>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
weed233 854

weed233

Użytkownik

Gordon Hayward over 16.5 @1.76 bet365 ✅ 24 PTS Na szybko bo zaraz mecz. Jak na niego linia dość niska
Gordon jest głównym graczem ofensywy Jazz.
ostatnie mecze dosyć dobre, pokrywał linie w ostatnich 4 spotkaniach :
Cavaliers - 17 pts
Grizzles - 18 pts
Nuggets - 20 pts
Blazers - 19 pts
Nie pokrywał linii w 3 pierwszych spotkaniach tego sezonu, jednak licze że podtrzyma passe z ostatnich spotkań, dziś match-up z Dengiem więc przeciwnik przeciwko któremu Hayward kręci dobre cyferki, w zeszłym sezonie 18 i 29 punktów, tak więc wynik dosyć dobry. Polecam
bez analizy :
Utah Jazz over 89.5 @1.83 bet365 ✅ 91-92

Otrzymane punkty reputacji: +11
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
New York powinien dziś powalczyć z Kawalerzystami i to nie podlega żadnej dyskusji. Jeśli będzie siedzieć trójka dla Knicks to Cavs mogą mieć sporo kłopotów ze zwycięstwem. Przypomnę, że w pierwszym spotkaniu w Cleveland gospodarzę zwyciężyli 96:86. W kolejnym starciu spodziewam się podobnego wyniku z tym, że Knicks u siebie mogą wykręcić lepsze cyferki. Wracając do Cavs to jasno widać, że nie ogrywają swoich rywali jakoś zaskakująco wysoko -30, -10, -7, -10, -6, -4, -4 zatem nie zdziwi mnie nawet porażka przyjezdnych.

New York - Cleveland =&gt; New York +11 =&gt; 1,40 ✅✅✅ 84:90

Do dubla dorzucam OKC, które powinno zmieść osłabionych Sixers. Co tu dużo pisać Thunder na własnym parkiecie często gęsto ogrywają rywali z wyższej półki aniżeli Phili 15 i więcej punktami -24 Denver, -21 Phoenix, -24 Washington i wydaje się, że i tym razem może być podobnie. Przed dwoma ostatnimi zwycięstwami z Suns i Wizards, zaliczyli 3 wtopy czyli w kolejnym spotkaniu będą grać na pełnych obrotach aby podkręcić swój dotychczasowy bilans.

Oklahoma - Philadelphia =&gt; Oklahoma -7,5 =&gt; 1,36 ✅✅✅ 102:85

AKO =&gt; 1,40 x 1,36 =&gt; 1,90
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +21
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Koniec pięknej passy, no nic trudno może dzisiaj uda się zacząć nową. Idę po najniższej linii oporu, napiszę w paru słowach dlaczego akurat te mecze gram ponieważ nie mam zbyt dużo czasu.

Chicago Bulls - Charlotte Hornets 1 1,32 Unibet 102-97 ✅✅

Poszukam chęci rewanżu za ten blamaż sprzed kilku dni, to dla Chicago powinna być sprawa honorowa bo dawno nie zostali tak zbici przez żadną z drużyn.

Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers 1 1,32 Unibet 101-100 ✅✅

Praktycznie to samo co wyżej. Ten mecz może im pomóc wyjść na prostą z dołka w którym się aktualnie znaleźli. Kadrowo miażdżą Portland a i ten rywal bardzo im leżał w poprzednich latach.

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 1 1,23 Unibet 90-82 ✅✅

Lakersi totalne dno, jak ta drużyna zawodzi to jest niepojęte, chociaż ostatnio wyglądali nieźle na tle Orlando, ale bez Kobiego, dziś ma grać więc idę w stronę Dallas, którym wygrana z Clippersami powinna dodać wiatru w żagle.

Denver Nuggets - Houston Rockets 2 1,46 Unibet 107-98 ⛔⛔

Nie wiadomo czy zagra Howard, ale dla mnie Denver jest jedną ze słabszych ekip tego sezonu. Houston się ośmieszyło u siebie przegrywając z Netsami, więc czas na rehabilitację. Smaczkiem tego meczu będzie powrót Ty Lawsona do &quot;domu&quot;, któremu będzie zależało żeby zanotować dobry występ.

ako 3.13 w Unibecie.

edit:

No Lawson lux zagral widze, a tak na niego liczylem.

Normalnie sami eksperci widzę od wysokich kursów się znaleźli i za krótkich analiz, jakoś moderatorom to nie przeszkadza, ale jak widać za to hejterzy mają swoje pole do popisu bo napisałem analizę na 2 linijki a nie jak oni na 50 hehe. Napisałbym na 20 to byście się przyje**** że kurs za mały ???? A może dla kogoś to właśnie 1.30 jest odpowiedni ? Nie każdy gra za 2 czy 100 zł i potrzebuje zbędne ryzyko i duże kursy.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Koniec pięknej passy, no nic trudno może dzisiaj uda się zacząć nową. Idę po najniższej linii oporu, napiszę w paru słowach dlaczego akurat te mecze gram ponieważ nie mam zbyt dużo czasu.

Chicago Bulls - Charlotte Hornets 1 1,32 Unibet

Poszukam chęci rewanżu za ten blamaż sprzed kilku dni, to dla Chicago powinna być sprawa honorowa bo dawno nie zostali tak zbici przez żadną z drużyn.

Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers 1 1,32 Unibet

Praktycznie to samo co wyżej. Ten mecz może im pomóc wyjść na prostą z dołka w którym się aktualnie znaleźli. Kadrowo miażdżą Portland a i ten rywal bardzo im leżał w poprzednich latach.

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 1 1,23 Unibet

Lakersi totalne dno, jak ta drużyna zawodzi to jest niepojęte, chociaż ostatnio wyglądali nieźle na tle Orlando, ale bez Kobiego, dziś ma grać więc idę w stronę Dallas, którym wygrana z Clippersami powinna dodać wiatru w żagle.

Denver Nuggets - Houston Rockets 2 1,46 Unibet

Nie wiadomo czy zagra Howard, ale dla mnie Denver jest jedną ze słabszych ekip tego sezonu. Houston się ośmieszyło u siebie przegrywając z Netsami, więc czas na rehabilitację. Smaczkiem tego meczu będzie powrót Ty Lawsona do &quot;domu&quot;, któremu będzie zależało żeby zanotować dobry występ.

ako 3.13 w Unibecie.
Daj spokoj takie tasmy to mozna w STS kreslic za 5 zl.
To nie wejdzie.
Co do dwoch piereszych jeszcze mozna sie zgodzic chociaz rywal dla Chicago nie wygodny wiec nie wiadomo.Memphis nasal gra kupe ale z Portland powinni wziac rewanz.
Za to do Lakersow sie nie zgodze zapewne dzisiaj Dirk nie bedzie mial juz dnia konia bo tylko to ciagnelo Dallas.Handicap na LA to sprawa luzna dzisiaj oddadza za 1 mecz.
HRakiety tez niezla mina.
Ogolnie kupon strasznie laikowy stawiam na faworyta bo jest duzo lepsza druzyna itd. To jest NBA ludzie

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Daj spokoj takie tasmy to mozna w STS kreslic za 5 zl.
To nie wejdzie.
Co do dwoch piereszych jeszcze mozna sie zgodzic chociaz rywal dla Chicago nie wygodny wiec nie wiadomo.Memphis nasal gra kupe ale z Portland powinni wziac rewanz.
Za to do Lakersow sie nie zgodze zapewne dzisiaj Dirk nie bedzie mial juz dnia konia bo tylko to ciagnelo Dallas.Handicap na LA to sprawa luzna dzisiaj oddadza za 1 mecz.
HRakiety tez niezla mina.
Ogolnie kupon strasznie laikowy stawiam na faworyta bo jest duzo lepsza druzyna itd. To jest NBA ludzie
Wiesz ja mam różne fazy, raz gram bardziej bezpiecznie, raz ryzykuję, dzisiaj jednak nic ciekawego nie widzę w sumie same niskie kursy a handicapów itp z reguły nie gram, więc wybrałem tą pierwsza opcję a taśmę puściłem bo niestety nie będę mógł dzisiaj w nocy oglądać. Jeśli nie wejdzie trudno się mówi, nie pograłem tego za cały majątek ????

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Z Lakersami bym nie szalal, Kobe nie gra, Dallas to ciezki teren mimo wszystko, ja tu widze easy win Mavsow. Popieram rowniez typ na Memphis chlopaki musza w koncu wziac sie do roboty i zaczac wygrywac takie mecze u siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Z Lakersami bym nie szalal, Kobe nie gra, Dallas to ciezki teren mimo wszystko, ja tu widze easy win Mavsow. Popieram rowniez typ na Memphis chlopaki musza w koncu wziac sie do roboty i zaczac wygrywac takie mecze u siebie.
Naprawde Kobas nie wystapi?Ta Kula u nogi?Forsujacy rzuty relikt przeszlosci?Przeciez bez niego Lakers zawsze wyglada lepiej.Ten bet nabiera w takim razie innego znaczenia.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Dorzucam jeszcze jeden bet na spotkanie Knicks z Cavs. Co jak co linia na to spotkanie jest wystawiona całkiem wysoko. Biorąc pod uwagę ostatnie 4 starcia tych zespołów to widać jak na tacy jak to się przeważnie kończyło - 184, 177, 185, 182. To niby czemu dzisiaj ma być 200 punktów? W ostatnich 6 spotkaniach Knicks 5 razy poniżej 200 punktów. Nie sądzę żeby setkę rzucili z Cavs, którzy potrafią bronić, a sami zakręcą się koło 100...

Knicks - Cavs =&gt; Under 200,5 =&gt; 1,90 ✅✅✅ 84:90

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Naprawde Kobas nie wystapi?Ta Kula u nogi?Forsujacy rzuty relikt przeszlosci?Przeciez bez niego Lakers zawsze wyglada lepiej.Ten bet nabiera w takim razie innego znaczenia.
Kobe to katastrofa, ja osobiście gram undery punktowe w jego stronę....
Ostatnio linia wystawiona była na niego 18,5 pkt.
To aż śmieszne że, taka marka = linia jak na jakiegoś nooba :cool:
W Dallas można zagrać overa, mają katastrofalną dziurę w obronie, mecz powinien się zakończyć sporym overem.
To powinno być otwarte widowisko

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Zach Randolph over 16,5 pkt @1,90

Zach bardzo stabilnie w ostatnich dniach, liczę na podtrzymanie dobrej dyspozycji. Dzisiaj na pewno nie wystąpi Leonard, więc na PF zagra Aminu, którego Zach powinien spokojnie sobie ustawić. Al-Farouq to poprawny defensor, ale często zdarzają mu się zaniki koncentracji, które Randolph świetnie będzie mógł wykorzystać, czy to stając na linii rzutów wolnych, czy też jakimś rzutem z półdystansu. Doświadczenie zdecydowanie po stronie Zacha i oczekuje od niego konkretnej zdobyczy punktowej. Według mnie linia jak najbardziej do gry, myślę, że Zach zakręci się dziś znów w okolicach 20 punktów i pobieram tą opcję grubiej.​

Otrzymane punkty reputacji: +9
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
hehe mozna i tak to odbierac, dla mnie mimo wszystko oslabienie, chociazby mentalne... ????

Overowo moze byc, fakt, ale jak Lalki rzuca 85pts to tez sie nie zdziwie.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dallas-Lakers
Lakers+13.5
OKC-76
OKC -9.5
1.99 ✅
Unibet
Postanowiłem złożyć takiego dubla.
Wpierw może napisze o OKC.
Do Oklahomy przyjeżdza ekipa 76 w jednym konkretnym celu-dostać blowa na poprawę humoru Russela i Kevina.
OKC trochę mnie rozczarowuje widać że jak do tej pory tylko liderzy czują grę reszta po zmianie trenera odstaje(chociaż za poprzedniego wiele lepiej nie było)i OKC potrafi mieć przestoje.
Dzisiaj jednak dostają w ręce najsłabszą drużynę NBA-76 to musi się skończyć przynajmniej 20 punktami w plecy dla Filly ale znając przestoje OKC wolę nie ryzykować.

Do tego dokładam wysoki handicap na Lakers.Pisałem już co nie co o tym meczu że to swoisty revenge za mecz w LA.Tym razem nie zagrać ma Kobe co moim zdaniem wyjdzie im na dobre te jego forsowane rzuty to jakaś parodia chłop się zachowuje jakby miał 25 lat a ma 37 ???? Mam nadzieję że drużyna z LA nastroi się na rewanż a Dirk będzie miał troszke słabszy dzień bo ostatnio zabijał ;)
Nie takie Dallas straszne jak ich malują.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dla mnie akurat słabe jest to wstawianie 5 czy iluś tam zakładów po kursie 1.3 z analizą na 2 krótkie zdania. Myślę, że dział tematyczny wymaga czegoś więcej, a trafienie takiego kursu problemem też nie jest. Mimo wszystko warto pochwalić aktywność.

Denver Nuggets
- Houston Rockets
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 1 1.90✅

Dziś spotkanie w Denver które ma swój specyficzny klimat. Gramy na większej wysokości i niższe poziomy tlenu robią swoje. Oczywiście gramy w hali i powiecie, że nie ma to wielkiego znaczenia jednak wielu sportowców wypowiada się negatywnie na temat warunków do gry w mieście w stanie Kolorado. Pamiętam jak gracze Clippers w poprzednim i 2 sezony temu mieli winning streaki i jechali do przeciętnych Nuggets po jego przedłużenie. Jak wiadomo nie kończyło się to dla nich pozytywnie.

http://www.sportal.com.au/basketball/news/nuggets-end-clippers&amp;#39;-streak/620mc4605uju1afhxqe7a4lta

http://www.csnphilly.com/basketball-philadelphia-sixers/nba-wrap-nuggets-end-clippers-win-streak-11

Dziś do Samorodków przyjeżdzają gracze z Houston którzy po beznadziejnym początku sezonu przebudzili się i notują przyzwoite wyniki. Tutaj jednak trzeba przypomnieć ich ostatni występ u siebie z Nets. Przegrana z jedną z najsłabszych ekip w lidze nie świadczy o nich dobrze. Houston to typowa ekipa która gdzy ma dzień rzutów za 3 potrafi roznieść każdego rywala. Mieliśmy sytuację gdzie zawodnicy coacha McHale&#39;a mieli o wiele gorszy dzień niż poprzednie i ich skuteczność rzutów za 3 wyniosła 23.5%. To z pewnością nie prowadzi do wygranej.

Oczywiście obie ekipy spotkały się już w tym sezonie. W 1 kolejce rozgrywek Nuggets spokojnie wygrali z Rockets wynikiem 105:85. Zatrzymali oni Rockets na skuteczności 34.5% z pola/22.9% za 3, a sami gracze z Houston dorzucili tylko 17 punktów z charity line na możliwych 26.

Nie możemy spodziewać się po Denver cudów w tym sezonie. Jest to ekipa, która jest w przebudowie, ale wciąż ma solidny roster z niezłymi starterami. Gallinari, Faried, czy J J Hickson to bardzo przyzwoici gracze. Bardzo mocnym punktem zespołu jest debiutant Mudiay, który jak to rookie przeplata dobre występy z słabymi, ale ogólnie prezentuje się bardzo korzystnie. Skoro już raz w tym sezonie gospodarze powstrzymali Rockets czemu nie mają dziś przegrać małą ilością punktów lub nawet wygrać jako dog? Wszystkie wygrane pojedynki przez Rockets w tym sezonie były dosyć skromne. Wygrali on /5/5/6 i 4 punktami.

Otrzymane punkty reputacji: +11
pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Dziś gram w stronę Hornets ponieważ Byki coraz częściej dają znać o tym, że nie są zespołem nie do pokonania. Najlepszym przykładem może być spotkanie z Wilkami, w którym to gospodarze męczyli się niemiłosiernie, a fragmentami nie dało się już patrzeć na bezradność Byków.
Bulls są tutaj faworytem ponieważ grają na własnym parkiecie i przynajmniej patrząc na nazwiska mają w swoich szeregach o wiele więcej jakości. Wydaje mi się, że to spotkanie nie będzie dla Byków takim spacerkiem na jaki liczą bukmacherzy i ci stawiający na Bulls. Owszem, na wygraną ich stać, ale wydaje mi się że będzie to wyrównane spotkanie.
Chicago Bulls - Charlotte Hornets ----&gt; Charlotte Hornets +6,5 1,88 102-97 ✅✅

Do tego dorzucam mim zdaniem bardzo możliwy over punktowy w Denver.

Denver Nuggets - Houston Rockets ----&gt; Over 211,5 1,85 107-98 ⛔

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Towns over 15,5 pkt. @1,85 Unibet⛔

Indiana będzie bez Myles Turner, więc Mahinmi i Hill będą musieli grać więcej i to będzie na korzyść naszego szybkiego centrum Karl Anthony Towns.
Jeszcze jedna rzecz, która pomorze mu to walka między Wiggins i George.
Towns pokrył linie w ostatnich jego 4 meczach, to takie zdobycze pkt. 17, 17, 19 i 17.
On gra całkiem solidnie i powinien bd. dobrze się zaprezentować przeciwko Indiana, gdyż nie słyną oni z dobrej obrony szczególnie w środku.
Towns jest bardzo zwinny i szybki, powinien się pokusić o jakąś solidną zdobycz pkt. myślę że, zdobędzie coś koło 22 pkt.

Można pokusić się jeszcze o :

Jahil Okafor over 18,5 pkt. @1,85 Unibet⛔
Favors over 17,0 pkt. @1,85 Unibet✅
Atlanta win @1,95 Unibet✅
i lekko Phill 76-ers po @9,50 bet365⛔

P 0

puffy

Użytkownik
Cavs -6,5 1.90 bet365
Spodziewałem się czegoś w okolicach -8,5 ewentualnie -9, takie coś to pobiorę bardzo chętnie. To, że Cavs są lepsi to każdy wie. Dodatkowo fakt, że grają w MSG też jakoś za bardzo nie pomaga Knicks. Lebron uwielbia tu grać, na pewno nie zabraknie motywacji, będą skoncentrowani przez cały czas

Dodatkowo można puścić Rondo over 10,5 asyst po 1.71 chociaż trochę niski kurs. Collison jest kontuzjowany, Seth Curry także, więc Rondo dziś zapewne znów rozegra 48 minut co przy posiadaniu piłki w każdym posiadaniu powinno wystarczyć mu na nastukanie tych 11 asyst

kd35 156

kd35

Użytkownik

Lakers +9,5 @1,76 Bet365 ✅ ✅
82-90
Kilka dni temu, w analizie meczu pomiedzy Heat i Lakers mialem &quot;przyjemnosc&quot; opisac nieco gre druzyny z Los Angeles.
Jak na razie trudno doszukac się jakichkolwiek pozytywów w grze Los Angeles. Kompletny brak obrony, w ataku chaos i brak zagrywek, Kobe ceglacy niemilosiernie...Wystarczy dopisac do tego slabego trenera i mamy obraz gry Lakers w tym sezonie[···]
Od tamtej pory nie zmienilo sie zbyt duzo ...no moze oprocz Bryanta, ktory juz tak bardzo nie przeszkadza swojej druzynia, gdyz po prostu nie gra. Rowniez jego dzisiejszy wystep stoi pod znakiem zapytania.
Mimo tych wszystkich negatowow w postawie Lakers mozna zauwazyc mala (ale jednak!) poprawe wzgledem pierwszych meczow sezonu.
Ostatnio stawialem na ujemny handicap przeciwko Lakers ale...no wlasnie ALE...wtedy ich przeciwnikiem bylo Miami czyli zespol, ktory stawiam wyzej niz dzisiejszych przeciwnikow druzyny z LA.
Dallas jak na razie legitymuje sie bilansem 4-4. W sumie trudno jednoznacznie ocenic ich gre bo sa mecze w ktorych moga sie naprawde podobac (wygrana z Suns, drugi mecz z Clippers) lecz i takie o ktorych lepiej zapomniec (przegrany drugi mecz z Pelicans).
Obydwa zespoly graly juz ze soba w tym sezonie. Wowczas gora byla druzyna z Dallas wygrywajac roznica 10 pkt. Oczywiscie dzis taka wygrana nie wchodzi w gre ;) Glownie licze na to, ze Kobe znowu bedzie dzis odpoczywal, poniewaz wydaje mi sie (moze to tylko zludzenie), ze bez niego Lakersi wygladaja lepiej na parkiecie. Duza role moze takze odegrac ta nieprzewidywalnosc Mavs, ktora sprawia, ze nawet zwyciestwo Lakers nie jest takie nieprawdopodobne.

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 0

ape22

Użytkownik
Panowie, pytanie do znawców NBA: kto z Minesoty bedzie dzisiaj krył P. GEORGA ??
I jak zapatrywania na jego linie pkt. 25,5??
dzieki z góry
później do wykasowania

weed233 854

weed233

Użytkownik

Rajon Rondo Triple-Double @4 Betano ✅ 23/10/14
Rajon Rondo over 10.5 asyst @1.87 Betano ✅ 14 AST

Dziś lecą znów dwa mocne bety na Rajona, dziś znów Collinson out = Rondo znów prawdopodobnie zagra 48 minut a linia tylko wyższa o dwa.
O Rondo pisałem już wcześniej, jego ostatnie mecze na grubych minutach :
8pts 12ast 6reb vs Spurs - 48 minut
14pts 15ast 12reb vs GSW - 44 minuty
14pts 15ast 11reb - 48 minut
Tak więc kurs na jego TD wydaje się być zawyżony i zdecydowanie warto grać, bo TD to osiągnięcie które Rondo w karierze osiągał aż 24 razy, a dziś na takich grubych minutach ma ułatwione zadanie. Dodatkowo też over asyst znów dosyć grubo ponieważ nic się nie zmieniło i te 11 asyst Rondo powinien ogarnąć spokojnie jak w poprzednim meczu. Rondo to zawodnik który z pewnością jest w stanie jeszcze wycisnąć z siebie to co najlepsze i będzie chciał poprowadzić Kings do playoffów notując przy tym doskonałe występy, dziś rywal niezbyt mocny więc i zadanie dodatkowo łatwiejsze. Licze dziś na dobry występ byłego gracza Celtics i znów dosyć mocno pobieram typ na asysty a także płasko na jego Triple-Double. Zachęcam do gry
Dodatkowo :
DeMarcus Cousins over 24.5 @1.87 Betano ✅ 40 PTS

LeBron James over 25.5 @1.87 Betano ✅ 31 PTS

Mecz w MSG, tak więc coś o czym marzy każdy sportowiec. Dziś Knicks podejmują tam Cavs i do Nowego Jorku przyjezdza LeBron i spółka. James pokrywał linie w ostatnich spotkaniach trzech spotkaniach :
Jazz - 31 pts
Pacers - 29 pts
76ers - 31 pts
ogółem w ten sezonie na tej linii gracz Cavaliers jest 4/8 + raz osiągnął 25pkt
Dziś match-up z Melo więc nie jest to jakiś światowej klasy obrońca i typ moim zdaniem do gry
Dodatkowo:
Kevin Love double-double @1.55 Betano ⛔ 7/10

Otrzymane punkty reputacji: +48
G 0

gohji

Użytkownik
Panowie, pytanie do znawców NBA: kto z Minesoty bedzie dzisiaj krył P. GEORGA ??
I jak zapatrywania na jego linie pkt. 25,5??
dzieki z góry
później do wykasowania
Smiem twierdzic ze Wiggins, ogolnie sa dziwne matchupy
bo wysokei T-Wolves S5:
LaVine(moze Rubio wróci- jest określony jako &quot;probable&quot;)- Wiggins- Tay Prince- KG- KAT
vs
small ball Pacers
Hill-Monta-C.J.Miles-PG#13- Ian Mahimi(Myles Turner ma niegrac)

raczej spodziewam sie ze albo T-Wolves wyjda inaczej niz zwykle lub szybko zmienia i ustawia najpierw Taya, a potem Wigginsa na PG#13. no bo jak KG na PG#13? ????

Problem jest taki ze T-Wolves sa b2b, a wiggins mial jakies problemy z kolanem (nie gral z Charlotte) wczoraj gral 35min. Dzis moze to odczuwac.

Moje zdanie ? PG moze na sredniej skutecznosci ale zrobi te 27-33 pkty ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom