można wymieniać i wymieniać, a jeżeli z Grizzlies to choćby Austin Daye.
Gdzie my w ogóle dyskutujemy człowieku o graniu twoich typów? Weź się puknij w czoło ;)
Na następny rok specjalnie przejadę się na ten forumowy zlot, żeby pogadać z tobą na żywca o NBA. Założę się, że wyjdzie, że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz ;)
Tak słowem zakończenia, bo i tak pewnie ta ignorant nade mną nie przeczyta tego - wybaczcie moją butę i arogancję, ale nie mogę zdzierżyć takich typów jak Hardison - udają, że coś wiedzą, walną gafę, wytkniesz to jesteś be, bo nie akceptujesz zdania innych.. it&#39;s ridicolous ???? Z takim Paskiem też się tu sprzeczamy, ale on w przeciwieństwie do kolegi up wie o czym mówi i ma to jakiś sens.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Miami Heat vs Chicago Bulls
Faworyt jeden i chyba nikt nie ma wątpliwości że Miami spokojnie przejdzie Bulls. Jednak obrona Bulls to czołówka ligi więc zdecydowałem się pograć under punktowy Wade. Po pierwsze nie wiadomo czy zagra bo narzeka na ból kolana więc najwyżej będzie zwrot, ale myślę że jak wyjdzie na parkiet to po prostu zagra mało i rzuci również mało. Wade narzeka na ból kolana, ostatnio jak grał to grał słabo, w trzecim meczu z Bucks można powiedzieć że się skompromitował 1-12 to dla takiego gracza po prostu wstyd. Jakiegoś świetnego meczu w jego wykonaniu sobie nie przypominam, może gdzieś na początku i połowie sezonu grał na swoim wysokim poziomie. Jest po prostu bez formy, zmaga się z bólem kolana, na pewno zbyt dużo minut nie zagra, Bulls mają bardzo dobrą obronę więc under Wade jest naprawdę bardzo prawdopodobny.
Typ: Dwyane Wade Under 20.5 punktów @ 1,90 Marathon ✅

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Tim Duncan over 17,5 pkt @ 1,72 bwin✅
Znowu jestem ograniczony i nie mam wielu możliwości, ale uda mi się naskrobać pare zdań. Czeka nas świetna seria i mam nadzieję, że nie zauważymy pełnej dominacji Spurs. Duncan rozegrał bardzo solidny sezon regularny w swojej karierze i pomimo starszego wieku wciąż jego dyspozycja prezentuje się ponad przeciętnie. San Antonio ma dobrze rozłożony bilans pomiędzy defensywą, a ofensywą i Warriors czeka nie lada sztuka , żeby zatrzymać Popovicha. Między innymi - Duncan. Bogut najwyraźniej wrócił do swojej najlepszej dyspozycji, rozegrał dobrą serię przeciwko Nuggets i stawiał trwały opór podkoszowym Denver m.in Fariedowi i Mcgee. Duncan jednak to znacznie lepszy gracz i rzeczywiście trudno go powstrzymać. Przede wszystkim z dobrej strony prezentuje się w rzutach półdystansowych - Golden State też zapewnili sobie tego typu rozwiązanie ze strony Lee, ale on zagra co najwyżej 2 min, więc nie bedzie w stanie pomóc Bogutowi przez większość czasu. Tim gra rewelke w ofensywie, sporo opcji ofensywnych. Duncan jest w takiej dyspozycji, że nalezy na niego po prostu grać, bo technika sprawuje się nadal w 100 % pewnie. Nie można mu również odmówić, że nie radzi sobie z Warriors i notował pokaźne cyferki z najbliższym rywalem. Nie mam zamiaru obijać w bawełnę, Tim to weteran i jednocześnie gracz, który sprawia masę problemów i sprawi nie tylko Warriors, ale niejednej drużynie w przeszłości czy tam w przyszłości.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
D.Wade over 14,5 pkt - bez przesady... , Wade jest troche pod formą ale czy az tak? Długo odpoczywali dużo wiecej niz Chicago , wydaje mi sie ze dzisiaj Wade powinien spokojnie pokryc ta niziutka jak na niego linie. Dla porownania w Toto-mixe jest podaja linia 20,5 na tego zawodnika.
Taka linia to zwykły błąd, dadzą ci zwrot i tak ;) To by była promocja, ale niestety ;)
Dobrze czytasz - bracia Gasolowie jak przystało na europejską szkołę basketu mają znakomity rzut półdystansowy. Marc ma świetne 49% z mid-range, przy tylko 41% z pomalowanego. Jakieś pytania? Może inni kandydaci? nie twierdzę, że jakaś pojedyncza sztuka się nie znajdzie, ale teraz nie przychodzi mi nikt do głowy.
Bosh mid range na poziomie 52% :razz: Teoretycznie gra na C w Heat :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom