robson9002
Użytkownik
Ja nie wiedziałem ???? można o link do strony?e: haha wiecie, że mecz NBA można obejrzeć już za 4 dolce? na żywo ofc
Ja nie wiedziałem ???? można o link do strony?e: haha wiecie, że mecz NBA można obejrzeć już za 4 dolce? na żywo ofc
Niestety zasnąłem w czasie przerwy i do tego momentu nie wyglądało to najlepiej dla Byków. Coś dziwnego musiało stać się w 3 kwarcie, że aż tak im odjechali. A ten Rose to chyba jest ze szkła, jeden mecz i znowu kontuzja.No i Chicago swój cel osiągneło ???? . Po pierwszych dwóch kwartach . szczególnie drugiej . miałem pewne obawy co do końcowego rezultatu ponieważ Toronto odjeżdżało z każdą minutą aż tu nagle 3-cia kwarta i było pozamiatane ???? ! Bardzo dobry mecz Gasola 27 pkt 11 zbiórek jak dla mnie postać nr 1 wczorajszego meczu , Rose swoje dorzucił i wszystko było jasne oczywiście Toronto też jest bardzo mocną ekipą ale moim zdaniem nie na tyle aby przewodzić w swojej konferencji .
Plusik nie boli a dodaje mobilizacji do działania !
nic osobistego, ale w Twojej analizie nie znalazłem nic co przemawiałoby za Denver. Powiedziałbym nawet, że to co napisałeś bardziej przemawia za Indianą - lepszy def zawsze ma przewagę nad lepszym offem. Opisałeś jak wygląda sytuacja Denver, wymieniłeś zawodników, pokusiłeś się nawet o naciągane stwierdzenie, że Indiana nie będzie w stanie odskoczyć jakimś runem - niby dlaczego skoro byli w stanie robić runy z Wizards, a sam napisałeś ze Denver w def jest słabe. Nie ma próby odpowiedzi na pytanie dlaczego Shaw szuka rotacji w trakcie sezonu i to juz na jego początku i najwazniejsze pytanie czy Shaw nie stracił szatni? Typu nie neguję, jedynie argumenty, przy których mozna postawić znak zapytania. Nie jest to proba wbicia szpili pod paznokiec, jedynie proba nakrecenia dyskusji. Nie wykluczam, ze sam zagram Nuggetsy ale z zupełnie innych względów, choć na moje obie drużyny zmierzają w przeciwnych kierunkach.Nuggets (+3) @ 1,97 Pinnacle
Ostatnio gra Orlando robi wrażenie, świetny mecz na wyjeździe w Toronto, wygrana w NY z Knicks, minimalne porażki po meczach na styku. Też idę w stronę Magic, ale dam im jeszcze kilka pktów handicapu na +.Dzisiaj będzie trochę inaczej niż zazwyczaj bo upatrzyłem sobie dubelka w stacjonarnym. ????
Orlando Magic - Milwaukee Bucks
Magic -2,5
1,92
Pinnacle
Ktoś powie, że to mecz, który jest jedną wielką zagadką.
Powodzenia!
Granie na Denver to jak granie lotto, nikt nie wie kiedy ich kryzys się skończy.nic osobistego, ale w Twojej analizie nie znalazłem nic co przemawiałoby za Denver. Powiedziałbym nawet, że to co napisałeś bardziej przemawia za Indianą - lepszy def zawsze ma przewagę nad lepszym offem. Opisałeś jak wygląda sytuacja Denver, wymieniłeś zawodników, pokusiłeś się nawet o naciągane stwierdzenie, że Indiana nie będzie w stanie odskoczyć jakimś runem - niby dlaczego skoro byli w stanie robić runy z Wizards, a sam napisałeś ze Denver w def jest słabe. Nie ma próby odpowiedzi na pytanie dlaczego Shaw szuka rotacji w trakcie sezonu i to juz na jego początku i najwazniejsze pytanie czy Shaw nie stracił szatni? Typu nie neguję, jedynie argumenty, przy których mozna postawić znak zapytania. Nie jest to proba wbicia szpili pod paznokiec, jedynie proba nakrecenia dyskusji. Nie wykluczam, ze sam zagram Nuggetsy ale z zupełnie innych względów, choć na moje obie drużyny zmierzają w przeciwnych kierunkach.
Jakieś runy może zrobić wiadomo - ale czy możemy oczekiwać, że zrobią to co zrobiło już kilka drużyn Nuggets w tym sezonie? Wyobrażasz sobie, żeby wygrali kwarte np. 40-20? Przecież to nierealne. Nie ma tam takiego potencjału ofensywnego, żeby rzucili kilka szybkich trójek i ustawili mecz. Oczywiście jest to możliwe, ale na pewno w ich przypadku prawdopodobieństwo jest jedno z najmniejszych wśród ekip ligowych. Do tego wolne tempo, które też nie napędza runów. A Denver na razie ma największe problemy w obronie i z tym zaczynaniem spotkań. Nawet tutaj słabo broniąc nie można być pewnym, że Pacers zdobędą np. 90 pkt. Przewaga obrony nad atakiem? Tak może naprawdę dobrej obrony i w play-offach, a nie w regularze w takim meczu. Nie raz przecież drużyny grające r'n'g notowały świetne bilanse w rs. Przewaga obrony nad atakiem? Bucks w 2011, 4 obrona w lidze (25 tempo), 30 ofensywa i bilans 35-47 na kiepściutkim wschodzie. Ponadto nie przesadzajmy z ta obroną Pacers. Bronią nieźle, bo grają takim systemem i mają Hibberta. Nie ma George'a, Westa, Hilla.. Kto to jest Solomon Hill, Donald Sloan, Chris Copeland? To rolesi, którzt mogą dać coś dobrego na tym poziomie przez kilka min z ławki. Tu nagle mają grać po 30 i angażować się po obu stronach parkietu. Nie wspominam już o potworze defensywnym Luisie Scoli.nic osobistego, ale w Twojej analizie nie znalazłem nic co przemawiałoby za Denver. Powiedziałbym nawet, że to co napisałeś bardziej przemawia za Indianą - lepszy def zawsze ma przewagę nad lepszym offem. Opisałeś jak wygląda sytuacja Denver, wymieniłeś zawodników, pokusiłeś się nawet o naciągane stwierdzenie, że Indiana nie będzie w stanie odskoczyć jakimś runem - niby dlaczego skoro byli w stanie robić runy z Wizards, a sam napisałeś ze Denver w def jest słabe. Nie ma próby odpowiedzi na pytanie dlaczego Shaw szuka rotacji w trakcie sezonu i to juz na jego początku i najwazniejsze pytanie czy Shaw nie stracił szatni? Typu nie neguję, jedynie argumenty, przy których mozna postawić znak zapytania. Nie jest to proba wbicia szpili pod paznokiec, jedynie proba nakrecenia dyskusji. Nie wykluczam, ze sam zagram Nuggetsy ale z zupełnie innych względów, choć na moje obie drużyny zmierzają w przeciwnych kierunkach.
Sprytnie wybrałeś te 11 spotkań, mecze z 4 ostatnich sezonów, w których Cavaliers dzielnie walczyli o jak najwyższy numer w drafcie, byli jedną z słabszych drużyn konferencji. Natomiast Celtics w 3 z 4 tych sezonów albo byli w czołówce konferencji, albo przynajmniej awansowali do play-off. Ostatni sezon mógłby być miarodajny, gdyby nie to, że siła ognia Cavaliers "delikatnie" się zmieniła, nieprawdaż? Celci znacząco się nie wzmocnili, stawiają raczej na rozwój młodych graczy. Sam typ, jeśli taki "czujesz" wynik, jest ok, ale wypada rzetelnie przygotować analizę.Boston - Cavs
Typ - Boston -1,5
Kurs - 3,00
Dzisiejszej nocy ide smialo w strone Bostonu. Dlaczego? Bilans 11 ostatnich spotkan pomiedzy tymi ekipami wynosi 8 do 3 dla Celtics. Lebron nie lubi grac w Bostonie, bedac przy pilce moze liczyc na buczenie i gwizdy kibicow gospodarzy. Zabraknie dzis Diona Waitersa, takze sila ognia delikatnie sie zmniejszy. Licze dzis na dobra gre Rondo i kolejne trible double. Wiele zalezy od tego zawodnika, a ze na forme nie narzeka to powienien poprowadzic swoja ekipe do korzystnego rozstrzygniecia.
Cleveland w tym sezonie nie zachwycaja i nie zdziwi mnie ich porazka. Ostatnio 2 zwyciestwa ze słabym w tym sezonie Denver i ciekawym Nowym Orleanem. Dzis wydaje mi sie ze bedzie close game i wole wziac Boston po 3,0 anizeli Cavs po 1,4.
Bo nie ująłeś.Opisanie sytuacji Denver nie jest argumentem za Denver, wręcz przeciwnie. Pisanie w kontekscie NBA o czymkolwiek, że jest nierealne to przesada. Tym bardziej, że potem sam napisałeś, że jest to jednak możliwe, ale mało prawdopodobne. Jeśli coś jest możliwe to nie jest nierealne. Widząc jaką koszykówkę gra ostatnio Denver, nie wykluczałbym niczego.Drużyny grające r'n'g notowały w regularze świetne wyniki...bo grały świetnie, tyle że w konkretnych matchupach z dobrymi defensywami często te r'n'g zawodziły, dlatego przywoływanie przez Ciebie statystyk sezonowych z bilansami jest mocno chybione, bo nie stanowi żadnej konfrontacji pomiędzy jedną a drugą filozofią gry. Czy Denver gra świetnie? Nie gra.Jakieś runy może zrobić wiadomo - ale czy możemy oczekiwać, że zrobią to co zrobiło już kilka drużyn Nuggets w tym sezonie? Wyobrażasz sobie, żeby wygrali kwarte np. 40-20? Przecież to nierealne. Nie ma tam takiego potencjału ofensywnego, żeby rzucili kilka szybkich trójek i ustawili mecz. Oczywiście jest to możliwe, ale na pewno w ich przypadku prawdopodobieństwo jest jedno z najmniejszych wśród ekip ligowych. Do tego wolne tempo, które też nie napędza runów. A Denver na razie ma największe problemy w obronie i z tym zaczynaniem spotkań. Nawet tutaj słabo broniąc nie można być pewnym, że Pacers zdobędą np. 90 pkt. Przewaga obrony nad atakiem? Tak może naprawdę dobrej obrony i w play-offach, a nie w regularze w takim meczu. Nie raz przecież drużyny grające r'n'g notowały świetne bilanse w rs. Przewaga obrony nad atakiem? Bucks w 2011, 4 obrona w lidze (25 tempo), 30 ofensywa i bilans 35-47 na kiepściutkim wschodzie. Ponadto nie przesadzajmy z ta obroną Pacers. Bronią nieźle, bo grają takim systemem i mają Hibberta. Nie ma George'a, Westa, Hilla.. Kto to jest Solomon Hill, Donald Sloan, Chris Copeland? To rolesi, którzt mogą dać coś dobrego na tym poziomie przez kilka min z ławki. Tu nagle mają grać po 30 i angażować się po obu stronach parkietu. Nie wspominam już o potworze defensywnym Luisie Scoli.
Dlaczego szuka rotacji? Chyba na to pytanie nie trzeba odpowiadać. Wyniki mówią wszystko. Nie ma chemii, grają źle, ale to znaczy, że nie wygrają nic już dotąd aż znajdzie Shaw swoją rotację?
Grają dzisiaj dwie słabe drużyny. Jedna słaba, która i tak wygrała ponad normę z Heat i druga obecnie słaba, ale ze sporym potencjałem. Napisałem dlaczego na razie Nuggets mają takie problemy i dlaczego Pacers przy tych problemach najmniej mogą zaleźć za skórę. Rozumiesz? To od razu stawia w znacznie lepszej sytuacji Denver. Już nie mówię o trywialnym, ale być może najefektywniejszym argumencie - Samorodki za dobry personalnie team mają, żeby przewalić 7 mecz z rzędu. Trafiają na słabego rywala po prostu i muszą to wykorzystać żeby się przełamać.
Jakbym dał analizę: Pacers po fantastycznym wyjazdowym zwycięstwie nad Heat, dają na krótkiej linii w meczu w Indianapolis przeciwko tragicznym Nuggets, którzy przegrywają mecz za meczem. Buki ewidentnie sugerują tutaj kogo należy grać, a więc gram Denver +3, byłoby ok ? Pytam poważnie, bo nie wiem dlaczego twierdzisz, że nie ująłem żadnych argumentów za Nuggets, a nawet przeciwko.