>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2014

Status
Zamknięty.
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik

Lance Stephenson - powyżej 10.5 @1.85 sportigbet/maraton
10 pkt. fatalna skutecznosc
Według mnie Lance na dzisiejszy mecz będzie podwójnie zmotywowany, ponieważ wraca na stare śmieci. Stephenson to showman &amp; krejzol i uważam, że będzie dzisiaj najaktywniejszym graczem na boisku. W obecnym sezonie i nowej drużynie nie może się jeszcze odnaleźć. Skromne 9.5 pkt. na mecz przy 38% skuteczności to bardzo kiepskie staty jak na takiego gracza. Ale linia 10.5 przy dzisiejszych okolicznościach na gracza podstawowego, który gra średnio 38 minut na mecz to bardzo mało. Lance to taki streetballowiec, gracz uniwersalny potrafi tak naprawdę wszystko - wbić się pod kosz, czy sieknąć trójkę. W Hornets dzisiaj zabraknie: Neala, Kidd-Gilchrista, a Marvin Williams ma status questionable - są to dosyć ważni gracze w rotacji, więc więcej gry na siebie będą musieli wziać inni gracze Walker, Jefferson i właśnie nasz Stephenson. Linia jest naprawdę korzystna i warta zainwestowania. Krótko bo z komórki.

Otrzymane punkty reputacji: +19
rijo 407

rijo

Użytkownik
Houston Rockets - Los Angeles Lakers

Typ: Rockets (-9,5)
Kurs: 1.68
Stawka: 4/10
Bukmacher: MarathonBet

Wczoraj się pięknie udał typ, dziś znowu obstawiam mecz z udziałem drugiego najbardziej utytułowanego klubu w NBA, tym razem jednak przeciwko nim.
Wczoraj Lakers odnieśli dopiero drugie zwycięstwo w lidze i na tym niech swój streak skończą. Pisałem wczoraj o powrocie Nicka Younga i oczywiście udało mu się w świetnym stylu zagrać ten pierwszy mecz w 2014. Mimo iż w pierwszej piątce go zabrakło to i tak zdołał zagrać prawie pół godziny notując 17 punktów i pięć zbiórek, to naprawdę dobry wynik. Przeciwnikiem do pokonania okazała się Atlanta Hawks i to w dodatku w ich hali. Ja uważam to po prostu za czysty przypadek, może trochę szczęścia.
Dziś drugi mecz z rzędu na wyjeździe, tzw. b2b., przeciwnik z Houston. Na pewno będzie dużo ciężej, bo Rockets grają jak na razie wybornie. A zmęczenie może mieć tu kluczowe znaczenie. Gospodarze ostatni mecz rozegrali dopiero w poniedziałek, przegrali z Grizzlies. Wrócili, mieli dzień odpoczynku, a Lakers? Jak już pisałem wczoraj ciągnie ich tam praktycznie sam Kobe. No, wczoraj go trochę Boozer i Young wspomogli, ale i tak to Bryant siedział z drużyny najwięcej na boisku.
Dziś naprzeciwko siebie będzie miał drugą najlepszą defensywę ligi, Houston traci jedynie ok. 91 punktów na mecz! Lakers mogą wygrywać tylko wtedy, kiedy rzucą się wściekle do ataku i większość piłek będzie wpadać do siatki, nie mają co liczyć na zwycięstwa, broniąc się. To po prostu im się nie udaje. Drużyny już grały w tym sezonie raz, w pierwszym meczu sezonu w LA gospodarze przegrali aż 18 punktami, właśnie wtedy Kobe miał chyba dotychczas największe kłopoty z punktowaniem. Zresztą o tym w jaki sposób bierze na swoje barki grę zespołu mówi fakt, że prowadzi w ogólnej klasyfikacji strzeleckiej, mimo iż trafia jedynie 38% rzutów z pola. Podobno mogła przyczynić się do tego grypa, na którą miał chorować w poprzednim tygodniu i która opuściła go w weekend.
Dziś w Toyota Center powinno być podobnie. Dodam, że &quot;Rakiety&quot; święte nie są i problemy swoje z defensywą też mają. Tutaj można zobaczyć jak w ostatnim meczu w Memphis zostali zniszczeni w ataku.
No i na koniec taki mały news, chociaż także plotka. Czy Howard będzie myślał na boisku o wznowieniu śledztwa w sprawie zbicia dziecka? ;) Od siebie dodam, że dla mnie to bardzo śmieszne, no ale to w końcu Ameryka...

Otrzymane punkty reputacji: +13
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Wycofuje sie z tego typu dzięki panowie daje Wam po plusiku bo rzeczywiście bedzie bardzo ciezko wygrać Misiom ten mecz.
Prosze nie kasować wrzuce w tym poście w nie długim czasie moj typ na dzisiejsza noc.

Gram under LBJ 27.5 ✅ ✅
LeBrone dzisiaj nie będzie miał łatwego zadania będzie go bronił Leonard a wiadomo kto jak kto ale ten chłopak bronić potrafi.Nie można zapominać że LBJ w swojej drużynie ma świetnych strzelców jakimi są Kevin Love i Kyrie Irving widać że James oddaje mniej rzutów w tym sezonie a więcej dzieli się piłką aby obsługiwać swoich partnerów.Liczę na dobrą skuteczność kolegów LBJ.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Toronto Raptors -3 @ 1,80 bet365
W Kanadzie każdego czeka trudna przeprawa, nie licząc już nawet najlepszych. Podobnie sprawa wygląda z Miśkami, które mogą zagrać w mocno okrojonym składzie - oczywiście może mieć to kolosalne znaczenie w kontekście rywalizacji z Raptors. Lee i Allen questionable, standardowo atak będzie opierany dwóch wysokich, pozostaje jeszcze Carter i Conley. Toronto zaś ma trochę więcej opcji, bowiem właściwie cały skład zdrowy, dobra dyspozycja u siebie i dodatkowo radzą sobie całkiem w konfrontacji z Memphis. Matchopowo powiedziałbym, że na dystansie dużo lepiej ze strony gospodarzy, w formie Lowry i DeRozan na pewno sprawią problemy gościom na wskutek prawdopodobnego braku wspomnianych przeze mnie graczy Grizzlies. Williams z ławki też coś od siebie dorzuci, Litwin liczę też się zepnie na dwójke Gasol-Randolph. Z racji bardzo dobrego bilansu Raptors u siebie niewątpliwie należy stwierdzić, że zaczynają mecz jako faworyci, porażka z Chicago akurat mogła się zdarzyć ale myślę, że jutro defensywa Miśków nie wystarczy i nie zdołają nawrzucać tylu punktów co Toronto.

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Houston-Lakers 2 6,0@ 1/10 ✅ 92:98 ten kurs to był istny prezent ;)
Houston(-12,5)-Lakers 2 1,8 2/10 ✅ izzi :]

Kurs 6 na Lakersów w meczu z Rakietami?nie do wiary...zejdźmy na ziemię ludzie Houston to nie SAS żeby taki kurs na ich rywali wystawiać. Houston nie tak dawno ledwo co wygrali z Philą tylko 1 pkt to skoro Sixers powalczyli w Teksasie to dlaczego Kobe i spółka mają nie powalczyć hm?co jak co ale jak dla mnie Lalki mają silniejszy zespół niż 76. Po wczorajszej wygranej z Jastrzębiami trzeba dziś pójść za ciosem i napsuć troszkę krwi Brodzie i Howardowi...:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +25
ambrozy-kleks 91

ambrozy-kleks

Użytkownik
NY Knicks over 101,5 ⛔
1,83 bet365
Minnesota bez Rubio i Pekovicia. Tyle. Reasumując - Timberwolves bez defensywy, Knicks defensywy tak czy siak nie mają ???? Melo ponoć już na liście zdolnych do gry ( za roto). Obie drużyny grają ofensywnie więc nie wiem gdzie tu jest haczyk w linii na over/under, mam nadzieję, że żadnego haczyka nie ma dlatego dorzucam jeszcze do tego over200 ✅ w całym meczu po przyjemnym kursie 1,74 za bet365. Patrząc jeszcze po statystykach - spotykają się odpowiednio 2 i 4 najgorsze defensywy ligii tego sezonu.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
Apropo Memphis...Tony Allen i reszta, są questionable.. flu? Czyli grypa,
Gdybyk był lekarzem Memphis to napewno nie desygnowałbym ich do gry.
Wysiłek fizyczny przy podejrzeniu grypy jest niezwykle groźny.
Widziałem wielu młodych ludzi którzy zignorowali objawy grypopodobne i obecnie czekają na przeszczep serca, żyjąc na sztucznej komorze. ( nieleczona grypa-&gt;zapalenie mięśnia sercowego-&gt;kardiomiopatia pozapalna-&gt;niewydolność serca)
Wracając do NBA. Argumenty sportowe są po stronie Toronto. Nawet gdyby nie osłabienia i tak bym grał w kierunku Raptors.
Toronto -3.5pkt

Otrzymane punkty reputacji: +12
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Ostatnio wszystko wchodzi z zakładów na zawodników,dzisiaj pora spróbować czegoś bardziej ryzykownego.

Kyrie Irving over 21 pkt @ 2 Marathonbet
20 pkt blisko
⛔
Cavs jak wiadomo,ofensywą muszą nadrabiać braki w obronie.Irving kręci PPG na poziomie około 20 pkt,dzisiaj przeciwko SAS u których na rozegraniu gra Tony Parker,który nie jest mistrzem defensywy.Uważam że dzisiaj Irving zrobi ten over,ma łatwego przeciwnika,a LeBron gra przeciwko Leonardowi który ma na niego sposób.Wobec tego uważam że główną strzelbą w Cavs bd dzisiaj Irving,po tym kursie pobieram.

James over 6.5 asysty @ 2.03 Betsson 9 asyst , izi
:cool: ✅
Tutaj krótko,bo wspomniałem o LBJ wyżej,dzisiaj ciężki obrońca przeciwko niemu,więc powinien się więcej dzielić piłką.W ostatnich meczach rozdaje dużo asyst,nie widzę przeszkód żeby w tym miało być inaczej.

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 195

kosmos111

Użytkownik
Ejjj Panyyy, warto iść w stronę Lebrona ?
na betssonie 25,5 a na unibecie 27,5 ..
linia niby oczko mniejsza, ale mecz spacerkiem nie będzie , według was warto iść w jego stronę ? potem kursiwa i linie wzrosną ..
W kwestii pojedynków LBJ - Leonard na zawsze zapadnie mi w pamięć ta scena i tak jak lubię LeBronisława tak jego overu w starciu z SAS bym nie zaryzykował.
http://www.youtube.com/watch?v=TkUxrM2m31s
A żeby nie było, że nic nie wnoszący wpis to pogrywam Clippers @1.50 ✅
Forma ostatnio słabsza, ale gdzie wygrać jak nie w Orlando? Jest odpowiedź na Vucevicia, do tego Magicy dziś bez Fourniera (via rotoworld). Czas się odkuć po wtopie z Bykami.

R 4,7K

root

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Boston Celtics 1 3.05 Bet365 ⛔ 90-101 ⛔
Wydaje mi się, że znalazłem perełkę tej nocy ! 76ers, drużyna powszechnie znana z faktu, że tankuje, z bilansem 0-10 podejmie dzisiaj inną drużynę, która sezon temu obrała bardzo podobny kierunek.
Dlaczego bukmacherzy wystawili takie kursy? nie mam pojęcia, do zdrowia u Sixers wrócił przecież ROTY z ubiegłego sezonu - MCW, więc szanse na zwycięstwa wzrastają, wiadomo, że bilans to będą mieli oni około 10 zwycięstw i 72 porażek~ na koniec, ale właśnie co 10~ mecz powinni wygrywać i skoro mają już 10 porażek, to te zwycięstwo powinno przyjść właśnie dziś, gdy naprzeciw nim stanie drużyna, której na zwycięstwach również nie zależy, co może chyba potwierdzić każdy, kto obejrzał ich kilka ostatnich meczów, które były na styku, a Celtics przegrywali je na własne życzenie...
Dodatkowym powodem, według mnie dla którego warto postawić na Sixers, jest bilans z zeszłego sezonu przeciwko Celtics, na korzyść Sixers 3-1.
Tak więc, moim zdaniem, to właśnie dzisiejszej nocy drużyna z Filadelfii odniesie pierwsze zwycięstwo w sezonie.

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Boston Celtics 1 3.05 Bet365

Wydaje mi się, że znalazłem perełkę tej nocy ! 76ers, drużyna powszechnie znana z faktu, że tankuje, z bilansem 0-10 podejmie dzisiaj inną drużynę, która sezon temu obrała bardzo podobny kierunek.
Dlaczego bukmacherzy wystawili takie kursy? nie mam pojęcia, do zdrowia u Sixers wrócił przecież ROTY z ubiegłego sezonu - MCW, więc szanse na zwycięstwa wzrastają, wiadomo, że bilans to będą mieli oni około 10 zwycięstw i 72 porażek~ na koniec, ale właśnie co 10~ mecz powinni wygrywać i skoro mają już 10 porażek, to te zwycięstwo powinno przyjść właśnie dziś, gdy naprzeciw nim stanie drużyna, której na zwycięstwach również nie zależy, co może chyba potwierdzić każdy, kto obejrzał ich kilka ostatnich meczów, które były na styku, a Celtics przegrywali je na własne życzenie...
Dodatkowym powodem, według mnie dla którego warto postawić na Sixers, jest bilans z zeszłego sezonu przeciwko Celtics, na korzyść Sixers 3-1.
Tak więc, moim zdaniem, to właśnie dzisiejszej nocy drużyna z Filadelfii odniesie pierwsze zwycięstwo w sezonie.
Nie ma co sie podpierac matematyka, bo tak samo moga wygrac w 12 czy 13 spotkaniu.
Boston ma serie WLLLWWLLL wiec idac tym mysleniem ja dopisuje W.
Oczywiscie to zaden argument, ale dla mnie boston jest duzo lepszy niz ma bilans i beda dzis zmotywowani.
Co do przegranych na wlasne zyczenie to chyba wiemy co odwalil trener filadelfi z Miskami.
Takiej druzynie trudno zaufac.

Wybieram win Boston za 1.40 w Pinnacle ✅

Fajnie wyglada tez Dallas jak kolega napisal, do dubla w sam raz,a kurs 1.71. ✅

Ako niecale 2.4 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Zbieramy bety z całego dnia i gramy FF :]
1 CHA Hornets +2.0 CHA Hornets @ IND Pacers ZWROT
2 Powyżej 204.0 DAL Mavericks @ WAS Wizards ✅
3 LA Clippers -5.5 LA Clippers @ ORL Magic ✅
4 Powyżej 200.5 SA Spurs @ CLE Cavaliers ⛔
5 Poniżej 198.5 MIL Bucks @ BKN Nets ⛔ :zoltakartka: nigdy więcej underów w 365..
6 SA Spurs SA Spurs @ CLE Cavaliers ✅
7 TOR Raptors -6.0 MEM Grizzlies @ TOR Raptors ⛔
8 NY Knicks NY Knicks @ MIN Timberwolves ⛔
Kursy 6x1.90 + 2x2.05
A tu już na poważnie dubelek na zwycięstwo + singiel o którym pisałem rano:
1 LA Clippers LA Clippers @ ORL Magic ✅
2 BKN Nets MIL Bucks @ BKN Nets ⛔ ???? Co oni za patole grają momentami... +11 w połowie 3q nie starcza. 2 akcje w najważniejszych momentach grane na Lopeza, który gubi piłkę... bez komentarza.
1 SA Spurs +2.5 SA Spurs @ CLE Cavaliers ✅

Edit.
Tu jeszcze jedna tasiemka... szkoda...
1 CHA Hornets +2.5 CHA Hornets @ IND Pacers
(Handicap) 20/11/2014 Brak 1.90 Wygrana
2 Powyżej 202.5 DAL Mavericks @ WAS Wizards
(Sumy w meczu) 20/11/2014 Brak 1.90 Wygrana
3 LA Clippers -4.5 LA Clippers @ ORL Magic
4 SA Spurs +2.0 SA Spurs @ CLE Cavaliers
5 Poniżej 197.5 MIL Bucks @ BKN Nets
(Sumy w meczu) 20/11/2014 Brak 1.90 Przegrana :zoltakartka: Mój błąd że wybrałem tego buka do undera!
KNIGHT!!! ????
http://www.youtube.com/watch?v=3Bo1C_cCkYk
E2.
Do dzisiejszej listy dołącza BKN. Nie zagram na nich nawet jak rywale będą w trójkę grać na boisku. ;) NYK to samo nie potrafiło wykorzystać osłabionej MIN...
Następnym razem jak będziecie widzieć że próbuję zagrać na te ekipy - to kopnijcie mnie w ryj po prostu na otrzeźwienie :]

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Biore dzis za bet jednego z moich ulubiony koszykarzy na parkietach NBA, licze ze w koncu przelamie swoja niemoc i Blake uczesliwi mnie i zespol. Blake uwielbia grac z ekipa z Miami, ostatnie mecze miedzy tymi ekipami pokazuja ile pkt zdobywa ten niesamowity atleta, wiadome Heat bez LBJ, no ale to nadal podobna ekipa. (LBJ = Deng) hehe. Ekipa z LA potrzebuje takich meczow jak dzis z Heat i takie jednostki jak Blake pokaza, ze celuja o najwyzsze cele.
Blake Griffin ov 22.5 @1.85 ✅ 26
(Milenium), pograne w Happy Hour ;) czekam na oferte z Bet365:cool:
e: ov 23.5 @1.71 B365 ✅ 26

https://www.youtube.com/watch?v=Fz-VQlUfm-s

Otrzymane punkty reputacji: +8
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Miami Heat - Los Angeles Clippers
Under 198,5
/ 1.89 / betsson ⛔ 93-110 ⛔
Za dużo punktów w pierwszej kwarcie sobie Clippers rzucili. :/

Szczerze mówiąc to nie widzę tutaj większych szans na pokrycie overa. Zwłaszcza jeżeli chodzi o Miami. Gospodarze nie potrafią rzucić 100 punktów, ostatnio udało się to w meczu z Hawks, ale gospodarze byli pewni zwycięstwa i nieco rozluźnili swoje szyki obronne. Dzisiaj spodziewam się dosyć wyrównanego spotkania. Na dobrą sprawę to dziś w ekipie z Florydy nie ma komu rzucać. Występ zarówno Bosha jak i Denga jest określony jako &#39;doubtful&#39;, czy wątpliwy. Nawet z nimi Heat nie rzucają zbyt wielu punktów. O ile goście są w stanie przekroczyć barierę 100 punktów o tyle Heat nie będą mieli na to większych szans, mimo, że Clippers do świetnych obrońców nie należą. Ostatnie dwa mecze to dwa undery, wcześniejszych nie ma co brać pod uwagę, bo składy obydwu drużyn się różniły. Przede wszystkim nie ma już w Miami LBJ, który robił różnicę. Liczę na powtórkę z rozrywki.
Gud Lak!

H 187

h778

Użytkownik
R. Gay under 20.5 @ 1.83 ✅ 20 :mrgreen:
Dla mnie promocja. Po pierwsze: Gay jest nie w pełni zdrowy i to było widać z Pelicans, po drugie: prawdopodobnie często matchupował będzie się z Butlerem, czyli najlepszym obrońcą ligi, po trzecie: pod nieobecność Gasola więcej akcji Kings powinno iść przez DMC. Nie widzę żadnych szans na pokrycie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Butler najlepszym obrońcą ligi? Odważna teza. Owszem jest bardzo dobry, ale najlepszy? No raczej jeszcze nie. Poza tym zauważ, że chłopak ma coraz większą rolę w ataku, bez Rose&#39;a to w ogóle 1 opcja w zasadzie. Wywiązuje się z niej świetnie i co za tym idzie nie ma możliwości, żeby grał na maxa także po drugiej stronie parkietu przez 40 min. Widać to w statach najlepiej, gdzie obrona Bulls jest z nim na parkiecie tylko minimalnie lepsza o 0.6 pkt na 100 posiadan (w zeszłym 2.4). Dla porównania atak z Jimmym poprawia się aż o 4.3 pkt. Tradycyjnie typu nie neguję, tylko taka mała dygresja do analizy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
H 187

h778

Użytkownik
No tak, tylko że skoro Butler gra ostatnio po 40 minut, to trochę te statystyki są niereprezentatywne, bo jest za duża dysproporcja między próbami (i za mała próba, gdy nie ma go na parkiecie). Ale generalnie mogę się zgodzić, że jego rola ewoluowała w stosunku do poprzedniego sezonu i trochę to się odbija na grze obronnej, ale to i tak nadal ścisła czołówka ligi (następnym razem napiszę: jednym z najlepszych :wink ???? . Tak czy inaczej moją główną przesłanką jest jednak ta kontuzja Gaya, z NOP robiło to dużą różnicę w jego grze.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Miami Heat - Los Angeles Clippers 2 1.54 Bet365 93:110 ✅✅

Wystep Denga i Wade&#39;a watpliwy, wiec wiekszych szans gospodarzy ja tutaj nie widze (nawet jesli zagraja takze ide, mimo b2b, w strone Clippersow). Dominacja pod koszem powinna byc dosc widoczna a Jordan z Griffinem powinni robic tutaj to na co beda mieli ochote, czyli zdobywac punkty :_) Majac na uwadze dzisiejsze spotkanie Doc Rivers, wczoraj grajac z Orlando nie forsowal swoich najlepszych graczy, dajac spora ilosc czasu zmiennikom. Paul i Griffin grali po 30 minut, Jordan 24, Redick 21, Crawford 24.

Otrzymane punkty reputacji: +14
dunker 94

dunker

Użytkownik
Miami Heat - Los Angeles Clippers​

LAC over 100 @ 1,71✅

Myślę że to dobry bet na dzisiejszą noc. Znam potencjał ofensywny drużyny z LA, próg 100 pkt są w stanie spokojnie przeskoczyć, jeśli skuteczność nie będzie jakaś tragiczna i jeżeli BG przestanie rzucać mid-range, wiem że potrafi to robić i pick-and-roll grane wysoko mu wychodzą ale teraz na początku sezonu coś się nie może wstrzelić. Za to wczoraj świetnie ekipa była dysponowana zza łuku 12/21(57%), to napawa optymizmem przed dzisiejszym starciem. Myśle ze zobaczymy dziś też kilka efektownych alley-oop&#39;ów, Jordan pownien sobie radzić pod koszem z Boshem i Andersonem i tu mi się nasuwa kolejny typ na over zbiórkowy Jordana, próg ustwiony na poziomie 12,5 po atrakcyjnym kursie 2,00. Jego średnia w tym sezonie wynosi 12,3 ale przeciwko Miami, którzy na deskach chyba nigdy nie byli dobrzy, wygląda nieźle. Wydaje mi się że Clipps będą chcieli narzucić swój styl a mecz pójdzie w up tempo i padnie sporo pkt. Powodzenia!

DeAndre Jordan over 12,5 zbiórek @ 2,00 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 4,7K

root

Użytkownik
Sacramento Kings - Chicago Bulls 1 1.68 bet365 ✅ 103-88 ✅
Zacznę od tego czym się kieruje przy tym typie, bo rozum podpowiadałby, grę w kierunku ekipy z Chicago, ale po głębszym przemyśleniu typ w kierunku ekipy z Sacramento wydaje się rozsądniejszy, Byki z Chicago w gazie 6 meczów na wyjazdach i 6 zwycięstw, porażki jedynie odnotowywali w United Center, gdzie 2 z 3 porażek to były porażki z rywalami którzy są w tym sezonie bardzo słabi - Celtics i Pacers, dlatego według mnie ekipa z Chicago ma problemy z motywacją na mecze z niżej notowanymi rywalami, a w ich oczach ekipa z Sacramento z pewnością jest takim niżej notowanym rywalem, dodatkowo nie zagra Rose oraz Gasol, mimo, że nie grali również z Clippersami, których udało im się pokonać w fantastycznym stylu, to jednak Clippers to zespół z najwyższej półki i tam problemów z motywacją Bulls z pewnością nie mieli, a Kings to jednak inna półka, mimo, że w tym sezonie będą walczyli o Play-offs, to jednak ich celem jest zajęcie tego 8 miejsca na mocnym zachodzie, a ekipa z Chicago mierzy zdecydowanie wyżej.
Podsumowując, według mnie to właśnie dzisiaj zespół z Sacramento przerwie świetną wyjazdową serię, zespołu z Chicago.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom