Prince de Belial
Forum VIP
Końcowe tabele i statystyki sezonu 2009/10
http://www.youtube.com/watch?v=cSr1715vM-Q
http://www.youtube.com/watch?v=SWJKmj9QKs0
http://www.youtube.com/watch?v=b4RiNSf83D0
Zapowiedzi ze strony nba.com. Wszystko w pigułce co trzeba wiedzieć przed typowaniemChicago Bulls - Indiana Pacers NBA Preview
Miami Heat - Philadelphia 76ers NBA Preview
Boston Celtics - New York Knicks NBA Preview
Orlando Magic - Atlanta Hawks NBA Preview
w pełni się zgadzam po, co to robi skoro ma w ekipie takiego rzeźnika za 3. Zresztą wielu komentatorów twierdzi, że Korver powinien o wiele częściej próbować rzutów za 3, niż to obecnie czyni albo dostawać więcej piłek, gdy jest na obwodzie, a mniej rzucać wręcz zwykłych dwójek, ale obrońcą jest nie, aż tak gorszym od Brewera też ma szybkie ręce, choć jest znacznie wolniejszy i mniej zwrotny, ale za to daje więcej, a nawet dużo więcej w ofensywie dodając do punktów również doskonałe i liczne asysty.Derrick Rose gdyby tylko nie ceglil trojek moze wniesc Chicago na wyzszy poziom(czy kazda gwiazdka musi walic trojki skoro nie umie? vide Kobe Bron Wade)
Równie dobrze Rose może sobie zrobić kuku po jednej z penetracji. Bezsensowne gadanie...nie zdziwiłbym się, gdyby któryś z trójki Allen, Pierce, Garnett zaliczył problemy zdrowotne
Jeżeli chodzi o fizyczność, to na żadnej pozycji nie widzę przewagi Byków w zderzeniu z Celtami. Nie mówiąc już o match-up'ach z Heat.Doświadczenie doświadczeniem, ale fizyczne możliwości też grają niebagatelną rolę.
Rose nigdy jeszcze nie rozegrał tak intensywnego sezonu, a przed nim jeszcze prawdopodobnie playoff'owy maraton. Presja za wyniki Bulls spoczywa na nim i tylko na nim. Chłopak niewątpliwie jest niezwykle utalentowany, ale jest też młody i niedoświadczony w playoff'owym graniu.Twierdzisz, że Rose napakowany mentalnie po wypasionym sezonie nie udźwignie ciężaru meczów PO, ale jednocześnie mówisz, że Wade i James, a zwłaszcza ten drugi po, co najmniej przeciętnym sezonie to zrobią, co wydaje mi się dziwne :?.
witajwitam
mam takie pytanie z innej beczki, na betfairze będzie mozna grac under/over? bo narazie nie ma wystawionych zakładów na takie coś, a tylko tam mam pieniądze. ogólnie polecam granie underów na wszystkie mecze systemem powiedzmy 5/7 4/6.
to źle pamiętasz, gdyż już w pierwszym dniu playoffów padły 2 overy, a poRok temu pamiętam, że przez pierwsze 14?15? meczy były własnie same undery.
pierwsze miejsce w klasyfikacji pkt + rbs + as w nba a Ty gadasz o 'co najmniej przecietnym sezonie' - o moj boze... jakby chcial to by po 50pkt rzucil pare razy, ale druzyna po prostu tego nie potrzebowala, - heat są głównym faworytem do mistrzostwa (jednym z 3-4) i mowienie ze gwiazdy graly slabo jest jakas hipokryzją, nawet bosh wykręca świetne statsy mając niecale 25 possesions per game - no i ten jego +/- ... a slyszalem ze juz ktos mowil ze bosh gra slabo(no tak.. mial raz 1/18)ale jednocześnie mówisz, że Wade i James, a zwłaszcza ten drugi po, co najmniej przeciętnym sezonie to zrobią, co wydaje mi się dziwne .
Zgadza się, zapomniałem wcześniej o tym napisać.pierwsze miejsce w klasyfikacji pkt + rbs + as w nba a Ty gadasz o 'co najmniej przecietnym sezonie' - o moj boze...
Ale z tym się nie mogę zgodzić. Afflalo to świetny obrońca, idealny na Bryanta, Westbrooka czy Wade'a, ale trochę za słaby fizycznie na Jamesa. Z LBJ dobrze match-up'uje się Chandler, który też potrafi bronić. Jest jeszcze Martin, który nieraz grał przeciwko Bryantowi, ale on w ewentualnej serii z LAL musiałby zająć się Gasolem. Nuggets mają potencjał defensywny, pytanie tylko, czy będą potrafili wykrzesać z siebie ten potencjał.jedyne czego im brakuje w skladzie to 'star stoppera'