>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
kd35 156

kd35

Użytkownik
Nie, nie wierze w taki scenariusz tego meczu. To byl tylko przyklad. No ale nie oszukujmy sie, kiedys te wygrane wpadna na konto 76ers.

Zresztą Phila do przerwy gra dobrze a po przerwie dostaje bęcki. Przypadek? Może i tak
Wystarczy spojrzec na wyniki Phili i okazuje sie, ze to co opisujesz mialo miejsce 2 razy na 6 rozegranych spotkan. Dodatkowo byly to mecze z Cavs. 76ers to zespol budowany z mysla o przyszlosci wiec watpie, zeby celowe przegrywanie z wicemistrzem NBA mialo pomagac mlodym zawodnikom w zdobywaniu pewnosci siebie, rozwoju itd.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Detroit +16,5 win @1,60 sportingbet✅
Detroit +15,5 win @1,70 sportingbet✅
Detroit +11,5 win @2,25 sportingbet⛔
Detroit win @11,00 sportingbet⛔
Detroit udało się wygrać z Portland w nocy, niesamowite występy Reggie Jackson i Andre Drummond zapewniły im zwycięstwo, zwłaszcza w 4 kwarcie.
Która zakończyła się, uwaga... wynikiem 41:11.
Teraz zmierzą się z najlepszym zespołem w lidze, najlepszy zespół, który jest w ogromnej dominacji, głównie dzięki Steph Curry.
Powodem, dla którego stawiam na chłopaków z Detroit jest na pewno ich wynik 5-1 w tym sezonie, ale również to że, ich liderzy grają na wysokim poziomie.
M.Morris pracuje ciężko w obronie, tak samo jak KCP i, oczywiście, Reggie i Andre. Wkładają wiele wysiłku w szykach obronnych. Widzę wiele problemów dla GS w tym meczu, ponieważ Andre jest tak dominującym zawodnikiem pod koszem ale również dla tego że, jego wyniki są dość imponujące.
Detroit są niedocenianym zespołem wraz z Charlotte.
Grają naprawdę dobrze. Oni po prostu są w stanie pokonać bardzo mocną drużynę Portland, grając bardzo dobrą obronę. Jeśli udało im by się pokazać coś podobnego przeciwko GS i jeśli tzw. przywódcy GS wreszcie nie wykonają swojej średniej, Detroit będzie miał szansę.
Myślę że, nadszedł czas na porażkę GS !!
Paul George Over 23,5 pkt. @1,85 Unibet✅
A. Drummond over 18,5 pkt. @1,85 sportingbet⛔
Lillard over 26,5 pkt. @1,85 Unibet✅
Denver Nuggets vs Portland over 207,5 pkt. @1,85 bet365✅
S.Kings Under 99,5 pkt. @1,75 Unibet✅
Faried over 11,5 pkt. @1,85 Unibet✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
kd35 156

kd35

Użytkownik
Oni po prostu są w stanie pokonać bardzo mocną drużynę Portland, grając bardzo dobrą obronę.
1) pierwsze 3 kwarty meczu z Portland do kompletny brak obrony ze strony Detroit. Dopiero w 4q zagrali tak jak w poprzednich meczach tego sezonu
2) Portland nie jest bardzo mocna druzyna

Otrzymane punkty reputacji: +2
jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Co myslicie o meczu 76rs z Bulls? Prosze o wypowiedz osob ktore ogladaly mecze Phily i moga obiektywnie stwierdzic, a nie tylko sugerowac sie suchymi statsami. Ogladalem mecze Bulls. Graja dno jak na taka druzyne. Rose i Gasol jakos tam ciagna ten atak, ale jak ostatnio pokazali - nie starczylo. W obronie marnie, Noah z Gasolem daja sie robic gorzej od niejednego rookie, Butler cos tam gra, ale tylko z jednej strony, obrona idzie, atak lezy albo odwrotnie. Mirotic gra dno, a ławka mimo ze jako taka tj. Brooks i Snell cos tam graja to nie wiem czy starczy zeby pokryc handi. Nie mowie tu o wygranej 76rs ale handi +7.5 wyglada smacznie i jakos nie wyobrazam sobie blowoutu a nawet wygranej 10+ przez Bulls o ile Phila narzuci tempo i styl gry, a jak udalo mi sie zauwazyc poczatki meczu maja niezle. Ktos cos w tym temacie?

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Ja widziałem tylko połowę meczu z Magic, na tle Orlando nie grali najgorzej, pod koniec 3 kwarty wypadł Noel i obrony nie było. Osobiście nie pchałbym się w to, głowna siła 76ers to jednak podkoszowi, a tu Bulls mają kim atakować, albo wystawić Noah i Gibsona i Phila nie rzuci dużo w paint. Takie moje prywatne przemyślenia, ale niech może ktoś powie kto więcej widział 76ers niż ja.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie ale afere krecicie a nie lepiej zagrac under? Chicago dobra onto a atak nie wymiata do tego 76 ktore ma problem ze zdobywaniem punktow.
Under cos kolo 200 jest wart 1.40 do dubla w Sam raz.
Oba zespoly dobrze bronia pomalowane a na dystansie graja kupe wniosek jest prosty.

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Co myslicie o meczu 76rs z Bulls? Prosze o wypowiedz osob ktore ogladaly mecze Phily i moga obiektywnie stwierdzic, a nie tylko sugerowac sie suchymi statsami. Ogladalem mecze Bulls. Graja dno jak na taka druzyne. Rose i Gasol jakos tam ciagna ten atak, ale jak ostatnio pokazali - nie starczylo. W obronie marnie, Noah z Gasolem daja sie robic gorzej od niejednego rookie, Butler cos tam gra, ale tylko z jednej strony, obrona idzie, atak lezy albo odwrotnie. Mirotic gra dno, a ławka mimo ze jako taka tj. Brooks i Snell cos tam graja to nie wiem czy starczy zeby pokryc handi. Nie mowie tu o wygranej 76rs ale handi +7.5 wyglada smacznie i jakos nie wyobrazam sobie blowoutu a nawet wygranej 10+ przez Bulls o ile Phila narzuci tempo i styl gry, a jak udalo mi sie zauwazyc poczatki meczu maja niezle. Ktos cos w tym temacie?

Okafor i Noel jak na razie wyglądają najlepiej, ale to za mało nawet na średniaków ligi, jednak u siebie są w stanie powalczyć i też szedłbym raczej w stronę hc 7,5-10,5 w stronę gospodarzy. Chicago gra chimerycznie, w kratkę, a z tą dwójką pod koszem dzisiaj mogą mieć problemy. Do tego znów może wyskoczyć ktoś z dwójki Canaan-Stauskas i granie Bulls po tak słabym meczu z Sotą po 1,33 imo trochę mija się z celem.

kd35 156

kd35

Użytkownik
Dodatkowo, po poprzednich spotkaniach Bulls widac, ze maja oni jakies problemy z motywacja na slabszych rywali. O ile z mocnymi Cavs i Thunder zagrali dobre spotkania to z tymi nizej notowanymi albo wygrywali mala roznica pkt (Orlando) albo przegrywali (Minnesota, Hornets, Detroit). Jedynie z Nets obylo sie bez jakis wiekszych problemow.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Golden State w w bieżącym sezonie wygrało więcej niż 19 punktami z Memphis i Houston. Ich rywale natomiast przegrali tylko 1 spotkanie 12 punktami, resztę wygrali. Więc do dubla bądź też grubego singla polecam handicap +19,5 na Detroit. Wydają się być w całkiem dobrej formie i nic nie wskazuje aby dziś ponieśli sromotną porażkę z GSW. W poprzednim sezonie GSW wygrało z Pistons 7 i 11 punktami.

Golden State - Detroit =&gt; Detroit +19,5 =&gt; 1,40 ✅✅✅ 109:95

Dorzucam jeszcze coś w stronę Sacramento. Grają u siebie, wraca Cousins, zaliczyli 5 porażek pod rząd, zatem należałoby coś zmienić i mocno powalczyć z Spurs. Misja wygrania tego meczu będzie trudna natomiast nie jest nie możliwa do wykonania. San Antonio jak do tej pory na wyjazdach raczej skromne wygrane max do 10 punktów. W poprzednim sezonie na 5 spotkań tylko raz handicap proponowany przeze mnie został przekroczony.

Sacramento - San Antonio =&gt; Sacramento +13 = 1,41 ⛔⛔⛔ 88:106

AKO =&gt; 1,4 x 1,41 =&gt; 1,97

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Ja bym sie jeszcze Detroit nie jarał,moga powalczyc ale i moga dostać masakrę.Przeciwko GSW trzeba grac mega zespołowo a w Detroit szwankuje troche obrona natomiast atak jest oparty na indywidualizmie o czy,swiadcza liczby( dzisiaj jedynie 16 asyst). Mecz zostal wygrany przez dwoch zawodnikow ktorzy przeciwko GSW moga np. zagac o niebo gorzej i wtedy masakra raczzej bedzie. Wojownicy moga zasypać Tloki trojkami bo Ci za dobrze nie bronia obwodu.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
To że 76ers na 99 procent przegrają ten mecz to wynik tego że przegrywać chce zarząd klubu a nie zawodnicy. Człowieku weź nie wymyślaj głupot że zawodnicy odpuszczą. Po czymś takim nie mieliby czego szukać w lidze, a tam każdy chce się wybić, pokazać, i w efekcie może podpisać za rok z jakimś innym klubem gwarantowaną umowę za dobre pieniądze. Tankowanie po pick w drafcie odbywa się na etapie budowy drużyny przez GM&#39;a a nie na boisku przez zawodników. Zapewniam cię że oni w przypadku szansy ogrania Chicago Bulls będą grali na 100%.
P.S. Oczywiście typu nie neguję, ale ten argument nietrafiony. Pozdro
To powinien byc przypiety post bo czasami tak czytam analizy i nie wszyscy rozumieja pojecie tankowania.
Byki powinni dzisiaj wygrac bo z calym szacunkiem ale oprocz pary podkoszowych i raz na jakis czas wyrozniajacego sie, ktoregos z guardow nie ma w ekipie 76ers zbyt wielu solidnych graczy. Phila fajnie idzie na fantazji ale zazwyczaj sil ,pomyslu i przede wszystkim umiejetnosci starcza na 2-3 kwarty i finalnie przegrywaja spotkania. Stac ich na dotrzymanie kroku w wielu spotkaniach ale na zwyciestwa juz niekoniecznie. Nie wiem jak dzisiaj Chicago wyjdzie bo para Gasol Mirotic bardzo srednio broni i to moze byc samobojstwo startowanie takim duetem dzisiaj ale po prostu jakosci jest zdecydowanie wiecej u pryjezdnych. Przegrali ostatnio w bardzo slabym stylu z Sota, mieli dzien odpoczynku i moim zdaniem bedzie to lepiej wygladalo w tym spotkaniu. Porazki motywuja i licze na podobne zachowanie jak u Oklahomy wczoraj. Nie mniej granie po 1,33 moim zdaniem ma sredni sens ale kazdy gra jak uwaza. pozdro

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Paul George over 25.5 pkt | @1.87 | Betano ✅
&quot;Nadający Tempo&quot; spróbują je nadać drużynie Orlando Magic. O 1 w nocy czasu polskiego w Bankers Life Fieldhouse Pacers podejmą drużynę Magic. Paul George od dwóch meczów zdobywa punktu na niezłej skuteczności. Co najważniejsze, rzuty te mu ładnie &quot;siadają&quot;, więc postanowiłem spróbować zagrać jego over. Linia w Betano wystawiona na 25.5 pkt. Myślę, że PG13 jest w stanie wykonać to zadanie z nawiązką. W ostatnich dwóch meczach wykręcił ponad 30 pkt/mecz, a z Bostonem rzucił 26 &quot;oczek&quot;, co także pokryłoby tę linię. Wcześniej po prostu wchodził sezon. Nie można zapominać po jakiej kontuzji George wrócił do gry. Na tę chwilę rzuca średnio 23 PPG, ale jestem zdania, że ta średnia z meczu na mecz będzie rosnąć, bo PG13 w formie to czołówka ligi na swojej pozycji. Myślę, że 25-letni SF Indiany Pacers przeciwko Oladipo i spółce rzuci ponad 30 punktów, co oznaczałoby spokojne pokrycie tej linii. W Marathonbet linia 22.5 pkt @1.81 za over! Betsson 23.5 pkt!
Andrew Wiggins over 18.5 pkt | @1.87 | Betano ✅
Leśne Wilki zawitają do Atalanty, by zmierzyć się z Jastrzębiami. Długo zastanawiałem się co wybrać. Myślałem nad czystą dwójką na Minnesote lub nad zagraniem na Wigginsa. Ostatecznie - jak widzicie, wybór padł na uzdolnionego zawodnika, który w zeszłym sezonie został wybranym Rookie of the Year. Głównie sugerują się graniem tego typu po tym, co widziałem w meczu z Bulls, gdzie T&#39;wolves ograli Byków po dogrywce. Sugerowanie się jednym meczem, w dodatku takim, w którym Wiggins co by nie mówić trochę przyceglił nie jest może dobrym pomysłem, ale trzeba też wziąć pod uwagę to, że jak już ktoś te punkty ma w drużynie Minnesoty zdobywać, to jest to właśnie Andrew. W meczu z Chicago siedziały mu trójki. Rzucał na 80% skuteczności, weszły mu 4 z 5 takich piłek. Gorzej było z rzutami z mid range&#39;u czy &quot;wbijaniem&quot; się pod kosz. 11 na 27? Obecnie takich statów nie powstydziłby się nawet Kobe. Jednak bądź co bądź te 31 punktów rzucił. Wiggins na początku sezonu może pochwalić się średnią 17.2 PPG, co jak na drugoroczniaka nie jest złym wynikiem. Do poprawienia skuteczność. Z meczu na mecz będzie coraz bardziej doświadczony w dane sytuacje. Będzie wiedział kiedy rzucać, a kiedy dzielić się piłką. W meczu przeciwko Atlancie jest w stanie zrobić ten over. Szczególnie, że w drużynie Hawks nie gra już DeMarre Carroll i ta gra nie klei się tak dobrze, jak w poprzednim sezonie. Ofensywa nie szwankuje, ale z tyłu tracą już o wiele więcej. Linia w Betssonie to 17.5 pkt, Marathonbet 18.
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers -&gt; PTB | @2.05 | Betano ⛔
Kryminał... Czwarta kwarta zeszłonocnej potyczki z Tłokami to zbrodnia, gwałt... Szkoda, że dokonany na Trail Blazers. Portland w tym meczu spełniało założenia taktyczne do początku czwartej kwarty. Potem Drummond i spółka roznieśli ich jak jakichś koszykarzy z college&#39;u, którzy są jeszcze niedoświadczeni w tym sporcie. 41-11... Tak fatalna 4. kwarta w tym sezonie w ekipie PTB się już nie powtórzy. Dam sobie za to uciąć rękę. Trail Blazers polecieli do Denver, by zagrać z Nuggets. Kursy wystawione na to spotkanie są dla mnie trochę niedorzeczne. Ktoś powyżej napisał, że Portland to średniak, a nie dobra ekipa. Po odejściu Matthewsa, Batuma czy też Aldridge&#39;a trudno się z tym nie zgodzić. Jednak to wciąż ekipa mająca w miarę doświadczonych zawodników lub tych, którzy wciąż porządnie nie zabłysnęli. Lillard oraz McCollum - znowu została przeze mnie przywołana ta dwójka, ale nic dziwnego, skoro to oni będą w tym sezonie stanowić o sile drużyny jeśli chodzi o ofensywne cyfry. Portland nie jest w tym meczu faworytem, a takie mecze do tej pory w tym sezonie wychodziły im najlepiej. Wczoraj byli stawiani przez bukmacherów, jako faworyci. Sam wierzyłem w ich wygraną z Detroit, mimo iż kursy podobnie, jak dzisiaj były zbliżone. Żałosna czwarta kwarta zaprzepaściła szanse na zwycięstwo w meczu, więc myślę, że drugi raz już takiego błędu nie powtórzą. Ich głównym celem jest utrzymanie się w ósemce, choć będzie to trudne. Denver jest na drugim biegunie z bilansem 2-4. Nie wróżę im niczego wielkiego. Trudno będzie dostać się do ósemki, chociaż akurat ten ostatni seed jest przeznaczony na Zachodzie właśnie dla takich drużyn. Idę w stronę Portland, bo takie kursy trzeba w tym sezonie łapać, co już nie jeden mecz pokazał. Nie są faworytem, ale prezentują się trochę lepiej. Warto spróbować.
Andre Drummond over 18.5 zbiórek | @1.87 | Betano ⛔
Wczoraj środkowy Tłoków znowu pokazał dlaczego jest w ścisłej czołówce zawodników występujących na jego pozycji w NBA. 29 punktów i o dwie zbiórki mniej... Double-double i to w jakim stylu! Idę w zbiórki Andre, bo jest w tym silny. Naprzeciwko niego stanie Festus Ezeli, a ten nie króluje jeszcze w tym aspekcie, tak jak Drummond, więc postaram się to wykorzystać. Jeśli Pistons marzą o pokonaniu aktualnych Mistrzów to muszą liczyć przede wszystkim na Andre i to że nie da się łatwo wyeliminować z tego meczu. Bogut jest day-to-day (rotoworld), więc Ezeli zagra w okolicach 20 minut albo i więcej. 19 zbiórek przy średniej wynoszącej 20.3 i tym, że coraz częściej zbiera powyżej 20 kilku piłek na mecz? Wchodzę w to, nic dodać i nic ująć. Drummond to rosnąca bestia. Z meczu na mecz jest coraz bardziej pewny siebie. Trzeba to wykorzystać, bo w szeregach GSW nie widzę aktualnie nikogo, kto mógłby utrudnić mu to zadanie.
Bez analizy:
Detroit Pistons | @12.25 | Betano

Otrzymane punkty reputacji: +37
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Indiana Pacers - Orlando Magic 1 1,54 Bet365 97-84 ✅✅

Indiana mi wczoraj zaimponowała, nie spodziewałem się że będą w stanie dotrzymywać tempa Kawalerzystom przez praktycznie całe 48 minut. Wszystko za sprawą świetnego PG13, który dochodzi powoli do swojej formy sprzed kontuzji. Jest prawdziwym liderem, znowu można na niego liczyć. Wczoraj zanotował 32 punkty, 11 zbiórek , 6 asyst. Co do Orlando zaczęli fajnie, tylko pytanie czy będą w stanie utrzymać taką formę przez dłuższy czas. Moim zdaniem nie a z tego co czytałem na twitterze wykluczony jest także dziś występ jednego z liderów tej ekipy - Vucevicia. Pojedynków z Indianą w ostatnim czasie raczej najlepiej nie wspominają, w poprzednim sezonie przegrali wszystkie 3 mecze a od 7 nie potrafią wygrać w Indianapolis.

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 1 1.40 Bet365 94-92 ✅✅

Naprawdę podobają mi się ci Clippersi. Szeroki skład, normalnie do wyboru do koloru. Jako jedyni jak do tej pory potrafili postawić się Golden State Warriors w Oakland. Z Houston, ambitnie stawiali się Hardenowi, który normalnie miał dzień konia (46 punktów), ale też zostali okradzeni przez sędziów z punktów na remis na kilka sekund przed końcem (Howard nielegalnie zbił piłkę z obręczy). Nie mógł zagrać w tamtym spotkaniu Chris Paul, którego występ dzisiaj także stoi pod dużym znakiem zapytania, jednak jestem zbudowany formą, którą wręcz demoluje swoich rywali Blake Griffin, czego nie można powiedzieć o Marcu Gasolu czy Zibo. Samo Memphis jest w lekkim dołku, zostali wręcz ośmieszeni w Portland i Utah, więc sądzę że warto pograć w kierunku graczy z Los Angeles.

Otrzymane punkty reputacji: +15
jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Indiana Pacers - Orlando Magic 1 1,54 Bet365
Indiana mi wczoraj zaimponowała, nie spodziewałem się że będą w stanie dotrzymywać tempa Kawalerzystom przez praktycznie całe 48 minut. Wszystko za sprawą świetnego PG13, który dochodzi powoli do swojej formy sprzed kontuzji. Jest prawdziwym liderem, znowu można na niego liczyć. Wczoraj zanotował 32 punkty, 11 zbiórek , 6 asyst. Co do Orlando zaczęli fajnie, tylko pytanie czy będą w stanie utrzymać taką formę przez dłuższy czas. Moim zdaniem nie a z tego co czytałem na twitterze wykluczony jest także dziś występ jednego z liderów tej ekipy - Vucevicia. Pojedynków z Indianą w ostatnim czasie raczej najlepiej nie wspominają, w poprzednim sezonie przegrali wszystkie 3 mecze a od 7 nie potrafią wygrać w Indianapolis.
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 1 1.40 Bet365
Naprawdę podobają mi się ci Clippersi. Szeroki skład, normalnie do wyboru do koloru. Jako jedyni jak do tej pory potrafili postawić się Golden State Warriors w Oakland. Z Houston, ambitnie stawiali się Hardenowi, który normalnie miał dzień konia (46 punktów), ale też zostali okradzeni przez sędziów z punktów na remis na kilka sekund przed końcem (Howard nielegalnie zbił piłkę z obręczy). Nie mógł zagrać w tamtym spotkaniu Chris Paul, którego występ dzisiaj także stoi pod dużym znakiem zapytania, jednak jestem zbudowany formą, którą wręcz demoluje swoich rywali Blake Griffin, czego nie można powiedzieć o Marcu Gasolu czy Zibo. Samo Memphis jest w lekkim dołku, zostali wręcz ośmieszeni w Portland i Utah, więc sądzę że warto pograć w kierunku graczy z Los Angeles.
Podłączam się pod drugi typ, a co więcej zagrałem i polecam Clippers -6 @ 1.90 Bet365, dla mniej odwaznych mozna do dubla po 1.55 -3 na LAC. Jak dla mnie &quot;pewniaczek&quot; dnia. Pod znakiem zapytania stoją występy Paula i Randolpha a także Wrighta( niby nie tak istotny, ale coś tam daje ). Nie wierzę, że nawet jeśli Zach zagra, a Paul nie to Miśki cokolwiek tu ugrają. Ich gra to w skrócie, totalne dno. Oglądałem mecz i nic tam się nie zgadza. Gasol i Randolph wyglądają jakby dostali udaru i zapomnieli jak się gra w kosza. Zresztą, po wynikach widać. Ośmieszeni przez nie tylko Blazers i Jazz, ale moim zdaniem także przez Warriors. Mimo ich świetnej formy i grania we własnej hali takiej drużynie jaką jest( a może było ) Memphis nie przystoi przegrywać różnicą 50 punktów, ale tak jak pisałem z niczego to się nie bierze. Jak się zapomniało jak rzucać piłką, a także bronić to takie są rezultaty. Najlepszy bet nocy. Oczywiście to NBA i Memphis może i nie wygra tego meczu, ale handi może jakimś cudem przy dniu konia pokryć więc odpowiedzialności nie biorę za przegraną ???? Sam jednak pograłem grubo i jak pisałem na początku, polecam ;) Powodzenia

forza_inter 83

forza_inter

Użytkownik
Indiana - Orlando
Indiana -3,5 @ 1,83✅

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bardzo dobre spotkanie rozegrane w nocy z Cavs przez drużynę z Indianapolis. Muszę przyznać, że gdyby nie bardzo dobry występ Love&#39;a to wynik mógł by być inny i to drużyna dzisiejszych gospodarzy mogła by się cieszyć z wygranej ale i tak chłopaki mogą być z siebie zadowoleni. Świetny występ PG13 32/11 swoje dorzucił również Monta Ellis 25/5, jeżeli utrzymają w dzisiejszym meczu taką formę to o pokrycie takiego hc można być raczej spokojnym. Drużyna Orlando wygląda nawet nieźle w tym sezonie sporą niespodziankę sprawili na pewno ogrywając Raptors niezły mecz z rakietami ale o wygraną w Indianapolis dzisiaj będzie zdecydowanie ciężko szczególnie przy nie obecności wspomnianego w poście wyżej Vucevicia. Forma parkiet po stronie Indiany dlatego po takim kursie warto zaryzykować taki hc.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denver - Portland
Portland @ 2,12⛔
Oj będzie się śniła ta czwarta kwarta graczom z Portland jeszcze parę ładnych dni a już na pewno Jackson. Sporo o tym spotkaniu zostało napisane wyżej, gra Portland w dużej mierze zależy w tym momencie od dyspozycji Lilarda to on po odejściu Aldridge musi wziąć na siebie grę. Według mnie na dzisiaj zdecydowanie lepiej wygląda ekipa przyjezdnych, o ile nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to ekipa z Portland powinna sobie poradzić. Na pewno będą chcieli jak najszybciej zapomnieć o tej bardzo słabej 4 kwarcie w ostatnim spotkaniu i od początku wejdą w spotkanie bardzo zmotywowani i skupieni na wykręceniu dobrego wyniku.
Bez analizy
Monta Elis
over 14,5 @ 1,6⛔
GSW - Detroit
Detroit + 15,5 @ 1,62✅
To mój drugi rok od kiedy gram i interesuje się ligą NBA dlatego jeżeli strzeliłem jakąś konkretną gafę poprawcie, bierzcie uwagę na to, że jestem początkującym. Mam nadzieję że nie wygląda to tak źle. Powodzenia i wysokich wygranych. ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dyskusja w dziale gorąca to i ja się przyłączę i napiszę coś od siebie pierwszy raz w tym sezonie.
Indiana-Orlando
Przyznam szczerze że ruchy kadrowe Indiany nieco mnie zaskoczyły ale ktoś chyba tam doszedł do wniosku że Hibbert i West nie będą już dawali drużynie co w poprzednich sezonach.
Indiana szczerze to mnie rozczarowała na początku porażki w marnym stylu przestoje w ataku do tego dziurawa obrona wiążąca się ze zmianą stylu Pacers.
Teraz widać że jest już lepiej George wczoraj poczuł klimat Monta Ellis także.
Tylko że teraz dochodzi takie coś chłopy są b2b a w przypadku Ellisa który już pierszej młodości nie jest to może mieć znaczenie.
Goerge chyba też nie jest do końca w sowjej optymalnej formie żeby 2 mecze z rzędu łupać na takim poziomie.
Naprzeciwko staną młode wilczki z Orlando oj jak mi się ta drużyna podoba...
Harris,Oladipo,Fournier,Payton i Vucevic to jest ekipa która za 2-3 sezony może siać postrach na wschodzie.
Dzisiaj zabraknie Vucevica ale Indiana pod koszem też nie ma przesytu.
Wydaje mi się że handicap na Indianę jest sprawą za łatwą.
Indiana b2b przeciwko młodym wilczkom.
Spróbuję:
Orlando Magic +4.5 1.952 ⛔
Pinnacle
Drugim meczem jest pojedynek Clippersów z Memphis które w fatalnym stylu weszło w sezon.Szczerze powiedziawszy jestem w szoku co te Miśki robią ale dochodzę do wniosku że oni są po ostrym treingu przedsezonowym i teraz czują to w nogach.
Ciężko cokolwiek przewidzieć na temat zwycięzcy oczywiście większość idzie w Clippersów obawiając się tylko o handi ale ja do końca nie jestem przekonany.
A jeśli Miśki odpalą akurat na ten mecz?Prestiż jest duży...Oni lubią takie niespodzianki robić.
Ja idę w under w tym meczu linia jest wysoka a ja liczę albo na defens Miśków albo na to że kolejny raz zagrają kupę w ataku.
Memphis-Clippers
under 198 ✅
1.884
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +6
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Na moje oko dziś jakieś takie dziwne te spotkania, niby są faworyci ale kursy nieopłacalne. Kusi postawić na Pistons +13, ale w takiej formie jak są teraz Warriors omijam z daleka granie przeciwko nim. Przestrzegam przed śmiałym stawianiem na Clippers ???? Grizzlies nigdy ich nie lubili, do tego teraz za taką akcję na pewno są dodatkowo wkur***ni. Będzie mecz podwyższonego ryzyka ;) Poza tym może nie zagrać Paul , ja tego nie ruszam. I tak nie lubię Clippers, rzadko gram na nich :grin:
Dołączam się do typów które fajnie opisali już przede mną FORZA INTER, xamon i NalepOne, czyli Indiana i Portland. Sam zagram Portland bo Nuggets w tym sezonie to naprawdę grają kupę i po takim kursie warto postawić.

Blazers 1.96 Pinnacle ⛔

deepred 1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Indiana Pacers - Orlando Magic

Evan Fournier over 15,5 @1,70 betsson
Według mnie bardzo niska linia na Evana, zwłaszcza pod nieobecność Vucevicia. Jest to jakies 20 punktów w meczu do zagospodarowania. Evan świetnie czuje się w szybkiej grze i bardzo dobrze biega do kontr. W dzisiejszym meczu wbrew pozorom może sporo narzucać. Utarło się, że Pacers to defensywna drużyna, która próbuje zabijać mecze narzucając wolny styl grania. Nic bardziej mylnego. Nawet mecz z Grizzlies pokrył niemożliwy do osiągnięcia over w tym spotkaniu. Co innego było co prawda z Utah Jazz, ale tam nigdy nie padają overy punktowe. Kto oglądał mecze Pacers ten wie, że mecze tej drużyny bywają ciekawe. Co innego jest, kiedy Pacers wyczują słabość swoich rywali i brak skuteczności. Wtedy zaczyna się nudna dla przeciętnego kibica koszykówka, oparta na spowalnianiu akcji w ofensywie i destrukcji naporów przeciwnika.
Magic również potrafią grać szybko, ale potrafią też bronić. Spotkania z Rockets i Raptors potwierdzają poprzednie zdanie.
Co do samego Fournier&#39;a, to jest to gość, który dużo rzuca w kontrach. Atak pozycyjny nie jest jego mega silną stroną. Evan dobrze rzuca z daleka, jak i często wchodzi pod kosz kończąc swoje akcje lay-upami. Z pewnością nie jest to graczy statyczny, który modli się tylko o to, żeby nie dostać piłki. Ostatnie dwa spotkania nie były mega skuteczne w jego wykonaniu, dlatego gram troszkę na jego przełamanie. Średnio 4 punkty na kwartę dla jednego z lepszych strzelców w Magic nie powinno stanowić większego problemu. Do tego spotkania dokładam over punktowy w tym meczu, bo według mnie linia wydaje się niska, jak na kurs, który betsson proponuje na jej pokrycie.
Over 194,5 @1,92 betsson

kd35 156

kd35

Użytkownik
Indiana Pacers - Orlando Magic
Magic +7,5 @1,55 Bet365​

Widzę, że kilka osób skłania się w kierunku Pacers. Ja osobiście nie jestem zbytnio przekonany co do ich zwycięstwa. Myślę, że to może być naprawde trudne spotkanie dla zespołu z Indianapolis. A dlaczego? Jest kilka powodów...
Po pierwsze; mimo ostatniej zwyżki formy (dobry mecz z Cavs, wygrane z: Heat, Celtics i Pistons) widac w ich grze dużo niedoskonałości. Wiadomo, jest to spowodowane mała rewolucją kadrową i nowym stylem gry. Oczywistym jest, że trzeba dać tej drużynie troche czasu na przyzwyczajenie się do tych wszystkich &quot;nowości&quot;.
Teraz krótko o przeciwniku. Myślę, że nie tylko mnie zaskoczyła tak dobra postawa Orlando na początku tego sezonu. Co prawda przegrali 4 mecze, ale byly to spotkania z bardzo mocnymi zespołami (Rockets, Bulls, Thunder, Wizards). Ważne jest również to, iż w kazdym z tych spotkan nawiązali z przeciwnikami równorzędną walkę.
Co do absencji; po stronie Pacers niepewny jest wysptęp R.Stuckey&#39;a i C.J.Miles&#39;a a dla Magic prawdopodobnie nie zagraja Smith i Vucevic.
Myślę, że nie ma potrzeby wspominania spotkan pomiedzy tymi zespołami z poprzedniego sezonu, ponieważ Indiana to całkiem inna drużyna a i gra Orlando stoi na wyzszym poziomie.

Aaa i jeszcze typ bez analizy, który przed chwila wypatrzylem przegladajac oferte na zawodnikow w Bet365: Andre Drummond over 15,5 zbiórki @1,83. niestety zabraklo 1 zbiorki...
Myślę, że warto zagrać tak niską jak na tego zawodnika linie.

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
Goerge chyba też nie jest do końca w sowjej optymalnej formie żeby 2 mecze z rzędu łupać na takim poziomie.

George ma już 3 mecze pod rząd z min 26 pkt na koncie, więc o jakich 2 meczach piszesz?
????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom