Nie róbmy napinki, czy @lukascash lubi Boston czy nie - mało ważne. Nie wiem jak inni ale ja kieruję się taką zasadą, jeżeli drużyna gra dzień po dniu i w 1 meczu wygrała i był to bardzo dobry mecz, to 2 dzień absolutnie odpuścić ich granie bo gwiazdy mogą być zmęczone.
Potwierdza to fakt, bo Rondo był top scorer dla Bostonu ???? ???? i po minutach było widać kogo trener oszczędza a kogo eksploatuje, więc porażka Bostonu była 'wkalkulowana' w obstawienie.
Co do dzisiejszych meczów.
Orlando-Wizards
-13,5 punkta ORL
1,91
Mam mieszane uczucia co do tego handi, co prawda
Wizards od 2-3 lat gra padakę, z kolei Orlando masakrowało rywali w Preseason- wygrali wszystko i jedynie z Bobkami (dobra obrona) oraz Indianą (wyjazdowy mecz) było mniejsze handi Orlando.
Wszystko zależy od dyspozycji dnia Howarda+Cartera. Nie twierdzę, że Orlando nie pokryje handi, ale dla mnie lepszym typem jest
over 191,5 punkta. (1,91)
Dodatkowo znając styl Orlando (lubią nawalić drużynę w Q1) dobrym rozwiązaniem jest jakieś
handi -3,5-4,5 na Q1 (1,91)
. Zwykle w Q1 Orlando demoluje rywali, a Wizards nie należą do potentatów obrony.
//Nie cytujcie już, myślałem o jednej drużynie a napisałem o drugiej, Warriors-Wizzard łatwo się pomylić, wiadomo o jaki mecz chodziło - moja pomyłka sory
Utah-Phoenix
Niestety nie oglądałem meczu Utah, po statystykach widzę, że fatalnie zagrał Kirilenko , tylko 2 punkty i skuteczność fatalna.
Nie wiem czemu ale przypadła mi gra i postawa Phoenixów po 1 meczu z Portland, niestety tuż przed rozpoczęciem Q4 zasnąłem ????
Jednak nie zmienia to faktu, że Nash zaliczył bardzo dobry mecz, ładnie rozgrywał, tak samo Richardson , słabiej wypadł w meczu Turkoglu, wolny często faulował.
Przechodząc do meritum, handi nie mam zdania, ale
over 209,5 punkta ???? wydaje i się realny.
Kirilenko jak nastawi celownik to powinien paść over spokojnie, to jest dziwne by Utah zdobyło tylko 88 punktów. We własnej hali powinni rzucić ok 115 punktów, a Phonixy jak nie zawalą Q4 coś ponad 97 też powinni ugrać
//brakło minimalnie do overu Utah, a punkty zdobyli prawie na odwrót Phoenixy będą mocni ???? - wczoraj nie grane ale mam nadzieję, że ktoś skorzystał - ciekawe czy ktoś da dzięki