>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Przyjrzałem się ofercie na dziś i w oczy rzucił mi się mecz Jazz - Grizzlies. Jestem nieco zdziwiony kursem na Miśki. Ekipa przyjezdnych rozczarowała nieco początkiem sezonu, a porażka z GSW mocno zdyskredytowała możliwości ekipy Joergera na osiągnięcie czegokolwiek na Zachodzie. Słówko o Jazz, którzy prezentują się naprawdę przyzwoicie, wygrywają mecze, które powinni, jest bilans w ekipie, nie ma gwiazdorów i innych tego typu, jest kolektyw i to może się podobać. Jednakże w dziejszym starciu mamy dwie ekipy kontrolujące tempo, nie gnające do szaleńczych kontraataków, stawiające raczej na płynne flow między defensywą a ofensywą. W takiej koszykówce bardziej widzę Grizzlies. Pobieram średnią stawką 2.05 (można gdzieniegdzie złapać wyżej) i zobaczymy, jak to wyjdzie. Za malutką stawkę łapie także Pelikanów - gorzej już być nie może.

mfl 439

mfl

Użytkownik
co do spotkania 76-ers : Magic to dyskusja wygląda podobnie jak kilka dni temu przed spotkaniem Hornets- Bulls.
Szerszenie do tamtego pojedynku przystępowały jeszcze bez zwycięstwa w lidze. Naprzeciw nich byki, które dobrze weszły w sezon i ogólnie na forum przedstawiane były w samych superlatywach. Jednogłośnie stwierdzono, to musi być win byków. Wynik: 130- 105 dla Hornets. Choć dla mnie nie było to żadne zaskoczenie. Piękno NBA ;)
Nie podważam tego że Phila to nawet nie średniak, ale to NBA. Może i będą seryjnie przegrywać ale od czasu do czasu i dla nich wyjdzie słońce. Czasem na dłużej niż myślicie :grin:. Orlando trochę urosło bo wyniki mają zadowalające, nawet robią wrażenie. Idealny moment by troszkę zaskoczyć publiczność porażką w Philadelphi.
Dla 76-ers też dobry moment na 1 win. Mają serię porażek, wczoraj przegrali tylko 6-cioma z Cavaliers, co na pewno cieszy i buduje tą ekipe. W Orlando wychodzi na to, że nie zagra Vucevic. Idealny moment by troszkę zaskoczyć publikę zwycięstwem. Okafor na pewno się dziś pokaże..
Wynik może być na styku, jak zdażało się pomiędzy nimi w poprzednich spotkaniach więc proponuję:
Philadelphia 76-ers (+3.0) @ 1.91 William Hill

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 1 1,33 Bet365 101-97 ✅✅

Występ LeBrona stoi pod znakiem zapytania, ponieważ wczoraj nie trenował a decyzja o tym czy go dzisiaj zobaczymy na parkiecie będzie podjęta przed samym meczem. Jednak sam LBJ jednak niedawno mówił o chęci gry we wszystkich 82 spotkaniach. Jego pojedynki z Paulem Georgem zawsze budziły wiele emocji, ale jak będzie się okaże. Pewny jest za to powrót J.R. Smitha a w Indianie niepewny C.J.Milesa i wykluczony Rodneya Stuckeya. Kawalerzyści mają bogatszą kadrę i lepszych podkoszowych, którzy powinni zrobić dzisiaj różnicę.

New York Knicks - Los Angeles Lakers 1 1,44 Bet365 99-95 ✅✅

Knicksi zdecydowanie lepiej weszli w sezon od Lakersów. Wygrali jak dotąd dwa razy i w każdym z przegranych meczów nawiązywali walkę ze zdecydowanie silniejszymi rywalami zostawiając po sobie dobre wrażenie. Niestety nie można powiedzieć tego o Jeziorowcach, którzy zapowiadali walkę o playoffy a sezon zaczeli od bilansu 0-5 (przegrane u siebie z Minnesotą, Dallas, Denver chluby nie przynoszą). Russell jest niemiłosiernie ćwiczony w obronie przez większość graczy a Bryant to już cień zawodnika sprzed kilku lat. NYK za to mają gościa, który może wygrać niemal sam każde spotkanie a wspomagany przez Lopeza i Porzignisa tworzą ciekawą drużynę.

Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 1 1,23 Bet365 124:103 ✅✅

Suns może dostać dzisiaj bardzo srogą lekcję koszykówki, ponieważ OKC wyjdzie na parkiet wściekła jak dawno nie była z zamiarem rozbicia rywala. Dlatego, że przegrali ostatnie 3 spotkania z Houston, Toronto i Chicago, więc dziś będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony a rywal ku temu jest odpowiedni. Wszystkie ostatnie 9 wizyt popularnych Słoneczek w Oklahomie kończyły się porażkami.

tripelek w b,et365 2,37 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Carmelo under 25.5 (1.90) marathon

Nie siedzę w NBA od jakiegoś czasu, ale ta linia wydaje się być kompletnie absurdalna. Ostatnie 3 mecze Melo to 17,17 i 19 pkt, teraz ma zrobić Linie 25.5 tylko dlatego, że grają z Lakersami? Dla mnie bardzo mało prawdopodobne i trzeba to po prostu pobierać, Melo jak do tej pory jeden udany występ w sezonie dosłownie, a tak to gra kupe jak całe Knicks. Nie widzę powodu aby dzisiaj było inaczej

Otrzymane punkty reputacji: +7
jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
No nie wiem, typ trochę bez value, bo Lakers pozwalają wysokim graczom na rzucanie sporo punktów, a jak Melo trafi pare pierwszych rzutów to potem pójdzie z górki. Pokazał już w tym sezonie, że może. Moim zdaniem linia zakręci się w okolicach tych 25 i osobiście nie gram, bo trochę to ruletka, ale powodzenia. Dziś jak dla mnie Knicks -4,5 (grane z rana) w tej chwili jest już 5,5.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik

Nie siedzę w NBA od jakiegoś czasu, ale ta linia wydaje się być kompletnie absurdalna. Ostatnie 3 mecze Melo to 17,17 i 19 pkt, teraz ma zrobić Linie 25.5 tylko dlatego, że grają z Lakersami? Dla mnie bardzo mało prawdopodobne i trzeba to po prostu pobierać, Melo jak do tej pory jeden udany występ w sezonie dosłownie, a tak to gra kupe jak całe Knicks. Nie widzę powodu aby dzisiaj było inaczej
Dzisiaj nie warto raczej grac Bo ten mecz to pojedynek marketingowy Kobas vs Melo.Pewnie obaj beds forsowac rzuty Bo wynik koncowy jest nie wazny.Wazny jest pojedynek wypalonych gwiazdeczek.Takze under nie warty gry.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Myślę, że akurat dzisiaj Melo może solidnie zapunktować. Zawsze z LAL rzucał dość dużo, a dzisiaj dodatkowe okoliczności wchodzą w grę - potrzeba wygrania wreszcie meczu w MSG (jak na razie przyjechały tam trzy dobre drużyny, stąd bilans 0-3) + prawdopodobnie ostatni mecz w przeciwko Knicks w NY Kobe Bryanta (jeśli on będzie punktował, Anthony bedzie próbował odpowiadać). Over 24,5 @ 1,83 pograny.
⛔ 24...

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Paul George over 22 pkt @1,84

Paul wraca powoli do tego gracza, którego oglądaliśmy na parkietach przed kontuzją. Bierze na siebie ciężar gry. Dzisiaj startuje na PF&#39;ie, więc matchup vs Love, więc zawodnik słabszy w obronie od LeBrona, który mógłby George&#39;a po prostu pokonać fizycznie. Paul musi brać na siebie odpowiedzialność za rzuty, i w dwóch poprzednich spotkaniach rzucał dużo, skuteczność też nie wyglądała najgorzej i swoje punkty nabił. Na pewno to jeszcze nie ten stary Paul George, jednak już widać przebłyski i pewność, która nabiera lider Pacers. Dziś decyzja o zagraniu niższą piątką moim zdaniem może przynieść George&#39;owi tylko pozytywy i spokojnie powinien zakręcić się w okolicach 25-28 pkt.
www.youtube.com/watch?v=btcW0xMZy6Y

New York Knicks win @1,46
Los Angeles Lakers under 102 pkt @1,91

Gracze z Nowego Jorku dzisiaj mają idealną okazję na przełamanie i zwycięstwo we własnej hali. Do Madison Square Garden zawita drużyna Lakers, która od początku sezonu wygląda nieciekawie, na pewno mogliśmy spodziewać się od nich dużo więcej. Zdecydowanym faworytem moim zdaniem są tutaj gospodarze i pewnie każdy, widząc nazwiska Bryant i Anthony jeszcze kilka lat temu, spodziewałby się niesamowitego poziomu i wyrównanego spotkania, oraz zdobyczy obu graczy w granicach 40 pkt. Nie ma co, dzisiaj na pewno takiego meczu nie zobaczymy i według mnie dzisiaj będziemy świadkami kontrolowanego spotkania przez graczy Knicks a do tego akompaniować będzie nam festiwal cegieł #24, a więc Bryanta. Umówmy się, lata mijają i Kobe już powoli będzie schodził z parkietów NBA. Spotkanie według mnie nie będzie imponujące i nie spodziewam się tutaj jakichś większych zdobyczy punktowych obu drużyn, a tym bardziej gości z Los Angeles.
Indiana Pacers +9,5 @1,71
over 198 pkt @1,90

Tutaj za to widzę zdecydowanie ciekawsze spotkanie, z jednej strony Paul George, Monta Ellis, z drugiej Kevin Love i LeBron James. Cavs jak na razie grają stabilnie, w momentach zagrożenia w swoje ręce wszystko bierze właśnie James i kawalerzyści jak na razie nie napotykali się na większe problemy, pomijając spotkanie z Bulls. Dzisiaj do Cleveland przyjeżdża drużyna Franka Vogela, z zamysłem zagrania small ball. Wiemy jak na graczy Cavs zadziałało to w finałach poprzedniego sezonu, gdzie Andre Iguodala zmienił kompletnie oblicze finałów na korzyść drużyny z Oakland. Dzisiaj czemu nie mieliby zaskoczyć Pacers? Nie sądzę, że wygrają to spotkanie, ale mogą napsuć sporo krwi gospodarzom i na pewno nie przyjechali do &quot;The Q&quot; przegrać sromotnie, dlatego skłaniam się dziś ku hc na gości. W dobrej dyspozycji jest George, swoje potrafi dorzucić też Hill, czekam na przebłysk Ellisa i kto wie, może nastąpi to właśnie dziś.​

Otrzymane punkty reputacji: +92
kd35 156

kd35

Użytkownik

Wszystko ładnie, pięknie ale:
1) dobrze byloby podac ilosc pkt Melo ze wszystkich spotkan tego sezonu (jak na razie bylo ich tylko 6), gdzie zdobywal ich odpowiednio 11, 25, 37, 17, 17, 19 a nie tylko z tych ktore pasuja do Twojego typu. Mysle, ze nie jest to jakis duzy problem.
2) Knicks graja dzis z Lakersami, czyli z jednym z najorszych zespolow nba jak do tej pory. Ogromna roznica w porownaniu do poprzednich rywali. Dodatkowo zespol z Los Angeles gra kompletna padake w obronie.
3) Najpierw piszesz, że nie siedzisz w NBA od jakiegos czasu, żeby za chwile mowic, że Melo i cale Knicks &quot;graja kupe&quot;. Chyba nie wyciagasz wnioskow na temat gry druzyny tylko i wylacznie po jej bilansie???

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Sam jestem ciekaw tego meczu Lakers @ Knicks.

Co by dużo mówić to w dalszym ciągu pojedynek dwóch wielkich firm z ikonami NBA, mimo że w ostatnim czasie żadna z tych ekip nie nawiązuje do swojej historii to skuszę się obejrzeć ten mecz. NYK zaczęli od bilansu 2-4, natomiast LAL 1-4. Faworytem dzisiejszego meczu są gospodarze ale trzeba pamiętać że Knicks przegrali wszystkie trzy mecze u siebie. Nie bez przyczyny. Zgadzam się też z Dawidem. Melo wyraźnie pod formą na początku sezonu. Być może dziś zatrybi ale póki co miał 1 może 2 sensowne mecze w tym sezonie. Knicks to drużyna zbudowana pod niego, bez jego formy nie są w stanie nic ugrać, zwłaszcza że Calderon też bez formy a Afflallo jest kontuzjowany. NYK wygrali dwa mecze w tym sezonie. Z Wizards gdy Melo rzucił 37 pkt oraz na inauguracje z Bucks, którzy zaliczyli duży falstart ale już wracają na optymalne tory. Całkiem nieźle radzą sobie role playerzy i NYK mimo że przegrywa mecze to często są to niskie porażki a oni są w grze do końca. Wyzdrowiej AA, wróci forma Melo i NYK mogą być mocni. Z drugiej strony są Lakers, którzy wyglądają jak jedna z najgorszych ekip w lidze ale uważam że mają zdecydowanie większy potencjał zawodniczy niż NYK i nie rozumiem dlaczego dziś kursy tak faworyzują gospodarzy. Przedwczoraj zanotowali swoją pierwszą wygraną w pobliskim Brooklynie.O ile w LAL podobnie jak w NYK weterani zawodzą (Bryant, Williams, Hibbert czy Young) to bardzo podobała mi się gra trójki młokosów: Russel - Clarkson - Randle. Szkoda że Russel jest tak oszczędnie wprowadzany do drużyny. Oczywiście najwięcej rzutów wciąż oddaje Kobe ale w końcu młodzi zaczynają mu zdecydowaniej zabierać piłę ???? Dla Kobiasza wiadomo że mecz w MSG to jeden z najważniejszych meczów w sezonie. Obecnie jest jednak tak słaby i tak cegli (po kontuzjach zmienił nieco technikę rzutu), że trudno się po nim spodziewać dużego wyniku, choć próbować pewnie będzie ???? Fajnie by było zobaczyć pojedynek strzelecki Melo-Kobe. Ja w tym meczu gram na Lakers po 2,91 w Pinnku ale to bardziej typ na czuja i przeciw Knicks niż po dogłębnej analizie w której Lakers mają wiele plusów. Obie drużyny słabe, forma dnia zadecyduje a kursy moim zdaniem powinny być bardziej wyrównane.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 1 1,33 Bet365

Występ LeBrona stoi pod znakiem zapytania, ponieważ wczoraj nie trenował a decyzja o tym czy go dzisiaj zobaczymy na parkiecie będzie podjęta przed samym meczem. Jednak sam LBJ jednak niedawno mówił o chęci gry we wszystkich 82 spotkaniach. Jego pojedynki z Paulem Georgem zawsze budziły wiele emocji, ale jak będzie się okaże. Pewny jest za to powrót J.R. Smitha a w Indianie niepewny C.J.Milesa i wykluczony Rodneya Stuckeya. Kawalerzyści mają bogatszą kadrę i lepszych podkoszowych, którzy powinni zrobić dzisiaj różnicę.

New York Knicks - Los Angeles Lakers 1 1,44 Bet365

Knicksi zdecydowanie lepiej weszli w sezon od Lakersów. Wygrali jak dotąd dwa razy i w każdym z przegranych meczów nawiązywali walkę ze zdecydowanie silniejszymi rywalami zostawiając po sobie dobre wrażenie. Niestety nie można powiedzieć tego o Jeziorowcach, którzy zapowiadali walkę o playoffy a sezon zaczeli od bilansu 0-5 (przegrane u siebie z Minnesotą, Dallas, Denver chluby nie przynoszą). Russell jest niemiłosiernie ćwiczony w obronie przez większość graczy a Bryant to już cień zawodnika sprzed kilku lat. NYK za to mają gościa, który może wygrać niemal sam każde spotkanie a wspomagany przez Lopeza i Porzignisa tworzą ciekawą drużynę.

Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 1 1,23 Bet365

Suns może dostać dzisiaj bardzo srogą lekcję koszykówki, ponieważ OKC wyjdzie na parkiet wściekła jak dawno nie była z zamiarem rozbicia rywala. Dlatego, że przegrali ostatnie 3 spotkania z Houston, Toronto i Chicago, więc dziś będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony a rywal ku temu jest odpowiedni. Wszystkie ostatnie 9 wizyt popularnych Słoneczek w Oklahomie kończyły się porażkami.

tripelek w b,et365 2,37
Moim zdaniem granie takiego tripelka w sezonie regularnym mija się z celem. Wydaję mi się, że przynajmniej jeden z tych typów nie wejdzie. Nie chcę przypieprzać się do Twoich typów, ale pamiętajmy, że to sezon regularny, gdzie zdarzają się takie mecze, które się odpuszcza, albo są problemy z motywacją, albo po prostu w tej fazie rozgrywek nie jest się w optymalnej formie. Najbardziej stawiałbym na to, że Lakersi przeciwstawią się Knicksom (drużyna, w której 80% zależy od gry Anthony&#39;ego), ale w każdym z tych spotkań może zdarzyć się niespodzianka. Nie mniej jednak sam niczego nie zagram z tych spotkań i życzę powodzenia, choć moim zdaniem kurs 2,37 za 3 tak niepewne mecze to trochę za mało.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Grając NBA od wielu lat, już dawno odpuściłem sobie granie kursów poniżej 1.30. Max jaki składam, ale też rzadko, to dwa zdarzenia. Ta liga jest tak nieprzewidywalna, że to po prostu gra nie warta ryzyka. W NBA trafienie kursu 2.50-3.00 wcale nie jest takie trudne, rzadko zdarza się żeby którejś nocy weszły wszystkie niższe kursy. Lepiej zagrać co parę dni grubo jakiegoś dobrze przemyślanego singla.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
wazny jest pojedynek wypalonych gwiazdeczek
Troche przesadzone i za mocne slowa ;) o ile Kobe ma juz 37 wiosen za soba i rzeczywiscie czas odejsc to Melo ma &quot;dopiero&quot; 31 na karku i poki co prezentuje sie przywoicie. Wiadomo, nawet ogladajac mecze mozna zauwazyc, ze nie zalezy mu az tak jak rookie, ktory musi przelewac krew zeby stac sie ta gwiazda, bo on juz nia jest od dawna. Widac to po usmieszkach kiedy przegrywaja czy innych sytuacjach podczas meczu, ze nie jest w 100% oddany kazdemu meczowi, ale w sumie to jest sie czemu dziwic? To nie zmienia faktu, ze jak chce to ciagnie druzyne czego juz Bryant od dluzszego czasu pokazuje, ze nie jest w stanie zrobic.

weed233 854

weed233

Użytkownik

D&#39;Angelo Russell over 11.5 @1.87 Betano ⛔ spodziewałem się większej ilości rzutów
Na szybko bo zaraz mecz
Dzisiaj Lakersi podejmują Knicks, rozgrywajacy druzyny z LA jest po doskonałym występie przeciwko Nets (16pts) więc zyskał troche pewności. Rozgrywajacy rywali Knicks w tym sezonie notowali overy na swoje linie w 6/6 pojedynkach, przekraczajac swoje linie w znaczacy sposob, tak wiec dzisiaj liczę na to samo i uderzam w #2 tegorocznego draftu.

bez analizy :
Cavaliers + OKC @1.50 bet365
Porzingis over 13.5 @1.87 betano​

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Grając NBA od wielu lat, już dawno odpuściłem sobie granie kursów poniżej 1.30. Max jaki składam, ale też rzadko, to dwa zdarzenia. Ta liga jest tak nieprzewidywalna, że to po prostu gra nie warta ryzyka. W NBA trafienie kursu 2.50-3.00 wcale nie jest takie trudne, rzadko zdarza się żeby którejś nocy weszły wszystkie niższe kursy. Lepiej zagrać co parę dni grubo jakiegoś dobrze przemyślanego singla.
Popieram w 100%. Dla ryzykantow dzisiaj Toronto Raptors @2.20. Nie jest to jakiś super typ, ja wchodzę stawką 0,5/10
Bardziej dla fanu niż zarobku. Myślę że Toronto będzie chciało się odegrać za porażkę z Magic, a personalnie oba zespoły wyglądają bardzo podobnie, może nawet raptors mają lekką przewagę jeśli chodzi o aktualną formę poszczególnych zawodników.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Andre Drummond over 17,5 pkt @1,85 bet365✅
Portland Trailblazers podejmie Detroit Pistons, czwarty zespół Zachodu wobec 4 drużyny Wschodu, 4 zwycięstwa i 2 przegrane Portland i 4 zwycięstwa i 1 przegrana dla Pistons. Portland zmienił cały swój pierwszy zespół, tylko Lillard pozostał, ale teraz grają dobrze z 3 zwycięstwami z rzędu, ich główna siła jest w polu obrony, to Lillard - McCollum. Do Detroit przyszedł Reggie Jackson i dał szansę na grę Drummondowi pozbywając się Monroe do Bucks i to był strzał w dziesiątkę dla nich.
Andre Drummond zdobył double-double we wszystkich 5 meczach, ze średnią 18,6 punktów na mecz i niesamowitym rekordem 19 zbiórek !!!.
W tych 5 meczach zdołał pokryć over 4 razy 18, 18, 25 i 20 oraz w ostatnim meczu zdobył 12pkt, gdzie oddał zaledwie 9 rzutów. On jest zazwyczaj przy 15 + rzutów na mecz i ma 50,26 procent skuteczności. On jest bardzo dominującym graczem w zespole i jeśli Detroit chce wygrać, Reggie i Andre będą musieli wziąć sprawy w swoje ręce...

Otrzymane punkty reputacji: +3
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
76&#39;s vs. Bulls
Typ: Bulls - 1.30/bet365

Kurs w miarę dobry jak na moje. Phila wygląda dość fajnie pod koszem, bo Noel i Okafor to świetny duet. Jednak, przyjeżdżają do nich Bulls, którzy zapewne są źli po głupiej przegranej z Timberwolves. Derrick Rose jest strasznie wolny w obronie i było to widać w sobotnim meczu. Nie mniej jednak ten zespół ma przynajmniej dwóch zawodników na każdą pozycję. A drużyna Sixers poza świetną strefą podkoszową niestety nie mają nic ciekawego. Jak na moje kurs za wysoki, więc pobieram. Phila to drużyna, która walczy o picki i raczej nie będzie chciała pokonać Bulls.

kd35 156

kd35

Użytkownik
76&#39;s vs. Bulls
Typ: Bulls - 1.30/bet365

Kurs w miarę dobry jak na moje. Phila wygląda dość fajnie pod koszem, bo Noel i Okafor to świetny duet. Jednak, przyjeżdżają do nich Bulls, którzy zapewne są źli po głupiej przegranej z Timberwolves. Derrick Rose jest strasznie wolny w obronie i było to widać w sobotnim meczu. Nie mniej jednak ten zespół ma przynajmniej dwóch zawodników na każdą pozycję. A drużyna Sixers poza świetną strefą podkoszową niestety nie mają nic ciekawego. Jak na moje kurs za wysoki, więc pobieram. Phila to drużyna, która walczy o picki i raczej nie będzie chciała pokonać Bulls.
Co ma w ogole znaczyć to stwierdzenie? Mozesz mi wytlumaczyc? Philadelphia jest w tym momencie obok Nets najgorsza druzyna w NBA i to juz sie w tym sezonie nie zmieni. Ich miejsce w najgorszej 3 na koniec jest jedna z najpewniejszych rzeczy w tej lidze.
Załóżmy, że Phila na 2 min przed koncem spotkania bedzie prowadzila ze spora przewaga z Bulls...i co? trener wezmie czas i powie zawodnikom &quot;sorry chłopaki ale walczymy o pierwsza trojke w drafcie wiec nie mozecie wygrac tego spotkania&quot;?
Jedno zwyciestwo w ta czy w ta jakies wielkiej roznicy w przypadku tego zespolu nie robi. Oni przegrywaja bo maja najgorszy sklad w lidze a nie dlatego ze tak chca.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
A dlaczego 76&#39;s mają najgorszy skład? Bo chcą taki mieć, te głupie wymiany, które były robione w ostatnim czasie są zrobione po to aby osłabić ten zespół. Bo włodarze Phili nie chcą wygrywać spotkań. Wierzysz w to, że Phila będzie miała pare minut przed końcem dużą przewagę nad Bulls? Bo ja nie. Zresztą Phila do przerwy gra dobrze a po przerwie dostaje bęcki. Przypadek? Może i tak

lax 1,2K

lax

Użytkownik
To że 76ers na 99 procent przegrają ten mecz to wynik tego że przegrywać chce zarząd klubu a nie zawodnicy. Człowieku weź nie wymyślaj głupot że zawodnicy odpuszczą. Po czymś takim nie mieliby czego szukać w lidze, a tam każdy chce się wybić, pokazać, i w efekcie może podpisać za rok z jakimś innym klubem gwarantowaną umowę za dobre pieniądze. Tankowanie po pick w drafcie odbywa się na etapie budowy drużyny przez GM&#39;a a nie na boisku przez zawodników. Zapewniam cię że oni w przypadku szansy ogrania Chicago Bulls będą grali na 100%.
P.S. Oczywiście typu nie neguję, ale ten argument nietrafiony. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +19
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom