>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
lax 1,2K

lax

Użytkownik
No właśnie, mają już 14-0, wiadomo że kiedyś się to skończy. Mogą mieć ten słabszy dzień a rywal to wykorzysta. Już zaczęło się czekanie na tą ich porażkę.
A czy jest szansa dziś na powrót Duranta? Bo widzę że buki czekają z wystawianiem kursów na OKC, coś może być na rzeczy. On sam mówił że nie ma pośpiechu, i raczej później niż wcześniej.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Wróbel idąc Twoją logiką to skoro Raptors są teraz Dogiem +6.5 to gdyby Jonas grał byliby faworyzowani o jakieś 6pkt. Taki Valanciunas w Vegas pewnie jest wart przesunięcia linii o jakieś 0.5 pkt może 1 - w co wątpię.
Za niego zagra Biyombo który jest niezłym defensorem i może równie dobrze mieć taki sam stat line jak Jonas.

Co do OKC to nie ma nadal informacji, ale widzę, że wystawili linię -3.5 na OKC, a po chwili skoczyła na -5.5 więc wydaje się, że na obecną chwilę KD wystąpi. ( Jednak proszę się tym nie sugerować )

Otrzymane punkty reputacji: +31
dl13 435

dl13

Użytkownik
LAC -1.5 vs Raptors 1 1.40 ⛔ ⛔ ⛔
Clippersi to mocna ekipa, pokonali u siebie rozpędzające się Memphis, Suns czy Pistonsów, a Toronto gra niezle, ale po prostu uważam, że ekipa z Los Angeles jest lepsza, ma więcej talentu, i wykorzysta go na swoim parkiecie. Doc Rivers musi zacząć zdobywać zwycięstwa, ponieważ fala nienawiści ze strony kibiców rośnie, każdy kibic wytyka jego błędy. Nie sądzę, żę kibice wiedzą lepiej, ale zarząd na pewno to dostrzega, pewnie oczekują, że maszyna w końcu ruszy ????
Denver Nuggets vs GSW -3,5 2 1.26 ✅
Ja dalej zostanę przy swoim, jasne, że chłopaki nie zrobią 82-0, ale jak juz przeprawili się z Clippersami, to zrobią to 15-0, tak bo tak :d
więcej talentu, mistrzowskie doświadczenie, mimo że wyjazd to kolejne dwa mecze wygrają, może handi zbyt wysokie, ale w + Nuggetsów bym nie leciał, a takie 4 pkt często zdobywa się przez faule na koniec meczu (no chyba że obejrzymy gamewinnera ^^). Small ball GSW rozniesie Denver, tak bym to widział ;P
LAL vs Portland -1.5 2 1.66 ✅
Lakersi zaskoczyli u siebie z Pistonsami, ale nic poza tym, z drugiej strony Blazers dawno nie wzięli nic na wyjeździe, ostatnio przegrywając z zagubionymi Rocketesami po dogrywce, no gdzie się przełamać jeśli nie z ekipą Bryanta? Trochę na czuja, ale myślę że jest value w tym AKO ????

AKO. 2.93 ⛔

PS. Nie ma dalej kursów w bet365 na mecz OKC-Mavs, gdzie osobiscie szedłbym w stronę Dallas które się rozpędziło, a Durant dalej w garniturze. Zobaczymy co ciekawego panowie wystawią :d
PS2. Czytając post wojnodrake KD może jednak zagrać, to by wiele zmieniało :p

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
No właśnie, mają już 14-0, wiadomo że kiedyś się to skończy. Mogą mieć ten słabszy dzień a rywal to wykorzysta. Już zaczęło się czekanie na tą ich porażkę.
A czy jest szansa dziś na powrót Duranta? Bo widzę że buki czekają z wystawianiem kursów na OKC, coś może być na rzeczy. On sam mówił że nie ma pośpiechu, i raczej później niż wcześniej.
Obecnie warto grać przeciwko OKC nawet jak Durant wroci. Ogladałem pół na pół ich spotkanie rowno z meczem NOP- Spurs i to tragedia byla. W ataku zero pomysłu piłka do RW podającego do kibicow i jakoś to bedzie. Zero ładu i składu, brak myslenia u co najmniej dwóch graczy. W obronie na dystansie rownie dobrze mogli w ogóle nie probować bronić. W tym zespole musi zostac podjeta jakas ostra decyzja typu pozbycie sie RW i skołowanie kogos kto zacznie rozsadnie prowadzic gre i wspierac Duranta. oczywiscie pod warunkiem, ze ten bedzie w koncu zdrowy bo jak nie to przyszłośc bedzie nie ciekawa.

Mavs+ 7,5 1,65
unibet✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Wróbel idąc Twoją logiką to skoro Raptors są teraz Dogiem +6.5 to gdyby Jonas grał byliby faworyzowani o jakieś 6pkt. Taki Valanciunas w Vegas pewnie jest wart przesunięcia linii o jakieś 0.5 pkt może 1 - w co wątpię.
Za niego zagra Biyombo który jest niezłym defensorem i może równie dobrze mieć taki sam stat line jak Jonas.

Co do OKC to nie ma nadal informacji, ale widzę, że wystawili linię -3.5 na OKC, a po chwili skoczyła na -5.5 więc wydaje się, że na obecną chwilę KD wystąpi. ( Jednak proszę się tym nie sugerować )
Napisałem to jedynie czysto statystycznie, a chodzi mi jedynie o fakt, że Dinozaury dużo tracą pod nieobecność Litwina...

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Dawno się nie udzielałem, ale najwyższa pora coś napisać w tym sezonie. Sprawa jest krótka i prosta. Valanciunas out, więc DeAndre dzisiaj będzie dominował na tablicach. Naprzeciw Byombo, więc w defensywie Jordan powinien mieć wczasy. Kilka alley oopów, parę ofensywnych zbiórek, 2-3 punkty z osobistych ;) Zawsze dochodzi możliwość celowego faulowania go przez przciwników i over powinien być spokojnie zrobiony. Gram razem ze zbiórkami.

D. Jordan over 24,5 pkt + zb. 1.9 Betsafe✅
Do tego:
B. Lopez over 19,5 pkt 1.85✅ - Brook to najlepsza opcja ofensywna nędznych Nets, ostatnio blow i grał krótko, a i tak 14 pkt, dziś powinien spokojnie wrzucić te 20
Lillard over 26,5 pkt 1.85✅ - Lillard dzieli i rządzi w Portland, dziś naprzeciw słabiutka obrona Lakers, jeśli będzie siedzieć trójka to dziś 30+

Otrzymane punkty reputacji: +9
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Panowie wyżej, zastanówcie się czasem co piszecie, bo trzeba trzymać jednak jakiś poziom. Pozbycie się RW? top3 PG w całej lidze? Fakt, że OKC traci sporo na jakości bez Duranta, ale Russell dwoi się i troi, aby załatać ten brak, i to mu się udaje. Co do wspierania Duranta, kolejny argument z dupy. Myślmy trochę panowie :]

Clippers -6,5 @1,90

Raptors bez Jonasa, więc pod koszem dzisiaj będzie bardzo ciężko, zwłaszcza w ofensywie. Biyombo w defensywie jeszcze będzie trzymał poziom, ale w ataku niestety za dużo nie zdziała. Clippers wtopa w Portland, ale wrócił CP3, jest już Reddick, więc można zacząć grać na przyzwoitym poziomie a zwłaszcza wynagrodzić fanom porażkę z Blazers. Raptors po dobrym starcie sezonu niestety lekka obniżka formy i dzisiaj moim zdaniem gospodarze rozprawią się z rywalem z Toronto, który dziś kończy swój serial 5 spotkań wyjazdowych z rzędu. Takie serie bywają męczące i zwycięstwo z Lakers niestety nie utwierdza mnie w przekonaniu, że powalczą dzisiaj z drugą, zdecydowanie mocniejszą stroną LA, dlatego skłaniam się ku hc na Clippers, którzy mają coś do udowodnienia swoim fanom po naprawdę dobrym, ale przegranym spotkaniu z Warriors i ww wtopie z PTB.

Kyle Lowry over 20 pkt @1,90

Brak Valanciunasa zmusi Raptors do częstszej gry przez Lowry&#39;ego i DeRozana, z tej dwójki ostatnio lepiej prezentuje się Kyle i dodatkowo wystawiona linia niższa niż na DeMara. W ostatnich 7 spotkaniach nie schodził poniżej 20 pkt, a dzisiaj jego punkty będą jeszcze bardziej potrzebne drużynie z Toronto, aby utrzymać jakikolwiek kontakt z gospodarzami. W ostatnich 2 starciach z CP3 kolejno 21 i 25 pkt, więc dzisiaj z optymizmem patrzę na kolejną porządną zdobycz punktową Kyle&#39;a i pobieram taką przyjemną linię.​

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
I leci o to taki dubelek na nockę. O Clippers pisałem wcześniej i dorzucam do nich Mavs, którzy prezentują całkiem dobrą formę - aktualnie mają serię 6 zwycięstw pod rząd min z Clippers, Rockets, Jazz, Celtics czyli z nie byle jakimi ekipami. OKC bez Duranta, drużyna chaotyczna napędzana przez Russa, który robi co może. Ostatnie 4 meczy to 3 porażki, zwycięstwo jedynie nad zdegradowaną przez kontuzję drużynę z Nowego Orleanu. Do rotacji w Dallas wrócił Parsons zatem duże wzmocnienie, Dirk w dobrej formie zresztą 6 zwycięstw z rzędu o czymś świadczy.

AKO =&gt; LAC -2,5 x Mavs +8,5 =&gt; 1,50 x 1,40 =&gt; 2,1
⛔⛔⛔

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks 2 2,45 Bet365 117-114 ⛔⛔ +10 pod koniec 3 kwarty i +4 na 3 minuty przed końcem meczu nie wystarczyło...

Napiszę krótko i na temat dlaczego uważam, że warto pograć dzisiaj Dallas. Jak na razie są może i największą rewelacją tego sezonu, każdy spisywał ich na straty i okupowanie dna tabeli a są 3 siłą Zachodu. Mają 6 wygranych z rzędu (z nie byle kim). Nieźle wpasował się Deron Williams, który gra o niebo lepiej niż rok temu w barwach Brooklyn Nets, widać że zmiana otoczenia była mu potrzebna. Oklahoma bez Duranta to jest po prostu przeciętny zespół, rok temu na 3 mecze w którym zabrałko MVP 2014 roku, Dallas wygrało wszystkie 3 ???? (w 4 zagrał i OKC wygrała). Sam Westbrook nie zawsze wystarcza a kiedy zaczynają się problemy, często gotuje mu się głowa i zaczyna ceglić na potęgę.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Russell Westbrook - Triple Double | @3.30 | Betano ⛔
Thunder za chwilę podejmą we własnej hali Dallas Mavericks. Podobnie jak inni nie rozumiem dlaczego są wystawione takie, a nie inne kursy. Mavs to nie są ogórki, w dodatku grają ostatnimi dniami nieźle, a Thunder potrafią przegrać z Knicks (wiem, że Knicks teraz z rozchwytywanym Porzingisem to trochę lepsza drużyna, ale jednak). Ponadto wielce prawdopodobny jest brak Duranta, dlatego w takim meczu kieruję się w stronę lidera gospodarzy. Triple-double i Russ Westbrook? To szło ze sobą w parze, głównie sezon temu, gdy nieobecny był wspomniany przeze mnie w drugim zdaniu KD. Zresztą, nawet jeśli Durant zagra, to osobiście twierdzę, że Westbrook będzie mógł zdobyć potrójną zdobycz. O punkty i asysty Russella jestem spokojny. Jeśli chodzi o liczbę punktów, to prawdopodobnie Westbrook zdobędzie 10+ w okolicach końcówki 1-szej lub na początku 2-giej kwarty. Asysty? Tu wiele zależy od dyspozycji jego kolegów. Jeśli nie będą zawodzić, to zawodnik z &quot;0&quot; na plecach nabije sobie trochę ostatnich podań do statystyk. Ze zbiórkami bywa różnie. RW w tym sezonie średnio notuje 7.8 RPG. Tutaj może być ciężej, wiele zależy w tym wypadku od szczęścia. Zresztą nie będę analizować tego, gdzie Westbrook będzie się ustawiać pod własnym koszem, bo to byłoby bez sensu. Krótko mówiąc, rywal o uznanej marce, a Westbrook jak zwykle będzie musiał wziąć ciężar gry na siebie. Uważam, że pogranie takiego kursu za niedużą stawkę może przysporzyć wielu osobom korzyści majątkowych, gdyż Russ już nie raz udowodnił, że potrójna zdobycz dla takiego atlety nie jest rzeczą niemożliwą.
Bez analizy (kursy z Betano):
Golden State Warriors -6.5 HT @1.95 ⛔
Damian Lillard over 25.5 pkt @1.87 ✅
Damian Lillard najlepszym strzelcem w meczu @1.70 ✅
Portland Trail Blazers -3.5 @2.02 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +33
dl13 435

dl13

Użytkownik
Pistons @ Bucks 1 1.76 ⛔
Detroit moim zdaniem jest po prostu lepsza drużyna, boje się tylko ze Milwaukee będzie chciało odbić ostatnie porażki, tym bardziej w meczu u siebie, ale mocno wierzę w Pistons.
76ers @ Minnesota 2 1.34 ✅
Minnesota gra w tym sezonie powyżej oczekiwań, i nie powinni dać się zaskoczyć w meczu u siebie, chłopaki grają szybki młody basket i dadzą dzisiaj rade.
Sacramento @ Charlotte 2 1.50 ✅
Tego meczu boje się najbardziej, ale moim zdaniem różnice robi teren, Sacramento na wyjeździe średnio się spisuje, w przeciwieństwie do Charlotte u siebie. Mam nadzieje ze dadzą radę, ale za wyższe stawki polecam wjechać w dwa poprzednie mecze, ten odpuścić :d ja pobieram

Ako 3.54 ⛔ ⛔ ⛔

PS. Myślę że fajna opcją jest San Antonio tak z - 4.5, przy kursie 1.49, suns b2b, sas u siebie a po wpadce w przedostatniej kolejce wątpię by popovich pozwolił swoim graczom zbytnio się rozluźnić raz jeszcze :p
Do tego dorzucam ML cavs, którzy po prostu nie dadzą sobie przegrać z Orlando u siebie, po 1.20 ???? ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
LAC -1.5 vs Raptors 1 1.40 ⛔ ⛔ ⛔
Clippersi to mocna ekipa, pokonali u siebie rozpędzające się Memphis, Suns czy Pistonsów, a Toronto gra niezle, ale po prostu uważam, że ekipa z Los Angeles jest lepsza, ma więcej talentu, i wykorzysta go na swoim parkiecie. Doc Rivers musi zacząć zdobywać zwycięstwa, ponieważ fala nienawiści ze strony kibiców rośnie, każdy kibic wytyka jego błędy. Nie sądzę, żę kibice wiedzą lepiej, ale zarząd na pewno to dostrzega, pewnie oczekują, że maszyna w końcu ruszy ????

Denver Nuggets vs GSW -3,5 2 1.26 ✅
Ja dalej zostanę przy swoim, jasne, że chłopaki nie zrobią 82-0, ale jak juz przeprawili się z Clippersami, to zrobią to 15-0, tak bo tak :d
więcej talentu, mistrzowskie doświadczenie, mimo że wyjazd to kolejne dwa mecze wygrają, może handi zbyt wysokie, ale w + Nuggetsów bym nie leciał, a takie 4 pkt często zdobywa się przez faule na koniec meczu (no chyba że obejrzymy gamewinnera ^^). Small ball GSW rozniesie Denver, tak bym to widział ;P

Wszystko fajnie ale zapomniales jeszcze kolego o drugim ⛔ przy ako bo po meczu Clippers dales Phoenix win i do tego dwa typy z dolu.
Oczywiście nie weszlo wiec typ skasowany dodając do tego Twoje &quot;analizy&quot; to nie wiem czy można brać Ciebie na poważnie.
Bez obrazy no ale tak jest.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Po słabej nocce następuje kolejna, mam nadzieje, że tym razem owocna. Na pierwszy ogień proponuję zagranie coś w stronę Orlando z Cavs. We wcześniejszych postach wspominałem o tym, że ekipa Kawalerzystów nie rozbija specjalnie swoich rywali, często wygrywa nieznacznie do 10 punktów przewagi. Magic bez większych osłabień, brak jedynie w składzie C.J. Watsona, w Cavs natomiast nie zagra już od dłuższego czasu kontuzjowany Irving, Shumpert oraz Mozgov i Williams.

Cleveland - Orlando =&gt; Orlando +14 =&gt; 1,41 zwrot
Kolejny bet, który pograłem to Kings +9,5 gdzie przyjezdni w moim odczuciu mają spore szanse na końcowy triumf. Ciekawie zapowiada się pojedynek Cousina z Jeffersonem, gdzie ani jeden ani drugi gracz nie odpuści. Składy obu ekip są porównywalne dlatego też liczę na w miarę równe spotkanie gdzie ciężko wskazać zwycięzce.

Charlotte - Sacramento =&gt; Sacramento +9,5 =&gt; 1,41 ✅✅✅

Postawiłem też na Milwauakee z handi w meczu z Detroit. Pistons są nieznacznym faworytem, gospodarze natomiast zagrają w pełnym składzie zaliczyli serie 3 wyjazdowych porażek. Wracają do domu gdzie ostatnio po dogrywce wygrali z Kawalerzystami. Wydaje się, że Bucks śmialo mogą ograć przyjezdnych bo potencjał mają porównywalny do swoich kolejnych rywali. Na sts puściłem handi+6,5 -1,40 na necie jednak tego już nikt nie złapie dlatego też zmniejszam handicap.

Milwaukee - Detroit =&gt; Milwuakee +4,5 =&gt; 1,36 ✅✅✅

Uderzam też w stronę Nowojorczyków, którzy całkiem nieźle sobie ostatnio poczynają. W szczególności dobrze wyglądają Carmelo i Porzgins. Odnieśli 4 zwycięstwa z rzędu i wydaje się, że dziś powalczą z Miami na ich własnym terenie. Heat w ostatnim meczu ledwo wygrali z Phili 96:91. Nie zdziwi mnie porażka gospodarzy w tym starciu.

Miami - New York =&gt; New York +8,5 =&gt; 1,52⛔⛔⛔
Powyższe typy gram w dublach i taśmie:
AKO =&gt; 1,41 x 1,41 x 1,36 x 1,52 =&gt; 4,10 ⛔⛔⛔

Na koniec singiel w stronę Spurs. Nie ma co się oszukiwać drużyna Popa jest po prostu lepsza od Słoneczek. Pod znakiem zapytania stoi występ LaMarcusa, który możliwe że jednak wystąpi. Bez niego natomiast Spurs dalej są zdecydowanie mocniejszą ekipą. Moim zdaniem jest to &#39;&#39;pewniak&#39;&#39; tej nocy czysty WIN na gospodarzy, którzy u siebie rzadko przegrywają. Suns na wyjazdach nie zachwycają - porażki z Clippers, OKC i Pelicans. U siebie natomiast większość meczy jak na razie wygrali. Spurs u siebie wszystkie mecze jak do tej pory wygrali i 5/6 spotkań wygrali 1 połowę oraz cały mecz...

San Antonio - Phoenix =&gt; San Antonio/San Antonio =&gt; 1,64✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
weed233 854

weed233

Użytkownik

Sacramento Kings @2.75 Tonybet ⛔ tragiczna 4Q, mam nadzieje że Ci co grali zamkneli za 90-95% zysku 122-127 (112-112)

Czy Hornets to ekipa na którą wystawia się kurs 1.47 ?
Tak, zakładając że rywalem są Nets, 76ers lub Lakers
Widzę tutaj spore value, prawdę mówiąc spodziewałem się tutaj max. @2.30 na zespół z Kalifornii.
Hornets mają bilans 7-6 i 5-1 u siebie, notując jedyną porażke z drużyną Hawks
z pewnością nie jest to zespół słaby, Hornets to solidna ekipa jednak nie aż taka by wystawiać na nich taki kurs. Kings to moim zdaniem drużyna niedoceniana. Ich bilans to 5-9, jednak mieli na trudnych rywali (z którymi i tak radzili sobie całkiem dobrze) + Cousins nie grał w 5 spotkaniach, bilans z Centrem drużyny gości to właśnie 5-4, co pokazuje ile dla drużyny Sacramento znaczy Cousins.
Cousins jest dziś zdrowy, więc nie ma obaw że dziś nie wystąpi. Jego rywalem jest Al Jefferson, więc center równie dobry w ofensywie jednak nie jest jakimś topowym defensorem, co z pewnością pomoże Cousinsowi w zdobywaniu dziś punktów i powinien dziś przekroczyć swoją średnią w Sezonie.
Kings w tym sezonie przegrywali 9-cio krotnie, w tym 4 razy z Cousinsem, jednak większość tych spotkań była z trudnymi rywalami, gdzie mimo tego że byli skazywani na łatwą porażkę utrudniali życie silniejszym rywalom - Porażka z Clippers 5-cioma i 6-cioma punktam czy z Hawks 6-cioma punktami wstydu nie przynosi, doznawali dosyć wysokich przegranych wtedy gdy nie grał Cousins, więc to jest zrozumiałe.
Kings to ekipa która kadrowo moim zdaniem wygląda lepiej, jeśli będą dziś grali jak drużyna powinni wygrać.
Cousins jest all-starem, jednym z najlepszych jak nie najlepszy Center w lidze
Rondo 3-krotny all-star swoje najlepszy czasy ma za sobą, jednak tym sezonem pokazuje że nadal może być doskonałym rozgrywającym, jest czołowym defensorem na swojej pozycji i dziś powinien ograniczyć pole działania Walkerowi i Linowi
Rudy Gay to gracz solidny, który potrafi wnieść sporo, Cauley-Stein to moim zdaniem przyszły uczestnik najlepszych piątek defensywnych a ławka Kings to doskonałe strzelby takie jak Belinelli, Collinson czy Casspi a także solidni zawodnicy pokroju Koufosa. Kings posiadają jedną z najlepszych ławek w lidze która notuje średnio 41.9 PPG i rzucająca za 3 na poziomie 41,6 %
Hornets co prawda też posiadają solidną ławke, jednak moim zdaniem tutaj przewaga leży po stronie drużyny z Sacramento.
Jeśli zespół Mike&#39;a Malone&#39;a zagra dziś solidnie, Cousins nie wpędzi się w foul trouble i zespół zagra na swoim optymalnym poziomie to widzę dziś zwycięstwo Kings, widzę w tym kursie z pewnością value bo Hornets jak już pisałem wyżej nie jest ekipą która aż tak można faworyzować, liczę na dobre spotkanie i typ Pobieram.
dodatkowo też
Kings +8.5 @1.42 ✅ 122-127

Cleveland Cavaliers + Minnesota Timberwolves @1.625 ✅

Ten dubel jest moim najmocniejszym betem na dziś. Do Cleveland przyjeżdza drużyna Magic, jest to drużyna solidna jednak wątpie aby byli w stanie dziś zagrozić najlepszej drużynie wschodu w zeszłym sezonie. Cavs w tym sezonie mają bilans 9-3, wszystkie porażki które doznali były spotkaniami w hali rywali, u siebie są naprawdę mega mocną drużyną, która wygrywa spotkanie za spotkaniem (6-0 w tym sezonie) a od powrótu LeBrona w tamtym sezonie (13.01) ich bilans od tego momentu w Q Arena wynosi 20-1 (Jedyna porażka z Celtics gdzie Cavs grali rezerwowym składem)
Cavs są drużyną która w tym sezonie jest w stanie zdobyć mistrzostwo, co prawda w tym sezonie kontuzjowany jest Irving (powrót za ok. 3-4 tygodnie)
I nie pokonują rywali w tak znaczący sposób jak w poprzednim sezonie (Chociaż ostatnie spotkanie z Hawks było już spokojnym dwunasto punktowym zwycięstwem) jednak naprawdę wątpię aby drużyną które by miała ich pokonać w Cleveland jest drużyna Magic, która jest groźna ale głównie we własnej hali
Atut własnej hali, dobra dyspozycja LeBrona Jamesa, solidna gra Kevina Love&#39;a i ostatnio też J.R Smitha sprawia że argumentów za grą na drużyne ze stanu Ohio jest sporo, Mozgov dziś nie zagra jednak nie jest to zbyt poważna strata ponieważ Thompson jest solidnym graczem i dziś powinien utrudnić życie Vucevicowi. Dodatkowo polecam też coś w strone Kevina Love&#39;a, ma dziś przewagę nad &quot;czwórkami&quot; Magic i powinien zdobywać łatwe punkty spod kosza i zanotować sporo zbiórek.

Wolves z bilansem 6-8 i 0-6 home zmierzą się z Philadelphią (0-13)
Ekipa z Pensylwanii nie wygrała jeszcze żadnego spotkania w tym sezonie i szczerze wątpie aby to nastąpiło dziś. Wolves w tym sezonie grają naprawdę dobry basket i dziś moim zdaniem odniosą pierwsze zwycięstwo we własnej hali w tym sezonie. Główna broń 76ers to podkoszowi Noel i Okafor, jednak nawet tutaj widzę przewage Minnesoty ponieważ Towns to jest center doskonały po obu stronach parkietu, a podkoszowi drużyna z Minneapolis innych podkoszowych również złych nie mają - Bjelica, Dieng czy Payne to gracze dosyc solidni.
Obwód Wolves to naprawdę spora przewaga, Phila ma chyba najsłabszych graczy na tych pozycjach - McConnell rozgrywajacym z górnej półki nie jest, Cannan i Stauskas potrafią rzucić zza łuku, jednak to też poziom niżej niż gracze Wolves - Rubio doskonały defensor i podający, Lavine w defensywie kuleje jednak w ofensywie jest dosyc sporym wzmocnieniem, Wiggins to gracz na poziomie all-star a weteran Martin jest również solidnym dobrym graczem, widzę tutaj wszędzie przewage Wolves i naprawdę zdziwie się jeśli Philadelphia odniesie pierwsze zwycięstwo w tym sezonie właśnie w Target Center.
Dodatkowo też : Timberwolves over 102.5 @1.90

Karl Anthony Towns over 15.5 @1.87 Betano ⛔ 6 PTS
Dziś dość ciekawy match-up
#1 vs #3 tegorocznego draftu, Towns który w tym sezonie notuje średnią na poziomie 16 PPG stanie naprzeciwko Okaforowi, który w ofensywie jest doskonały jednak obrońcą póki co od Townsa jest z pewnością gorszym
Były gracz Kentucky powinien dziś moim zdaniem otrzymać więcej rzutów i jesli zagra na swojej optymalnej skuteczności to powinien linie pokryć ze spokojem, ma do udowodnienie że nie bez powodu został wybrany z numerem 1 w Drafcie. Polecam​

Otrzymane punkty reputacji: +11
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik

Karl Anthony Towns over 15.5 @1.87 Betano
Dziś dość ciekawy match-up
#1 vs #2 tegorocznego draftu, Towns który w tym sezonie notuje średnią na poziomie 16 PPG stanie naprzeciwko Okaforowi, który w ofensywie jest doskonały jednak obrońcą póki co od Townsa jest z pewnością gorszym
Były gracz Kentucky powinien dziś moim zdaniem otrzymać więcej rzutów i jesli zagra na swojej optymalnej skuteczności to powinien linie pokryć ze spokojem, ma do udowodnienie że nie bez powodu został wybrany z numerem 1 w Drafcie. Polecam​
Okafor to #3 tegorocznego draftu. Russell był numerem 2. Ale to bez znaczenia praktycznie. Ciekawy match-up

weed233 854

weed233

Użytkownik
Okafor to #3 tegorocznego draftu. Russell był numerem 2. Ale to bez znaczenia praktycznie. Ciekawy match-up
Masz racje, pomyliło mi się ???? Niewiele to zmienia, chociaż przez większość czasu Okafor był #1 i chwile przed Draftem Towns w notowaniach poszedł na jedynke z tego co pamietam :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom