>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Może nie będzie mnie za często w tym roku w dziale z powodu braku czasu, ale postaram się by jak już być to trafiać (przydatna rzecz nie tylko w dziedzinie bukmacherki :razz: )

DeAndre Jordan powyżej 13,5 zbiórek
1,87 (1,85)
Betano (uni.bet)

DeAndre Jordan powyżej 22,5 pkt + zbiórki
1,80
Betsson​

Patrząc na linie betssona pkt + zbiórki wyglądają jeszcze lepiej niż same zbiórki... ale do rzeczy. Dallas w tym sezonie należy do grona przeciętniaków zachodu. W analogicznym lub gorszym położeniu znajduje się ich strefa podkoszowa i dziś uważam, że to tam będzie widać sporą róznicę jeśli chodzi o efektywność nie tylko w punktach, ale też zbiórkach. Nie będę się rozwodzić... W poprzednim sezonie Jordan notował z Dallas takie o to cyferki:
13pkt +18zb
22pkt +27zb
16pkt +18zb
Jak widać zapas ogromny patrząc na dziejsze linie. Oczywiście licze na to, że Dallas u siebie postawi jakis opór, by zapewnić Jordanowi odpowiednią ilość minut na parkiecie. Dodatkowy argument motywacyjny to nic innego, jak trwająca w nieskończonośc komiczna saga z udziałem tego zawodnika, który będąc po słowie z Dallas rozmyślił się i został w Clippers. Mecz z podtekstem, dzięki czemu DeAndre powinien być do niego dobrze przygotowany. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

DeMarcus Cousins over 23,5 pkt @1,87

Linia już trochę podrosła, jeszcze popołudniu można było łapać 22. DeMarcus wraca po kontuzji, dzisiaj Kings bez Collisona, więc znów zaczyna Rondo, który lubi łapać asystki. Cousins na pewno będzie main opcją w ataku i dostanie dużo piłek. Po kontuzji mały głód gry na pewno się pojawił, więc parcie na offense DeMarcus powinien mieć. Na przeciwko Drummond, ciężki matchup, ale spokojnie linia do zrobienia dla Cousinsa. Może też wpędzić Andre w foul trouble, co nie tylko pomoże mu w ofensywie, ale także zwiększy szanse Kings na zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu, które pozwoli drużynie z Sacramento na złapanie odpowiedniego rytmu przed kolejnymi meczami.​

Otrzymane punkty reputacji: +42
friendly 421

friendly

Użytkownik
Indiana Pacers 2,32 @Uni.bet ✅ Dziękuje dobranoc, gratulacje tym co pograli razem ze mną
Dobra dobra, coś mi tutaj nie gra. Kurs na Indiane powyżej 2? Zacznę od tego, że z racji iż często mecze Indiany są około 1 czasu polskiego, to mam okazję ich oglądać. Rozwijają się z meczu na mecz, widać że powoli łapią zgranie, Monta nie gra już takiego tarła jak w początkowych dniach sezonu, George na niesamowitej fali wznoszącej, fajna wyjściowa 5, rezerwy też bez tragedii. Boston to mnie nigdy nie przekonywał, ich obecność w PO w tamtym sezonie też nie co średniawa, no ale to moja wlasna opinia. Dzisiaj Boston będzie grał co prawda u siebie, ale B2B. Kondycyjnie są przygotowani dobrze, ale jednak Pacers mieli ten jeden dzień więcej. Bardzo podoba mi się, że Indiana przyśpieszyła swój basket, nie grają już powolnej mozolnej koszykówki. Widać, że ewidentnie chcą walczyć o PO w tym roku, a Boston jest jedną z tych drużyn która może pokrzyżować im plany, więc niesamowicie ważne są tego typu zwycięstwa, mimo iż to początki sezonu. Pojedyncze kontuzje u obu drużyn, Stuckey nie jest dużą stratą, bardziej martwiłby mnie brak Smarta w Bostonie. Nie owijając dłużej w bawełnę, gdybym miał kurs 1,5 na Indiane to też pewnie bym spróbował, a tutaj 2,3 :eek: Warto zaryzykować za mniejszą stawke dla zabawy, jak to w NBA wszystko się może popierniczyć, ale dzisiaj liczę na spięcie pośladków gości ???? Zgadzam się również z typami na over Georga +23,5, mam wrażenie że dzisiaj zbliży się do 30 punktów, 25 powinien osiągnąć na miękko. Pozdrawiam mordeczki

Otrzymane punkty reputacji: +73
P 0

puffy

Użytkownik
Witam wszystkich, mój pierwszy post na forum, będę postował w tym temacie dość często.
Detroit Pistons 1.76
Dzisiaj idę w Detroit po kursie 1.76 na bet365. W ciągu dnia kurs był większy, zmalał, prawdopodobnie z tego powodu, że Kings mieli spotkanie zespołu, które nie zakończyło się za dobrze, a mianowicie Cousins znow poróżnił się dość mocno z Karlem. Sacramento zawodzi strasznie w tym sezonie, nic tam nie wygląda tak jak powinno, co innego goście, który zaskakują na czele z Andre pokazującym pełnie swoich możliwości, dodatkowo Detroit gra zupełnie odmienną koszykówke od gospodarzy, którzy starają się grać szybkim tempem natomiast goście lubują się w tak zwanej błotnej koszykówce.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
D. Howard over 11.5 rebs @ 1.85 17
D. Cousins over 11.5 rebs @ 1.85 9
Takie dwa cuda z Ónibetu.
Koniu początek sezonu jakiś taki bez wyrazu (7 rebs z GS, 8 rebs z Okla), ale już ostatnie dwa występy była kapitalne w jego wykonaniu (14 rebs z Orl, 20 rebs z LAC).
Dzisiaj bajecznie łatwy match-up, czyli batalia z Brookiem Lopezem, który ma jednak zagrać oraz ew. z jego zmiennikiem Andreą &quot;No Defence&quot; Bargnanim.

Cousins ma bardzo dobrą historię przeciwko Drummondowi. Średnia 14 rebs per game w trzech meczach, kiedy obaj byli starterami i 3/3 overów (15, 14, 13) daje spore nadzieje, że dzisiaj znowu będzie dobrze. Przy 30+ minutach na parkiecie taka linia wydaje się śmieszna.

Eric Gordon over 18 @ 1.77 by Marathon 26
Eric i Anderson będą pierwszoplanowymi postaciami w Pelicans dzisiaj. Nie będzie Antka, nie będzie &quot;Jure&quot; Holidaya.
Ciekawostka - od kiedy Korver jest w Atlancie, to Eric notuje w tym match-up&#39;ie (gdy obaj byli starterami) odpowiednio 27, 18, 20 oraz ostatnie, niecały tydzień temu 22 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +19
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Ostatnio coś wyniki nie siedzą, więc wyciągnąłem wnioski i na dzisiejszą noc tylko bety na zawodników.
Paul George najlepszym strzelcem w meczu | @2.20 | Betano ✅
Pacers o 1.30 zmierzą się w Bostonie z Celtics. Typ na PG13 jako top scorera w meczu wydaje się dosyć logiczny. George powoli wraca do formy, którą zachwycał wszystkich przed kontuzją. W czterech ostatnich meczach nie schodził poniżej 26 punktów, co już wydaje się dosyć dobrym prognostykiem na zagranie tego typu. 26 punktów zdobył w meczu u siebie właśnie przeciwko Celtics. Następnie zanotował dwa mecze, w których przekraczał 30 pkt, by wczoraj w meczu z Magic rzucić 27 &quot;oczek&quot;. 2.20 na lidera zespołu gości jest jak najbardziej do gry. W Celtics trudno wskazać zawodnika, który może poprowadzić drużynę do zwycięstwa pod względem punktowymi. Crowder, Sullinger czy Bradley? Być może, ale ciężko to stwierdzić. Dlatego też zdecydowałem się &quot;uderzyć&quot; w stronę Paula George&#39;a.
James Harden najlepszym strzelcem w meczu | @1.55 | Betano ✅
Rakiety podejmą zespół Brooklyn Nets. Kurs na Hardena nie jest oczywiście powalający, ale nie ma co się dziwić. To przecież zawodnik, który w tamtym sezonie o mały włos nie sięgnął po MVP. Został za to doceniony przez rywali z parkietu, gdyż oni wskazali właśnie &quot;Brodacza&quot;, jako najlepszego zawodnika minionego sezonu. Kurs nie jest najwyższy, ale szczerze mówiąc (jeśli nie dojdzie do blow-outu na Nets), to spokojnie rzuci w tym meczu najwięcej. Mogą mu zagrozić jedynie Brook Lopez lub ktoś z drużyny Hardena, gdy ten usiądzie przy sporej przewadze. Jednak wątpię, żeby James dostał w tym meczu mniej minut niż zwykle. 36 minut - tyle na boisku spędził najmniej. Jak na 48 w całym spotkaniu jest to bardzo dobry wynik, dlatego tez jestem spokojny o to, że swoje minuty zagra, a czy rzuci? Ostatnie dwa mecze to +40 pkt w jego wykonaniu, z Kings oraz Clippers. Dziś przy jego nazwisku mogą znaleźć się trochę niższe cyfry, ale sądzę, że ten bet jest w miarę rozsądny.
Blake Griffin najlepszym strzelcem w meczu | @1.80 | Betano ⛔
LAC zmierzą się w Dallas z tamtejszymi Mavericks. Wybieram Griffina w takim samym typie, co dwa powyższe. Griffin obok Paula (i może Redicka, czasem Jordana) to zawodnik, który jeśli chodzi o zdobycze punktowe jest topowym koszykarzem. Mavs mogą odpalić, może to zrobić np. Dirk Nowitzki czy też ktoś inny, ale jestem zdania, że Blake wykręci ponad 20 punktów w tym meczu. Może nawet zbliży się do 30-stu, jeśli rywal na to pozwoli. Griffin to taki typ zawodnika, który gdy ma dzień, to wychodzi mu praktycznie wszystko. Ostatnie 5 meczów w jego wykonaniu to kolejno: 37, 22, 23, 35 oraz 24 punkty w ostatniej potyczce przeciwko &quot;Miśkom&quot;. Tego zakładu obawiam się najbardziej, ale do grania w ako nadaje się w sam raz.

Otrzymane punkty reputacji: +5
weed233 854

weed233

Użytkownik

Rajon Rondo over 8.5 asyst @1.75 Betano ✅ 15 AST

Dziś moje najpoważniejsze bety z zawodników w tym sezonie.
Spodziewałem się na Rondo linii conajmniej 10.5 a tutaj tylko 8.5!
Nie gra dziś Collinson, więc całkiem prawdopodobne że Rondo zagra dziś 48minut, a nawet jeśli nie zagra to będą to dość grube minuty.
Ostatnie występy na takich grubych minutach to odpowiednio :
8pts 12ast 6reb vs Spurs - 48 minut
14pts 15ast 12reb vs GSW - 44 minuty
Wazny mecz dziś dla Kings, bilans na starcie sezonu 1-7 i jeśli chcą myśleć o playoffach to takich rywali jak Pistons u siebie muszą pokonywać, a do tego potrzeba dobrej dyspozycji Rondo i głównie jego współpracy z Cousinsem i Gayem.
Przy tych minutach które Rondo otrzyma ta linia wydaje się smieszna, bo jest to jeden z najlepszyhc podających ligi. Powodzenia typu jestem dość pewien, bo 9 asyst to wyczyn jaki Rondo mógłby osiągnąć nawet na normalnych minutach typu 27-30min.
Dodatkowo Pistons to rywal przeciwko któremu Rajon zawsze notował dużo asyst
2014/2015 - 8.0 AST
2013/2014 - 18.0 AST
2012/2013 - 12.5 AST
Tak więc nawet jeśli Rondo nie był w swojej najwyższej formie potrafił z Pistons na normalnych minutach notować taką ilość asyst i licze dziś że linie 9 asyst przekroczy ze spokojem, a być może nawet zaliczy drugie Triple-Double w sezonie, licze także na szybki mecz z dużą ilością punktów. Typ pobieram dosyć mocno
dodatkowo :
Sacramento Kings vs Detroit Pistons over 204.5 @1.80 bet365 ⛔ 101-92
DeMarcus Cousins over 23.5 @1.87 Betano ✅ 33 PTS

Jahlil Okafor over 20.5 @1.75 Betano ✅ 26 PTS Noel out, Covington out, Holmes out i taka linia ? możnaby powiedzieć &quot;głupie buki&quot;
Dziś Phila oprócz Okafora zostaje z jednym wysokim a także bez głównych strzelb zespołu, więc praktycznie większość akcji będzie dziś grana na Okafora, który w tym sezonie notuje średnią 19.9 PPG grając z wyżej wymienionymi nieobecnymi
Dziś ogromna szansa na pokaźne nowe carrer-high Okafora, który dostanie grube minuty i mase rzutów i mimo że Valenciunas to solidny obrońca to wątpie aby Okafor rzucił dziś mniej niż 21 punktów. Moim zdaniem w takim układzie jest w stanie dziś rzucić ponad 30punktów.
W ostatnim meczu Okafor rzucił 21punktów, gdzie zagrał na słabej skuteczności a oddał aż 25 rzutów !
dziś być może nawet tych rzutów będzie więcej, więc typ pobieram również dosyć mocno.
bez analizy :
ORL Magic vs LA Lakers over 100.5 HT @1.90 bet365 ⛔ 45-48
DEN Nuggets vs MIL Bucks 1 @1.62 ✅ 103-102
HOU Rockets + LA Clippers + TOR Raptors @1.74 bet365 ⛔
NY Knicks +3.5 @2.25 bet365
✅ 93-95
Porzingis over 8.5 reb @1.87 Betano ✅ 15
Carmelo Anthony over 24.5 @1.87 Betano​
✅ 29

Otrzymane punkty reputacji: +74
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Memphis Grizzlies - GSW
Grizzlies +5.5 @2.23 marathonbet

⛔

Miśki podejmą dzisiaj u siebie rozpędzone GSW ,które leje wszystkich jak leci dzięki fenomenalnej formie Curry&#39;ego.Miśki zaś kiepsko rozpoczęły sezon,w pamięci zapadło zwłaszcza srogie lanie na wyjeździe przeciwko ...GSW wynik (119-69) to dramat.Dzisiaj liczę na to że Miśki nie zapomniały tego upokorzenia i zrobią wszystko żeby się zrehabilitować,poza tym liczę na to że w końcu wzięli się w garść,ostatnio minimalna przegrana z Clippers.Dziś wrócą do swojej hali i podejmą mistrzów,wszyscy wymagają od nich walki do samego końca,działacze jak i kibice są zawiedzeni ich postawą w tym sezonie,tak więc Miśki po prostu muszą się spiąć i zrewanżować się za ten ostatni blamaż,zwłaszcza że mają potencjał kadrowy który musi w końcu odpalić.Może Miśki nie wygrają dzisiaj,ale myślę że tanio skóry nie sprzedadzą i ogarną handi,a pomoże im własna hala.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Ja dziś takie oto combo gram:
MIA Heat vs UTAH Jazz over 182 @ 1.90✅
PHO Suns vs LA Clippers(-2) @ 1.90
Buk: Bet365
Czekałem aż dadzą linie 2 pozostałym meczom, bo over w Miami miałem grać na 100%, ale, że gram od początku sezonu duble i mam z tego dobry zysk to musiałem poczekać i mieć nadzieję, że nie podniosą zbytnio linii. Do rzeczy, dlaczego takie typy?
Zacznijmy od linii w meczu Heat z Jazz, bo jak dla mnie to jakaś kpina ???? Wiadomo, obie ekipy nie rzucają w tym sezonie najwięcej, ale żeby pokryć linię wystarczy wynik 95:88 (na przykład). Utah do tej pory rzucała w każdym meczu ponad 90 punktów, wyjątek stanowią 2 mecze (89 i 87 punktów). U Heat wygląda to podobnie, wyjątek 87 pkt. w hali Indiany. O h2h wspomnę chociaż wiadomo, że bezpośredniego przełożenia to nie ma, ale ostatni raz, kiedy nie pokryli linii, miał miejsce w 2009 roku więc troszkę już minęło. Stokes, Udrih, Stoudemire questionable, a Green out w dzisiejszym meczu dla Heat. Czy to jakakolwiek strata? A no nie, bo ci goście i tak nic nie wnoszą do drużyny o ile w ogóle wychodzą na parkiet. Questionable jest również Gobert dla drużyny Jazz. Tutaj pokładam duże nadzieje, że nie zagra, a jeśli zagra to będzie to gorszy występ. Rudy jest przede wszystkim od zbierania piłek, bo punktów zdobywa mało na mecz tj. 8.7, za to zbiera aż średnio 12 piłek. Według moich przemyśleń wygląda to tak: jeśli Gobert zagra to nie jest źle, bo rzuci swoje, ponieważ Heat pod koszem wielkimi mistrzami nie są, a jeżeli nie zagra to jeszcze lepiej, dlatego, że Heat u siebie będą narzucać tempo i mając możliwość zbiórki większej ilości piłek, a co za tym idzie ponawiania akcji, powinny się pojawiać szybkie punkty. Sprawa wygląda w skrócie tak, że jeśli nie zrobią sobie maratonu cegieł za 3 to na dużym luzie powinno siąść. Oczywiście polecam, ale ostrożnie, bo mój wynik od 4 dni zacząłem grać mocniej under/over i mam póki co 10/10 (wiem wiem, trochę nieskromnie), ale piszę to dlatego, że każda seria kiedyś sie kończy więc ostrożnie ????
Co do drugiego meczu nie będę się tak rozpisywał jak w pierwszym. Jeśli chodzi o injury report to ma zabraknąć &quot;tylko&quot; J.J. Redicka. Strata spora, bo Redick trzyma w każdym meczu dobrą formę i sporo wnosi do ekipy z LA. Clippers b2b, Suns wypoczęci, grają u siebie, a na wyjeździe przegrali tylko 6 oczkami. Wychodzi na to, że dzisiaj mają szansę na wygraną, bo jeszcze wczoraj Dallas ograło Clippers różnicą 10 punktów więc czemu oni mieliby tego nie zrobić? A no dlatego, że moim zdaniem Phoenix po prostu nie stać na wygraną z taką ekipą jak Clippers (tzn. oczywiście każdy z każdym może wygrać jak wczoraj Nets pokazali w hali Houston), ale tak czołowa drużyna nie może sobie pozwalać na porażki w takich meczach, bo z kim mają podbijać bilans? Z Thunder, Warriors czy Spurs? Nie dam sobie ręki uciąć za ten typ, ale gram go śmiało.
Dodatkowo, pisząc tę &quot;analizę&quot; stwierdziłem, że może i warto zagrać Heat(-5) mimo, że są trochę nieprzewidywalni, ale z tym typem poczekam aż rozjaśni się nieco więcej w sprawie Goberta. Pozdrawiam i powodzenia życzę.
Edit
Wow, zamknalem zaklad ze strata 11zl, a pykło, ta trojka w ostatniej sekundzie. Jeden minus mozliwosci zamkniecia zakladu w bet365 i ogladanie meczu na zywo, ze popelnia sie takie bledy, no ale coz ???? jeszcze niewiadomo czy clippers ogarna wiec tak czy siak jakos nie smutam za mocno :p aczkolwiek szkoda
edit2 no coz roto ani covers nie raczyli poinformowac ze Paul nie zagra, Griffin 2 technicny w 2 kwarcie i wylot z meczu, Knight i Bledsoe 63 ze 118 punktow druzyny, 6/10 za 3 Knighta, Jordan ceeglił osobiste jak nigdy a przynajmniej duuuzo ponizej ppoziomu w tym sezonie. Mozna by tak pisac i pisac, ale suma sumar to NBA i typ nie wszedl ????

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Jacuś mnie wyprzedził z typem na over w meczu Miami. Popieram w 100%. a od siebie
dorzucam GSW, które powinno zgarnąć 10 z rzędu wygraną w sezonie. Minnesota nie powinna być równorzędnym rywalem dla przyjezdnych, którzy w moim odczuciu starają się pobić rekord wygranych spotkań w jednym sezonie należący do Legendarnych Chicago Bulls pod przewodnictwem Michaela Jordana. Zatem takiego rywala raczej ograją bez większych problemów, gdyż pierwsza piątka może jeszcze powalczyć z pierwszym garniturem GSW, natomiast druga piątka jest już o niebo lepsza niż Wilków. Golden gra równo bez słabych kwart , dzięki czemu przy swojej systematyczności odnoszą kolejne zwycięstwa. Nie wydaje mi się, żeby swoją pierwszą porażkę ponieśli ze średniakiem ligowym jakim na pewno jest Minnesota. Dużym plusem dla GSW jest fakt, iż Curry&#39;ego będzie pilnował Rubio, który co by nie mówić jest słabym obrońcą, dzięki czemu MVP poprzedniego sezonu będzie miał ogromne pole do popisu.

Miami - Utah =&gt; Over 174,5 =&gt; 1,40 ✅✅✅ 92:91
Minnesota - Golden State =&gt; Golden State -5 =&gt; 1,47 ✅✅✅ 116:129
AKO =&gt; 2,06
✅✅✅

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Andre Iguodala over 18,5 pkt/rebs/ast @1,87

Wstępnie widzę dzisiaj parę ciekawych opcji, ale parę rzeczy musi się jeszcze wyjaśnić. Jednak co do tego typu jestem bardzo przekonany. Andre jest na fali wznoszącej, pewnie długo to nie potrwa, ale trzeba korzystać. Wczoraj 20 pkt i 1 zbiórka w Memphis, jeszcze wcześniej 13 pkt 2 asysty i 5 zbiórek w meczu z Tłokami z Detroit. W Sacramento 14 pkt 4 asysty i 6 zbiórek, więc linia może się podobać. Do tego gracze Warriors często wykorzystują niższą piątkę, więc o minuty Andre nie ma się co martwić. W ekipie gości szaleje ostatnio Wiggins, więc Iggy może być dzisiaj bardzo fajną opcją na zatrzymanie młodziana z Minnesoty, bo obrońcą jest świetnym. Do tego ostatnio dokłada jeszcze więcej w ofensywie i przy kolejnym dobrym spotkaniu Iguodali taką opcję chętnie pobieram i polecam.
Bez analizy:
Derrick Favors over 24,5 pkt/reb/ast @1,80
Brandon Knight over 16,5 pkt @1,76
Golden State Warriors over 109,5 pkt @1,83

Otrzymane punkty reputacji: +5
forza_inter 83

forza_inter

Użytkownik
Phoenix - LAC
LAC - 4,5 @ 2,25⛔

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj zdecydowałem się postawić na ekipę z LA, zaryzykuję nawet z lekkim hc. Clippers można powiedzieć że złapali lekką zadyszkę, przegrana z Dallas gdzie możliwe że najlepszy mecz w tym sezonie zagrał Dirk z pewnością wielu takich już nie będzie miał, wygrana z Memphis tylko 2 punktami to na pewno nie najlepszy wynik w dodatku przegrana z Rakietami i GSW gdzie ta nie była już takim zaskoczeniem ale i tak świetnie się spisali w tym spotkaniu. Dlaczego gram na LA? ponieważ uważam że jest to drużyna zdecydowanie lepsza niż ich dzisiejszy rywal. Według mnie jest to jedna z najlepszych drużyn na zachodzie i pora w końcu to dzisiaj udowodnić przeciwnik na pewno nie z tych najsłabszych ale spokojnie do ogrania i wyprowadzenia przewagi na poziomie 8-10 punktów. Obie drużyny mierzyły sie już ze sobą w tym sezonie górą była drużyna z LA ogrywając słońca 6 punktami. Liczę tu na dobry występ Griffin&#39;a który spokojnie powinien rzucić gdzieś w okolicach 25 punktów.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bez analizy:
Phoenix - LAC
Griffin over 24,5 @ 1,75⛔
Miami - Utah
Miami over 95,5 @ 2,23⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 2 1,22 Bet365 116-129 ✅✅

Wojownicy wygrywają wszystko jak leci, są w niesamowitym gazie, bo co tu więcej można dodać, szkoda liter i czasu. Rożnica klas i kultury gry. Kurs dla mnie spoko więc biorę.

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 2 1,74 Bet365 118-104 ⛔⛔

Muszę przyznać, że jestem ostro zaskoczony takim kursem, nie wiem czy tutaj jest jakiś haczyk czy nie jednak normalnie żal by było nie pograć. Tak Suns od 3 dni nic nie robi tylko sobie odpoczywa i czeka na ten mecz a Clipps od tego czasu zagrali już dwukrotnie, ale to raczej nie jest powód żeby wystawiać takie wyrównane kursy, ponieważ dłuższy odpoczynek nie zawsze jak wiemy jest dobry. Ok nie zagra J.J Redick, ale ławka gości jest bardzo bogata i możemy nawet nie zauważyć jego nieobecności, ponieważ kto by nie zagrał w jego miejsce wniesie odpowiednią jakość. Kolejna sprawa to pomalowane, Markieff Morris i wypalony Chandler kontra Griffin i Jordan, można się tylko uśmiechnąć. Clippersi wygrali ostatnie 9 meczów ze Słoneczkami i liczę na podtrzymanie tego trendu także dzisiejszej nocy.

ako. 2.12 ⛔⛔

edit: nie no żeby człowiek wiedział ze Paul nie zagra to by w życiu nie grał takiego syfu, nie ma to jak wypaść na 30 minut przed meczem. Jeszcze ta akcja z Griffinem....

friendly 421

friendly

Użytkownik
Miami Heat 1,5 @Uni.bet ✅ ponownie trafione chociaż było ciepło. Clippersi czułem, że dadzą plamę, pjona!
Co my tutaj mamy na dzisiaj. Nie poszaleje dzisiaj typem z kursem ponad 2, bo po prostu na dzisiejszą noc godnego uwagi nie ma ???? Najpierw krótko o 2 pozostałych meczach, Golden chętnie włożyłbym do ako, ale drużyny z topu potrafią przerywać dobre serie właśnie z drużynami pozornie najsłabszymi, Minnesota w tym sezonie juz nie raz pokazywała, że potrafi narobić ładne bagno przeciwnikom, jeżeli zagra Wiggins i reszta podtrzyma formę z ostatnich dni może byc fajne widowisko. Dlatego też tego meczu nie ruszam, chociaz uważam, że pewnie i tak golden sieknie wygraną. Susn z Clippersami to też ciężki temat, w Los Angeles niby niesamowity potencjał, mają już z 8 nazwisk na poziomie, a niestety nie przekłada się to na fenomenalną gre. Dopóki tam będzie trenerem Doc Rivers to niczego nie można być pewnym, taka już jest ta drużyna, chociaż uwielbiam ich polot. Anyway dla mnie no bet.
Jeżeli mam napisać coś w skrócie konkretnie na temat Miami, dzisiaj widzę ich zwycięstwo ze spokojną przewagą kilku punktów. W Jazz niepewny występ Goberta-a to dla nich naprawdę spora strata. Miami u siebie mocne, mają wyjściową 5 naprawdę fajną, rezerwy również niczego sobie, poważniejszych kontuzji brak. Bosh wjeżdża ostatnimi czasy na fajny poziom, oprócz tego wygląda to zdecydowanie lepiej niż w końcówce ostatniego sezonu. Co tutaj dużo pisać, gospodarze, mocniejsza paka, dla mnie dzisiaj najpewniejsza opcja spośród 3 meczy, jak zawsze życzę powodzenia i pozdrawiam!

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Pozwolę się nie zgodzić z kolegą powyżej, oczywiście nie negując przy okazji żadnego z jego argumentów.
Do tej pory niezbyt ciekawie zacząłem sezon z NBA ale dziś widze małe value w kursie na Utah.
Mimo, że obydwie drużyny zajmują odpowiednio 4 i 5 miejsce w swoich konferencjach, ciężko tu mówić o jakiejś stabilności formy zarówo u jednych, jak i u drugich. Z definicji mamy jednak do czynienia z drużynami kompletnie różnymi - Miami to wciąż ekipa tkwiąca w erze po Lebronie, szukająca jakiejś furtki do Play Offs w którym i tak za wiele nie osiągną, zaś Jazz małymi kroczkami, mozolnie odbudowuje swoją siłę po ustąpieniu ze stanowiska ich głównego trenera - legendy, Jerrego Sloana.
Dlaczego widzę zwycięstwo Jazz? W moim odczuciu są solidniejsi i regularniejsi, głodni udowadniania własnie takim zawodnikom jak Wade i Bosh, że team &quot;bez nazwisk&quot; też może grać i wygrywać. Jazz póki co na słabszym niż w ubiegłych latach Zachodzie wyglądają nieźle i dziś wydaje mi się, że mogą byłym mistrzom utrzeć nosa. Bez szaleństwa, mała stawka @ 2.45

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Masz rację. Jazz to jedna z rewelacji początku sezonu. Osobiście nie wierzyłem, że utrzymają formę z końca poprzedniego sezonu a oni mają bilans 4W-3L gdzie tylko dwa mecze zagrali póki co u siebie. Zdarzyła im się wpadka w meczu z Portland ale poza tym ograli na wyjeździe Indianę a przedwczoraj postawili ciężkie warunki Cavsom w Cleveland. Tylko małe ale, niewiadomo co będzie z Rudy Gobertem. Roto daje mu status questionable i według mnie warto się wstrzymać co z nim będzie. Jego pojedynki z Whitesidem byłyby ozdobą tego meczu ale bez młodego Francuza szanse Jazz moim zdaniem drastycznie zmaleją...

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Hassan Whiteside over 15.5 pkt | @2.00 | Betano ⛔
W jednym z trzech spotkań, które zostaną rozegrane w nocy naszego czasu Miami Heat zmierzą się z Utah Jazz. Gdy zobaczyłem kurs wystawiony na centra gospodarzy dzisiejszego spotkania od razu umieściłem go na kuponie. Za każdą postawioną złotówkę buk podwoi nasz zysk, jeśli Whiteside zdobędzie w tym spotkaniu 16 (lub więcej) punktów. Średnia tego zawodnika w tym sezonie wynosi 15.3 PPG. Na 8 rozegranych meczów zawodnik, który był jednym z objawień poprzedniego sezonu przekraczał tę linię 4-krotnie. W meczu z &quot;Nutkami&quot; Whiteside może mieć ułatwione zadanie, gdyż występ Rudy&#39;ego Goberta stoi pod znakiem zapytania (źródło: Rotoworld), więc myślę, że po takim kursie warto spróbować to zagrać. Szczególnie, że w ostatnich dwóch meczach Hassan notował 20 oraz 19 punktów.
Golden State Warriors -4.5 HT | @1.90 | Betano ✅

Mistrzowie NBA z sezonu 2014/15 zmierzą się z nieźle radzącą sobie do tej pory Minnesota. Timberwolves przedwczoraj przegrali we własnej hali z Hornets. Warriors swój mecz za to wygrali dosyć pewnie, bo różnicą 16 punktów nad Grizzlies. Różnica jest taka, że aktualni posiadacze pierścieni grali wczoraj, więc są b2b. GSW mogą pochwalić się jako jedyni w lidze bilansem 9-0. Na pewno nie będą chcieli przegrać jak najdłużej i wyśrubować rekordy, co nie będzie łatwe, ale dla tego zespołu nie ma rzeczy niemożliwych. W Minnesocie wciąż niepewny jest występ dwójki Wiggins &amp; Rubio, czyli dwóch najważniejszych zawodników, bo mówimy o młodym talencie, który zdobywa dla swojego teamu najwięcej punktów, a także o podstawowym rozgrywającym T&#39;wolves, który prezentuje się naprawdę dobrze w tym sezonie (obaj na roto probable for Thursday). Idę w stronę przewagi, którą GSW zapewne będą starali się uzyskać do przerwy, tak by dobrze &quot;ułożyć&quot; sobie niewygodny zespół jakim są Leśne Wilki. Nie będzie to łatwe, ale postanowiłem spróbować. W Memphis przeciwko Grizzlies do przerwy Warriors prowadzili czterema punktami. Mimo tego, że &quot;Miśki&quot; fatalnie rozpoczęły ten sezon, to jednak potrafili wygrać drugą kwartę pięcioma punktami pomimo tego, iż w 1-szej tracili do GSW aż 9 &quot;oczek&quot;. Timberwolves prezentują się dobrze, grają niezłą koszykówką, która może się podobać, ale dziś w nocy do ich hali zawitają złoci chłopcy z Oakland i jak na moje wcale tak różowo może nie być. Ekipa leżącego w szpitalu Steve&#39;a Kerra jest w stanie spokojnie prowadzić po 2. kwarcie pięcioma punktami.
Bez analizy:
DeAndre Jordan double-double | @1.80 | Betano ⛔

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Clippersi seria 8 zwycięstw z rzędu nad Suns i kurs ok.1,70?! ???? Nie nie nie ???? Suns wypoczęci, własna hala, Clippers b2b no i te kursy... -2,5 na Clips... Trap game ???? Dla bezpieczeństwa proponuję zminimalizować ryzyko i postawić +6,5 na Suns po kursie 1,43, jednakże ich wygrana zupełnie mnie nie zdziwi i nie zaskoczy.

Mocno polecam więc ten typ nawet za większa stawkę! ;) ✅

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Golden State Warriors -7,5 win @1,80 Unibet ✅
Golden State Warriors powinni kontynuować dobry początek sezonu, gdzie rozjechali wszystkich a ich bilans to 9-0.
Wojownicy są liderem NBA ze 115 pkt. na mecz zdobytych przez nich.
Ich dobre wyniki można zawdzięczać Steph Curry, który średnio rzuca 32 pkt. na mecz, pokazuję tym samym dlaczego był MVP w ubiegłym sezonie, a co najważniejsze widać że, się jeszcze rozwija.
Wspierają go Green, Barnes, Thompson, Iguadola, Livingston i Barbos i oni są wstanie zapewnić odpowiedni poziom punktacji bez względu na to, kto jest na parkiecie.
Wojownicy pokazali w tym sezonie że, są niezniszczalni pokonując takie zespoły jak Houston, Memphis, Detroit, Los Angeles Clippers, pokazując przy tym że, gra z zespołami ofensywnymi i defensywnymi jest im obojętna...
Wolves nie grali jeszcze z tak potężnym przeciwnikiem z lepszych zespołów należy wymienić Atlante, Miami i Chicago.
Na pewno takie zwycięstwa dały im pewności siebie...
Co nie wróży dla nich nic dobrego to na pewno to że, nie mierzyli się z ofensywnymi drużynami i granie z tak nastawioną drużyną jak Golden State będzie dla nich ogromnym sprawdzianem.
Gracze wilków są jeszcze młodzi i nie ogarniają jeszcze gry obronnej na tym poziomie. The Wolves przegrali 9 z ostatnich 10 meczy przeciwko Golden State Warriors, tracąc średnio do nich 10 pkt.
Mają 2 kozaków w drużynie Rubio i Wiggins, ale nawet oni nie dają takiej mocy drużynie aby zdziałać tutaj niespodziankę, w dodatku nie wiadomo czy zagrają....
Warriors powinni kontynuować passe...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom