Heat ostatnio dostali w kość chyba od Atlanty grając bez Wade'a. Także może nie być łatwo.Dzisiaj ostro wjechałem w -2.5 Heat vs Bucks.
Myślicie, że bez Wade'a i McRoberts'a Heat traci przewagę?
Wiem, to NBA, ale chcę poznać opinie innych
Pozdrawiam
W momencie, kiedy pisałeś ten post już dawno było wiadomo, że Kobe zagra:Lakersi over 100,5 pkt 1,8@ 2/10
Co prawda Kobego Bryanta wycofały niektóre buki bo jego występ stoi pod znakiem zapytania co spowodowane jest lekkim przeziębieniem lidera Lakersów ale ja jednak myślę iż to nie jest nic poważnego i,że KB24 zagra dzisiejszej nocy przeciwko Golden. Wtedy mój typ ma sporą szansę wejść tym bardziej,że Wojownicy to nie jest ekipa która przywiązuje szczególną uwagę do defensywy. Zresztą gdzie Ci Lakersi mają rzucać powyżej 100 jak nie u siebie...a rywal moim zdaniem akurat pasuje do pokrycia tej linii
Też pograłem Heat -5 wcześniej licząc się z tym, że Wade nie zagra. Z całym szacunkiem dla Bucks, ale pomimo braku Wade'a, Miami to poziom wyżej.Dzisiaj ostro wjechałem w -2.5 Heat vs Bucks.
Myślicie, że bez Wade'a i McRoberts'a Heat traci przewagę?
Wiem, to NBA, ale chcę poznać opinie innych
Pozdrawiam
Ja bym nie szalał.vs
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets
Typ: Cavaliers -11,5
Kurs: 1.91
Bukmacher: Betsson
Tu nie ma co wiele analizować. Każdy kto widział wczorajszy mecz z Knicks jak i inne "popisy" Nuggets w tym sezonie wie, na co stać tę drużynę. Osłabieni dodatkowo brakiem Gallinariego, Robinsona i prawdopodobnie Foye'a tracą na wartości jeszcze bardziej. W tym sezonie zespół z Denver z bilansem 2-7 zajmuje 13 miejsce w Konferencji Zachodniej. Rozpędzeni Cavaliers 2 dni temu wygrali u siebie ponad 30 punktami z mocnymi Hawks, nie widzę więc możliwości, by inaczej było dziś z Nuggets. Zapowiada się blowout, Kawalerzyści niezwykle wzmocnieni latem zaczynają po słabym początku sezonu łapać wiatr w żagle i wykorzystywać swój potencjał.
Ty mówisz poważnie?mr96
Grają kaszanę to prawda ale moim zdaniem 7.50 to jest po prostu absurd wystawiać na taka drużyne.
Możecie wyliczać ze grają dno etc. ale moim zdaniem jeśli ktoś nie spróbuje zagrać dzisiaj Denver po 7.50 to jest po prostu frędzel
.
Szybciej meteoryt spadnie na USA niz denver to wygra ????mr96
Pamiętaj ze to jest NBA i tutaj to co wydaje sie pewne często jest absurdem.
Absurdem jest kurs na Denver.Oni maja szeroki skład b2b krzywdy im nie zrobi.
Grają kaszanę to prawda ale moim zdaniem 7.50 to jest po prostu absurd wystawiać na taka drużyne.
Możecie wyliczać ze grają dno etc. ale moim zdaniem jeśli ktoś nie spróbuje zagrać dzisiaj Denver po 7.50 to jest po prostu frędzel
Denver to nie jest drużyna która bedzie przyjmowała blowouty na klate.+11.5 to jest najlepsza opcja z całego NBA dzisiejszej nocy do grania.
Czysty win tez leci.
Do skasowania post z cytowaniem.
Nate i Gallinari mieli nie grać (http://www.denverpost.com/nuggets/ci_26951722/danilo-gallinari-nate-robinson-are-unavailable-monday-vs), ale przed chwilą według Roto/twitter (https://twitter.com/RadioKoz/status/534465906404229120) ich występ jest możliwy. Shaw pięknie kręci ????Ty Lawson
over 16,5
1,85
Millenium
Millenium dalej swoje, więc ja też dalej swoje... Wczoraj się ślizgnął, ale był . Dzisiaj ponawiam. Ty ma zielone światło i wczoraj gdyby nie masakryczna skuteczność do przerwy ( 2 / 8 bodajże ) to nie byłoby aż tak nerwowo. Dziś bardzo podobny mecz, Cavs gra w stylu Showtime, a Denver jak wiadomo przyjmuje to z pocałowaniem ręki. Kolega wyżej podał już ten typ, ja popieram w 100% - jeżeli faktycznie nie zagra Nate Robinson, to jeszcze kilka minut więcej dla Lawsona na parkiecie. Będzie strzelanina, oj czuję to w kościach.
Próbować można również analogicznie jak wyżej
Irving over 21,5 w Milenium - nie widzę na niego obrońcy w Denver. Brakuje przede wszystkim centymetrów PG Bryłek, ale także sporo umiejętności defensywnych.
powodzenia !
Dla mnie moze nawet zagrać z nim w drużynie Jordan Pippen i Rodman a zapakowana kasa w Cavaliers musi zostać oddana do sakwy także uwaga dzisiaj meteoryt spada na USA.Szybciej meteoryt spadnie na USA niz denver to wygra ????
Kasa wyrzucona w bloto, a bet na gospodarzy to lokata.
James ma dzis zagrac - https://twitter.com/SamAmicoFSO/status/534471572292378624