>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Playoffs 2012

Status
Zamknięty.
toudi 715

toudi

Użytkownik
SA Spurs -7,5
2.00
Panbet

Cięzko mi coś pisać o tym meczu bo juz pisałem analizy przy okazji poprzednich meczów i nie ma zbytnio co dodawać, tym bardziej, ze nie oglądałem meczu numer 3. Spurs dominuja w tej serii bo maja ogromną przewagę na obwodzie a pod koszem mają wielu solidnych graczy i są opcje na podkoszowych Utah. Ławka tez zdecydowanie na korzysc Spurs. Tak mocni Spurs nie byli od czasu ostatniego mistrzostwa, głównie dlatego, ze są zdrowi ale tez ze względu na to, ze ich druga piątka jest o klase lepsza od pierwszej Charlotte Bobcats. Powinien być sweep.
Lekko mozna próbować Memphis bo to jest po prostu lepsza druzyna więc kurs ponad 2.00 na lepszą druzynę to value. Grizzlies brakuje &quot;tylko&quot; crunch time scorera, gdyby go mieli byłoby juz pozamiatane w tej serii. Rudy Gay nie jest takim graczem, spudłował juz dwa buzzer beatery w tej serii i spudłuje kolejne jezeli będą. Randolph nie ma formy z zeszłego roku i nie radzi sobie z najbardziej drewnianym koszykarsko (ofensywnie jak kto woli) graczem w całej NBA (no nie, przesadziłem, od Diopa jest lepszy) czyli Reggie Evansem ale nic dziwnego, Reggie jest twardym i sprytnym gościem i ma tez asy w rękawie (dokładnie to w dłoni), np. to:

[youtube]Cv1cBN8M-9I[/youtube]

G 277

geryx

Użytkownik
Indiana -Orlando (+10,5) @ 2 bettsson 1,86
Orlando dzis gra o pozostanie w serii, wg mnie może to być istotny element.
W tym typie nawet nie chodzi mi o wyzyny na które ma się wspiąc Orlando a o zawód jaki sprawiają gracze Indiany. Powinni odprawić rywala 4-0, a tu nie dość ze 3-1 na razie to ostatnio dogrywka i zwycięstwo na włosku. Myślę że będzie walka a linia handi spokojnie powinna dać zarobić.
Na razie wszyscy zdrowi ( oprócz DW oczywiście).

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Ramon Sessions over 13,5 1,87 Pinnacle

Typ ala Olo,Sessions w spotkaniach z Denver 14,14,15 i ostatnio 12.Teraz Lakers wracają do włanej hali i nie sądze by zagrali słabiej a wręcz uważam,że zagrają jeszcze lepiej.Ramon będzie miał okazje by się wykazać i linia ta powinna pęknąć.

Chicago Bulls-Philadelphia 76ers 1 1,455 Pinnacle

Po prostu nie wierze w to,że Byki przegrają z Philadelphią serię 1-4.Owszem brak Rose&#39;a to sporo osłabienie ale Chicago nie podda się bez walki.Philadelphia dużo mocniejsza w domu niż na wyjeździe i imo warto spróbować na dzisiejszych gospodarzy.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Chicago Bulls-Philadelphia 76ers 1 1,455 Pinnacle Po prostu nie wierze w to,że Byki przegrają z Philadelphią serię 1-4.Owszem brak Rose&#39;a to sporo osłabienie ale Chicago nie podda się bez walki.Philadelphia dużo mocniejsza w domu niż na wyjeździe i imo warto spróbować na dzisiejszych gospodarzy.
Nie tylko bez Rose&#39;a bo przecież jeszcze Noah odniósł kontuzje i nie pewny jest jego udział nadal. Chyba najbardziej pechowy team tych PO, co nie zmienia faktów, że też uważam, że Byki powinny jednak jeszcze powalczyć i wygrać dziś. Jest przecież jeszcze Boozer, Deng, Watson, Korver, doświadczony Hamilton. Choć nawet jeśli dziś wygrają to coś mi się wydaje, że Phila jednak i tak awansuje...

harvey 967

harvey

Użytkownik
Indiana Paceres - Orlando Magic (+10.5) # 2 - 1.91 Tobet

Podobnie jak geryx uważam, że dziś nie wolno skreślać zawodników z Orlando. Ostatnio zagrali dość poprawnie, a nawet śmiem twierdzić, że dobrze. Dla przypomnienia dodam, że na nie całe osiem minut do końca Magicy przegrywali już nawet 15 oczkami. Dogonili w niesamowity sposób. Dogonili i przegrali na własne życzenie. Nelson miał piłkę na wagę zwycięstwa i spudłował. W dogrywce też mieli swoje szanse, a Davis miał szansę ma wyrównanie i doprowadzenia do kolejnej części jednak również nie trafił.

Po luknięciu w statystyki widać, że pierwsza piątka Magic zaprezentowała się o wiele lepiej, niż wyjściowi z Indianapolis. Jednak różnicę jaką zrobili zawodnicy z ławki z Pacers wystarczyły do wygrania. Świetny mecz zagrał West, który był nie do powstrzymania. West idealnie pokazuje jakiej klasy obrońcą jest Andersona, czyli słabiutki. Granger na swoim poziomie jak praktycznie przez całą tą serię. Collison, który to spotkanie zaczął na ławce dobrze wypadł 2/3 za trzy i 9 asyst w 18 minut robi wrażenie.

Orlando już nie raz w tej serii pokazali, że potrafią grać nawet bez Supermana. Mają dobre fragmenty gry, w której dobrze powstrzymują Pacers, a ich szybkie kontrataki są nie do obrony. Jeżeli Magic będą mieli wsparcie z ławki, śmiem twierdzić, że mogą dziś śmiało powalczyć o zwycięstwo. Redick czy Clark powinni lepiej się zaprezentować, niż ostatnio. Pierwsza piątka funkcjonuje co raz lepiej i bardzo bym chciał, żeby ta seria nie zakończyła się dziś. Liczę, że J-Rich, Hedo, Nelson oraz Davis poprowadzą swoją ekipę do przedłużenia tej serii. Go Go Magic !

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bulls w ostatnim meczu bez pomysłu w ofensywie , trzymali wynik dzięki paru dziwnym rzutom oraz trochu zbiegu okoliczności, jak Noah nie wróci na ten mecz a na to się zapowiada to dla mnie mecz wyrównany a 76ers na pewno wiedza ze trzeba to skonczyc jak najszybciej
76 ers win

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Boston @2,16 Pinnacle⛔
Boston(-3,5) @3,05 Unibet⛔ 86-87,ehh co za mecz i ostatnia akcja Rondo:;/:

W play-off jeszcze się tu nie udzielałem,co nie znaczy że nie śledziłem rozgrywek.Dziś Celtowie przed ogromną szansą na zakończenie serii.Pierce co prawda z kontuzją kolana,ale skoro zdecydował się zagrać to zapewne jest dobrze z poruszaniem się.Rondo i Garnett w bardzo dobrej dyspozycji w tej serii,Bass i Allen również sporo dają ekipie.Co tu dużo gadać Boston poza pierwszą kwartą meczu nr 1 nie daje większych szans Hawks.Atlanta wyłączając tą wspomnianą kwartę w serii rzuca 37% z gry.Liderzy Johnson i Smith jacyś zagubieni,widać podstarzała ale konsekwentna obrona Bostonu na nich wystarczy.Rozgrywający Atlanty jest nim tylko z nazwy,bo kreować grę to on potrafi,ale tylko samemu sobie.
Jeśli nie będzie dziś &quot;magicznych&quot; wydarzeń w Atlancie to myślę,że Boston spokojnie wygra kontrolując mecz od początku.Kursy na pewno są do grania,bo 1,80 na Hawks to jest moim zdaniem sadomaso;)

pollo78 63

pollo78

Użytkownik
Trzeba być konsekwentnym - under kurs spadł ale jeszcze do zagrania
Arron Afflalo under 13 points kurs 1,518 Pinnacle⛔
Jak już pisałem wcześniej, Afflalo bardzo słabo się gra przeciwko LA, przy tej obniżonej linii tylko raz był powyżej w meczu w którym nie grał Bryant, raz zwrot i 6 razy poniżej.
2 oferta - over do zagrania tylko jeśli potwierdzi się absencja Noah, jeśli zagra no bet
Carlos Boozer over 10,5 rebs kurs 1,71 Bet365✅

bukmacherace 59

bukmacherace

Użytkownik
Moje trzy grosze są takie w meczu Pacers - Magic under 179.5 1.85
nie wierzę, że Magic nagle zaczną trafiać dużo rzutów. Nie sądzę, że Pacers znów zrobią sobie gorącą końcówkę z dogrywką. Magic będzie chciało bronić, jak mocno się da, co zredukuje poczynania Pacers i wynik, ale nie na tyle, by Pacers przegrali.
Hawks - Celtics over 173.5 1.85
Hawks nie mogą tego przegrać, ale może przegrają. Mnie to nie interesuje i gram typ na over. Jeśli Hawks chce wygrać musi grać lepiej w ofensywie, b na granie z Celtics defensywnie nie mają umiejętności. Hawks będzie dużo rzucać i czuję, że będzie im wchodzić. Celtics z Allenem w składzie, Piercem, czy Garnettem nadal na C mają czym odpowiadać.
LAK - Nuggets under 198.5 1.85
Nuggets zaczęli coś grać w serii i myślę, że znów skorzystają z paru patentów, które dały równą walkę w poprzednim meczu i wygraną w pierwszym meczu w Denver. LAK można powstrzymać, a im mniej ich łatwych punktów tym większe szanse dla Nuggets, więc spodziewam się twardej walki bez grania kosz za kosz i biegania ze połowy na połowę.
Bulls - 76ers over 170.5 1.8
Byki nie dają rady bronić, jak w sezonie. Więcej gra Hamilton i nie gra Brewer. Widać, że w defensywie to nie jest to, co w sezonie. Dziś mają, jednak mecz o wszystko i na pewno będą zmobilizowani. 76ers dobrze grają kontrę, a Byki mają straty przez brak zgrania składu. Wygrać może 76, ale uważam, że obie ekipy przekroczą 85 pkt. podobnie, jak w pierwszych meczach w Chicago.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Denver Nuggets @ LA Lakers
under 199⛔
Betsafe

Ta seria rozchodzi się o to kto komu narzuci swój styl gry a dokładnie kto narzuci swoje tempo. Lakers mają defensywnie nastawione coacha, dwie powolne wieże na pozycjach 4-5, sporo weteranów w składzie i wąską ławkę. Nuggets to całkowite przeciwieństwo, szeroki skład, atletyczni gracze, w ich interesie jest zeby mecz był szybki, high scorowy i było duzo gry w transition. Niestety dla Nuggets, nie wychodzi im to zbytnio w tej serii bo Lakers to bardziej doświadczona ekipa i wie jak narzucić rywalowi swój styl gry. Dzisiaj spodziewam si zamknicia serii przez Lakers a kluczem do tego bedzie obrona.

Bardzo ciekawie bedzie w Atlancie, do Hawks wraca po kontuzji Al Horford.

Edit: na 6.35 min do końca był wynik 90:75 czyli az 34 pkt zapasu, bardzo duzo jak na pół kwarty...

jharding 28

jharding

Użytkownik
Denver Nuggets @ LA Lakers
Lakers u siebie dużo mocniejsi.Denver ma dobry skład na papierze ( dużo młodych prospectów i kapitalny Faried na deskach ), ale nie jest to wszystko dobrze poukładane/zbilansowane(np. 3 praktycznie równych poziomem centrów ) na parkiecie, pomimo bardzo dobrego i doświadczonego coacha.
Gallo potrafi zaginać/ przejść obok meczu, nie wspominając jego zdolności defensywnych.
Dwóch równych rozgrywających i tu jedynie przewaga ekipy z Colorado.
Dziś lekko na LAL licząc na to, że od początku Kobe i spółka rzucą się w gardła ,,Bryłkom&#39;&#39;.
LAL (1q ) -2.0 ⛔ @ 1.86 bet365
LAL (1h) -3.5 ⛔ @ 1.90 bet365
Zakładam, że LA zrobią wszystko by zakończyć dziś serię.
Liczę też na ofensywę - KB, Bynum, Pau i Sessions...
&quot;Hopefully we finish them off,&quot; center Andrew Bynum said. &quot;I don&#39;t want to go back to Denver. ... Closeout games are actually kind of easy. Teams will fold if you come out and play hard.&quot;
Jeszcze coś takiego, ale delikatnie:
LAL over 102 ⛔ @ 1.83 bet365

Kobas u siebie gra znacznie lepiej, do tego w obu meczach w Staples Lalki miały odpowiednio 103 i 104 punkty w PO.W sezonie zasadniczym 103 ( kwiecień) i 93 jakoś na początku sezonu.

S 1

sir_smoke_a_lot

Użytkownik
Ja znalazłem takie typy:
Danny Granger over 6,5 rebs
1,83
Bet365
Rajon Rondo over 14,5 pts
1,71
Bet365
Obydwu graczy w każdym meczu przekraczało te linie, więc wydaje mi się, że tym razem też tak będzie ;)

blum 70

blum

Użytkownik
MIA-NYK
Carmelo Anthony, over 28, 1.85 ✅
Tobet
Typ ten opieram na motywach psychologicznych. Knicksi dziś prawdopodobnie skończą sezon ale Melo będzie chciał się pokazać z dobrej strony. To gwiazdor, ale też należy pamiętać, że silnie zabiegał o to by grać w Nowym Yorku. Myślę, że będzie chciał zapisać się w pamięci wymagających kibiców z tego miasta pozytywnie (mimo, że seria kończy się na Florydzie). W dotychczasowej serii wrzucił Miami dwa razy taką ilość pkt (mecz nr 2 - 30 pkt, mecz nr 4 aż 41 pkt), więc stać go na to. Myślę, że dzisiaj Melo wrzuci Miami ponad 30 pkt.

pollo78 63

pollo78

Użytkownik
Ja dziś ostrożnie zagrałem handi na Heat :
Miami Heat -6 kurs 1,41 Bet365✅
dlaczego takie handi, bo grałem bardzo często takie w regular season na Miami, linia którą najczęściej spełniali na swoim parkiecie na 28 zwycięstw 21 razy linia spełniona 2 razy zwrot i 5 razy w plecy (nie licząc oczywiście porażek oczywista). W playoff 2 na 2, można zaryzykować większe handi owszem, ale ja zagram swoje :razz:

typplejer 256

typplejer

Użytkownik
Miami Heat - New York Knicks
Typ: over 181
Kurs: 1.74
Buk: bet365
Stawka: 3/10

Kurs i linia na wygraną Heat, to dla mnie nieco parodia i odpowiednia linia dla osób, którzy podchodzą do tego meczu &quot;Miami ostatnio fatalnie, dziś pora rewanżu i rozgromią Knicks&quot;...
Ja to widzę tak.
Zacięty mecz. Knicks narobili sobie nadziei. Melo pokazał, że potrafi. Amare pokazał, że potrafi być twardy. Chandler - no właśnie... Ile można grać meczy słabo. Mam przeczucie, że dziś Mistrz NBA się zmobilizuje na taki mecz.
Jeśli pierwsza trójka wpadnie w pierwszej połowie, a nie pod koniec trzeciej kwarty - jak w poprzednim meczu.
Po moich analizach over dziś ma szansę zostać pokryty.

Powodzenia!

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Czy ktoś wie, badź się orientuje sledząc mecze.. Chicago nadal bedzie poczynać sobie bez Rose?
Tak, raczej w ogóle nie wystąpi w tym sezonie już. Ale dziś jest szansa, że Noah zagra.

L 181

lorak

Użytkownik
Korci mnie dzisiaj tripel za mniejsza stawke na LakersxChicagoxBoston co myslicie?
za duże ryzyko. lakers i bulls grają na wyjeździe, do tego nie wiadomo czy wystąpi Noah. w celtics z kolei Pierce ma skręcone kolano i będzie grał, ale kto wie jak ten uraz się odbije na jego dyspozycji. poza tym wrócił Horford, więc hawks z miejsca stają się dużo groźniejszym zespołem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom