Mało jest na tym forum tematów z merytoryczną dyskusją, a w dziale NBA jest kilku fajnych typerów, którzy to próbuja nakręcać i dobrze. Panowie z szacunkiem do siebie, bez wyzywania, a wszyscy na tym wygramy !
Ja też nie przepadam za tworem Cavs, ale nie róbmy z nich ogórasów ;-). Coś tam zagrają, jak się nakręcą to ale będą mocni i każdy z userów, kto ma trochę wiedzy ( a jest tu paru
), musi to przyznać. Pewnie, że łatwiej im będzie grać z ekipami z Zachodu, gdyż tam z definicji słabiej się broni, ale i na Wschodzie kilka ciekawych spotkań obejrzymy z ich udziałem. Dziś dla mnie typowy no-bet, gdybym miał zbędnych pare złotych poszedłbym w pomniejszone handi Cavs,
ale... nie pójdę :grin:
Ja odpalam na dziś
Indiana ( + 6,5 ) - Memphis za 1,80 w bet365 ech 2 punkty..
Hill, West, George, Watson wszyscy na trybunach, to wiemy doskonale. Po stronie Miśków komplet, no poza grekiem Calathesem, ale to żadna strata. Obydwie ekipy 1-0, Pacers przeorali 76, Miśki uporały się z Wilkami.
Takie handi na gospodarzy, którzy nie są frajerami i grać potrafią, powinno przynieść trochę zysku. Fajnie zagrał Sloan, zastępujący Hilla - widać, ze z Hibbertem się potrafią odnaleźć. Z ławki swoje zrobi Stuckey. Słaba rotacja to fakt, ale na tym etapie sezonu o zmęczeniu nie ma mowy. Nie dałbym kursów rzędu 1,40 na Miśki w takim meczu dwóch jednak underowych drużyn. Będzie na styku i to mi wystarczy
Klay Thompson dostał maxa w GSW na 4 lata !