>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
solucky 283

solucky

Użytkownik
Wydaje mi sie, ze warto pojsc w over 29.5 Westbrook&#39;a 1.85 Unibet. ⛔ Dzisiaj chyba mozna spodziewac sie pogormu, a do niego na pewno w duzym stopniu przyczyni sie wlasnie Russell. Srednia PPG w tym sezonie 25.8, OKC zagra bez Duranta, ktory wypadl jak podaja przynajmniej na tydzien, wiec pierwszymi skrzypcami wiadomo kto bedzie. Dodatkowo Russell obchodzil wczoraj swoje 27. urodziny, wiec jest okazja, zeby zrobic sobie prezent przy malej pomocy swoich kolegow z zespolu. W zeszlym sezonie przeciwko 76ers trzasnal kolejno 27 i 49 punktow. Dla porownania w Betano jest linia 30.5 po podobnym kursie, a w Betssonie byla 28.5 po 1.85, a obecnie jest 29.5 po 1.7.

Otrzymane punkty reputacji: +9
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Dirk Nowitzki over 7 rebs @ 1.85 by Ónibet 5
Dirk w tym sezonie średnia 7.5 rebs per game.
Na takiej linii ma 3 overy (11, 9, 9), 3 voids oraz 2 minusy (6, 4).
Dzisiaj Lakers, którzy zbierają bardzo źle. Rywale przeciwko nim notują 36.1 defensive rebs per game (piąty największy wynik w lidze) oraz prawie 13 offensive rebs per game (trzeci najwyższy wynik w lidze).
Dirk zrobił już overa w tym roku przeciwko Lakers, dwa tygodnie temu, notując 9 rebs.
Krótko mówiąc - tempo będzie duże, pudeł dużo, a że Lalki nie zbierają dobrze, to chcąc nie chcąc Dirk pozbiera.
A nawet na zdrowy rozum - jeśli średnia 7.5 a gra z ekipą, przeciwko której rywale notują dużo zbiórek, to dlaczego linia 7...

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Milwaukee Bucks
: Cleveland Cavaliers
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 1 1.91✅

Oczywiście moja słynna linia +5.5 i widzę jej sens w dzisiejszym spotkaniu. Cleveland oczywiście b2b, więc zawsze dochodzi nam jakiś czynnik zmęczenia dzięki któremu rywal w niektórych momentach meczu może mieć jakąś przewagę. LeBron grał grube 40 minut i ciekawe jak zachowa się trener? Wiadome było, że LBJ ma dostać mniej minut w 15/16, ale skoro team przegrywa w 4q z przeciętnymi Knicks to trzeba eksploatować swojego lidera. Cavs to w ogóle specyficzna drużyna ponieważ nie przykładają oni wielkiej wagi do wysokich wygranych. Dość powiedzieć, że podczas ostatnich 4 spotkań wygrali sumą 20 punktów(6/4/4/6) ani razu nie pokrywając handicapu. Przypomina to trochę Miami gdy grał tam król. Typowy zespół który trzyma wynik przez 3 kwarty by w ostatniej części odjechać rywalowi i wygrać.

Bucks to bardzo młoda, ambitna drużyna, która jest przepełniona młodymi talentami. Mimo, że takie nazwiska jak : MCWilliams, Middleton, Antetokounmpo, Parker, Monroe jeszcze nie robią wielkiego szału to zawsze możemy spodziewać się solidnych cyferek od tych panów. Z ławki mamy ciekawych graczy jak Bayless, Vasquez którzy zawsze mogą zaskoczyć dobrym rzutem za 3.

Dziś do składu wraca MCW, a po odpoczynku gotowy do gry jest Parker. Myślę, że Cavs dzisiejszej nocy nadal będą kontynuować się winning streak, ale stanie się to po bardzo wyrównanym spotkaniu.

Houston Rockets
: Dallas Mavericks
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 2 @1.90 Bet365✅

Zdrowi Mavs spokojnie mogą powalczyć o 8 na zachodzie i myślę, że w dzisiejszym spotkaniu mogą podbudować swoje morale. Houston grają mocno w kratkę i mają bardzo duże problemy w obronie. W każdym spotkaniu w obecnym sezonie pozwolili swoim rywalom(9 spotkań) na przynajmniej 105 punktów. Jest to bardzo duża ilość i nie dziwi, że mają oni problemy z wygrywaniem spotkań. Dodatkowo trzeba wspomnieć o problemie z turnoversami. Notują oni ich około 16 na spotkanie. Dziś oczywiście nie wystąpi Howard co lekko ułatwi grę graczom z Dallas.

Mavs wyglądają przyzwoicie i jak zwykle coach Carlisle dobrze przygotowuje swój team do spotkań. Pomimo b2b to Dallas wydają się być drużynom mniej zmęczoną. Staterzy grali bardzo krótko.
Williams 33 min
Matthews 31min
Parsons 18 min(nie ma co liczyć, że dziś zagra)
Nowitzki 29 min
Pachulia 32 min

Dołóżmy do tego bardziej wyczerpujące spotkanie po stronie Rockets i dłuższy lot do Houston. Są to szczegóły ale w sytuacjach b2b mają jakieś znaczenie.

Na prawdę fajnie w team z Dallas wkomponował się ZAZA i robi on swoje w pomalowanym. Ważnym czynnikiem dla mnie jest również to, że Mavs nieźle bronią vs 3 pointers. Znajdują się oni w pierwszej 8ce w opp FG3pt%.

Dallas na pewno pamiętają spotkania z PO i dziś będą chcieli udowodnić rywalom, że to oni mogli grać dalej. Houston grają mocno w kratkę i nie faworyzowałbym ich aż tak. Kuleje tam defensywa i myślę, że Mavs stać na zrobienie małej niespodzianki.

Otrzymane punkty reputacji: +13
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 1 2,85 Bet365 108-105 ✅✅

W oko wpadło mi spotkanie, które będziemy mogli obejrzeć na antenie Canal+ Sport HD pomiędzy tutejszymi Kozłami a ubiegłorocznymi finalistami wielkiego finału NBA.

Na początek o gościach - niby wygrywają jednak ich gra nie porywa, powiedzmy sobie szczerze że mają ostatnio sporo szczęścia iż nie mierzą się z najlepszymi zespołami. Niemniej bilans 8-1 wygląda bardzo imponująco, spójrzmy kogo mieli za rywali: Chicago (najlepszy zespół z jakim grali - porażka), Memphis ( wiemy jak ich gra wygląda jak na razie), Miami, 2x NYK, Philadelphia 76ers, Indiana i Utah, elitą bym delikatnie mówiąc tych zespołów nie nazwał a jeżeli w miejsce kilku z nich dalibyśmy za rywali kogoś z Zachodu, jestem pewien że bilans tak kolorowy by nie był. Już z Indianą mieli ciepło, ale ostatecznie udało się przechylić szalę na swoją korzyść, z Utah w 4 kwarcie przegrywali nawet 9 oczkami i jak to zazwyczaj bywa w takich momentach piłka powędrowała do Kinga a on już najlepiej wiedział co z nią zrobić, ale swoją drogą Utah się chyba przestraszyła wygranej bo od tego momentu zaczęli grać takie akcje, że ręce opadają. Przyjrzyjmy się dzisiejszemu starciu w Madison Square Garden. Ponownie nie zachwycili, przegrywali na 9 minut przed końcem 8 punktami i co się dzieje? Ponownie LeBron w w spółkę z Mo Williamsem, który ostatnio jest w niezłej dyspozycji rzutowej, przejmują mecz.

Teraz nasuwa się pytanie ile czasu będą mieć takie szczęście i co się stanie jeżeli w końcu słabszy dzień będzie miał Lebron James (bo przecież jest tylko człowiekiem i taki dzień prędzej czy później nadejdzie). Odpowiedź nasuwa się sama.

Bucks sezon zaczęli od przegrania 3 meczów, jednak powrót kontuzjowanych zawodników sprawił iż odzyskali głębię składu i pokonali swoich rywali czterokrotnie z rzędu. Z tym że po tych wygranych ich skład ponownie delikatnie się posypał. Ostatniego wyjazdu do Denver nie będą dobrze wspominać: całą pierwszą połowę kontrolowali, na drugą wyszli totalnie sparaliżowani i szybko stracili prowadzenie, które sobie wypracowali, jednak pomimo takiego regresu mieli szansę na wygraną (prowadzili na 20 sekund przed końcem 1pkt), ale marzenia o końcowym sukcesie odebrał rzutem dwupunktowym bodajże K. Faried. Jason Kidd powinien mieć dzisiaj do dyspozycji ludzi, których brak był widoczny w poprzednich spotkaniach tj. Michaela Cartera-Williamsa i O.J. Mayo.

Cavaliers będą b2b, gospodarze natomiast po trzydniowym odpoczynku. Na pewno będzie im zależało na skończeniu serii Cleveland i zaczęciu swojej, możliwości ku temu mają, czy im się uda zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +43
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Clippers rok w rok ogrywają Pistons. Tym razem powinno być podobnie. Niepewny jest występ CP3, który jednak jeśli zagra stawia LAC w roli zdecydowanych faworytów. W ostatnich 6 spotkaniach pomiędzy obiema ekipami wygrywali koszykarze z Los Angeles. Bilans Detroit jak do tej pory jest całkiem przyzwoity, natomiast nie wydaje mi się żeby w tym spotkaniu odnieśli zwycięstwo. Na Drummonda pod koszem LAC ma w odpowiedzi Jordana i Griffina, którzy powinni powalczyć na tablicy z Bestią z Detroit. LAC doznali 2 porażek z rzędu na wyjazdach i dziś najwyższy czas na zrehabilitowanie się za wcześniejsze wpadki. W domu zazwyczaj wygrywają, a rywal jest jak najbardziej do ogrania...

Los Angeles - Detroit =&gt; Los Angeles -2 =&gt; 1,66 ✅✅✅ 102:96

Do kombinacji dorzucam Rakiety, które zagrają z Mavs. Gospodarzę doznali w ostatnich 2 spotkaniach porażek ze słabeuszami ligi do których należy zaliczyć Nets i Nuggets. Można te porażki nazwać wypadkiem przy pracy, który w kolejnym nie powinien się powtórzy. Rywal z Dallas też nie jest w rewelacyjnej formie, grają w kratkę, zwycięstwa przeplatają porażkami. Houston dziś w prawie pełnym składzie bez Montejunasa powinni poradzić z przyjezdnymi, którzy w meczach wyjazdowych nie zachwycają. Przewaga pod koszem będzie ogromna, na Howarda Mavs nie ma odpowiedzi, co więcej raczej nie zobaczymy Parsonsa, który swoje 15 punktów zazwyczaj dorzucał. Wszystkie znaki na niebie wskazują na zwycięstwo Rakiet...

Houston - Dallas =&gt; Houston -2 =&gt; 1,48 ⛔⛔⛔ 98:110

AKO =&gt; 1,66 x 1,48 =&gt; 2,47 ⛔⛔⛔

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Przewaga pod koszem będzie ogromna, na Howarda Mavs nie ma odpowiedzi,
&quot;Dwight Howard said he will sit out one of the Rockets next two games, but he&#39;s currently undecided if that will be on Friday vs. the Nuggets or Saturday vs. the Mavericks.
With Saturday being a home game for Houston, we&#39;d expect Howard to sit out Friday&#39;s game in Denver, and we&#39;ll likely have another update following Friday morning&#39;s shootaround. With Howard resting, Terrence Jones will have the opportunity for some extended minutes, and he may even start at center ahead of Clint Capela. Stay tuned. Nov 12 - 2:41 PM&quot;
&quot;Dwight Howard will play Friday against the Nuggets and not Saturday against the Mavs.
He isn&#39;t going to play in back-to-back sets yet. Howard had a big game against the Nets on Wednesday, scoring 20 points with 17 boards. The Nuggets have been torched inside the paint this season, so expect Howard to put up nice numbers in tonight&#39;s game. Nov 13 - 2:14 PM&quot;
O tym, że dziś nie zagra wiemy już od jakiegoś czasu. Serio tak ciężko sprawdzić?
Ostatecznie :
&quot;Dwight Howard (rest) will not play on Saturday vs. the Mavericks.
Howard isn&#39;t cleared for back-to-back sets just yet and this is just a reminder for his owners. Clint Capela should draw another start and is a solid option in daily leagues, while Terrence Jones was phenomenal against the Nuggets on Friday and should have a larger role with Howard in street clothes. Howard will be back in the lineup for Monday&#39;s game vs. Boston.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +1
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Występ Howarda jest niepewny z tego co widzę - na rotoworld.com z której korzystam nawet nie było wzmianki o nieobecności Dwighta. Ciekawi mnie po czym on odpoczywa - kilka meczy w sezonie rozegrał i od razu rest. Po 2 porażkach z rzędu powinni się spiąć i wygrać z Dallas, a nie dawać odpoczynek Howardowi. Raptem chłopak rozegrał 6 spotkań. Nawet jeśli jego nie będzie to i tak spodziewam się pocisku ze strony Rakiet...

mgkoks 266

mgkoks

Użytkownik
Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs
1 handicap +16.5
kurs:1.95
bet365

Witam, jestem na tym forum już ponad rok, dzisiaj zdecydowałem się na pierwszy wpis.

Otóż moją uwagę przyciągnęło spotkanie przegrywających 76ersów oraz starych/młodych Ostróg.

Wygrana Spursów raczej nie podlega dyskusji. Pytanie tylko iloma punktami zwyciężą.
Mój typ, że nie więcej niż szesnastoma.

Teraz kilka argumentów dlaczego:

Leonard raczej w tym meczu nie zagra. Tak samo jak Manu.
Jeżeli Spursi odjadą, Pop posadzi na 4 kwartę Duncana i Parkera. To da szansę szóstkowcom na lekkie odrobienie strat.
Drużyna gości sromotnie, różnicą większą niż 17 punktami póki co przegrała tylko dwa razy.
Okafor po wczorajszym słabym meczu, dzisiaj może się przełamać. Póki co pokazuje, że jest materiałem na solidnego centra, rzucającego kilkanaście punktów w meczu.
Powyższe argumenty pokazują, że ekipa z Philly nie jest na AŻ tak bardzo przegranej pozycji, a na pewno nie na takiej, żeby ten mecz przegrać 17 punktami.

Dla ryzykantów myślę, że można dać nawet mniejszy handicap, a dla mniejszych ryzykantów kilka punktów większy - kursy są zachęcające.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
W kolejnym spotkaniu spodziewam się szybkiej gry ze sporą ilością zdobytych punktów. W spotkaniach głównie Clippers często gęsto pada więcej niż 200 punktów:
Clippers - 215, 192, 223, 198, 220, 214, 186, 226, 222
Pistons - 200, 179, 176, 192, 223, 204, 193
Co więcej to Detroit będzie musiało się dostosować do warunków stawianych przez gospodarzy, to Detroit będzie musiało dotrzymać kroku gospodarzom którzy mogą rzucić lekko ponad 110 pkt. Dlatego też wybieram bezpieczną linię:

Los Angeles - Detroit =&gt; Over 194,5 =&gt; 1,54 ✅✅✅ 101:96

Dorzucam do tego zdarzenie Bucks - Cavs gdzie typuje iż gospodarze nie przegrają więcej niż 10 punktami. Pisałem o tym wczoraj i dziś nie zamierzam się powtarzać. Cleveland wygrywa ostatnio naprawdę bardzo skromnie i dziś liczę na ich kilku punktowe zwycięstwo, chyba że Kozły zagrają świetne spotkanie i ograją wicemistrzów NBA...

Milwuakee - Cleveland =&gt; Milwuakee +10,5 =&gt; 1,41 ✅✅✅ 108:105

AKO =&gt; 1,54 x 1,41 =&gt; 2,18 ✅✅✅

kd35 156

kd35

Użytkownik

Cavaliers -4,5 @1,76 Bet365
105-108
Troche dziwi mnie wszechobecny tutaj trend stawiania na Bucks za kazdym razem gdy graja. Oczywiscie nie byloby to tak niezrozumiale, gdyby ta druzyna prezentowala cokolwiek na parkiecie. A pozytywow w ich grze jak na razie trudno sie doszukac. Jednym z nielicznych byla dobra postawa Giannisa Antetokounmpo ale jego ostatnie wystepy wskazuja na to, ze nie ma on jeszcze zbyt ustabizilowanej formy. Dodatkowo nie wiadomo za bardzo w jakiej dyspozycji wroci do gry MCW po kilkudniowej przerwie. Mysle, ze i tak bedzie to spory upgrade wzgledem Ennisa, Vasqueza i Baylessa, ktorzy grali na pozycji rozgrywajacego podczas jego nieobecnosci.
Bilans 4-5 mowi, ze nie jest az tak zle ale gdy zobaczymy z kim odniesli owe 4 zwyciestwa pkt widzenia sie troche zmienia...3 z nich nabili sobie z dwoma najgorszymi zespolami NBA (Nets i 76ers).
Naprzeciwko Bucks stana dzis koszykarze Cleveland Cavaliers, ktorzy podobnie nie moga nazwac swojego dotychczasowego terminarza trudnym. Jednak w ich grze widac cos co sprawia, ze kibice moga nie musza sie bac o koncowy wynik; widac spokoj w trudnych momentach. Nawet gdy gra przez 3 kwarty sie zbytnio sie nie uklada, wydaje sie ze zbyt lekcewazaco podchodza do przeciwnika to czwarte kwarty rozgrywane sa na maksymalnym skupieniu z pelnym przekonaniem w koncowy sukces. Po prostu widac w tej druzynie ogromne doswiadczenie, ktorego moze zabraknac Bucks przy okazji wyrownanego spotkania. Czyms czego brakuje Milwaukee jest ten na pewno brak wyraznego lidera, ktory wzialby na siebie gre w trudnym momencie. A wiec w tym aspekcie tez mamy duza przewage Cavs. LeBron pokazal w ostatnich meczach, prowadzac zespol z Ohio do zwysciestw nad Knicks, Jazz i Pacers, ze jeszcze sie nie konczy a uplywajace lata nie dzialaja wcale na jego niekorzysc.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Na razie jedziemy z jednym typem, resztę wstawię później w tym poście.
LA Clippers - Detroit Pistons -&gt; Pistons over 98.5 pkt | @1.95 | Betano ⛔ 36 pkt w 2. połowie... Really?

Typ w sumie intuicyjny. Niepewny występ Chrisa Paula, JJ Redick też ma day-to-day (RotoWorld). Gram over w stronę Tłoków, gdyż w tym sezonie rzadko kiedy mnie zawodzą. Co prawda grają w Kalifornii, ale nie zmienia to faktu, że Pistons są w stanie osiągnąć okolice 100 punktów w meczu z Clipps. Prawdą jest, że drużyna z Detroit w delegacjach spisuje się w kratkę, jeśli chodzi o mecze overowe. Nie udało się im przebić linii, którą gram dzisiaj w dwóch ostatnich meczach, gdyż z Kings rzucili 92 pkt, a z Warriors 95, ale właśnie m.in. dlatego skusiłem się na zagranie Tłoków w tym meczu. Przeciwko Trail Blazers w Portland udało im się rzucić 120 pkt, natomiast z Suns uzyskali równe 100 pkt. W H2H w poprzednim sezonie Pistons zdobyli ponad 98 pkt raz na trzy spotkania rozgrywane w Staples Center. Ja jednak czuję, że Drummond i spółka są w stanie osiągnąć średnio te 25 pkt na kwartę, by wykonać zadanie i zrobić over. Szczególnie, że LAC nie należą do teamów, które skupiają się mocno na defensywie. Oni po prostu wolą rzucić więcej niż przeciwnicy i często mecze Kliperów są overowe, co oznacza że w wielu spotkaniach obie drużyny przekraczają 100 punktów. W tym wypadku dałoby to wygraną.​

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Chcialem napisac, ze takie handi to troche ruletka, ale pomyslalem i zmienilem zdanie i jest ono takie, ze warto zagrac. Ktos tu powie, ze chwila chwila, przeciez Nets ograli Houston i to na wyjezdzie, a ja powiem kim sa Rockets w porownaniu do Warriorsow? A no nikim. Tam druzyne ciagnie czarny sw mikolaj a tu nie mamy sytuacji, ze od jednego zawodnika wszystko zalezy(oczywiscie Curry rzadzi, ale to nie jest 1 man team). Dla mnie wystarcza argumenty, ze Warriors przewazaja we wszystkim oprocz zbiorek(problem w tym, ze nie bedzie czego zbierac ;)), strat(jak sie gra tak szybka i &quot;fantazyjna&quot; koszykowke to straty sie pojawiaja, normalne) i mniejsza iloscia punktow zdobywanych przez lawke(jak ma sie taki s5 to lawka raczej nie musi sie zbytnio angazowac). Poza tym, wiadomo, ze GSW sypia za 3 jak poje*ani za przeproszeniem. Odskocza im na 8-10 punktow i w tej chwili jest po meczu, bo Nets nie beda w stanie zniwelowac narastajacej przewagi. Golden State graja u siebie, ale o presji ze strony fanow mowic nie mozna, bo wszyscy wiedza jak ten mecz sie skonczy, a gra na luzie uklada sie zawsze w ten sam sposob, czyli dobrze. Wracaja do swojej hali, a po tym meczu maja kilka dni odpoczynku wiec powinni dac kolejny popis i rozjechac Nets. Moim zdaniem szykuje sie blowout i pogram po wyzszyym kursie wyzsze handi, moze jakies -20. Do tego polecam typy na 1. Kwarte i polowe. Odpowiednio handi -6 i -11. Gsw dobrze wchodzi w mecze, a szczegolnie u siebie. Od poczatku przejmuja inicjatywe i dyktuja tempo wiec bardzo mozliwe ze Brooklyn pogubi sie od poczatku spotkania.
#pingwin
Szczerze to ciezko stwierdzic. W meczu z Suns postawilem na LA i wyszlo mi to bokiem. Fakt faktem, ze wyrzucenie Griffina i super dzien Knighta i Bledsoe&#39;a przyczynil sie do tego, ze typ nie wszedl, ale sama gra wygladala kiepsko. Niestety, jak nie ma Paula to nie ma komu rozgrywac piły. Wygladalo to tak, ze momentami Blake musial kozlowac i budowac akcje za linia za 3, a raczej nie taka jest jego rola ???? Jordan osobistych nie zacznie nagle rzucac lepiej, a ta niemoc na linii bedzie na pewno wykorzystywana dzisiaj. Dziadek Crawford gra gorzej, dosc slabo. Ogolnie cala druzyna jest taka eee, no wlasnie nie wiem nawet jakie slowo byloby tu odpowiednio, bo &quot;blada&quot; nie do konca pasuje ???? mniejsza, przewaga pod koszem po czyjej stronie? No nie wiem, ciezko stwierdzic jesli mam byc szczery, match up Drummond vs ajordan; to zalezy od dnia jak dla mnie. Clippers maja przewage wlasnej hali, ale ogolnie mecz jak dla mnie raczej do ewentualnego ogladania(chociaz fajerwerkow sie nie spodziewam, ale kto wie) niz do obstawiania, bo w nocy sa ciekawsze meczyki z ktorych mozna cos wybrac. Powodzenia ;)

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Blake Griffin powyżej 26 punktów @ 1,86 1xBet ✅ 34
Czekałem na informacje odnośnie CP3 oraz JJ Redicka i okazuje się, że obaj nie zagrają. W związku z tym typ narzuca się sam z siebie. Ostatnio biały murzyn zbytnio sobie nie pograł, bo po 2 technicznych wyleciał. Wątpię, aby u siebie nie zagrał z motywacją po czymś takim. Z Pistons w takiej formie może być ciężko, bo Drummond masakruje wszystkich, a same Tłoki z bilansem 5-3 dobrze weszły w sezon. Griffin&#39;owi odpada 2 graczy, którzy by solidnie zapunktowali. Wobec tego cała gra Clippers skupi się raczej na nim. Jak jej nie pociągnie to może być kiepsko. Linia w 1xBet jak zawsze najkorzystniejsza i ciężko mi sobie wyobrazić, że wobec tych absencji Blake nie pokryje linii, bo minut dostanie sporo.

Otrzymane punkty reputacji: +2
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Golden State Warriors over 112,5 pkt. @1,85 Unibet⛔

Golden State Warriors będzie podejmować ekipę Brooklyn Nets, którzy grali niedawno ciężkie spotkanie.
Nets będą absolutnie wyczerpani wysiłkiem ostatniej nocy.
Ich głównymi graczami są Joe Johnson, Jarrett Jack, Brook Lopez i Bogdanovic, wszyscy oni grali ponad 33 minut w trudnym meczu, a dziś czeka ich wyzwanie z drużną która preferuję, szybkie tempo meczu.
Wojownicy dymają każdego kolejnego przeciwnika, na własnym parkiecie mają bilans 5:0, a łącznie 10:0.
Wojownicy średnio rzucają coś w okolicy 114 punktów na mecz, we własnej hali.
Oczywiście główną siłą napędową jest Steph Curry, który średnio zdobywa 33 punktów na mecz, co jest jednym z najwyższych średnich wyników w pierwszych 10 meczach w tym sezonie.
Wraz z kolegami z drużyny, którzy rzucają średnio fajne dwu cyfrówki na mecz, tzn. Klay Thompson (15 pkt), Harrison Barnes (14 pkt) i Draymond Green (12 pkt).
Powinni się dziś ładnie zabawić i spokojnie pokryć overa.

PS: Myślę że, to jest lepsza opcja niż grać overa obu ekip, nie wiadomo jak zagrają Nets, tak samo chyba warto odpuścić handi, strasznie duże...

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
James Harden over 28.5 pkt | @1.83 | Betano ⛔ Cegła...
Houston Rockets po wczorajszej niespodziewanej porażce z Nets dziś w nocy podejmą na własnym parkiecie Dirka Nowitzkiego i jego Dallas Mavericks. Będzie to na pewno ciekawy mecz, gdyż Rakiety będą chciały zmazać plamę po wczorajszym blamażu, natomiast Mavs w końcu zaczęli wygrywać i pchnąć się w górę Konferencji. Co ciekawe, zespół z Houston na ten moment zajmuje miejsce, które nie jest premiowane grą w post-season. Co prawda, jest to dopiero początek sezonu, ale chyba nikt nie spodziewał się, że zwycięstwa będą temu zespołowi przychodzić na jego starcie tak trudno lub że Houston będą się tak często potykać. Wiele zależy w tym zespole od formy Hardena. Właściwie to niemal wszystko. Houston jest uzależnione od byłego zawodnika OKC. Nie ma co do tego wątpliwości. W tym sezonie &quot;Brodacz&quot; jak wielu lubi go nazywać średnio zdobywa 28.8 punktów/mecz. Jest to oczywiście czołówka NBA jeśli chodzi o króla strzelców, a Harden to zawodnik, który w przeszłym sezonie otarł się o nagrodę MVP. To wiedzą wszyscy, którzy śledzą najlepszą koszykarską ligę świata. Jego match up&#39;em będzie Wesley Matthews, który głównie kojarzony jest z Portland Trail Blazers gdzie występował przez większość dotychczasowej kariery. O Matthewsie można powiedzieć wiele dobrego, ale głównie, jeśli chodzi o ofensywę. Jeśli chodzi o bronienie kosza, to bywa różnie. Jak ma dzień, to jest ciężkim orzechem do zgryzienia, ale z drugiej strony mówimy o Hardenie, który w izolacji jest w topie NBA. Zresztą gdzie (poza defensywą) Harden nie jest wymieniany, jeśli chodzi o najlepszych zawodników w lidze? Jak ma dzień to nikt jest jest w stanie go powstrzymać. Rzuty osobiste (które potrafi wymuszać chyba najlepiej w lidze), rzuty za 3, penetracja, to wszystko wykonuje ponadprzeciętnie. Jestem dobrej myśli. Mecz o 2.00 w Toyota Center.
LeBron James over 25.5 pkt | @1.87 | Betano ✅
Tu będzie zdecydowanie krócej. Przejdę od razu do sedna. Cavs zmierzą się o 2.30 z Bucks w Milwaukee. Na celownik biorę over LBJ&#39;a. Linia zawieszona na pułapie 25.5 pkt z tego względu, że średnia LeBrona wynosi 25.8, no ale nieważne. Najważniejsze jest to, że jeśli Bucks tak szybko nie odpuszczą to LeBron będzie przebywać na parkiecie trochę dłużej niż w meczach, które są rozstrzygnięte praktycznie po 3-ciej kwarcie. Akurat jeśli chodzi o Jamesa, to w tym sezonie nie grał w żadnym meczu krócej niż 31 minut, co jest dobrym prognostykiem. W ostatnich 4 występach ekipy ze stanu Ohio King James czterokrotnie rzucał powyżej linii, którą oferują nam bukmacherzy. Jestem dobrej myśli, bo James w ostatnich dniach nie zawodzi. Pokrywał tę linię 5 razy na 9 meczów rozegranych w sezonie 2015/16.
Edit: Mavs bez Dirka i Matthewsa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Rudy Gay ov 17.5 @1.82
27

Piekna linia, fajny kurs, wjedzie na internetowy rowniez napisze i zagram. Byly zawodnik Raptorsow, lubie grac takich zawodnikow jak Gay, wiadome jak to sie gra przeciwko bylemu zespolowi, chce sie pokazac jak z najlepszej strony. Moze i gral by do tej pory w Kanadzie, ale poszlo o sare. Chcial miec po prostu wiecej, ale jak to podatki wysokie, poszedl za sarka i wybral Kings. Szkoda, bo byla fajna paka. Overek zdecydowanie do gry:razz:​

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Westbrook over 44,5 (pkt+zb+as) ⛔ 1,87 betano Triple Double 4 ⛔

Dziś Oklahoma ma trudniejszego rywala niż ostatnio u siebie,
więc Russ będzie kluczowym graczem pod nieobecność Duranta.

Ostatnio rzuca niezbyt dużo jak na siebie a jakie ma liczby w tym sezonie ?

22+11+17 - Philadelphia
22+11+11 - Washington
21+13+6 - Phoenix
20+10+8 - Chicago
22+16+5 - Toronto
15+8+9 - Denver tylko 25 min, nawet wolnego nie rzucał hehe
25+11+8 - Houston
33+10+2 - San Antonio

był jeszcze mecz z Orlando, gdzie samych punktów rzucił aż 48, Okla wygrała po 2 dogrywkach.

Widzę nawet linie 29,5 na punkty, najmniej 27,5 chyba jak to zrobi to spokojnie zrobi linię 44,5
dodając zbiórki i asysty.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik

AL Jefferson over 14,5 za 1,82 w Milenium ✅ - 29 punktów

Charlotte dzisiaj vs Portland, czyli przeciw drużynie, która ma większą dziurę pod koszem niż dziura ozonowa. Al zdobywa przeciętnie 12,2 ppg, wię biorąc pod uwagę klasę rywala ( matchup), linia wystawiona prawidłowo. Sądzę jednak, że Al dziś skrobnie około 20 oczek. Nie spodziewam się blow w żadną ze stron, a i Portland lubi ofensywny basket, więc okazji do punktowania będzie sporo. Nie matwie mnie też wydumany konflikt z trenerem, bo po akcji w Dallas Al dostał 30 minut w Chicago, gdzie gwoli ścisłości zdobył jedynie 6 pkt. Dziś jednak rywal zupełnie z innej bajki i jak coach Hornets odrobił lekcję i widział co Marc Gasol zrobił pod koszem z Portland w ostatnim meczu, to powinno wejść easy.
Powodzenia !

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Co myślicie o pograniu w stronę Timberwolves w starciu z Grizzlies ?
+2,5 dla gospodarzy za 1,88 albo nawet czystą 1 za 2,05.
Myślę, że ekipy w miarę na podobnym poziomie zaczęły sezon, w tabeli też blisko. Grizzlies na wyjazdach słabiutko, Wilki u siebie mogą być groźne. Wiem kilka ostatnich spotkań u siebie przegrali, ale rywale byli wydaje mi się z wyższej półki niż dzisiejsi przyjezdni. Wydaje mi się że +2,5 za 1,88 to bardzo ciekawa propozycja.
Jestem ciekaw co wy o tym sądzicie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom