karmol2
Użytkownik
Kyle Lowry powyżej 24,5 pkt + asysty w 3Q załatwione
1,85
Betsafe
Lowry powyżej 6,5 asysty to samo
2,03
Betsafe
Zapowiada się szlagier. Zderzają się dwa światy. Niezwykle ułożona drużyna z Kanady, której siłą jest to, że są prawdziwą zespołem przez duże "Z". Chyba jedna z najlepiej zbalansowanych ekip w NBA spotka się ze zlepkiem pojedynczych nazwisk, gwiazd, indywidualności. Równowaga między atakiem, a obroną w Toronto jest widoczna gołym okiem. Może trochę przeceniam możliwości Toronto, być może jestem trochę zauroczony tym, jaka atmosfera jest tworzona przy okazji meczów w Kanadzie, być może nawet im trochę kibicuję bo są rodzynkiem w tej lidze, ale nawet jeśli tak jest to nikt nie zaprzeczy, że przynależą do czołówki Wschodu, a ich liderem jest Lowry. Dzisiaj zagrają z Cleveland na wyjeździe. Oba teamy b2b, ale goście rozegrali wczoraj raczej sparing z naciskiem na doszlifowanie rzutów na obwodzie, niż poważny mecz koszykówki. Kyle Lowry ostatnio chodzi, jak w zegarku. Jego ostatnich pięć występów to regularne rzucanie w granicach 18-20 pkt. Od początku poprzedniego sezonu dojrzał, jako gracz i praktycznie nie schodzi ze swojego wysokiego poziomu. Jeden z regularniejszych zawodników na swojej pozycji. Cechuje go wszystko to, co powinno cechować prawdziwego rozgrywającego. Dobry przegląd pola, efektywne penetracje, solidny rzut dystansowy. Moim zdaniem ścisła czołówka PG w lidze. Wolałbym mieć w swojej drużynie jego, niż Irvinga. Serio! Tak sobie przeanalizowałem ten mecz ze wszystkich stron i dochodzę do kilku wniosków, które kolejnej Ameryki nie odkryją... Cavs bez obrony, czego udowadniać nie trzeba, więc Lowry będzie miał sporo okazji nie tylko do wjazdów pod kosz, ale też szukania partnerów na dogodnych pozycjach do rzutu. Matchup z Irvingiem też raczej nie będzie stanowić problemu, przynajmniej wtedy, kiedy to przy piłce będzie Kyle. Irving do obrony się specjalnie nie przykłada lub po prostu nie jest dobrym obrońcą. Zwał, jak zwał. Mecz zapowiada się na wyrównany, więc i minuty dla PG Raptors wydają się być zagwarantowane, jeśli obędzie się bez żadnych nieoczekiwanych sytuacji, typu problemy z faulami, czy "odpukać" jakaś kontuzja. Co do samych asyst... Linia w teorii ustawiona o jedno oczko wyżej, niż jego średnia z tego sezonu, jednak wynika to z tego, że kilka pierwszych meczów ją zaniża. Ostatnio bywa już dużo lepiej, a patrząc na to, że w poprzednim sezonie przeciwko Cavs próg 7 asyst pękał z nadwyżką chyba w każdym spotkaniu ten bet robi się atrakcyjny. Oczywiście skład gospodarzy różnił się znacząco od tego teraźniejszego, ale obrona, czy osobnik Irving wciąż obecni (tzn. obrona nieobecna) ). Myślę, że propozycja godna poważnego rozważenia.
Milwaukee Bucks - Washington Wizards
Wizards -3,5 ????
1,961
Pinnacle
Wizards -3,5 ????
1,961
Pinnacle
Zastanawiałem się co wybrać... Suns, Wizards, czy Pelicans. Wybór drogą selekcji padł na tych drugich. Podobna sytuacja, jak w meczu opisywanym powyżej. Obie drużyny b2b, jednakże gospodarze mogli wpaść w jakąś traumę ulegając Raptors w sposób, który lepiej przemilczeć. Warto wspomnieć jedynie, że przewaga Toronto oscylowała już w okolicach 50 pkt. Wizards podbudowani zwycięstwem z Cavs powinni podtrzymać serię zwycięstw. Fakt, miejscowi mają kilku ciekawych zawodników, ale jednak praktycznie każdy z nich jest co najmniej o jeden krok za swoim odpowiednikiem z Wizards. Będę to powtarzał, ale powrót Beala jest niezwykle ważny dla Washington. Dodatkowa opcja w ataku (zapewne niejednokrotnie kluczowa), do tego lepsza obrona na obwodzie to są te elementy, które zapewnia Bradley. Dość szeroki skład. Wizards może nie są potentatem i mają pewne ograniczenia, ale jak pokazuje początek tego sezonu z ekipami pokroju Bucks radzą sobie bez zarzutów. Milwaukee to przede wszystkim dobra obrona, ale już też o tym wspominałem, że będą pod tym względem pikować w dół. Wczoraj Toronto obnażyło wszystkie defekty ekipy Kidda. Dodatni bilans gier, tylko jedna porażka u siebie, póki co miejsce premiowane awansem do fazy playoffs. Zejdźmy na ziemię. Poza wygraną z Miśkami reszta to zwycięstwa z ogórasami (sorry OKC, ale jeszcze 2,3 tygodnie tak będziecie wyglądać. ???? ). Wyniki lepsze, niż realna siła tego zespołu. Bucks nie przeskoczą pewnego poziomu, na który może się wznieść Wizards. Liczę na kontrolę meczu i pewne zwycięstwo graczy ze stolicy.
James powyżej 25,5 pkt
1,80
Betsafe
1,80
Betsafe
Popieram przedmówców. Dodam, że Lebron w poprzednim sezonie w meczach z Raptors notował za każdym razem występy na poziomie 30 pkt i więcej (pisane z pamięci).
Powodzenia!